2005.01.20 04:44
Örülök hogy jobban vagy.
Na meg jót nevettem hogy milyen primkó. 2005.01.20 07:55

Na jó, ennek nem tudom mennyi a hírértéke, de engem baromira feldobott
Igen aktív napom volt, mondjuk ezen kívül mást nem is csináltam!
bár semmi jelét nem érzem, még a szokásosnál is jobban vagyok)2005.01.20 09:48
SZóval asszem inkább nem is okoskodok most mégse. Jó, hogy mindenki jól van, a körülményekhez képest, és tökjó, hogy minnyá mindenki szül
És magunkrakötözzük a babókat, és nyomulunk majd a neten, mint Savitri meg Noémi
)2005.01.20 10:44
. 2005.01.20 10:54
! Hajrá!
) 2005.01.20 11:02
2005.01.20 11:08
Mára már feldolgoztam, nagy nehezen ezt az óriás krízist!!
Most az a rend, hogy háromszor lefejem naponta a bal cicit(szerncsére (Kop-KOp-KOp)jó sok van benne, most reggel 16+0-at fejtem)és egész nap a jobbat kapja amennyi van benne, a többit meg üvegből pótlom.De reggel még dugig volt a jobb cic és olyan az én kislányom, hogy addiog eszk míg kapja
Zabamarci! tehát akkor hagyta abba, mikor én úgy döntöttem, hogy most már elég, lemértem és nesze, bezabál!!!
ISten tartsa meg jó szokását!
. És így kicsit könnyebb!
) 2005.01.20 11:20
2005.01.20 11:27
2005.01.20 11:33

2005.01.20 11:47
2005.01.20 11:48
2005.01.20 12:23
Persze a 3-ból kettőt nem tudtam elintézni, pl. elköltözött a szivacsos a Deák térről az István utcába... Inkább nem vállaltam be ezt a menetet. Majd holnap. Viszotn ehelyett a kettő hlyett betévedtem egy dm-be, és vettem végre újszülött pelenkát
Kicsit bajban voltam, mert a nagyobbat nem mertem megvenni, az újszülöttes Liberós meg 2-4 kilóig volt, és mi lesz, ha nagyobb lesz, és nem lesz neki kényelmes, de hála Istennek találtam egy olyant, ami 2-5 kilóig volt jó, és abban megnyugodtam. így ha el vannak számolva a dolgok, akkor is jó lesz neki. Meg a popsitörlők előtt is elidőztem hosszasan
Végül csak találtam olyant, amiben nem volt parfüm. Nehéz volt
Majd meglátom, micsinálunk majd ezzel is
Nincs terv, csakúgy, mint a kezdeti gyereknevelésre
2005.01.20 12:28
2005.01.20 12:30
, legalább érezném, hogy beindultak a dolgok. Mert eddig mindenhogy éreztem magam, csak úgy nem, mint aki az elkövetkező 2-3-4 hétben szülni fog
Azt hittem már a nyarat is megvárjuk
2005.01.20 12:52
van a hátam mögött, nagyon kipróbált ötleteket nem tudok adni, szerintem próbáld meg lazán, ne gondolkodj, ahogy érzed. Mi Andrist az elejétől kezdve a kiságyban altatjuk, de a napközbeni alszik még mindig cicin indulnak, s onnan teszem az ágyba - sokak szerint nem jó, mert hozzászokik, de nincs így sírás, kényelmes neki is, nekem is, nyugodtak vagyunk. Majd ha nem cicizik, előttünk lesz egy feladat, de lehet, hogy addigra nem is lesz ebből gond. A párom mindig azt mondja, hogy akkor gondolkodjak, hogy hogy megyek át a hídon, ha már odaértem a folyóhoz(vagy valami ilyesmi
). Addig csak előre stresszelem magam.
. Ha már nagyobb a baba, nem fáj semmi - ezidőben egyre jobban önállóan el is van!!!!!!! a baba, kevesebbet kérezkedik fel. Szerintem egy pocakfájós, 6-8 hetes babát nem lehet elkényeztetni - no ebben biztos nagyon eltérőek a vélemények
- , de mikor nagyon OKOSAN és KÖVETKEZETESEN NEVELNI akarok, az jut eszembe, meddig ölelgethetem őket? Pár hónap? Pár év? És már nem nagyon fognak odabújni
Persze van, hogy besokall az ember - nemalvás, állandó sírás - ilyenkor könnyebb kivitelezni a későbbi szabályokat
(a villamos is aluszik, Andris is, én is ledőlök
)
2005.01.20 13:51
2005.01.20 14:15
Ráadásul nem is érzek szülésre utaló jeleket.
Aztán a tanulmányin közölték, hogy igazolást nem tudnak adni, fénymásoltassam le az indexemet
Úgyhogy potyára mentem. 2005.01.20 14:37

2005.01.20 14:54

erre akkor jöttem rá, mikor megpróbáltam lefejni...és elég kevés jött
így sajnos kap cicir, plussz egy kis tápszert mellé. Pedig tejserkentő teár is iszom...

én is az vagyok éppen átcsúsztam 01.22.
én is etetem amikor csak igényli, csak kevés volt neki...

2005.01.20 15:27
Meg én se gondolom jónak. Meg ha valami baja van, nyilván nem hagyom szenvedni.
2005.01.20 15:33
Meg én se gondolom jónak. Meg ha valami baja van, nyilván nem hagyom szenvedni.
Ezt mindenkinek tényleg magának kell eldönteni. Nem vitát akartam, mert nem gondolom, hogy lenne jó módszer. Csak más nézőpontokra voltam kíváncsi.
2005.01.20 16:57
-, mert kiderült, hogy a hozzá tartozó majdnem összes baba ilyen tüneteket produkál, mint Levente. Úgyhogy ezek a frontok a ludasok, most pl. olyan, mint szokott lenni, szépen gőgicsél az ágyában!!!!
Legyszí, légyszí, ez nem azt akarta jelenteni, lehet, hogy rosszul fogalmaztam meg... De azt hiszem értitek, úgyhogy nem ragozom. 2005.01.20 19:31
2005.01.20 19:43
Egyébként napközben bölcsőben lakik, amire Apa kerekeket szerelt, így tudom mozgatni, pl. az erkélyre is ki tudom benne tolni levegőzni.
Mindig sírt, aztán úgy döntöttem, ha hason szeret aludni, akkor hátha fürdeni is. És tényleg! Úgy elterül, mint egy kis Buddha és alig akar kijönni. Olyan édes! Majd készítek fotót, csak mostanában egyedül fürdetem és úgy ugye elég nehéz...

2005.01.20 20:04
2005.01.20 20:49
Nem keményedek, nincs vérzés, nincs joslo fájás sem. Szoval majd meglátjuk. Esetleg egy jo erős front?
Tibiéknél ezt a 82 éves nagymamája szokta csinálni a papucsokkal. Ha vki nem találja akkor tuti az ágy alatt van.
Suli:
Örülök hogy a szopi dolog megoldódott.
2005.01.20 20:57

és még hozzátettem hogy december óta nem is híztam(mintha ez nagy dolog lenne)-és erre megdícsért!!! 2005.01.20 21:02
2005.01.20 21:08

szerinetm ezzel nem lesz gond!!!
2005.01.20 21:45

2005.01.20 21:54
Tejci meg megjön, igyad vadul a teát, és fejjél jó sokat mindig! Érdemes megkeresni szoptatási tanácsadót, meg feltétlen nézd meg a www.lll.hu -t. BIztos vannak jókis tippek.
Ne aggódj, átjön teljesen. Egyébként az jutott most eszembe, hogy az, hogy ide leírom a mindenfélét, az saját magam győzködése is, és biztos te is kicsit így vagy vele, és várod a megerősítést, hogy jól csinálod. No, tessék. Szerintem jól csinálod, mert jól érzitek magatokat, és boldogok vagytok. Ez meg a lényeg. És egyébkétn meg itt jön elő az, hogy csak elrontani lehet
Ezzel szoktam nyugtatni magam, mikor elkap a para, hogy én mit fogok majd csinálni
De az a lényeg, hogy akor végre megszabadultatok tőle
Kicsit aggódtam, hogy hülye lesz, de ha csak ennyire, ez várható. Az se csoda, hogy nem tudja ki vagyok, a Gergőtől nyáron kérdezte meg, hogy itt lakik-e, és mikor mondta, hogy igen, akkor hogy ugye nemrég óta... Ugye akkor több mint két éve laktunk már itt, és ráadásul néha még beszéltünk is vele
SZóval ilyen egy alak. Remélem pár nap múlva nem jelenik meg majd újra a mosógépért, mert elfelejtette, hogy már elhozta
A kocsiját meg ismerem, azzal szokta a mindent elvinni, néha éjfélkor zörög végig a házon vele
Na, még tudnék mesélni róla, de inkább hagyom.
)
szóval pihizgetünk még pár hetet Rékával, és további büntetéseket eszelünk majd ki neki Gergővel, ha nagyon nagyra nő és túl sokat rugdossa a bordámat. Lehet, hogy jogsit is később fog csak kapni emiatt
2005.01.21 00:54
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint