Sziasztok lányok!
Voltunk a kombinált tesztet megbeszélni, ahol megmérték a baba méretét. 22 mm és jelenleg 8+6 hetes. Meg is mutatom Nektek! ![]()
2013.11.29 15:36
Sziasztok lányok!
Voltunk a kombinált tesztet megbeszélni, ahol megmérték a baba méretét. 22 mm és jelenleg 8+6 hetes. Meg is mutatom Nektek! ![]()
2013.11.29 17:43
2013.11.29 20:33
2013.12.05 12:29
Most látom, hogy már a 14. hétbe léptél. Az igen! ![]()
Én a 9. hét közepén tartok, semmi tünetem nincs már. Jól érezném magam, ha nem lenne ennyi vizsga a nyakamon. Jó lenne csak a babával foglalkoztni.
Közben fut a ház, és lelkiismeret furdalásom van miatta, de ha nekiállok takarítani, akkor meg azért, mert nem tanulok. Közben egyikre sem tudok koncentrálni, mert a babámra gondolok. Képzeld, 27-ére kaptam időpontot uh-ra... Sajnos nem lesz friss képünk karácsonyra. Párom nagyon szeretné. Tudom, hogy minden rendben lesz, de nem akarom ünnepelni 2 nappal az uh előtt... Úgyhogy jelenleg ez a dilemmám: eláruljuk-e akkor a családnak, vagy sem... Viszont addigra már biztos látszani fog másnak is. ![]()
2013.12.05 14:00
2013.12.09 11:55
2013.12.09 12:44
Huuuuuuuuuu, ez fantasztikus!!! Szóval Ti magatok is láttátok, nem csak a doki? Úgy örülök, ki is rázott a hideg.
Szóval kukacosat kaptatok!!!! Szuper! Milyen rendes volt Tőle, hogy megmutatkozott.
Én igencsak lányra hajazok. Úgy érzem, apuka nagyon lányt akar.
Képezd, csináltam ma egy Boy or Girl tesztet, ányt mutatott. Persze tudom, hogy egyáltalán nem beszámítható, de mókának jó volt.
Ma kell orvoshoz mennem, úgy szeretném hallani már a szívhangját. Remélem, a dokinál végre meghallgathatom, bár uh nem lesz. ![]()
Annyira izgatott vagyok, már 1000%-ban tudom élvezni a várandósságot. Apropó, hogy alakul a pocakod?
2013.12.09 16:14
2013.12.09 20:14
Szia!
Hát a babád valami gyönyörűséges!!! Köszi a képeket!
Még a terhességem leges-legelején úgy bezsongtunk, hogy vettünk kettőt is. http://www.amazon.com/Gender-Prediction ... B003YT6KEO
Persze mondanak rá jót is rosszat is, úgyhogy egyáltalán nem veszem készpénznek.
Nos, voltam orvosnál. Manuálisan megvizsgált, annyit mondott, hogy szép nagy. Gondolom itt a méhemre célzott, de a nagy örömtől (mert ezeknek úgy tudok örülni, hogy csak na) elfelejtettem megkérdezni. Ja és eltiltott a szívhangfigyelőtől, sőt még a terhesség gondolatától is, ami lehet most viccesen hangzik, de azt mondta, hogy foglaljam el magam, higgyem el, hogy bennem minden tökéletesen fejlődik, és hogy nem kell feleslegesen stresszelnem. Gondolom sok kismamája kap szívbajt otthon emiatt a kütyü miatt, itt is olvasom, hogy sokak nem találják a szívhangot. Úgyhogy igencsak mázlista vagy!
Most egy kicsit lenyugodtam, ilyenkor mindig olyan kerek a világ. Jó hatással van rám ez a doki, mindig megnyugtat. ![]()
Mégegyszer köszike a képeket, csodásak! ![]()
2013.12.09 20:28
2013.12.10 08:47
Reni! Mikor is kezdhetitek végül? Januárban, igaz? Az most már mindjárt itt van. Minden elismerésem a hozzátok hasonló hősöknek. Nagyon nehéz lehet ezen végigmenni, de meg lesz/lesznek az eredmény/ eredmények.
Sok-sok erőt és kitartást kívánok, nemsokára belevághattok ebbe a kalandba. Mivel lombik lesz, sokkal többet fognak Téged ellenőrizni, rengetegszer láthatjátok majd a pocakban! Nézzük már a jó oldalát is! ![]()
Képzeljétek lányok, csodás álmom volt. Megszületettek a babáim, huh álmomban ikreknek adtam életet. Két fiúnak, és az érzés, amit közben éreztem, leírhatatlan. Annyira meg voltam zavarodva, nem tudtam hirtelen mindkettővel foglalkozni, úgyhogy felváltva kellett. De dupla öröm volt, ez tény, és el nem mondható boldogság.
2013.12.10 09:06
2013.12.11 10:06
2013.12.11 11:27
2013.12.14 14:15
2013.12.18 15:15
:) Akkor az is lesz! ![]()
Lányok, én biztos nem vagyok normális, látszik, hogy dolgoznak a hormonok... Szembementem a dokim utasításával, és vettünk magzati szívhangfigyelőt, pedig mennyire elhatároztam, hogy nem fogunk... Gyakorin olvastam egy kérdést, ahol a kismama nem érezte mozogni a babáját, gondolom lusta napokon nálunk is előfog fordulni ilyen, és akkor jó, ha kéznél van ez a kütyü.. Na de ami a legfontosabb: ma végre megengedte, hogy meghallgathassuk őnagyságát. ![]()
2013.12.27 17:34
Kellemes Ünnepeket Neked is Nady!
Gratulálok, jaj de jó érzés lehet. Még csak Te érzed? Vagy már apa is?
Nálunk is van egy jó hír, negatív lett a kombinált teszt, ma voltunk uh-on, 13 hetes már, 7 cm és képzeljétek, keresztben tartja a lábát. Megnyugtatott a szonográfus, hogy ez teljesen rendben van.
Iszik, nyújtózkodik, de inkább összekuporodik, és belefúrja magát a lepénybe. Kétszer is el kellett mennem ugrálni, lépcsőzni, mert nem feküdt valami jól látható helyen. Szóval nem az az együttműködő fajta, abban mindenki egyetértett.
De így tökéletes, ahogy van.

2013.12.27 17:52
2013.12.28 15:43