Sziasztok!
Barbara, én nem attól tartottam hogy dolgoznom kell, nem tudtam hogyan fogjuk viselni a 12 nap teljes fekvős, pihenős idő után azt hogy ismét dolgozni járok. Reggel 7 kor indulok és 5 kor érek haza, az alacsonypadlós busz 2 utcán fekvőrendőrökkel, azt ilyenkor nem élvezem.
Szerencsére, minden rendben bár ma olyan erős álmosság kapott el 2kor hogy nem mertem nagyobbat pislogni, féltem csukva marad a szemem

de hétfő reggelig annyit pihenek amennyi jól esik.
Vigyázz magatokra, étvágyat tudok küldeni nekem van

mielőbbi jó közérzetet kívánok.
Szandramandra, ha ide sodort az élet ami elég kalandosnak mondható akkor ez van. A párom nagyon segítőkész, és mindenkinek csak azt kívánom olyan jó párja legyen mint amilyen az én életem párja. Mindketten kiérdemeltük a sorstól, hogy egymásra találtunk pedig 2000 km volt köztünk.
A nyelvet nem beszélem tökéletesen, de visszakérdezek és ennyi. Telefonon is bármit elintézek, max. nekem nem 5-10 perc hanem, több.
De itt nem is olyan a rendszer mint otthon. Itt semmit nem mondanak a betegnek, meghallhatják , kérdeznek felírnak valamit és kész. Vérvételen 5x voltam soha nem láttam az adatokat, ha ki akarom kérni a medical historimat-fizetnem kell érte. Ügyesen megpróbáltam emailt írni és ott kérni, azt ingyen elküldték eddig 2x ;)
Ha haza mennék a 35 héttől a baba 3 hónapos koráig otthon kéne lennünk, azt nem tehetem meg, hogy kihagyom a páromat ezekből az élményekből.
Itt is sok gyermek születik és minden rendben van velük, én meg amúgy is olyan utánna járós vagyok mindennek, itt ez most pont jól jön, néha nem szeretik. Olyankor közlöm ez az én testem és még mindig én rendelkezem és döntök felette, és ha ő nem segít keresek másik orvost, vagy ha baj lesz vállalja a következményeket? Itt nagyon félnek a műhibaperektől.
Nem szép dolog, de magamat védem, más nem nagyon teszi meg helyettem
Mindenkinek szép hétvégét kívánok, és szép élményeket

GereGabi, remélem most megjelenik a vonalzóm