Sziasztok Lányok!
Köszi a hiányolást... Mi is rohangásztunk még ezerrel, de már nem szeretem ilyenkor a tömeget... A gyerekeknek kedden volt a karácsonyi ünnepség, másnapra Gergő belázasodott, tegnap totál ki volt dőlve, ma egy kicsivel jobb, mert a lázcsillapító végre csillapítja is a lázát. Szegény Zsuzsunak tegnap lett volna a baletton a karácsony, de Gergő kidőlése miatt nem tudtunk menni - nagyon szomorú volt...
Még én sem hallottam gumicukros szaloncukorról... Náluk a marcipános, zselés, epres-joghurtos, rumos kakaós a menő.

Irina!
Akkor tetszett Ádinak a balett? A Müpában is szoktak gyerekeknek szóló balettok lenni. Merre jártatok Árminnal? Ma még ovizik Ádi? Örülök, hogy a kiütések múlóban. Elég durva lehetett.
Húha még szülinap is Karácsony mellé? Nem aprózzátok el!
Vindo!
Pap Rita? Tavaly is volt szó róla, nem? Vagy voltatok is koncerten? Mintha rémlene valami. Rugó egy komoly rajongó.

A szerelmével suliba is együtt járnak majd? Szinte hihetetlen, hogy ennyire ragaszkodnak egymáshoz évek óta... A gyerekek csoportjában egy páros 2 évig volt együtt, de ma már mindketten más iránt érdeklődnek...
Ez a reggeli felkelés elég rosszul hangzott.
Maggie!
Ezek szerint már jól vagy? Azért óvatosan! Pihenést is iktass be!
Viranka!
Hú, év végi hajrá a boltokban. Nektek sem lehet semmi.
Panndi!
A többi gyerkőc is most volt bárányhimlős? Költözés - maradtatok ugyanott helyileg, vagy településváltás is volt?
Még a Vukkal kapcsolatban leírom, hogy nálunk még nem tudják a kemény valóságot. Szerintem sokkot kapnának tőle. Zsuzsu a leporellós Mauglin is sír, hogy nem találja meg az igazi anyukáját, úgyhogy mostanában ez a könyv bojkottálva van...