A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na, ezzel még lógtam. Íme Rugó első olyan rajza, amin hajlandó volt színezni. Kicsit kusza, de az Opel jelek és az Opel kocsi látszik rajta.
És R. barátnője szignózta a kész művet, az felül látszik.

Kép
vindolanda

kep

Kép
vindolanda

Vindo, ez egy tök jó kis rajz, a ház is nagyon kidolgozott!
28 óra? Anyámborogass...
Szóval írhatsz még egy könyvet, remek. ;-)

Maggie, tiszta zöldben van az ovi, ez volt a fő szempont mellette. ;-)
Azért pihenj is!!!

Háh, ma kettesben voltunk Ádival az aldiban meg kajáért. 
És a hét jóhíre: húgomék 1 percre fognak tőlünk lakni, ideköltöznek szeretett városrészünkbe.

Kép
Kép
irina

Sóska bácsi 

Kép
Kép
irina

Közben Rugó totál kikészült, majd a hiszti végén közölte, hogy aludni megy a szobába. Ki sem jött tíz perce

Köszi

Hát, ez egy jó hír. Akkor majd bandázhattok a húgoddal
A 28 nekem is soknak tűnik... Viszont ezek nagy része fizetős, és úgy már mindjárt máshogyan néz ki a dolog

Az Aldiban szeretem a bagettet, a tonhalas pizzájukat, és nagyon finomak a szeletelet vékony sonkáik is. Ja, és a jegeskávéjuk is jó, ami olcsóbb is lett, mióta papírdobozba csomagolják.

Nekem turizhtanékom van

G. az első szobában rakja fel a kálya mögé a kőlapokat.

Kép
vindolanda

Vindo, min borult ki Rugó? 
Sikerült turizni?
Hát kibicként könnyen mondom, de nekem inkább ne adjanak pénzt és sok órát se. 
Aldiban kb. másfél éve jártam utoljára, kicsit átpakolták. Csak a szokásos dolgainkat vesszük ott, a sonkák tényleg jók, a többit, amiről írtál, még nem próbáltam. Pizzából csak a mezei legolcsóbbat (de az jó), kávét ott nem, de a joghurtok jöhetnek. 
Sétáltunk egy nagyot a Szabadság térig, rájöttünk, hogy ott van az amcsi nagykövetség (meg egy Reagan-szobor is tőle függetlenül). Szép őszi napsütés volt, Ármin végigaludta az egészet. Ma amúgy sikerült S-n altatni, másfél órát volt rajta, nagy dolog.
Szörnyen fájt a fejem éjszaka óta, most a gyógyszertől elmúlt, kéne dolgozgatni vmennyit. 

Kép
Kép
irina

Hát, azon, hogy kérdezte, mikor veszek neki egy gokartot. És mondtam, hogy nem valószínű, hogy gokartot fog kapni. Vsz. fáradt volt, vagy nem tudom. Aztán kijött a szobájából, elkezdett puszilgatni, és bocsánatot kért.

Pizza - a hűtőpultban van a nejlonos verzió, abból szoktunk tonhalasat.
A nagy poharas barackos-mangós (vagy milyen) joghurtjuk is finom, tényleg
A jegeskávéjuk is a hűtőpultban van, 200 ft darabja kb.

Éljen S. és Ármin

Itt is volt délutáni és esti program.
Délután beleléptem egy adag macskasz---ba, amit rákentem ügyesen a nadrágomra, a zoknimra, majd végigjártam a szaros papucsban a lakást. Egy órás programom lett utána

Este felé meg G. és R. leszedte az érett szőlőket. Szóval szüreteltek.

Most munka, aztán talán egy film még belefér.

Kép
vindolanda

Halihó!

Vindo, néztetek vmit? 
Macskakaka  felénk annyi a kutyakaki, hogy kész kihívás kerülgetni őket. 
Itt semmi különös, S. szüleit várjuk, ejtőzünk.

Kép
Kép
irina

Igen, ezt:
http://www.imdb.com/title/tt1531901/
Szerintem nem volt rossz.

Délelőtt sikerül turizni is, szóval minden O.K:

Kép
vindolanda

Itt is nagy nyugi van, de most mennem kell legózni.

Kép
vindolanda

Halihó!

No, csak nem tudtam jönni. Annyi a dolgom, hogy alig győzöm. De már most is az látszik, hogy lesz, amit tolok magam előtt.

A héten szinte minden egyes napra jutott valamilyen extra program. Meg most eleve később fejezem be a munkát, gyakorlatilag f3 előtt nem tudok eljönni. Utána intéztem a dolgaimat, kellett mennem alkalmassági vizsgálatra, segítettem Momónak, Bercóéknál volt kirándulás, sütivásár, szüret, stb. No, meg hetente kétszer még angolom is van. Az 5-től kilencig tart, talán nem csoda, hogy nem bírom utolérni magam.  De sebaj, szeretem a pörgést, majdcsak kisimul a dolog. A munkámat élvezem, akármennyire is nehéz. Úgy kidöglök, hogy kilenckor már leesik a fejem.  Ja, és természetesen mindkét nagy meccsre megy, nekik is kell ellátmányról gondoskodnom.

Bercókám taknyossága, herpesze már szinte teljesen megszűnt, viszont most Dávidnak megy a hasa.  Remélem, csak valami enyhe dologról van szó.

Bocsi, most ennyit, kicsit tanulok.

Vindo, Rugó jó kis rajzot alkotott. Szuper.

Irina, jobbulást!
dmaggie

Na, még az óráim előtt bejelentekezem.
Rugót és engem is elért a kórság. Folyik at orrunk, de egyelőre más komoly dolog nincsen, így minenki a munkahelyén kezdett.
Tegnap fél nyolckor mentem altatni, és már nem jöttem ki

Maggie, nem semmi vagy az esti angollal.

Mindenkinek szép napot és jobbulást.

Este jönnek ki értem a férfiak, mert most elvileg hatig tanítom a továbbképzésben résztvevőket.

Kép
vindolanda

Halihó!

Maggie, az a jó, ha élvezed a pörgést ;-) az angol jó lehet, én is szerettem intenzíven tanulni .-)
Dávidnak jobbulást!

Vindo, jobbulást nektek!
Ez a film engem is érdekel, csak még be kell szereznem.

Hideg van kint, de elviselhető, közp. fűtés továbbra sincs, mindenki náthás nálunk is, legalább egy kicsit. 
Próbálok olvasni, amíg a kicsi alszik rajtam.

Kép
Kép
irina

Na, közben annyi történt, hogy egyre kuszább lett napunk, és G. odatelefonált az óvodába, hogy késünk 10 percet. A részleteket nem tudom, de szerintem összeveszett valamelyik óvónővel. Én egyelőre Bösz-ben vagyok, és majd Rugóval jönnek ki értem az este folyamán, de G.nek a munkahelyén kellene lennie este is meg most is
Egy fordulót akart csak jönni értem, aztán Db-be kocsit cseréltünk volna, és így kb. 50 percet esett volna csak ki. Most elég ideges, azt hiszem.
Majd megtudom a részleteket később

Irina, sikerült olvasni?

Ja, ma is egy jó hideg teremben voltam. Kabátos tanítás, a kedvencem

Kép
vindolanda

Vindo, mi tagadás, elég izgi életetek van ;-) 
hidegben tanítós 
Á, nem tudtam olvasni, csak kb. fél oldalt, Ármin felébredt és sírt, szerintem a foga. Hát ez van...
Szegény S. meg kb. 3 órát aludt, jelentésleadási határidő meg ilyenek. Utoljára a ST-et láttuk együtt, azóta se néztünk semmit.

Kép
Kép
irina

Hú, akkor jó régen sikerült már egy normális filmet megnéznetek. Rátok férne egy, de csak egy nagy alvás után

Igen, az életünk izgi. G. még most is a munkahelyén van, én meg felkeltem interjúkat gépelni. Holnap meg kelek hajnalban

De hogy írjak vidámat is.
Rugó befekszik az ágyba altatáskor, és nyújtaj a kezét-lábát, hogy öleljem meg.
- Anya, odaadom magamat

És a betegség sem komoly, amit benyakaltunk, rajtam már nagyjából át is ment, és szerintem Rugón is át fog hamarosan.

Kép
vindolanda

Akkor jó, ha már jobban is vagytok. S. az imént keltett, hogy menjek mesélni Ádinak, most meg megvárom, amíg átjön, h fürödni tudjak. Nem egyszerű a dolog, de nem akarom egyedül hagyni a babát, amíg másutt vagyok. 
Rugó de édes :-) Írtad, h tegnap bocsánatot kért tőled -- na hát ilyen nálunk elő nem fordult még...
Egyszer biztos megszokom, h negyedórás etapokban dolgozzam.

Kép
Kép
irina

Jó munkát és jó éjt!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Me4gvagyunk! Dalus 2 éves, el sem hiszem. I Svájcban, így van tenni való, de holnap már itthon lesz :-)
Dalus még taknyos, de kibújt végre az utolsó a 20. foga is. juhéjjj! 
Emma tánc mellé holnaptól kezdi az úszást!
Nekem megjött a fényképező gépem..juhéjj, már fel is avattam, de van még mit tanulni! :-)
szerdán 4 esben köszöntjük meg Dalust, vasárnaop meg családi happening lesz, ja szombaton a CsaNa-ban lesz szüret, bográcsozás..:-) van program!

olvasgattalak Titeket!
betegeket sajnálom, néha már mi is bekapcsoljuk estére a fűtést, de olyan 21,5-22 fok van általában.

autóm szerelőnél, I-éval járok :-) nem bánom :-) imádom! Vissza se adnám.......:-) 

Rugi nagyon szépet rajzolt! "oda adom magam" ez vmi tündéri! :-)
Vindo mostmár tényleg ki szeretném vmikor vinni a ládákat! jövőhéten hogy vagy otthon?

KépKép
kaqk
Debrecen

Hahó!

Kaqk, Dalmusnak innen is nagyon boldog szülinapot!!!
jó sok programotok van :-)
hú, 21 fokban én csak ugrálva nem fáznék...

Jut eszembe, beindították a fűtést (ismét elmondom: nem tudom, minek kell ennyit várni vele, akármikor be lehet indítani a házban ). Most glugyog a nagyszoba radiátorában a víz, nem tudom, ez jót jelent-e, a fűtőtest hideg-langyoskás, másutt meleg. Volt vízcsere a rendszerben, remélem, nincs gond. 
Vettem a fiúknak téli cipőt, mert már hajnali fagyokról értekeztek a rádióban. Már írtam, hogy ki kell tapasztalnom, hogy a hordozáshoz a babát és magamat is hogyan öltöztessem. Annyit találtam ki, h Árminnak gyapjúbéléses cipője lett, overállja elvileg van, hogy ebben hogy fér rám, egyelőre ne firtassuk. 

Kép
Kép
irina

Köszi Irina!
:-)

na az nem egyszerű beöltözni télen a hordozáshoz!
Dalus is cipőt kap szülinapjár anagyitól, emma egy kis boka csízmát kapott, gyanítom majd  ahótaposón kíüvül kell majd még cipő 

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Csak benéztem, valahogy minden napom káosz

Irina semmi baja a radiátornk, csak légtelenítsétek le. Ma már csak egy mozdulat, a kis csapot kell kinyitni az oldalán és kiengedni a levegőt. Tegyél alá egy kis edényt mikor csináljátok. Ha már nem sziszeg akkor visszazárjátok és kész is :)

Hát, még csak próbálkozom a géppel, de kellően nagy kihívás, hogy úgy vágjak vele ahogy Én szeretném

Kaqk milyen gépet vettél? Objektívet is?

Vindo Rugó rajza nagyon jó! Rengeteget fejlődött

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, hát nem semmi vagy ezzel a vágóval! 

egy sony a77-t, objektivvel, d emeg kell hozzá  másik is, + vaku meg ez meg az..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Hahó, itt vagyok.
Elsodortak az események
Napközben általában nincs notebookom, mert a tanteremben hagyom a szünetekre, így nem tudok jönni.
Tegnap este még intézkedni kellett, az albérletben cserélik az ablakokat.
Este pedig nemes egyszerűséggel elalszok...

Dalmának sok boldogságot kívánunk!

MOst jövök délelőtt, mert ma csak sima munkanapom lesz.

Kép
vindolanda

Gica, sikerült a postára eljutnom. Köszönöm szépen a matricákat és a metálszínű lufit

Tegnap bekapcsolták az épület egyes részein a fűtést, így ma már egészen jó a helyzetünk.

Kaqk, jó fotózást!
Szerintem jövő héten itthon vagyunk a hétvégén.

Ja, ma elfelejtettem Rugóra harisnyát adni, de szerintem holnaptól már abban fog menni.

Móni, jó gyakorlást a vágó eszközzel!

Az orrunk folyik, mérsékelten köhögünk, de nem feküdtünk ki továbbra sem.

Kép
vindolanda

Hahó!

Móni, köszi, de ezek régi öntöttvas radiátorok, nincs rajtuk kiscsap, csak egy nagy tekerő, ami a hőfokot szabályozza.  majd szólunk ma a kk-nek, hogy mondjon erre vmit. Az a fura, h bizonyos radiátorok azonnal feltöltődtek (az összeset kinyitottuk), egyesek meg nem. 

Hajrá gépezés! :-)
Vindo, akkor jobbulást továbbra is!

Kaqk, én is oda lyukadtam ki, hogy kell majd még cipő 
jó kis géped van 

Csajok, apu kórházba került a szívével (10 éve műtötték, a lényeg: most elment a ritmus, megugrott nagyon a pulzusszám). Drukkoljatok, hogy mielőbb hazakerüljön!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Kaqk az jó kis gép :)

Vindo jobbulást nektek+++

Irina extra drukk édesapádnak, hogy minnél hamarabb hazamenjen+++++

suliba

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina szuper extra drukk ++++++

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina, apukádnak jobbulást!

Én már túl a mai órákon. Holnap még egy képzésben nyolcat kell tartanom, de aztán ebben a félévben csak jobb lesz ettől a helyzet. Ez volt a mélypont
Lassan indulok haza.

Kép
vindolanda

Halihó!

Ma kivételesen már itthon vagyunk és itthon is maradunk. Így most mosásba kezdtem, meg pogácsát akarok sütni, felhasználom a maradék krumplipürét.  No, meg angoloznom is kellene, meg vár egy kazal vasalnivaló.
Ma voltunk státuszon Bercóval, 121 cm és 22 kiló. Nem is csoda, hogy megszakadok már abba is, ha fel akarom venni. Most egy kicsit folyik az orra, nem nagyon örülök neki, mert péntekre terveztem az oltást. Ha taknyos lesz, akkor szerintem nem adja be neki a dokibá.

Dávid rendben van, most Gergő kinlódik a pocakjával, ő még holnap is itthon fog maradni.

Fűtés: én is átállítottam a termosztátot, de szerintem még nem kapcsolt be egyszer sem. Ha egy kicsit süt a nap, akkor szépen melegszik a lakás is. A munkahelyemen meg már egy ideje van fűtés, a bentlakásos, fekvő gyerekek miatt szükséges is. Viszont az orvosi rendelőben ma nem volt fűtés, jó hideg volt.

Vindo, mi is tartozunk ládákkal.
Szerintem csatlakozunk majd Kaqkékhoz.

Irina, remélem, édesapád gyorsan jobban lesz. Drukkolok nagyon. Húgod hogy van?

Mónikám, hihetetlen vagy. Sok sikert!

Kaqk, azta... Nem jutok szóhoz. Ügyi vagy. Dalmát Isten éltesse.
dmaggie

Sziasztok!

Köszi, lányok! Állítólag holnap lesz a beavatkozás. 
Dióhéjban: óriási szívdaganatot operáltak ki Apuból 10 éve, ettől szívritmuszavar alakult ki, amit pár évente kiütéssel (= szív megállítása és újraindítása) raknak helyre. Azért szorongunk emiatt rendesen...
Húgom jól, nem tudom teljesen követni, h hol dolgozik, hol nem, már nem hány, de émelygés és fejfájás van sokszor. 

Vindo, kitartás!
Móni, írj majd a sulidról!
Maggie, jobbulást Gergőnek!

Mi jól amúgy, hamar elmegy a nap, viszem-hozom a gyerekeket, vásárlás, házimunka, de ez sokkal jobb, mint itthon azon vekengeni, hogy be vagyok zárva.

Kép
Kép
irina

Hahó, végre idejutottam.

Maggie, volt oltás? Hogy van Bercó?
22 kiló
Az nem semmi

Irina, apukádról várjuk a híreket!

Én teljesen szétcsúsztam. Tegnap lefeküdtem nyolc után, már olyan fáradt voltam. Aludtam tíz órát, aztán felkeltem. Gondoltam, de jó lesz magamban. Erre a kis sutyi nem kijött utánam?
Az első szoba kész, most már fűthetünk ott is.
Tegnap ettem  mekiben hazafelé egy betyárburgert, meglepődtem, mert sokkal nagyobb volt, mint az átlagos burgerek. De nem hiszem, hogy veszek többet

Kép
vindolanda

Sziasztok LÁnyok!

Irina!
Jobbulást az Apukádnak!
A fűtéssel mi is úgy vagyunk, mint Ti. Okt 1 előtt nem kapcsolják be, akármilyen hideg van. Feltéve, ha a lakóköz. több, mint fele kéri. De soha nem szokták kérni. Ők inkább plussz 1 pulcsit felvesznek és fűtenek olajradiátorral, vagy éppen gyógyszerre költik - költjük a fűtés árát..
Az jó, ha már jöttök mentek! Egy kis kimozdulás soha nem árt. Ahúgodék jól választottak lakhelyet. :)

Vindo!
Szívesen. :) Örülök, ha tetszett. :)
Rugó rajza szuper!

Kaqk!
Sok boldogságot Dalmának!
Hűha, szép szakmát tanulsz!

Maggie!
Hogy van Bercó? Jobban?

Mi megvagyunk. Időközben sajnos meghalt a gyerekek dédimamája. Szegény súlyos beteg volt a nyár eleje óta. :( A gyerekek sokat kérdeztek a halálával kapcsolatban és  izgatottan várják a temetést. Kb tavaly óta nagyon érdeklődnek a temetők iránt.  Van esetleg valakinél ilyen irányú kiváncsiság a gyerkőcnél?

Kép
gica1

Halihó!

Köszi szépen, lányok, Apu túlesett a beavatkozáson, jól van. Most állítólag nem is kellett  megállítani a szívét, "csak" helyreütötték a ritmust, azóta sokkal jobban érzi magát (nagyon rossz érzés, ha nem jó a szívritmus, és idővel tönkre is teszi a keringést meg a szívet magát). Holnap meglátogatjuk.

Vindo, hát nem is csodálom, h fáradt vagy... ennyit dolgozni! 
A betyárburgert szerintem mi kihagyjuk.

Gica, én sem értem az embereket meg a fűtést :-O
Részvétem a dédi miatt! Igen, Ádit is nagyon foglalkoztatja a halál, mostanában az a fő téma nála ezzel kapcsolatban, hogy vajon van-e olyan, hogy valaki örökké él, és hogy egymásnak az ovis szülinapon azt kívánják, hogy ne haljanak meg. 

Ádi aszonta, ma nem legózik, gyakorolja a furulyát 
A radiátorok spontán rendbejöttek, igaz, a legnagyobbnak 3 napig tartott a dolog, múlt éjjel még végig fűtöttem az olajradiátorral. 

Kép
Kép
irina

Súly: az a fura, hogy Ádi 20,5 kiló, de az összes bordája látszik, ha álldogál... mondjuk 120 centi hozzá, de elég vékonkának néz ki. 

Fürdetés. 

Kép
Kép
irina

Sziasztok :)

Gica: részvétem a dédike miatt :(
A halál Grétát is foglalkoztatja, szokta kérdezgetni. Anyum nagybátja nemrég halt meg, rengeteget kérdezett róla. Ráadásul már várja, hogy legyen halottak napja és menjünk a temetőbe mécsest gyújtani.

Irina: örülök, hogy apud jobban van
éljenek a spontán rendbejövő radiátorok :)

Vindo: ha egyzser az élet úgy hozza meghívlak egy általam készített hamburgerre

Suli: nagyon szuper :) Rengeteg bepótolni valóm van, hisz a többieket utol kell érnem de élvezem nagyon. A mostani feladat a magyar királyi korona egy részletének kicsinyítése volt. Kicsit tovább tartott nekem mint a többieknek de megcsináltam :)
A tanárok kedvesek, közvetlenek, segítőkészek. Mintha egy nagy család lenne.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Irina, nagyon örülök, hogy édesapáddal rendben mennek a dolgok.

Gica, nagyon sajnálom a dédit.

Mónikám, remek, hogy ilyen jó tapasztalataid vannak.

Rólunk: Bercókám rendesen betaknyosodott, így elhalasztottuk az oltást. Ráadásul most meg már erősen köhög is, csak remélni tudom, hogy nem lesz nagyobb baja. Próbálom kúrálni.

Írok a másikba is.
dmaggie

Hahó!
Minden betegnek jobbulást!
Mi végre itthon vagyunk.
Tegnap elugrottunk a Kékestetőre (tőlünk 50 percre van), Rugónak nagyon tetszett. Majd hozok képet a héten.
Otthon komoly hidegek vannak, mínusz 6-7 fokok. Minden lefagyott

Irina, apukádnak további javulást.

Móni, köszönjük, és nem fogjuk kihagyni:)

Gica, mi két nagyszülőt temettünk el másfél év alatt. Temetésen is volt Rugó, a halottak napján mindig kinn van a temetőben. Amit gondoltok a dologról, azt el kell nekik mondani, szerintem.
Nálunk ez hamarabb kezdődött, pont a halálesetek miatt, és mostanra már lecsengett nagyjából. Néha elszomorodik, hogy az emberek meghalnak. Kérdezgeti, én mikor fogok. De a félelem meg a felsírások már nincsenek. Ennek most van itt az ideje.
Részvétem. 

Egész héten mennem kell dolgozni. De már kevesebb óraszámmal

Kép
vindolanda

Hahó
Én már a munkahelyemen. Pogácsát is ettem

Kép
vindolanda

Halihó!

Maggie-m, Bercónak jobbulást!!!

Vindo, itt most enyhül(t) az idő (végre), remélem, arrafelé is!

Mi szokásosan, hétvégén a kórházban voltunk összcsaládilag meg sétáltunk nagyot meg vásároltam, takarítottam, ma meg ovi után a mhelyemen jártam a gyedet intézni. Ármin édes volt, nagyon jól bírta, hogy 2,5 óráig a hordozóban kell lennie (bár egyszer kivettem megmozgatni).
Most az új laptopomat próbálom a saját képemre rendezni, hiába van meg két hónapja, még hozzá sem jutottam. A régi (ez) egyre furcsábban viselkedik és ugye csak nagy pótventillátorral üzemképes.  

Kép
Kép
irina

Szia Irina

Igen, napközben nincsen rossz idő itt sem. És szépen süt a nap. Most már fűtenek mindenhol az épületben, viszont most a nagy melegben mindenki álmos lett

Mit csinálsz a laptopoddal? Milyen háttérkép lesz?
Ármin nagyon ügyes volt.

Én most két óra között vagyok. Megyek, és másodjára is elmondom ugyanazt. Hogy ez milyen idegtépő tud lenni
Mikor a tanítóképzőn tanítottam, volt egy 160 fős évfolyam. Nyolc szemináriumi csoportjuk volt, és volt olyan nap, hogy ötször tartottam meg ugyanazt az órát. Olyan volt, mint abban a Bill Murray-filmben, amikor mindig ugyanarra a napra ébredt
Fél kettőtől zacskósleves és szendvics, majd adminisztráció. Utána irány haza

Kép
vindolanda

Móni, köszi!
Aztán hozz majd képeket az alkotásaidról, élményeket a sulidból! :-)

Kép
Kép
irina

Vindo, hát ha meleg van, rossz már nem lehet. 
Ötször ugyanazt, az emberkínzás. Kétszer még (nekem) elmegy, másodjára már baromi rutinos az ember és imponálóan fejből mond mindent. ;-)

Egyelőre vesződöm csak a laptoppal, mert Win 8 van rajta, ami nekem tök új (és idegesítő). Ha bekapcsolom, egy Seattle-montírozás látszik (talán sejtik, hogy Grace klinika-rajongó vagyok? ), utána még a beléptető képernyő, aztán az apple-nyúlás induló képernyő, és aztán még egy másik asztal, ahová végre megérkezel, ha még nem kaptál agyvérzést.  Nos ezek után hezitálok, kit, mit is tegyek ki háttérképnek. 

Kép
Kép
irina

Tényleg, Vindo, testvéred hogy van?

Kép
Kép
irina

Az amúgy az egyik kedvenc filmem, a top10-ben benne van, amiről írtál (Groundhog day az eredeti címe, a magyar nem ugrik be, de a német igen, azon akkorát lehet röhögni: Und taeglich grüsst dar Murmeltier, vagy vmi ilyesmi :-)))))
Word war Z megvolt nektek? Nekem tetszett, borzalmasnak írták le, ahhoz képest is tök jó (a jeruzsálemi jelenetek meg, huh...).
Jó tanítás és zacskóslevesezést! :-)

Kép
Kép
irina

megvan: Idétlen időkig.

Kép
Kép
irina

Sajna a Word War Z még nem volt meg, de igyekszünk beszerezni
Igen, az Idétlen időkig volt az:)
A lényeg, hogy alakul a notebook.

Mondtam Rugónak pár mesét, és otthagytam Gáborral. Este ketten voltunk, jó gyerek volt. Most már két kályhával nyomulunk, tök fura

Dolgozni

Kép
vindolanda

Na, ahogy látom, elérhető a Pacific Rim és a World War Z is

Kép
vindolanda

Vindo, pont a Pacific Rimbe néztem bele ma 5 perc erejéig... nem lehet rossz, főleg a rendező miatt nem. Majd mesélj, melyik hogy tetszett. 
Én most próbálok dolgozni, de még mesélni is fogok, meg ide-oda ugrálok szoptatni :-)

Kép
Kép
irina

Miért ilyenkor van az embernek egy rahedli munkája

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: