Sziasztok!
Kat: Abszolút egyetértek azzal, hogy nem csak a "milyen egyszerûaszoptatás"jeligét kellene folyamatosan hangoztatni!!!!! Megtévesztõ, és szerintem rengeteg anyukát taszított lelkileg a padlóra (engem tuti). Igenis van akinek szenvedés, és van aki ha 1000%ot belead se sikerül úgy, ahogy szeretné. Elhiszem, hogy egy gyerek felnõ csak anyatejen is, de ha meg 1 évesen 7 kg-t nyom akkor azért paráztatják... Nekem annó beszólt egy ex-kollégám (pasi), mert bementem Bencével meglátogatni õket, és akkor tápot kapott (már õ is "vegyestüzelésû" volt (lopom

). Bunkó...

Illetve már 30-50 éve is felnõttek tápon a babák, épek, egészségesek, miért kell ezt annyira nyomatni??????????
Dévény: Ha muszáj, akkor muszáj, de ha nincs nagy baj én inkább más módszer szerint tornáztatnám - Bence kiflisedett, ezért voltunk konduktornál, aki itthoni tornát ajánlott és használt. Szerintem még szerette is, nem a fájdalmas, izomtépõ módszer volt

Szerintem is túlságosan nyomatják.
Nekünk szerencsére elég az Infacol - a Coliefnál hogy számoljátok i azt a 20 percet???? Akinél nincs napirend, annál ez hogy lehetséges?
Tej: Igyekszem abban bízni, hogy még mindig elég, de már egy ideje (jún 29) stagnál a súlya - illetve hol kicsit többet mérünk, hol kicsit kevesebbet, de nem nagyon sikerül átlépnünk az5 kg-t (jún 29 - 4940g, tegnap 4970g). Amióta átalussza az éjszakát nem nagyon hízik... Deee gondolom, ha nagyon éhes lenne, felébredne, nem??? (Mármint néha felébred, de visszarakom a cumit és szunyál tovább, nem úgy sír, mint amikor éhes). Marci is nyáladzik, és szopi néha szopi közben is felsír - igyekszem ezt a fogára fogni. Még nem bírtam magam rávenni, hogy mérjem mennyit eszik, félek, hogy megijednék, és még ennyi tejem se lenne. Azt hiszem, kezd megint az agyamra menni a szoptatás (és továbbra se szeretem). Tanács, ötlet???
Ja, és még az a legrosszabb, hogy ilyenkor az ember mindig azt hallja, hogy más gyerek mennyit hízik, és persze minden gyerek más és alkati dolgok is befolyásolják, de azért engem mindig bekattantottak az ilyen hírek. (Mondjuk azt nem értem, hogy ha alkati kérdés, akkor Bence miért kezdett el hirtelen tökre meghízni, amikor anyatejjel pótoltam, és miért hízott még jobban a táptól, akkor azért csak nem lehetett neki elég, nem??)
Pro-kidet szerintem vetetek a férjemmel, hátha több lesz a kaka....
Savariaa, fogvédõ

Én is ilyen kattogós vagyok sajnos, elég, ha valaki kicsit rosszabb hangsúllyal szól hozzám, nemhogy egy ilyen rossz élmény

Sajnálom, hogy Bátor szülése ilyen rossz élmény lett, és hogy nem múlik

Veronika: Hajrá Adri, nyomjad, kiscsaj és nem kell Dévény!!!!

Szuperédes a pofija!!!
Picur, Álmos nagyon szép kisfiú, vagány!!! És nem tûnik bandzsának!!!!
Hordozó: Nekem nem készült ki a derekam, pláne ilyen kicsi súllyal! Csak helyesen kell tartania magát az embernek, nem szabad kinyomni a hasat. Illetve ha már nagyobb, akkor hátra kell kötni. (Na jó, néha fájdogált, de gyorsan megedzõdtek az izmok).
Rólunk: Marci 2x átfordult hasról hátra - mondjuk mindkétszer úgy, hogy akkor tettem le hasra, vagy az energia volt benne, vagy nem tudom, de azért büszke vagyok rá! Õ is nagyon jól elvan a pihenõszékében a játszóhídjával, Bence tized ennyi ideig nem bírta - néha nekem is lelkifurdim van, hogy "elhanyagolom".