Sziasztok!
Én nyitott vagyok a zárt topikra is, de így is szívesen írogatok!

Monis, hát nem tudom, hogy nekünk miért most volt az első fertőző agyh.gyull. elleni oltás, de lehet azért is, mert 2 hónap eltelt az ucsó oltás óta, talán a doki nem akart minden hónapban oltani? De édi lehet Gergő a nagymami fejjel, nem tudod lefotózni??? Hol dolgozol, mivel foglalkozol amúgy? Én is féltem az állásomat, mert a bank biztos és nem akarnék másik bankba menni, de már nagyon gondolkodom azon, hogy mást csinálok majd...
Veronika, nálunk is szokott ilyen lenni Lottival amúgy!!! Volt hogy arra keltem, hogy álmában sír és keltettem, mondogattam neki, hogy mi a baj, rosszat álmodtál, itt van anya stb.aztán vagy fel se kelt, vagy igen, orrot fújtunk és akkor el tudta mondani, hogy mit álmodott. Lehet, hogy a napközben ért rosszabb ingerek jönnek ki így rajtuk, oviban történt valami vagy a tesóügy még mindig foglalkoztatja őket, szerintem Lotti nem szokta még meg tökéletesen, hogy nem ő van a középpontban már... néha megkapom, hogy a babával mindig olyan cukin viselkedek...
kat, nem semmi a munkaidőd, így tényleg nehéz lehet szervezni! Nálunk annyiban volt egyszerű(bb) Lottinál, hogy apája rugalmas reggel, elég ha 9-re beér, így mindig ő vitte reggel a bölcsibe, 8-ra estek be, én mentem érte és amikor értekezletek voltak vagy hétfőnként amikor a bank 5-ig volt nyitva akkor anyós hozta el és feljöttek addig hozzánk a lakásunkba. Nálunk is ált. apa elfelejti a dolgokat hazahozni

Nem semmi Balu mérete!

magnoli, én ha kisüvegeset bontottam, kiöntöttem egy tálkába belőle amit kb. megeszik a babó, többi hűtő, az 3 napig eláll.
A FB nem helyettesíti a topikot, csak úgy jó, kiegészítésnek és szopi közben mindig tudok oda írni a telefonnal

Hát a harmadik már megfogalmazódott bennem... annyira jó babázni és annyira el vagyok olvadva Barnustól, hogy kisfiú, pedig annyira nem akartam fiút és a terhesség egésze alatt sem barátkoztam meg a gondolattal, és aztán most imádom és harmadjára is jó lenne egy fiú

Furi... nagyon féltem egyébként, hogy a babó megérezte a hasamban, hogy "nem akarom őt", mert nagyon lány felé húztam... de úgy látom, minden rendben van vele, nagyon boldog baba

picur, a maszírozós videó nekem olyannyira tetszett, hogy szerintem ma megpróbálom

Elindítom és lekopizom

Tegnap vettem sütőtököt, meg is sütöttem este, ma kikanalaztam, szerintem forralt vízzel fogom higítani, ma meg is kóstoljuk, majd beszámolok

Nálunk a textilpelus van alatta, ha hasal, de valamikor széttúrja és folyik mindenhová a nyála, én laza vagyok, ha csak nyál, hát majd megszárad

Tündéri a kép!
mesenézés? ááá, még nem

ha megy a tévé, bámulja ezerrel, gondolom a fények miatt, de még nem nézünk meséket. Van textilkiskönyve és vízbe való kiskönyve, azokat nézegetjük néha és "olvasok" neki belőle.
Zenét nem sokat hallgatunk, inkább a zenélős játékait

csicsi, gratula az átforduláshoz!!!
Mese, nálunk Lotti sajna mesemániás. Sőt, tévémánáis. Ha megy a tévé, bámulja mint egy bolond

Sajna sokszor vannak ajánlók is, úgyhogy mindig félek, nehogy meglásson valamit, most napi 3 mesét nézhet a minimaxról vagy egy hosszút...
Annyira szép idő volt tegnap, hogy sétáltunk, játszóztunk délután, babus fél 10-től megint reggel fél 7-ig aludt

Most nagyon jól alszik,úgyhogy tudok pihenni és ez jó, viszont jövő héttől őszi szünet, itthon lesz Lottikám, úgyhogy nem lesznek nyugis napok

Szép hétvégét Nektek!