Huh...végre elkészültem az óvónénik ajándékával. "Társadalmi munkában" vállaltam be és mindig szidom magam utána, hogy Éééééééén barom, hát hol van arra nekem időm, hogy ingyé dolgozzak és egyáltalán...hol van nekem ilyenre időm terhesen/álomosan pláne karácsony előtt...Egy barom vagyok

Jaa, határidő ma 1/2 5 volt.
KRAMPA -RÉKA Imádlak benneteket

Kár, hogy nincs "like" mert sok hozzászólásotok kiérdemelte nálam

Krampa
Jaaa, hogy a macska?????????? Hát egy teljesen antiszociális lényről beszélünk, aki egy lassan 8 éves persza alighím...Egy hatalmas dög

Szereti meghúzni magát a háttérben. Olyan Garfield féle. Ne nyúlj hozzám, hagyjál lógni. Sokan nem is tudják hogy van és néznek nagyot, hogy már itt vannak 1 órája vagy kettő és csak az tűnik fel, hogy van alomtálca a wc mellett

Szóval ő egy antimacska és egész nap elbújik. így olyan sokat nem atlálkozik a gyerekekkel. A 3 éves korosztálynak már néha hagyja magát, az alatt menekül

Linda egyszer kihúzta az asztal alól a farkánál

Na ilyen sem volt többet. Őkelme nem szarozik, simán karmol. Morog előtte meg fúj, szóval "én szóltam!" Jaaaa, gyerel sír, kicsit vérzik...majd máskor nem nyúzza

Amúgy a macska az elsődleges terhességi jelzőrendszerünk

Ilyenkor mellém szokott ülni és megpróbál mellém feküdni az ágyba

Nem is tudom minek költök tesztre, ami az én esetemben már lassan egy vacsi ára

Macska előbb jelzi a +
A védőnőm tök jó. És ha azt nézzük, hogy én 4 hónapos terhes vagyok, akkor nálam átlagosan 2-3 kilónak kellene lenni, nem 6-nak

Alexa
Aha, hülyeség a pőocis dolog. Azok szerint nem, akiknek bejött

Olyan ez, mint aza béna kínai naptár, ami szerint van 2 lányom és egy fiam...ebben a sorrendben. Most fiút jósol. Én is azt jósolok magamnak

De akárhogy nézem, így csak 50 %-ban jön be

De amúgy is ennyi a találati esély, ha csak böksz egyet a sötétben

Szoba fala...Hát nálunk most fehér és egy fal "ikeazöld". Előtte sárga volt. Mikor Iván született sárga volt a fal és csináltunk egy babasarkot zöld tapétával. Májusban festettünk. Azóta van ez az új. Nekem a kék és a rszín is meredek, mint szoba szín...Legalábbis ezek a babaárnyalatok...Kék és rszín szobát is el tudok képzelni, de nekem nem való

Vizsgálatok
Zsolti már lindánál is úgy volt, hogy ha tudott volna sem jön el, mert utál várni és tök mindegy. Gyerek-gyerek. Mind ugyanolyan paca a képernyőm

Amúgy meg ő a bébicsősz, szóval esélytelen is lenne.
Réka
Led-es mécses...na az se sokat van a helyén

Akkor már tök mind1

Nálunk Iván vinné első körben bunkizni.
Tudod mikor szülünk? Fogantatás napjától számított 10. holdhónapban ugyanazon holdállásában, mint a fogamzás napján

Normális esetben. A lányok tudom mikor készültek, mivel tudom mikor van peteérésem. Teljesen pontosan születtek. Lucánál már trükkösen a mesi utolsó dátumát is úgy adtam meg, hogy az általam számolt napra legyek kiírva

És lám! Akkor jött. Lindánál még nem volt ennyi eszem, szóval pont azzal a nyamvadt 2 nappal jött később, ahogy számoltam...Most is tudom, hogy május 19-én fogok szülni. De a hivatalos időm május 20, mert csak "A" naphoz hozzá adtam 266 napot és csak később néztem, hogy a hold pont előtte való nap áll majd úgy. Sebaj. Inkább előbb szüljek, mint utóbb

Elég undi naponta bejárni vizsgálatokra.