Sziasztok!
Megjöttünk Komáromból. Igaz, már tegnapelőtt, de képtelen vagyok ide ülni, mert Barnus tök nyűgös. Most kapjuk vissza, hogy ott 5 napig olyan volt, mint egy kisangyal! Evett, aludt, viszont szerintem hozzászokott a babakocsihoz, ott ugye abban volt sokat, szinte csak abban aludt, míg mi strandoltunk, úgyhogy most is egész nap csak kézben és cicin van el, juhé :/
A nyaralás nagyon jól sikerült egyébként, én is végre tudtam pancsolni Lottival, csúszdáztunk, játszottunk, jókat ettünk, nagyon jó volt.
Próbáltam visszaolvasni amennyit tudtam babával a kezemben, aki beteg, jobbulást neki! Veronika, ez a hányásos dolog, ááá, szegénykék

Andi, üdv közöttünk! Vicces, hogy te már mindent tudsz rólunk

Nálunk is Barnus szeret már nézelődni, a vizszintes nem túl jó neki, most szeret üldölgélni az ölünkben, persze úgy, hogy a háta-gerince ne sérüljön, de minden érdekli és persze továbbra is mosolyog egész nap

Nagyon édes, igazi mintababa.
ether, ha nem alszik Barnus, akkor vagy a járókában van, amibe beletettük a játszószőnyeget, vagy pihiszékben vagy mi szórakoztatjuk a nagyágyban vagy kézben, mert azt is szereti nagyon. Ált. amikor minket nézeget, beszélünk hozzá, vigyorogtatjuk, abba nagyon hamar belefárad és ásítozni kezd, aztán jöhet az alvás...
nyáladzás, nálunk is, ömlik, de patakokban, szerintem kint lesz pár héten belül a foga. Ma voltunk Árkádban, vettem neki 2 rágókát, ami tök jó, csak még nem tud fogni tudatosan. Próbáltam a kezébe adni, fogja, de kiejti persze, szóval egyelőre marad az ökle, amit durván tol be a szájába, aztán néha fuldoklik tőle

éjszaka, nálunk most már 5-6 között kel fel először, eszik egy rövidet és alszik kb. 8-ig. Ezzel én most tökéletesen elégedett vagyok, Komáromban is nagyon szépen aludt éjjel. Nem bánom, hogy még kel, mert mint picurnak, nálunk is full kőkemények a cicik addigra...
hosszú hétvége, magnoli, mi is megyünk Állatkertbe, de majd jövő héten

Most szabin van párom még jövő héten is és hétvégén nem merjük bevállalni, mert voltunk úgy párszor és tömegnyomor... nem akarlak megrémíteni ezzel

Érezzétek jól magatokat! Mi strandolunk majd hétfőn, holnap anyósék + Vörösmarty tér mászkálás, kedd szerintem anyuék.
Nálunk szerdától indul a program újra, állatkert, Tarzan park, Vidámparkban gondolkodtunk még, de szerintem nem éri meg az árát, mert Lotti 112 cm és csomó dologra 120 cm-től lehet felülni és a belépő nekünk így 13 e forint. +a szopit sem egyszerű megoldani, még ha 5 percre vagyunk is kocsival a Vidámparktól...
Tüzijátékot szerintem most nem nézzük meg. Lotti akkor látta, amikor 3 éves volt, első percben meredten bámulta, majd életveszélyes mutatványokat rögtönzött a Duna-parton, úgyhogy most szerintem maradunk itthon. Barnust pedig nem merek kivinni, meg akkor már készülődünk a fürdés-alvás projekthez.
Á, nem tudom folytatni, mert Barnus nyüglődik, Lotti apával moziban, úgyhogy egyedül vagyok, de 1 órán át volt cicin, csak ott volt jó neki, grrrrrrrrrrrr!