Évi: Sztem az a baba lesz. Én most a 11. héten határozottan éreztem mozogni, azóta buli van (kivéve a görcsölős időszakokat, de akkor megböködöm, h megnyugodjak).
Az éjszakai pisilés nem korai, most került a méhed teljesen a húgyhólyagod fölé és nyomja. Ha fáj a szeméremcsontod v a farkcsontod az is attól van.
Nekem úgy 27-28 éves koromig volt az akármennyit ettem nem híztam időszakom, bár én szűk 10 cm-rel alacsonyabb vagyok. Azóta cickóra hízok és baromira élvezem.

Gondolom utálsz ruhát vásárolni

Egyébként nem akarlak elkeseríteni, de neked egyértelműen majd úgy a 6. hónap körül fog látszódni. Én is úgy nézek ki, mint aki hízott 3-4 kilot, de nincs kismama formám. (Azért mi itthon szépen csendben örülünk, h látszik a pocim). A fiamnál a 22-23. hét körül kezdtem egyértelműen gömbölyödni.
Mozgás? Szeretnék kismama jógázni, de nincs a környéken. Egyedül nem jó, mert dispraxiás vagyok és engem be kell hajtogatni eleinte a megfelelő pozícióba. Egyéb mozgást most nem merek, mert egyrészt fizikailag nem bírom (görcsölök) másrészt megnyekkentek az izületeim, úh a tűsarkúimtól is fájdalmas búcsút vettem egy időre. A sport amúgy hiányzik... Alternatívaként átballagok a szomszéd utcába és megmasszíroztatom magam.
Reni: Luca a hintán. Első gondolatom az volt, h "banyek, mindjárt kiesik" aztán elolvastalak

. Nekem még újra kell edzenem magam...
Öntudat: ha a terhességek száma számít, akkor nagy szarban vagyok...

Valszeg Babócának az a szerepe, amit látsz benne. Kis pszichodráma

Én is pont azt számolgattam, h még 4 hét és a felénél vagyunk. Én egyelőre nagyon várom, bár időnként ráparázok. Én inkább az álmatlan éjszakák és a tesóféltékenység miatt aggódom. Nálam Patrik 12 éve kinyalt seggű egykegyerek, a rokonságban pedig mennek a "jóindulatú" oltogatások, h anyád majd a kicsit jobban fogja szeretni. Nagyon értékelem, h két görcsölés között már nem a hányingerrel kell foglalkozzak, hanem mások baromságait kell kisimiznem a fiamból.

A mamát nem lehet hozzátok költöztetni arra a 3 napra?
Közben kitaláltuk, h a baba megy a fiam szobájába, Patrik az enyémbe, úh mindenképp festünk.
Én is letízdekafelvágottaztam a dokinál a gyereket
Zsiri: a havi 1 gyerektelen hétvége tök baráti.
A fiad nem igényli a tv meséket? Oviban nem marad így ki egymás közötti szerepjátékokból?
Meggyógyult már mindenki? Tényleg, téged ki ápol?
Réka: Te még mindig hánysz???

hihi, fiad lesz (ha bejön, becsszó veszek egy lottót)
AFP: én is meg akartam úszni, de az orvos még nagyon friss és nagyon tartja a protokollt, holott hiába magyaráztam neki, h az egész csak arra jó, h engem idegesítsen. Produkáltam már 2 tökéletes AFP mellett fejlődési rendellenességet, úh engem a jó eredmény is csak frusztrál az UH-ig. A rosszba pedig bele sem merek gondolni...

Sztem amit az ismerősöd kapott, az tüdőérlelő volt, azt pedig alkoholban oldják. Más a funkció és a mérték. (Életemben először ettől voltam becsípve, addig sosem volt a szervezetemben alkohol).
Alexa: Köszi, még nincs nevünk. Eléggé frusztrál is a dolog, jó lenne már vhogy hívni őt.
A szilvesztert mi is öregesen toltuk, elutaztunk Győrbe mászkálni egy kicsit, de a nap nagy részét ágyban töltöttük. (Neeeem, a görcsölés miatt csak pihizés volt

) 31-én gurmet vacsoráztunk egyet, de olyan szinten volt gurmet, h egyedül az előételt tudtam megenni, a többi kis paca nagy tányéron ízetlen volt. A párom pedig kapott krumplipürét hallal: fél centi vastagon bekenve a tányér krumplival, azon egy vézna szelet halacska...
Ma bementem dolgozni, jött velem a fiam is. Összesen hárman voltunk bent az ötvenből. Háromnegyed kilenckor már úton voltunk Pestre és csaptunk a gyerekkel egy görbe napot. Megnéztük a Hobbitot és vettünk egy tucat babaruhát. Az összes rózsaszín és bézs. Úgy néznek ki, mint amire ráhányt Tündérkeresztanya, de nagyon cukik.

A párom meg is kérdezte, h mit csinálunk vele, ha mégis kukija lesz. Mondtam, h akkor valaki jól járt, mert elajándékozzuk. ( a babona miatt azért van bennem egy kis rossz érzés, bár tudom, h hülyeség) Szóval, ha megint fiam lesz, akkor a lányosoktól várok címet privátban