Halihó!
Én már beindítottam egy mosást. Most két napot kihagytam, iszonyatosan felgyűlt a mosnivaló. Meg a kávémat is megittam. De lassan kezdhetek főzni, mert Dávid most Bp-re utazik a Fradihoz. Délután szalagtűzőre megyünk a Kedvessel. Már várom, szeretem a sulijukban tanító tanárokat.

Tegnap este meg jótékonysági koncerten voltam. Az iskolánk javára szervezték, a Nagytemplomban volt. A fellépők: Szakcsi Lakatos Béla és Takács Nicolas Igazán remek volt. Feltöltött, utána még beszélgettünk kicsikét Momival, aztán hn 11 körül már itthon is voltam.

Nagyon kedvesek vagytok, csak sajnos nem nagyon van időm pihenésre.
Egyébként érdekes, ha fáradtan is kezdem a napot, a mh-en a lányok felpörgetnek, majd este érzem, hogy hulla vagyok. Mondjuk nem is egyszerű hat, súlyosan és halmozottan sérült gyerekkel.
Irinám, gratulálok a kicsikéteknek a kúszáshoz.

Én is megtanultam nem berzenkedni a megmásíthatatlan ellen. Ha így van, akkor így van, a gyerek mindennél fontosabb. Így is remekül csinálod.
Mónikám, én is, én is nagyon kíváncsi vagyok a szépséges alkotásaidra.

Virankával is megállapítottuk, hogy amihez nyúlsz, az kinccsé lesz. Egyébként meg ő is gyönyörű dolgokat csinál, én lehet, hogy nem is merek kötőtűt fogni, annyira egyenletesen, szépségesen köt, hogy az állam leesett. Vetekszik a gépi kötéssel.
Vindokám, Rugó dumáján behalok.
Gica, rendbe jött már mindenki?
Na, megyek, mert nem tud mit vinni a legnagyobb gyermekem.