Sziasztok Mamik!
Magnoli, de sajnálom a horror nyaralásotokat! Remélem jut még valami kis kárpótlás nektek ezen a nyáron. Hajrá Agárd! Lénó nagyon ügyes a forgással - ö az elsö májusi forgolódó, ugye? Eli eddig ügyesen emelte a fejét, de mostanában hiába motiválom mindenféle csicsás játékkal, nem emeli fel a fejét, mert a takaróját nyalogatja...

Ötlet, hogy hogyan csináljam máshogy? Vagy még nem vagyunk elkésve? Tisztára rástresszeltem erre a mozgásfejlödésre. Mit kell három hónapos korban tudniuk? Ismertek esetleg olyan oldalt, ahol ezt követni lehetne??
Mmc, ez a könnycsatorna dolog nálunk is gond szerintem. Az elején szegény Eli elég csipás volt, aztán elmúlt, de most megint elöjött. Mi neomicint kaptunk a dokitól, de úgy tünik, nem használ. Jaj, könnycsatorna átmosás, nem hangzik túl barátságosan. Remélem a masszázs segít nektek! Én Magnoli javaslatára alkalmaztam az elején, lehet, hogy az segített? Na most megint kipróbálom!
Ildi, fodrász, de jó neked! Fú, a párodat megnéztem volna... Nálunk apa nem bírja elviselni, ha Eli sír, tiszta stresszes lesz töle.

A lefejt tej otthonra nagyon jó, elég egy-egy adag, én már anyáékhoz is betáraztam, igy kicsit szabadabban mozgok. Persze, ha van otthon tej és kiadom az itinert, hogy mit hogyan kell melegíteni, akkor tuti, hogy Eli maratonit szunyál és inkább megvár engem. Bezzeg ha egyszer elfelejteném...
Bogi, kitartást, ügyesek legyetek a pakolással! Szerintem a dolog titka a türelem. Baba mellett alig halad valamit az ember, de azért ezer év alatt minden a helyére kerül! Mi Eli születésekor költöztünk új helyre, a régi lakásból mentem szülni és ide jöttünk haza. Hát mit mondja, még mindig nem merek illusztrisabb vendégeket hívni... De bízom benne, hogy karácsonyra lesz függönünk is. Ezt kérem majd a Jézuskától!

Fürdés: ez az egy szerencsénk van (na ´jó, meg még egy csomó más is...), hogy Eli imád fürödni. A fürdés az éteri nyugalom tízperce. És direkt azt szereti, ha a füle víz alatt van, talán azért, mert így nem hallja, hogy miket énekelek neki.

Tényleg, ti miket énekeltek, mondókáztok??
Picur, szegény, sajnállak az allergia miatt! Nem elég ez a dög meleg... Ma hajnali négytöl nem tudok aludni, mert annyira melegem van... Ilyen még nem volt. De legalább netezek egy kicsit, míg horpaszt a család.

Cicik: muhaha, aszott málnaszem! Mi is elkezdtük a védö nélküli szopit, tök jó, hogy nem kell anyit sterilizálni. Viszont a bimbik... gyalázat, hogy néz ki nekem is a mellem. És még csak három hónapos a gyermek.
Amidaalah, az én ötletem a teljes adag lefejésére, hogy az egyikböl etetsz, a másikat meg lefejed. Persze csak akkor müködik, ha egy mellböl szoptatsz. De a 180 ml tényleg brutál! Jót nevettem azon, hogy "annyi tejem lesz, hogy megpusztulok".
De tényleg, nem kell annyi tej, elég annyi, amennyi elég...
Ha már ruhás témák: H&M-et nem próbáltátok? Nekem nagyon bejöttek, az alap cuccokból pedig általában van "mennyiségi kedvezmény", úgy nem annyira drága. Ja és persze a turi. Imádok turizni!
Veronika, szerintem verjétek le a csempét a fürdöben és legyen belöle babaszoba!

Na jó, csak vicceltem. Adry viszont komolyan nagyon cuki, micsoda kis fürtjei vannak, zabálnivaló! Pálmi pedig nagyon édes lehet! Most már én is úgy örülök, hogy csajszink született, majd ö is kedveskedhet a kistesójával.
Picúr, tesóprojekt? Vow! Azért figyelj magadra, vitaminozz vagy ilyesmi, mert ilyenkor szerintem még kicsit ki van merülve a szervezet. Mondjuk te vasból vagy, nem aggódom.

Tényleg - lehet, hogy írtad korábban, de - mit sportolsz?
Mennem kell, talán még van pár percem vasalni. De gyülölöm! Ti mindent vasaltok még a babáknak? Meddig kell vasalni? Ráadául pakolnom is kell, nagyon izgi, de ma elvileg elindulunk az elsö hármas nyaralásunkra!
Puszi mindenkinek!