A topikban és a lelkemben azóta rendeződött a helyzet
Visszatért a 6-9 hónapos állapot, amikor már evett mindenfélét, de csak annyit, mint egy madárka. Annyi a különbség, hogy most még-több-mindent eszik. (Tegnap például savanyúkáposztát
) Étkezéseknél mindig kínálom vízzel a kis itatópohárból (valahogy át kéne térni a rendes pohárra), de pár kortynál többet nem iszik. Szopni viszont tényleg rengeteget szopik, és a nehéz pelusok is megvannak. Tegnap reggel például olyan súlya volt a pelusnak, mint az első kórházi reggelen, az infúzió után
Holnap végre lejár a Zinnat, de még mindig két hét Summetrolim
Nekünk csak egy macskánk van, de szegény kegyvesztett lett, amióta Kata megszületett - nem jöhet be a lakásba.
A születésnapon már elkezdtem gondolkodni, anyuékkal megbeszéltem, hogy náluk lesz, a nappali jó nagy, ha odavisszük be a tortát, akkor mindenki elfér körülötte. Azt hiszem, nagy bőgések lesznek, engem már most kiráz a hideg, ha elképzelem, hogy az én gyerekemnek ugyanazt az éneket és ugyanazt a mondókát mondjuk majd el, amit nekem is elmondtak ugyanilyen idős koromban, és azóta is minden családi születésnapon elhangzik. Leírom, hátha nektek is megtetszik: "Egyszer egy kis csigabiga elindult Szalából Szelébe - Tarisznya a hátán, naaagy bot a kezében. Míg az a kis csigabiga elérkezik Szalából Szelébe, addig éljen (Kocsis Kata) friss, jó egészségben!" Előtte van az "Ég a gyertya ég, el ne aludjék, (1) éves a (Kocsis Kata), éljen soká még" nóta, a mondóka után a gyertyafújás. A tortaevés után pedig az ajándékozás úgy, hogy ünnepelt kimegy, ajándékok lerak, ünnepelt bejön, ajándékok kibont. (Nándiék családjánál mindenki odaadja az ajándékot az ünnepeltnek, de szerintem ahogy mi szoktuk, úgy izgalmasabb
) Tami születésnapjára megvettétek már az ajándékot? A Carcassone-t azért megnézem, ma hosszabb időt töltünk majd anyuéknál.
Még csak annyi, hogy ha jól tudom, a Margit kórházban automatikusan csinálnak UH-t minden újszülöttről.
GyeZsu