Halihó!
Hol is kezdjem. Szóval eléggé nomád körülmények között voltunk. Faház (ami önmagában nem lett volna gáz), amiben gyakorlatilag csak egy hűtő üzemelt, meg a fürdőszoba, ahol a kabinnak nem volt ajtaja. Ott volt a wc is, amiből iszonyatos pisiszag illatozott állandóan. Az én ágyamon a lepedő olyan keskeny volt, hogy inkább ne is lett volna, állandóan összegyűrtem magam alatt. Se tv, se wifi, semmi. De még a "városban" sem nagyon volt olyan hely, ahonnan netezni lehetett volna. A fiúk felfedeztek egy pizzériát, szerdán este ott is vacsoráztunk, legalább a leveleinket meg tudtuk nézni. A víz rendben volt egyébként, bár három lépés után már a nyakamig ért, meg kavicsos volt az alja, így én nem nagyon fürödtem. A magas fiúk beljebb tudtak menni, ott ökörködtek sokat. Bercót is vitték a karúszójával. Én meg elfetrengtem a parton. Egyébként étkezésre sem nagyon volt lehetőség, szerdán reggel fedeztem fel egy helyet (ott tudtam kávézni), ahol házi sütiket találtam, azok finomak voltak. De a kempingen belül nem volt egy rohadt kávézó vagy valami sem. Kedden nem is ittam kávét, olyan fejgörcsöm lett, hogy ihaj.
Tegnap Poroszló láttuk, hogy ott sekélyebb a víz, meg valószínűleg homokos, iszapos az alja. Ott majd még próbálkozunk szerintem.
Az ökocentrum szuper volt tényleg, az akvárium különösen szép, ott megnéztük azt is, hogy hogyan etetik a vidrákat. Bercónak különösen tetszettek, mondta is, hogy szereti ezeket az állatokat. Meg lenyűgöző a 3D-s mozi is. Egy 12 perces filmet vetítenek a Tisza-tóról. A pallóból épített tanösvény is csodás. Szóval ez sokat dobott az éléményen.
Egyébként nyíregyházán, a vadasparkban is van már olyan akvárium, ahol be lehet sétálni, ott cápák úsznak a fejek felett. Mi készültünk oda is, de a dögmelegben nem indultunk el. Szeptemberre toltuk ezt a projektet.

Viranka, köszi a linket, majd várom a beszámolót. A Kedves nagyon hajlik a dologra. Remélem, hogy október végén össze is jön.
Irinám, oltások: jaj. Nyűgös gyerekek: ajaj.
Ó, de egy remek élményünk azért volt. Abádszalókon szabadtéri moziba mentünk a Kedvessel. Bár hideg volt egy kicsit, meg kényelmetlen volt a pad, de a film meglepően jó volt: Piszkos melók.
A munkáról még mindig nincs hír.