2001.11.30 07:53
Foleg amikor a Martinra rajon a szofogadatlansag, es 1000-szer kell elmondni neki valamit, es talan 1001-dikre hajlando megcsinalni. Persze akkor mar kiabalok...
Egyebkent rajottem, ha hidegverrel kezelem a dolgokat, akkor sokkal eredmenyesebb vagyok
2001.11.30 08:19

2001.11.30 10:37
Az se ha igen. 2001.11.30 11:25
2001.11.30 14:48
Ha rákérdezek miért nem tette tisztába akkor általában az a válasz, hogy nem ért rá. (Persze mert nagyon el volt foglalva a szörnyek irtásával
) Na de nem panaszkodom, mert amúgy szuper apa, csak hát az a pelenkázás... Fürdetni viszont szeret, és ez napi programja.
Mégegy kislányt szeretnétek?
(Tõled átvéve, remélem nem haragszol meg érte) 

2001.11.30 15:28
2001.11.30 18:24
! Mindenesetre sikerült....
. 2001.11.30 18:43
Igazándiból ezért nekem egy kicsit korábbi idõpont jobb lett volna, 10-re jó lett volna hazaérni. Kicsit összekaptam a párommal ez ügyben, minekutána azt nyilatkozta, hogy felõle mehetek, ha gondolom, de hát mi lesz Kittivel... Magyarul ha megyek, érezzem magam nagyon rosszul, furdaljon a lelkiismeret, mert kínzom szegény gyermekemet. Aztán végülis lehet, hogy csak belemagyarázom a dolgokat a szavai mögé, mivel valóban lelkiismeret furdalásom van. Na mindegy, összeveszésünk eredményeképp ma rohant haza, hogy foglalkozzon a gyerekekkel és én tudjak babanetezni, és még a szemétre is azt mondta, hogy hagyjam csak, majd õ leviszi 

Szóval fürdetés, etetés után elvileg jövök vissza, ha nem dõlõk el addigra a fáradságtól. 

Állandóan zenét akar hallgatni, nyújtja kis kezét a zenegép felé, két szám közti szünetben felpillant, és méltatlankodva mondja: höööö, ha elindul a következõ szám megnyugodva játszik tovább. Ma azt hittem mászni fog, nagyon kepesztett a tõle fél méterre lévõ puff után (amibe kapaszkodva fel akart állni), de csak pofira esés lett belõle. 2001.11.30 20:07

Persze nekem kellett befejezni. Volt hogy "segített" a fürösztésnél azaz rálöttyintett egy kis vizet, de hogy az egész "project"-et végigcsinálta volna, na azt már nem...
2001.11.30 20:42

)
, söt lehet, hogy le is szokik az éjszakai evésrõl

2001.11.30 20:50
Szóval minden oké.
Szegény nagyi, hogy azért meglegyen az esti etetés, megetette egy gyümölcs desszerttel, az én kis haspókom meg hálásan megette és elaludt.
Nagyon köszi a képeket, a lurkók nagyon aranyosak!!!
Hát, nem semmi a napló részlet... de én megértem,hogy mégis inkább elolvasod!
Nálunk Leevi még nem tapogatta meg, de nemsokára...
A csokimikuk meg szerintem is totál katasztrófák! Pedig ha valaki, én aztán imádom a csokit. De ezek a zsíros csokik... brrrrr!
Tiszta India! Szönyeget csomózni is tud? 
Jó kis szövege van a lányodnak... na meg nálunk is elkelne egy kis szerelés! A második rágófoghoz meg gratula!
Szegény Panka, biztos a husi miatt nem nöl a hossza! 

Na, jó lennék védönönek?
Szerintem a karhosszt is feltétlenül le kellett volna mérni.
Leevi hason nem szeret lenni,akkor egyböl mászni kezd. Pedig valamit kéne már lépnem...
Mazsavári felülni is tud??? Tiszta ügyi! 2001.11.30 21:10
2001.11.30 21:29
Persze ezek a pillanatok maradnak meg azután évekig.
2001.11.30 21:58
Így legalább nyugodtabban mehetek zülleni, mert eddig mindig nagy ordítás volt, ha apa próbálkozott a lefektetéssel.
Apósomék itt voltak, és persze hoztak mikucsomagot, persze kakaós tejbevonó mikuval
Ráadásul azt az ordítást, amit a 2 gyerek lerendezett, miután a második megevett csoki után elpakoltam a csomagot a szekrény fölsõ polcára!!! Még szerencse, hogy mandarinnal is ki lehetett engesztelni õket, el is fogyott vagy 1,5 kg.
Szereintem sokkal felháborítóbb, amikor a síró baba szájába gondolkodás nélkül belenyomják a cukros lötyivel teli cumisüveget.
Bár ma nem panaszkodhatom.
2001.11.30 22:37
A züllést már nagyon várom. A párjainknak sokkal könnyebb kimozdulnia idõnként. Ja, és az én párom sem pelenkáz, meg fürdet ám.
Kaizás csak néha, ha pont rámarad a gyerek, és pont akkor van kaki. Fürdetni még egyszer sem fürdetett, bár ha szólok vigyáz rájuk, amíg a kádban vannak, hogy elmehessek a szobában felejtett holmikért.
Viszont sok mindenben segít.
Idõnként nekünk is töltõdni kell.
Épp a múltkor gondoltam, hogy csatlakozhatnál hozzánk. Az otthonszülõs topikot én már nagyon megelégeltem.
2001.11.30 22:41
és
Andrisom nevében pedig köszi a névnapi kívánságot. 2001.11.30 22:43
Pedig nagyon is benne lennék a dologban.
Álmaim netovábbja 4 óra megszakítás nélküli alvás!!!!
). Cetlizés egyszerûen zseniális. El vagyok ragadtatva. Én pl. soha nem tudom melyik paradicsomlé ízlett a legjobban, és tanácstalanul álldogálok a polc elõtt. Pedig milyen egyszerû az egész… csak fel kellett volna írni

, de ezekszerint nem csoda ha nem találtam.
), utána viszont aludna reggelig. Szerintem örülj!!!!

Képeket tõlem sem kaptál még?
A napló-részlet nagyon tetszett, kalandos útjai vannak a férjednek, de abszolút megértem az aggodalmaidat
Nade ne csak szomorkodjunk, mosolyogjunk is 

), ezért elég sokszor elõfordul ha elmegyünk Kittivel itthonról nem csomagolok neki kaját (kanalat, elõkét stb...). AZ macerás, ez meg KÉNYELMES. Majd eszik rendes kaját indulás elõtt, vagy este... (vagy holnap
). 2001.11.30 22:46
2001.11.30 22:48
2001.11.30 22:53
).

2001.11.30 22:54
Na itt ülök átmosott foggal, bedagadt képpel, drukkoljatok nekem, hogy lelohadjon, rendbejöjjön és ne kelljen a hétvégén a szájseb. klinikán kikötnöm...
. Boldog szülinapot! 
Képzeld, én még nálad is öregebb vagyok
. Az vigasztal, hogy itt vannak velem egykorúak is (ha jól rémlik, ketten is
).
) kicsiny gyerkõcöd van a mostani Kismamában, ugye? Könyvajánlóban. Jó hogy küldtél képet, be tudtam azonosítasni
.
Az én páromnak is ezer oka van arra, hogy ne csináljon a gyerekkel semmit... Néha nagyon elkeserítõ. Ha én fõzök pl. akkor is nekem kell figyleni a gyerekre, mert õ tv-t néz (mármint a párom), ha pedig õ fõz (mert csináél néha olyat is, be kell valljam, úgy tisztességes
), akkor is nekem kell vigyáézni a gyerkre
.
(fogfájás)
. Borzasztó. Remélem, Te jobban jársz, mint én. Szájsebészeti mûtétem nekem is volt (állkapcosmûtét buldogharapás miatt), meg fogszabályzó 3 évig (16 évesen kaptam), meg rossz fogaim, szóval rutinos fogorvoshoz járeó vagyok. Sajnos. Önmagától küldõs vírust te is ismered...
2001.11.30 23:13
2001.11.30 23:23
Hanna egyébként is sokkal kényesebb volt az ízekre, más gyógyszert sem lehetett neki beadni, és a tejcit is csak eredeti csomagolásban fogadta el
Szóval szerintem a gyerekek egyénisége is számít!
2001.12.01 01:12
2001.12.01 09:48
/ 

. 2001.12.01 16:47
2001.12.01 19:13

Én persze úsztam reggelre az ágyban, meg nem keltem fel tancsizni, nem volt, aki keltsen, dehát nekem már semmi nem jó, az se, ha kel az se, ha nem..... 2001.12.01 21:22
2001.12.01 22:27
), de hétfön már mehet. Úgy látom várja is, meg nem is. Hétfön lesz fényképezés az oviban, csütörtökön Mikulás, ezekböl nem szabad kimaradni, megyünk ezerrel. Képzeljétek, annyira kápos vagyok, hogy elfelejtettem csütörtökön visszavinni Gergöt a dokinénihez (helyette inkább festegettünk, ugye, Kati?). Teljesen kiesett, hogy visszarendelt minket. Nem baj, mentünk pénteken, amikor persze ötször annyian voltak. Gyerek gyógyulttá nyilvánítva!
2001.12.02 11:34
Sajnos nincs idom a netre, de azert igyekszem csipkedni magam. Mindenkinek, akit illet boldog szuli es nevnapot! Es remelem mindannyian jol vagytok babastul csaladostul egyutt! 2001.12.02 16:32
2001.12.02 17:21

2001.12.02 18:37
Egyébként meg Pulmex babyt tudom én is ajánlani, meg a légúttisztító fürdetõt. És jobbulást!
2001.12.02 19:04

2001.12.02 20:10
Ha már sütök, gondoltam legyen mit enni is, így csináltam egy csomó fahéjascsigát is. Aztán föztem, pakoltam, (azt nonstop) aztán vendégeink jöttek, akik fél3-kor mentek el, én meg egyböl ki Leevivel a levegöre. Ja, -8 fok van... itt -15ig babákat simán kivihetönek tartják, én is kezdek már belejönni. Leevi 5 perc séta után már aludt, így hazagördültem vele, kiraktam a kertbe, én meg függönyt mostam, vasaltam, és "felszegtem" az új függönyünket. (Fú, lányok, hogy én ilyen hadititkot szellöztetek... szóval itt nincs varrógépem, a függönyt meg nagyon fel kellett tenni, párom azt monta, akváriumban érzi magát, a nappali egyik fala tiszta üveg. Szóval varrógép híján levasaltam a széleit, és börbarát sebtapasszal felragasztottam. Na, így szegjetek utánam... Tök vicces hogy végülis jól néz ki, szerintem ha nem mondom, fel sem tünik.
a terv az, hogy jövö héten anyóséknál megvarrom, de ahogy én magamat ismerem, ezt én le nem szedem addig, amíg tart a tapasz...
) Na, lustaságból egy ötös??? Aztán a sütés utáni ramazurit is elpakoltam, és épp kezdtem aggódni, hogy bébim jéggé fagyott, mert 2 órája lapít a mínusz nyolcban, mikor jelentkezett, hogy bejönne. Persze valszeg csak azért nyöszörgött, mert felkapcsoltam a kinti lámpát, hogy lássam, nincs-e macsek a környéken. Aztán behoztam, és édesdeden vastagon beöltöztetve még egy órát ráhúzott, így tényleg sikerült rendbe szednem a lakást. Aztán Berber meguzsizott, és utána ünnepélyesen meggyújtottuk az elsö gyertyát az immáron kihült koszorúnkon. Leevi olyan édes volt, mostanában ha valami nagyon tetszik neki, tök halkan, de annál nagyobb átéléssel azt mondja: Háááááá. Na, a gyertyára is mondta, jó sokszor. Közben karácsonyi zenét hallgattunk, és elmeséltem, mit is várunk. Olyan édes volt, teljesen el volt varázsolva. Aztán mikor vége lett az áhítatnak, még egyszer azt mondta, hogy hááá, és kimászott a konyhába és összeszedte az asztal alól az összes morzsát. Szegény kis éhezö gyermek... 2001.12.02 20:14
2001.12.02 21:17
a cuccokért, ugye nem baj, ha pelus külsõt mi használjuk
)
2001.12.02 21:53
Környezetismeret óra kipipálva.
és háááá… 2001.12.02 22:30
Amúgy gyanús is volt, hogy milyen csendben van. Ja, meg itt volt egy ismerõs kismama is.
Aztán megtudtam, hogy jó félórát sírt, miután elmentem, de a Teletubbies megint jótékony hatással volt rá. Utána jött még két gyerek, és azokkal nagyon jól elvolt. Sõt, a Játszoda réme, egy Dani nevû kisfiú is rögtön kegyeibe fogadta, pedig ilyet még soha senkivel nem csinált. Láttátok volna, búcsúzóul micsoda szájra csókok voltak...
Nekem meg dagadt a májam.
Leszálláskor mondja a két nõ, hogy legközelebb adjam a kezébe a gyereket, mondtam, hogy komolyan megfordult a fejemben. Aztán lent a Metroban meg kaptam egy gúnyos mosolyt a pasitól... 2001.12.02 22:35
Andris pedig megtanított Gergonek egy karácsonyi verset, majd megzabáltuk a kis lurkót, ahogy szavalt.
Ha most nem fogad el más hamit, az sem baj, de számold a pelenkáit, hogy lásd, elegendo-e a folyadékbevitel! 2001.12.03 02:34
pedig mar bevasaroltam egy csomo diszt. 2001.12.03 09:52
Nagyon megszenvedtem vele...
Nem tudom, a betegségem közrejátszott-e benne, de fordul el a cicitõl, hadakozik. Második nap bõgtem, miért nem kellek a gyereknek? Hát most érzem át igazán, milyen rossz lehet annak aki nem tud szoptatni. 4. nap sajna vettem tápszert, nem láttam jobb megoldást. Most ott tartunk, hogy eszik tápszert, majd utána elfogadja a cicit is. Ötlet? Most már kicsit megnyugodtam, de az elsõ napok szörnyûek voltak! 2001.12.03 11:25
, némelyiket most kipróbálhatom magamon is

) Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint