Sziasztok lányok,
picit nem vagyok és már egy újabb oldal tele bejegyzéssel. Most hogy a kismamás téma jött fel, gondoltam át amit anno írtam, hogy aki kismama osszon meg képet. Milyen bugyuta is vagyok. Tényleg van,hogy nem jó érzés látni.Mondjuk nálam változó, van hogy örömmel olvasom, hallom, van hogy a szívem szakad bele a bánatba hogy nekünk meg nem jön

. Pl. nekem most 3 hónapon belül 6. ismerős jelenti be hogy babát várnak...mintha sokkolna direkt az élet, én is sokat sírok mostanában...fura ez lányok. Néha meg olyan boldogság és remény tölt el ha hallom más örömét.

Tegnap pl. olyan aranyos volt a férjem...morcos

de aranyos. Mivel nálunk a katonákkal van a baj alapjáraton...szitu: hiradót néztünk, mutatták a Stohl Andrást..és hogy a 4 gyerekével várandós a mostani párja.Olyan hisztis lett szegénykém. Azt mondta hogy nem hisz el hogy van aki vigyáz magára és mégis így jár, van aki meg iszik drogozik...és csak úgy potyognak a gyerekek.
Nehezen nyugtattam meg, de végül sikerült. Szóval lányok tuti nem egyszerű a dolgunk, de ahogy mások is írták már itt erősek vagyunk és kitartunk mint az amazonok!

Cicmorgo,
nekem is fogyni kell, én a 160g ch diétát csinálom, meg tornázok. Nekem sajnos karácsonykor nem ment olyan jól

, de most megint gyúrok 1000-rel!

Ne add fel, hajrá meg lesz az az 5 kg.

Milyen pótszabi? Nektek van ilyen szabályzatotok?
Évi,
ügyi vagy , h fogytál, jót nevettem a "fini" méhpempőn.Lehetne finibb is!

Amúgy diétázol hogy fogytál? Nekem még csak 3 kg ment le november vége óta. Teljesen kivagyok akadva. Remélem nem kapok ki Murbertől.Az a fránya töltött káposzta és süti hegyek!

Legalább nem híztam karikor, csak stagnáltam.
Lexi,
én most csinálom az ovu teszteket, remélem hogy jelezni fog, bár 1 év alatt 6 ciklusban csinálgattam, de 2x jelzett csak be

.Neked meg remélem azért jók lesznek a vv. eredményeid . Ez a GNRH ennyire bekavar lányok? Én nekem szerncsére nem volt hozzá szerncsém. Ha Murber tudta akkor nem kellett volna még a vv.-kel várni?
Zsu,
hajrá szoba festés!

Noee,
Örülök hogy jól vagytok!

Növöget a pockód rendesen?
Nera,
hajrá az otthoni projekthez! Mindent bele, nyikorogjon az az ágy!