Igaz éjfélkor egy órán keresztül hagytam szopizni, de így legalább belealudt és nyugi volt reggel 6ig. Én persze keltem 3kor rendesen, aztán döbbenten visszaaludtam. 6kor is előbb keltem mint ő, ennek következtében éjfél óta hangját se halljuk a kislánynak. Mondjuk tegnap egésznap rám volt kötve.
Lányok, én annyira boldog vagyok ezzel a kis nyammogó gyönyörűséggel, legszívesebben a fél világnak azt tanácsolnám szüljön azonnal.
Pont tegnap vettem észre, hogy megszűnt életemben az a probléma, hogy jaj ma se csináltam semmit, csak peregnek a napok értelmetlenül. Ha egész nap csak henyélek a kis Hanával, akkor is úgy érzem a világ legfontosabb teendőjét láttam el. Pedig a lakás egy káosz és bár én csak a tetra pelusokat vasalom, azokat is előbb elhasználom, mint, hogy a vasaló alá kerüljenek. A konyháról ne is beszéljünk. De hát most is itt ülök, pedig lenne mit háztartani.
Esztyx, ilyet már Hana is csinált, hogy csak sírt és nem tudtam miért. Szerintem ez átmeneti, ne aggódj. Neked is vannak nyűgösebb napjaid, akkor neki miért ne lennének. Mostanában az ilyen értelmetlen sírásoknál egyre inkább azt érzem, hogy fáradt, csak nem tud elaludni, mert felizgatta magát. Nálunk a ringatás a jolly joker módszer, azt imádja, még az evésről is el lehet terelni a figyelmét egy kis időre(pár perc)
Noémi, én nem gondoltam, hogy sírni hagyod Leventét.
(no, látom, Kikocs jól leírta neked, hogy ne parázz, higgy neki!) Bagz, Hana megkapta negyedik napon az oltást. Én is tök féltem, mert egyszer mikor még terhesen a védőnőre vártam egy órát pont mellettem oltották a babákat és annyira kiborultak szegénykék. De Hana nem sírt. Legalábbis amikor visszahozták, nem sírt, pedig a vérvétel után is meg kellett vigasztalni. Ebből én arra következtetek, hogy nem olyan szörnyű dolog. És tényleg 6-8 naposan kivinni a télbe, neked se fog jól esni. Ha már belementél a kórházi szülésbe, legalább élvezd ki a kényelmeit! A babát 4 vagy 8 naposan ugyanúgy szúrja, nem?
Edwig, pótlás ide vagy oda, azért szoptass gyakran, mert leginkább az indítja be a tejcsit. Bár gondolom, örülsz, hogy van végre egy szabad órád néha.
Jaj... de engem, nem talált meg, pedig ott a nevem a profilomban. Hurrá
https://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=4501&page=1 új sorozatot raktam a mózeses albumba
Megyek, megnézem, mit tehetek a konyha érdekében.
pusz
Lili

És utána már csak a burkolóra kell legalább két hetet várni!
Katy