A MÁV-ról ez az írásos beleegyezés pótlással kapcsolatban újdonság volt nekem. Meg a 10% súlyvesztés utáni azonnali pótlás is. Levi 3800 gr-al született, 48 óra múlva már 3200 gr volt és még mindig azt mondták, hogy ilyen nagy súlyú babánál nem kell aggódni, nem lesz baj... Na mindegy, ez már lerágott csont.
Miszike!
Én már 6 illetve 8 hetesen is túlvoltam jó kis fertőzéseken, akkor Pimafucint és Gynoflort kaptam. A Pimafucinra rá van írva, hogy lehet alkalmazni terhesség alatt is, de úgy rémlik, hogy ez inkább gombára van. Doki beleegyezése nélkül én nem irrigálnék,mert lehet, hogy csak feljebb kerül a baj. De ez az én véleményem csak. Ha nincs bent a dokid, azért még fel lehet hívni? Esetleg ajánlhatna valakit, akihez bemehetsz.
Kangi!
Gyönyörű a kis pasi
! Szerintem nappal ébresztgesd,éjszaka meg hagyd aludni, de 4-5 óránál tovább ne. Sárgaság hess,hess! De látom már a többiek is ezt írták
! Levi tegnap egy csomó új szót mondott, nagyon örültünk neki. Már éppen ideje, hogy beszélni kezdjen.
Én még mindig a hányingeremmel küszködök (azért örülök ám neki, mert valszeg minden oké) és a héten még pihennem kell itthon.
Pusza, Virág és Levi