A hétvégén én sem tudtam jelentkezni, mert disznóvágás volt. Olyan igazi falusias hurkával-kolbásszal. Ne tudjátok meg, hogy néz ki körmöm a kormos üstöktõl, ha ránézek sírni tudnék.
Azért remélem hétvégére már sikerül kikefélni. Igy az adventi koszorúnk még nem készült el teljesen, de mire a második gyertyát gyújtjuk addigra készen lesz. Azért esti meseként elmeséltem Timinek, hogy miért gyújtunk gyertyát, olyan aranyos volt ahogy hallgatta. Találtunk egy verset is, ami karácsonyos és Timinek nagyon tetszik, Zelk Zoltán: Karácsonyi ének. Szerintem is aranyos. Tomit viszont még nem sikerült lekötnöm a meséléssel. Számára még sokkal érdekesebb újabbnál-újabb tárgyak után vadászni.
Amikor vetítünk, akkor is inkább a vetítõt szeretné szemügyre venni, ahelyett, hogy a mesét hallgatná.
Rájött arra is, hogy lehet felmászni az ágyra, úgyhogy mostmár Timi se tud elõle elhúzódni, eddig mindig az ágyra mászott, ha azt akarta, hogy Tomi békénhagyja, de most már utána mászik. Edóka!
Én még nem is üdvözöltelek itt, úgyhogy légy üdvözölve! Én is olvastalak már téged más topikokban, és örülök, hogy hozzánk is csatlakoztál.
Adri!
Tetszik az "északi romantika kutyával"!
Hétvégére újabb kalácsot kell sütni, hogy legyen mire tenni a gyertyákat (meghogy a kutyus megint jót vacsorázzon). 

Ügyes vagy, hogy Levit el tudtad varázsolni, nekem Tomit nem sikerült, pedig szándékomban állt, csak a gyertyát akarta megfogni.
A függönnyel kapcsolatban meg csak annyit mondanék, hogy te egy igazi kreatív háziasszony vagy!
Emese!
Látom korán okítod a csemetéidet a fizikai változásokra. (jég-víz) Már csak felforralni kellett volna, hogy lássák hogyan képzõdik a pára.

Iboly!
Akkor a környezetismeret óra nálatok is megvolt.
Ügyesek a fiaid!
Vibrucolt még nem próbáltuk, bár már hallottam róla. Szerinted inkább azt kéne megpróbálnunk? Azért gondoltam a Chaomillara, mert Tomi hozza az összes tünetét idõnként (dühösség, nyügösség, viszont ha felveszem megnyugszik), és ha ilyenkor adnék neki este lehet, hogy jobban aludna.
Régebben ígértél nekem homeopátiás dokik Bp.-en névsort, el tudnád küldeni?
Évi!
Remélem azért most már jobban vagy, és sûrûbben tudsz jönni megint! Sajnálom, hogy Csongival így jártál
. Csak este nem fogadja el a cicit? Nem lehet, hogy se nem éhes, se nem szomjas? Tomi olyankor nem szokott kérni belõlem.
Miért kell a tápszer? Csongi nem eszik rendesen? Az is lehet, hogy egyszerûen elkezdte elválasztani magát, lassan már 9 hónapos nagyfiú lesz. Próbáld meg így felfogni, és máris nem lesz olyan szörnyû az egész.
Mert ha ez történik, az nem kudarc, hanem természetes folyamat. Fel a fejjel! 

Hát mára búcsúzom
Sziasztok
Ancsa