A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

De csinos valaki

Rugó nem rég dőlt csak ki. Megyek, iszok egy sört, nézünk egy zombis filmet

Kép
vindolanda

Halihó!

Nagy meglepődésemre most ébredtem. Korán, kilenc körül már ágyban voltam. No, meg a fiúk is.

Mónikám, hú, nagyon nagy dolgot vittél véghez. Gratulálok, le a kalappal előtted. Irinám, sok sikert. Nekem is kellene fogynom. De eddig még nem sikerült nagy eredményt elérnem.  Annyira nem nagy, hogy semennyi.

Gréta csodás hölggyé érett. Nagyon tetszik az új frizurája. De micsoda szemei vannak...

Vindokám, Isten éltessen!!!!
dmaggie

Halihó!

Vindo, boldog szülinapoooooooooooooot, füled érjen bokáig és hasonló hasznos jókívánságok reppennek feléd! :-D
Jó volt a film? Tudom, nem néztek sorozatot, de van zombis sorozat, elég híres és jó is: Walking dead. Akkor aztán lennének zombik rogyásig. :-)
Rugó köhög még?

Móni, Gréta gyönyörűséges, és ez a frizura az egyik kedvenc fazonom! :-)

Maggie, nem tudom, drága, honnan kéne fogynod, ezt te tudod, de nem lehet látványos a baj
örülök, h aludtál?
Bercó hogy van?

Panndi, hogy vagytok?

Élvezem, h mindenki itthon van, és szomorú, h jövő héttől nem. Munkák is kezdődnek szépen (pályázás, lektorálás, kéziratírás: havi 15 oldalt kéne átlagban produkálni). Szóval van nagy írás- meg fogyiprojekt.  

Kép
Kép
irina

Köszönöm
És Maggie-nek is boldog születésnapot kívánunk

Mi igyekszünk visszarázódni a hétköznapokba, ma nyolckor felkeltünk.

Rugó köhög még, de a sípoló légzés már megszűnt éjjelente, és ezt nagy eredménynek könyveljük el.

Mindenkinek jó munkát, gyógyulást a betegeknek.

Lassan nekem is dolgozgatnom kéne megint esténként.

Kép
vindolanda

Jaj, de tényleg, Maggie-m, Isten éltessen Téged sokáig!!! 

Kép
Kép
irina

Halihó!

Nagyon köszönöm Lányok.  Bár lassan ilyen öregen már nem nagyon kellene ünnepelnem. Még egy év és közelebb leszek az ötvenhez.  

Viszont nagyon finom tortát kaptam. Mondtam, hogy magamnak azért már mégsem sütök tortát, így rendeltünk. Eredetileg meggyes sajtkrémes lett volna, de a curkász elhülyéskedte a dolgot, így meggyes-epres lett belőle. Így is ízlett. Mondjuk az öcsémnek nem jött be, meg meg is jegyezte, hogy miért ilyenkor kellett születnem.
Meg pizza-partyt tartottunk.
Ja, és könyveket kaptam a Kedvestől. Teljesen meglepett. Még karácsonyra is kaptam könyvet, most már csak idő kell hozzá.

Panndi, tényleg tudósíts, kérlek!

Irinám, teljesen megértelek. Bár imádok dolgozni, de most valahogy még én is konzerválnám ezt az állapotot.

Vindokám, remélem, hogy Rugó köhögése gyorsan meggyógyul. Éjszakai munka: nekem is szükséges lesz. Bár tegnap kilengtem, de ma már kell, különben az életben nem fejezem be a folyamatterveimet.
dmaggie

Jó reggelt :)

Maggie, Vindo Boldog születésnapot

Vindo gyors jobbulást Rugónak

Maggie én nem kaptam szülinapi tortát, szinte sose kapok :/ (karácsonykor születtem) ez az epres-meggyes jól hangzik :)
Könyvek, de jó :) Most már csak idő kell míg elolvasod őket :D

Irina mi is élvezzük, hogy négyesben vagyunk itthon, nálunk se várja senki a hétfőt....

Nekem tanulnom kéne lassan éjszakánként, megkaptam a tételeket és neki kéne kezdeni, kidolgozni, tanulni....

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Móni, milyen tárgyakból fogsz vizsgázni? (Most már nem illik megköszönteni téged, de azért, ha nem baj, utólag is sok boldogat még! :-))

Maggie, torta, az igen :-) Jóféle könyveket kaptál? Gyógyulófélben vagytok?

Vindo, örülök, h Rugó jól van :-)

Úgy látom, mind éjszakai baglyok leszünk egy ideig legalább... nézzük a jó oldalát: (ezen hosszan törtem a fejem, mi is a jó oldala) haladunk a dolgainkkal :-)) (ahhoz képest nincs jó oldala, hogy az éjszaka inkább az alvásra való, munkára meg a nappal).

Még nyugis 3 nap vár ránk, lehet, megkísérlek moziba menni Ádival én (és S. babázik addig itthon). Ádi még vívódik, h a Csodabogarakat nézzük meg vagy a Jégvarázst, szerintem az előbbit fogjuk.

Kép
Kép
irina

Hahó, most nem tudok most jönni, hirtelen három gyerekem lett. Itt rajcsúroznak
Kevesebb idegesség, több jövés-menés.

Kép
vindolanda

Halihó!

Már nem bírtam tovább forgolódni, inkább felkeltem. Amíg csend van, legalább megkávézok, meg talán dolgozni is tudok. Tegnap elég sokat haladtam. Lassan olyan, mintha könyvet írnék. A folyamattervekkel már a 106. oldalnál tartok. Így elnézve, lehet, hogy túltoltam a dolgot.

Mónikám, szégyen és gyalázat, hogy nem tudtuk. De én is csak utólag kívánhatok Neked minden jót. Amit szeretnél ebben az évben, az minden váljon valóra!
Király (No, ezt a közben felébredő Bercó kattintotta ide.)
A torta nem is tudom, hogy hogyan alakult ki. Egyszer, régen kaptam, aztán azóta kapok rendszeresen. De mindenki más is. Csak mostanában én sütök mindenkinek. Mert sokkal olcsóbb, kiadósabb (nagyétkű embereknél ez fontos) és finomabb is. De ezt Te is tudod.

Jó tanulást akkor, nyugi menni fog.

Irinám, igen, érdekelnek. Szabó Magdát, Agatha Christiet, meg Márquezt kaptam. Már nagyon várom, hogy olvashassak.
Melyik filmet néztétek meg végül? Milyen volt? Hát igen, elég nehéz az éjszakázáshoz valami hangzatos pozitívumot kapcsolni. Nevetés De muszáj leszek én is, mert nagyon elmaradtam. Szinte semmit nem csináltam meg abból, amit elterveztem a szünetre. Igaz, a betegséget sem terveztem.

Vindokám, túlélted?
dmaggie

Sziasztok, lányok!

Maggie, ezek jó kis könyvek, remélem, jut rájuk időd! 
Én még hétfőig adtam pihenőt magamnak, aztán belevetem magam az esti munkákba. 
Filmet majd ma vagy holnap nézünk Ádival, eldöntötte, a Csodabogarak lesz. Az sorozatként is létezik, nagyon szereti, szerintem is irtó vicces. 
Igen, ezek a nyavalyás betegségek a téli szünetre készítik be magukat, amikor mindenki kicsit megpihenne. De egyszer minden gyerek megnő akkorára, hogy már nem kap el mindenfélét (remélem). Nálunk a december szokásosan rémes ilyen szempontból, Ádi minden évben elkapott valami szörnyűséget (kórházazás is ilyenkor jön elő).

Tényleg, Panndi, hogy vannak a gyerekek?

Vindo, hogy telt az este, jól? :-) Meddig leszel 3 gyerekes?

Kép
Kép
irina

Na, ahogy ezt leírtam, beesett egy sürgős munka mára (estére).  

Eddig jól állok a diétával, állítólag kövér képeket kell kitenni magunkról, h motiváljanak, hát én inkább fordítva csinálom, és a vékony képeimből tettem ki, szerintem jobb üzenet. 

Kép
Kép
irina

Sziasztok :-)

Először is BÚÉK mindenkinek igy utólag :-)

Tudom ezer éve nem írtam ide nektek de veletek szeretném itt először megosztani hogy Petrusnak 

kistesója lesz  Még nagyon az elején vagyunk de tegnap voltunk dokinál és van szívhangja :-)

A hányinger iszonyat kerülget de minden rendben van , Petrus repked az örömtől 

Még nem vagyunk a 12.hétnél...de nagyon nehéz volt magamba tartani 

Puszi nektek!

Kép

Kép
agica1126

Ágica :) :) :)  itt is Gratula :)

KépKép
viranka

Kösziiiiiiiiiiii Verám :-)

Kép

Kép
agica1126

Ágica, jaj, de jó, hogy nem tartottad magadban a nagy hírt (el is hiszem, hogy nem tudtad nem elmondani), szívből gratulálok a kistesóhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aztán majd gyere részletekkel is, ha tudsz (és van kedved).

Kép
Kép
irina

Ágica gratulálok
majd gyere mesélj, hányingerre igyál gyömbért

Köszönöm a köszöntéseket lányok, aranyosak vagytok :)

Irina művészettörténet, néprajz, festőzománcozás alapjai/történet, vállalkozói ismeretek
eddig ezekből kaptam tételsort
hajrá diéta :)

Maggie de jó könyvek.
Én most Fablet olvasok, egy kis lazulás nem árt :)
ha már csend van akkor előveszem az Ékszerzománcozás könyvemet.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hahó

Ágica, szívből gratulálunk
Gyere gyakrabban

Móni, boldog születésnapot kívánunk!!!!!
A művtöri olyan jó, nekem nagy vágyam volt egy diploma abból, de a bolognai rendszerben megszűnt az önálló művtöri szak

Irina, kösz a filmtippeket, mind a két sci-fit megnéztük a napokban. Az Europa Report nekem kimondottan bejött

Unokahúgok - ma este felé vittem haza őket, ezért nem nagyon tudtam jönni.

Torta - G.től déligyümiket kaptam (ananász, mangó, khaki, nasikörte vagy mi, gránátalma), ez bejött, mert nálunk a tortát senki nem szereti.

Fogyózáshoz kitartást mindenkinek.

Én most csokielvonózok, mert pattanásos lettem

Ma ünnepélyesen újrakezdem az éjszakázást, megyek is

A tegnap este jól telt, a legjobb a könyvolvasás volt, mindenki bemászott egy nagy ágyba. Felolvastam pl. a Sportmotorok 250 km/h fölött c. remekművet, de tetszett nekik. Gond nem volt velük

Most ennyi, igyekszem visszarázódni.

Kép
vindolanda

Halihó!

Amíg Ádi bűvöli Ármint, elszöktem kicsit: 

Móni, ezek nagyon izgi tárgyak, legalábbis a művtöri és néprajz (nekem) szuper! Ezekkel öröm lehet foglalkozni.

Vindo: a sportmotorok a lányoknak is bejöttek? :-)
Örülök, h bejöttek a filmek, nekem is nagyon tetszett az Europa Report (ami, ha jól tudom, teljesen valós tervekre épül, és vannak elképzelések, hogy a földi élet is eljuthatott oda). A színészeket mindenféle sorozatokból ismertem, az orosz pasit meg a svéd Tetovált lány-film főszereplője alakította (én az amerikai verziót ebből még nem láttam). Szal tök jó volt.

Mára akkor mozizás van Ádival. Nagyon várom, már kb. 1,5 éve nem voltam moziban (Ármint várva is csak az elején, mert a hangosság miatt később már nem mentem, Ádi is utálta a hasamban a hangos filmeket). 

Kép
Kép
irina

Sziasztok :)

Bizony jó tárgyak, nekem a néprajz a szívem csücske Na meg az összes többi. Mondjuk biztos sokat jelent, hogy nagyon jók a tanáraim

Irina jó mozizást :)

Vindo hmm, de sok finomságot kaptál
csokielvonás

Holnaptól visszarázódunk a régi kerékvágásba, nem tudom miként kelünk 7 előtt, egész rászoktunk a fél kilences kelésre

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Hát nálunk is durva lesz a holnap, fél nyolc körül jó lenne, ha beérnék a munkahelyemre, és ehhez öt körül kell kellnem, Rugónak meg hatkor
És kilenc körül kelünk hetek óta.

Irina, az orosz csaj meg a Dr. House-ba volt benne, ő volt az ukrán felesége

Jó mozizást!

Bejöttek a csajoknak a nagy motorok:)

Reggeli () rutin

Kép
vindolanda

Dr. House-ban

Kép
vindolanda

Virágzik az aranyesőnk (vagyis amit annak hívunk)

Kép
vindolanda

BUÉK Lányok!

Maggie, Vindo, Móni!
Boldog szülinapot!!!!!!!!!

Ágica!
Szívből gratulálok a pocaklakóhoz! Kellemes babavárást kívánok!

Móni!
Milyen szép nagylányod van! A fiúkat hessegetheti majd az apukája a környékéről! :)
Holnaptól kezded a vizsára készülést, vagy már belenézegettél a követelményekbe? A tantárgyak tényleg érdekesnek tűnnek...

Irina!
Gondolom most vagy oda mozizni... Biztosan élvezitek! :)

Vindo!
Meddig leszel csokielvonón?
Szerencséd van, hogy a lányoknak megfeleltek a motorok. :) Rugó gondolom boldog volt, hogy ők is ott aludtak? Ilyenkor Rugó velük alszik vagy veletek?

Maggie!
Azért jó, hogy most a munka mellett nincsenek még vizsgák is, nem?

Tegnap megjöttünk, mert mi is ellátogattunk a szüleimhez pár napra Nyházára. Végre eljutottunk a termálba is. 1000 éve nem voltunk ilyen helyen, de nagyon jól esett. Mindannyian élveztük. Szerencsére Zsuzsu szilveszterre helyrerázódott, úgyhogy minden rendben volt. :)

Kép
gica1

Köszi, Móni! Hát ez a korábbi kelés tényleg elég nyomasztó. Lassan elrakjuk az összes karácsonyi-ünnepi kelléket-díszt, a fát mondjuk meg szoktuk hagyni jan. végéig Ádi kérésére. Műfenyő, úgyhogy bírja. 

Vindo, az "orosz" csajt én egy másik soriban láttam. 
Csokielvonó? Nem hangzik jól. 

Gica, de jó, h volt egy kis fürdőzés is :-)))

Jó volt a mozi, én bírom, ahogy a gyerekek végigcsiripelik a filmeket (tán mert én is ilyen vagyok, h szeretek dumálni filmek alatt, de ezt csak S. viseli el tőlem, meg egy bnőm, aki maga is szereti ezt csinálni). Itt a film trailere (sorozatban is van, nagyon vicces): https://www.youtube.com/watch?v=L8VuoczGbBA
S-ék elvoltak, bár nem ment a baba magára kötése, így némi sírás után az autós hordozóban aludt el.

Kép
Kép
irina

Kép
Kép
irina

Itt vagyok már

Ma ötkor keltem, de elég jól ment, mert tegnap este szépen elaludtam

A mai nap legkomolyabb eseménye az volt, hogy Gábornak csörög a telefonja, és az RTL-től telefonáltak, a Csillag születik-be igyekeztek fellépőket toborozni. Szegények, még eljöttek volna Debrecenbe is meghallgatni őket... Ennyire nem lehet gáz a helyzetük

Most a héten már itthoni munkáim vannak, és a jüvő héten is csak egyszer megyek. Utána kezdődnek a levelezős órák.

Gica, ilyenkor Rugó Blankával alszik a lakás másik végében.
A nagyobb lány külön szobát kap, aminek nagyon örül, mert amúgy hely hiányában nincs neki.

Irina, éljen a mozi
És éljen a hős S.

Most ennyi, igyekszem még dolgozni egy órácskát, aztán alvás, mert fáradt vagyok.

Kép
vindolanda

Szia, Vindo
Én is dolgozom, de azért benézek a bbnetre!

RTL Klub: hát ezen komolyan meglepődtem, amit írtál. 

Szerencsére S. a tavalyi szabijait tölti még le a héten, van, hogy bemegy munkát eligazítani, de még többet van itthon az én nagy örömömre. Ma így Ádiért egyedül mehettem el az oviba. Nagyon furcsa érzés volt, hogy senki nincs rámkötve. 
Nekem ma BKV-s kalandom volt, százméteres sorok a pénztáraknál, nekem meg bérlet kellett. Sorra kerülünk végre (Ádi volt velem), mire az eladó elszörnyülködte magát, hogy milyen régi bérletigazolványom van, hogy ez már rég nem érvényes és juj, hogy meg nem büntettek eddig (mondtam neki, hogy fél éve közlekedem ezzel és MINDEN bérletellenőrzésen átjutottam vele, plusz a rajta lévő hosszabbítás + matrica részt is hivatalosan tették rá). Nem igazán értettem, miért van ez ennyire túllihegve, na aztán megtudtam: az új bérletigazolványomra kereken 6-féle BKK-matrica és 3-féle szám került, mindezeket a pasas bevitte (!) a számítógépes rendszerbe a gyedhatározatom iktatószámával egyetemben. 
Baromira hamisíthatják a BKV-bérletigazolványokat, ha ekkora cirkusz van egy kismamabérlet körül is. 

Jó éjt!

Kép
Kép
irina

Ja, Gábornak régi személyije van, azon is mindig a fejüket fogják.
Fura érzés lehet Ármin nélkül jönni-menni.
1997-ben voltunk töri szakosokkal Romániában. Az egyik srác kárpátaljai volt, de az útlevele még régi szovjet útlevél volt. Csak miatta álltunk vagy egy órát, az egész hatátőrség azon tanakodott

Kép
vindolanda

Ja, ezek vicces helyzetek. S-nak volt pár évvel ezelőttig régi, keményfedeles (!) személyije, amiben a 14 éves kori fotója állt, senki nem tudta volna beazonosítani az alapján. 
Nem értettem a bérletárust, halál komolyan teljes pánikban volt, hogy ebből mekkora bírósági tárgyalás lehetett volna. Na most vagy paranoid kicsit, vagy nem tudom, de kezdett kandikamera-érzésem lenni, ahogyan ezeket vizionálta. Az is egy jó móka, hogy a kismamabérletet félévre állítják ki max. (az igazolványt, nem a szelvényt), és minden fél évben kell a mhelytől igazolást kérni arról, hogy még mindig jogosult vagyok. Para a köbön. Elképzelem, ahogy kismamák ezrei élnek vissza ezzel. 

No, tényleg megyek. Aludj is eleget, Vindo! :-)

Kép
Kép
irina

Jó éjt
Fogok aludni, holnap csak hétkor kelek.
Ja, a gonosz kismamák, hozzájuk kapcsolódik a fehérgalléros bűnözés jelentős része. Mindenki más ártatlan.

Kép
vindolanda

Ui.: Jaj, hát ezt meg nem mondtam: talán sikerült áttörést elérnünk ma a kajálás terén, Ármin képes volt 8-10 kanál gyümölcspépet megenni. És arra jöttem haza, hogy úgy nyeli üvegpohárból a gyümölcslét, mint kacsa a nokedlit. Lehet, az őszibarackíz a felelős ezért. 
Remélem, nem egyszeri csoda volt ez. Mert ma is itt volt a védőnő, és szörnyűlködött rajtunk egyet (hogy "csak" anyatej, abban nincs is vitamin -- dehogynincs, na mindegy --, hogy nem eszik semmit, hogy nem alussza át az éjszakát stb., stb.).

Kép
Kép
irina

Vindo, bűnöző kismamák ligája szerintem is. Mint egy Monthy Python-jelenet, komolyan. 
Tényleg jó éjt!

Kép
Kép
irina

Éljen Ármin
Na, akkor riogasd Rugóval, aki másfél évesen kezdte el átaludni az éjszakákat

Kép
vindolanda

Jó reggelt

Kép
vindolanda

Jó reggelt innen is! 
Bár már inkább ebédidő lesz lassan...

Vindo, hát Ádi is 1,5 éves korától aludta át az éjszakát, onnantól álomszerűen jó alvó. Árminnal szerintem nem ez lesz, szerintem addig nem lesz itt átalvás, amíg éjjel szopizik -- tehát amíg szoptatni fogom, annak a vége meg még jóval odébb van. De engem ez nem zavar. Ami zavar, az a sokszori ébredés, tehát az elalvása után is folyton keres. Nyilván lehetne cumival ezt (talán) orvosolni, de nem akarom, Ádinak volt cumija, amennyi előnye volt, másfelől annyi hátránya is nálunk. 

Na, ahogy január lett, beestek a munkák is szép számban. Azt sem tudom, mikor jutok a kéziratíráshoz. Pedig nem vállalok újabb dolgokat, ezek még a régi dolgok utókörei. Izgi év lesz, az biztos. :-)

Kép
Kép
irina

Ha, most hirdettek meg egy konferenciát Nepálba. Buddhista kolostrokat látogatnak meg, és elmennek Katmanduba is. Még szerencse, hogy nem vagyok számítógépes nyelvész. 

Kép
Kép
irina

Helló.
Nem rosszak azok a buddhista kolostorok:)
Hozzám a múltkor olyan bolgár konferencia futott be, amelyet direkt nyárra és a tengerpartra szerveztek, és szép tengerparti képeket mellékeltek hozzá. Ezek a bolgárok tudnak élni Jó, hogy a koktélok árjegyzékét nem csatolták....

Hát, Rugó sem cumizott, és velem pótolta ezeket

Ő meg tegnap alvajáró volt. A galériában voltam olyan fél 12 körül, mikor zajt hallok. Lenézek, és látom, hogy már a konyha felé fut, tehát átment egy szobán. Lehetett vele beszélni, de látványosan nem volt magánál

Milyen kéziratot tervezel és mikorra?

Kép
vindolanda

Egyszerűbb lenne akkor már konkrétan a tengerparti homokba vagy a kolostorba magába szervezni ezeket, nem? Ülnének ott laptopostól az emberek, meglenne a hangulat is. 

Rugó: hát én még sosem láttam alvajárót, érdekes élmény lehetett. És mi történt vele a konyhában, ahová futott?

Kézirat: a Bolya.i (bocs, h így írom, de nem bírom, hogy a keresők mindent megtalálnak, így kevésbé) zárásaként ígértem egy könyvnyi kéziratot a kutatott témáról, ez lenne a habilitációs anyag is, úgyhogy jónak kell lennie. Van bajom a kut. tárggyal elég, könnyű belekötni, mindegy. Az idei évet szántam a megírására, ami soknak hangzik, de tekintve, hogy az egyéb teendők, gyerekek, más munkák miatt kb. milyen tempóban tudok haladni, örülök, ha kész leszek vele év végére. Meg lehet, kellenek újabb vizsgálatok is hozzá.

Kép
Kép
irina

Ja, este én is cuminak kellek, ez eléggé látszik, azért kell annyit ugrálnom. Meglátjuk, meddig bírom, Ádinál féléves korában adtam fel.

Kép
Kép
irina

Hát, addigra lerohantam, mire kiért volna a konyhába.
Én kiskoromban többször is voltam alvajáró. Van olyan eset, amire emlékszem is, hogy mit csináltam közben (szóval emlékeim vannak róla - felöltözök éjszaka és keresem a ruháimat), meg olyan is van, amire nem (pl. középiskolás koliban lemásztam az ágyról és sétálgattam). Ja, és olyan is volt, amikor felébresztettek (bementem anyához, aki éjjel tanult, odamentem az ébresztő órához, és elkezdtem állítgatni).

Hát, gyerekkel húzósabb, az biztos. Pláne éjszakázva. De nem lehetetlen, úgyhogy mindent bele.

Kép
vindolanda

Emeletes ágyról másztam le

Kép
vindolanda

Hú, ezek jó sztorik! Én mindig attól félnék, h az alvajárónak vmi komoly baja esik. De ezek szerint vannak profik köztük. :-)

Igazából most fizikailag vagyok fáradtabb estére, agyilag csak akkor, ha tartósan itthon van Ádi is. Így esténként tudnék pörögni is akár, és hiányzik is a szellemi levezetés, tehát tök jó lehetne az egész, de ez a folytonos ugrálás a legrosszabb. Mert oké, egy filmet meg lehet szakítani ezért, nem felejtem el, de egy gondolatmenet közepén, vizsgálat közepén állandóan abbahagyni vmit. Plusz a tervezhetetlenség, hogy nem tudom, aznap 5 percem lesz-e vagy 2 órám 6 részletben, vagy egy órám. Mert a többedik "cumiztatásnál" általában bealszom, egyszerűen a vízszintes helyzet miatt.

Kép
Kép
irina

Csak kibukik belőlem a szociológus. Ezt hívják fragmentált szabadidőnek, ami a nők esetében sokkal jellemzőbb. És ez sokkal kevésbé pihentető

Hazasétáltunk, eléggé kifáradt Rugó. Kb. másfél óra séta volt nekem.

- Anya, te tudod, kiben hiszek?
- Nem.
- A lányokban.

Kép
vindolanda

Rugó átalakíttatta a vonalját. Ilyen lett.

Kép
vindolanda

vonalzóját

Kép
vindolanda

Halihó!

Vindo, szép lett Rugó új vonalzója! És ez az aranyköpése... mindent visz! 
A fragmentált időhöz nem túl nőiesen most hirtelen csak annyit tudnék mondani, hogy... it sucks.

Nagyon fájt éjjel a fejem, de tegnap lényegében egész nap, utálom ezt. A kiütésem tartják magukat, sőt újabbak jöttek ki rajtam. 
Amúgy minden oké, megnéztük a Red2-t, szvsz sokkal jobb volt, mint az 1. Amire már alig emlékszem, úgyhogy nem lehetett vmi bombasztikus. Vindo, mit szóltál az új Jet Li-szerűséghez benne?

Többiek? Mindenkit leterített az évkezdet? 

Kép
Kép
irina

Eszem megáll, hogy még mindig jönnek ki a kiütések... A többiek hogy állnak ezzel?

Hát, nekem a kardozó-verekedő keleti emberkék minden mennyiségben jöhetnek, kivéve Donnie Yen-t, mert ő nem tetszik

Itt is ramaty idő van, a köd szabályosan esik

Kép
vindolanda

DY-t nem ismerem nagyon, bár mintha láttam volna már vmiben, de ez a korei srác a Red-ben nagyon ügyes volt. És végre korei játszott koreiait, mert annyira bírom, amikor a nyugati filmekben összevissza castingolnak (az általam egyébként nagyon kedvelt Zhang Ziyi pl. az Egy gésa emlékirataiban, jaj, hát ordít róla külsőleg, hogy nem japán, róla nagyon). Ez nem sznoboskodás akar lenni, meg tudom, film-film, de ugyanez van, amikor indiaival játszatnak arabot (totál nem is hasonlítanak, ilyen volt a Lost-beli egyik karakter, totál szikh külső, és csináltak belőle kb. arab terroristát). Bár mintha az utóbbi években már jobban figyelnének erre a filmekben, hogy az ázsiaiak, arabok, indiaiak nem egy massza. 
Ármin vmiért elég nyűgös ma, remélem, semmi baja nem lesz/nincsen, nem szokott ilyen sírós lenni. Próbálok legalább leveleket intézni, amíg alszik. 
Kiütések: várok februárig, beveszem az antihisztamin-bogyókat, aztán visszamegyek, ha nem múlik. A többiek jól vannak, a babán kb. 2-3 pötty lett és leszáradóban, a többiek már meggyógyultak szinte teljesen. Szerintem én több ilyet benyeltem egyszerre. Amúgy sosem kaptam még el semmilyen bőrnyavalyát.

Kép
Kép
irina

Ha jól tudom, az Japánban is elég nagy port vert fel. De vele lehetett nemzetközi piacon is eladni a filmet, mert ismert
Hát, elég szívás ez a kiütéses dolog.

Tőle ezt láttuk a legutóbb. Mint ne mondjak, mindenki meghalt benne, olyan volt, mint egy Shakespeare-darab.
http://www.imdb.com/title/tt0465676/

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: