én is ezt akartam írni. Andi, nem semmi. én nem sokáig bírtam kézzel, hamar megvettem a gépit. medele electric minit ismerőstől, százszor visszahozta az árát, most meg jól jön a 3 hónap alatt összegyűjtött tejcsi.
magnoli, rossz, hogy a doki csak általánosságban tud mondani bármit. ahhoz, hogy érdemben tudjon bármit tanácsolni és elősegíteni a gyerek fejlődését, ahhoz ismernie kellene a babát meg a szokásait. enélkül nem mond konkrét dolgokat, és nekem kell eldöntenem, mit hogy csinálok.
pl. azt mondta, hogy ha 200-at eszik, akkor nem kell pótolni, ha 30-at, akkor kell. de nem mondta mi van ha mondjuk 140, 160 vagy 180 a szopizott mennyiség. Ráadásul a babák általában kevesebbet esznek a nap végén, mint a nap elején. Nagyon nehéz eldönteni, mi a jó, és mi nem az.
Érdekes módon ma Fanni fele annyi pótlással többet evett, mint tegnap. Nem értem hogy van ez, hogy egyik nap egy csomó tejcsi van a cicikbe, a másik nap meg alig. Nagyon bizakodó vagyok, hogy elkezd hízni, mert nagyon szép mennyiségeket eszik még így is, hogy csak 1x keltem éjszaka.

andi téged is meg lehet érteni, ennyit fejni embertelen. remélem sikerül megnyerni a licitet, így legalább könnyebben hozzájutnátok a tejecskéhez.
picur, Fanni úszás után kicsit csillapította az éhségét, de aztán beájult és több mint két órát aludt. uszi után bementünk a jaccuzziba melegedni, mikor kiszálltunk ráadtam a köntösét, meg még az enyémmel is betakartam, és mire a lépcsőhöz értünk, kb 10 méter, már aludt. Nagyon elfáradt a lelkem. az öltöztetésnél felébredt, így meg tudtam etetni gyorsan, mielőtt újra elaludt.

lefényképeztük, csak anyuéknál a gép, de holnap rakok képet.

remélem sikerül hamar eldönteni a tali napját, mert akkor megszervezném én is a "menetet".

Fanni már ügyesen alszik, megyek én is csatlakozom hozzá.
Jó éjt mindenkinek!