A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sajnálom. Kicsit nekem is. Szoktál bevenni gyógyszer rá? Mondjuk a meleget nem fogja megszüntetni...

Na, sokat agyaltam rajta, de végül is visszamondtam az előbb levélben egy tervezett nemz. projektben való részvételt (ha megnyernék a tagok, kb. tavasztól indulna, sok utazással járna, pénzzel nem). Egyszerűen nem láttam, hogyan tudnám én ezt kisbabával abszolválni, úgy, hogy a szoptatás is megmaradjon, időm is legyen a babára és erre is (főleg úgy, hogy napi kb. 15 percem van érdemi szellemi munkára).

Kép
Kép
irina

Jól tetted, azt hiszem. Ami nem fér bele az ember életébe, az nem fér.
Szerintem is a melegtől van.
Amúgy nem nagyon szoktam gyógyszert szedni, csak ha lázas vagyok.

Kép
vindolanda

Szerintem aludnom kéne egy nagyot. Napok óta nem alszok jól. Meg mindig rohangálok.

Kép
vindolanda

Vindo, köszi, csak azt nem értem, mit gondolkodtam rajta eddig... talán amiatt, hogy érdemi nemzetközi kapcsolatokat jelentett volna a saját szűkebb kutatási témámban, ami most nincsen. Meg az utazás is tetszett volna, a nyelvre rá kellett volna hajtani.
Közben meg ugye még ott van egy kézirat megírása, az is épp elég lesz. Meg a pszicho szak. Lehet, h azt is még egy évre (össz. 2-re) halasztatom, mert nem látom, hogyan tudnám csinálni egy 10 hónapos mellett (nemcsak a tanulást, a bejárást). Ádi 10 hósan konkrétan ezerszer ébredt sírva éjszaka, mert mozgásfejlődött.

Nekem ha fáj, én bizony beveszek (kivéve ha tudom, hogy fronttól van, akkor úgysem hat). Most nálam csak a panadol játszik.

Kép
Kép
irina

Tényleg aludj egy jót.

Kép
Kép
irina

Egyszer belázasodtam, és nem volt itthon csak Rugó lázcsillapítója. Felszoroztam a testsúlyomra, de le is húzta szépen :lol:

Figyu, Rugó mellett másfél évesen is mindig keltünk. A fene a jó dolgát :roll:

Halassz el mindent, amit lehet és kell. Majd eljön a nemzetközi kapcsolatoknak is az ideje. Meg a pszichónak is.

Kép
vindolanda

Amúgy egy rejtély, hogy fő pályázó fél egy nálunk kb. 10 évvel idősebb, négygyerekes (!!!) nő, akinek tök jó tud. karrierje van. El nem tudom képzelni, hogy csinálja.

Kép
Kép
irina

Hát állandóan vívódom magamban. Nem is amiatt főleg, hogy miről maradok le, mert a gyerekeimről nem akarok lemaradni, hanem hogy mi mindent vállaltam-ígértem, és ezeket tartani kell.
Igazából a kézirat izgat a legjobban (azért ugye pénz is járt évekig), azzal próbálok, ha hangyaléptekkel is, de haladni. Meg közben persze beesik cikkírás-bírálat, de ezeknek kimondottan örülök. Frissen tartanak. :lol:

Kép
Kép
irina

Még szerencse, hogy nem csak kúpod volt otthon, Vindo. :lol:

Kép
Kép
irina

:lol: :o

Kép
vindolanda

Ja, nyomhattam volna vagy hatot :lol:

Kép
vindolanda

:lol:

Jut eszembe, császár után, amikor az őrzőből kitoltak (asszem, akkor volt) kaptam valami kúpot (nem, nem a kakilást serkentőt, azt most is kihagytam, vmi mást). Mondta a doki, mi az, de már nem emléxem.

Kép
Kép
irina

vizes textilpelenkával hűtöm magunkat.
vasalni kéne, de az most halálos lenne.

Kép
Kép
irina

Hát, nekem adtak szülés után, az nem volt egy jó élmény.

A kéziratot meg kell akkor írni, szóval amiről papír van, hogy vállaltad, a többit meg hanyagolni.

Kép
vindolanda

Én elsunnyogtam a kakiltatós kúpot (az első dokim tanácsára!), ittam a gyümileveket és volt is hatása, csak először a 3. napon, most meg a 4. napon. Már majdnem beadtam a derekamat Ármin születése után (megijedtem az elvándorolt húgyhólyag meg szervek miatt, hogy vmi gáz lesz, én meg itt hülye mód bojkottálok), de nem kellett.

Kézirat: vészhelyzetben össze lehetne dobni egy "draft" változatot az eddigi cikkeimből, de rendesen meg akarom csinálni. Talán majd ha már Ármin összefüggően nagyobbakat alszik. Ha lesz olyan.
A többit hanyagolnám, de az egyik emlékkötetbe lesz a legkedvesebb tanárom-mentoromnak, a bírálat meg szintén szívügy egy nagyon izgalmas vetülete a saját területemnek (multimodálisan nézte meg, amit eddig csak nyelvileg néztek mások). Jó, tudom, álljak le, de nekem ez amúgy jólesik, napi félóra agyalás még jót is tesz. Csak kigazdálkodni nehéz.

Kép
Kép
irina

Hát, tudom, hogy jólesik csinálni, de tényleg minimalizálni kell.
Emlékszem, mikor szülés után két hónappal felkértek a Bolognai folyamatról szóló interjúk elemzésére, s bár a hideg futkos a témától a hátamon, annyira jól esett, hogy azt le sem lehet írni :roll: Olyan volt, mintha újra élnék.

Na, hát én ihatom a gyümileveket idegen helyen, pláne szülés után :lol:

Közben éppen végeztem a munkámmal. Lassan Gáboréknak is jönni kell haza.

Kép
vindolanda

Igen, jó, ha van min agyalni egy kicsit. De tényleg csak egy kicsit.

Kúp, hát nekem amikor elmagyarázták a hatásmechanizmusát, azonnal elhatároztam, hogy ha lehet, megúszom. Hogy ott sisteregjen meg minden, na nem. 8)

Kép
Kép
irina

Készülünk újkori életünk első Rugó-mentes estéjére és éjszakájára. A pizza már meg is jött. :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo!
Hová tettétek Rugót? Épp most írtam a másikban, hogy a mi gyerekeink pár napot mamáztak...

Kép
gica1

Halihó!

Hehe, még jó, hogy itthon voltam. :roll: Hihetetlen, hogy mindig sikerült valamit csinálni. Egyszerűen leszakad a derekam, meg a lábam.
Bocsánat, de nagyon eltelt ez a két nap.

Tegnap este Dávidékkal együtt elmentünk egy koncertre. A suliból az egyik gyerek lépett fel, aki egyébként a Kedves munkatársának a fia. Egy autista, huszonéves fiatalról van szó, aki hallás után tanulja a darabokat, mivel kottát nem tud olvasni. Mindig van egy komolyzenei és egy könnyűzenei blokk is + meghívott vendég. Igazán megható, szép élmény figyelni az örömét, a lelkesedését. Valami elképesztő hangulatot tud teremteni.
Utána meg beültünk sörözni a fiatalokkal. :lol:
A koncentre pont lehűlt a levegő.
Azt hittem jól fogok aludni, de Titi, a teknős (akire most vigyázunk) annyit harcol a kövekkel, olyan hangosan kalamol, hogy nem bírtunk aludni. Már a Kedves is felébredt.

Közben a kazánnal valami baj van, nincs meleg víz. Várjuk a szerelőt is.

Szóval ilyenek történnek.
dmaggie

Hahó 8)

Maggie, a teknősök ilyenek, ha a terráriumot átrendezed, akkor sem értik a dolgot, örökké zörögnek. Kell nekik pár hét, és elcsendesednek.
Biztos jó lehetett a koncert és a sörözés 8)

Gica, az unokatesóival volt, és anya vigyázott mindenkire.

A tegnapi napunk is elég húzós volt. Nekem diplomaosztóra kellett mennem délelőtt, és akkor még olyan meleg volt... Negyedrészbe hajtott A4-es lapokkal legyeztük magunkat, folyt rólunk a víz :shock: Nem volt ránk állítva ventilátor - a hallgatók egy idő utána diplomájukat már legyezőként tudták használni.
Aztán rohanás haza. G.nek közben fellépése volt, így anya vigyázott Rugóra. Itthon kaja, zuhanyzás mindenkinek, aztán felvettük Rugó unokatestvéreit. Pont öten voltunk, együtt mentünk a kórházba. Este viszont R. kitalálta, hogy az unokatesókkal akar menni, mi meg nem tiltakoztunk. Így csaptunk egy görbe estét.
A legfurcsább a csend. Meg a nyugalom :shock:
Még most sincs itthon. G. pedig az igazak álmát alussza.
Kellene egy nagy bevásárlást csinálnom, mert a héten mindenből kifogytunk. Mára várjuk anya férjét is.

Írok mindjárt a másikba is.

Kép
vindolanda

Hahó!

Maggie, jó koncert lehetett, na meg a sör, az nekem is hiányzik most. Hát egy darabig fog is még.
Meg tudták javítani a kazánt?

Vindo, éljenek a görbe esték :-) nagyon bele tud jönni az ember.
Ilyenkor mi is csak ülünk és élvezzük a csendet-nyugit. Aztán megbeszéljük, mennyire hiányzik a gyerek és milyen rossz nélküle. :lol:

Tegnap nagyiztunk, Ádi pancsolt, most szenvedünk itt a hőségben. Még vendégünk is lesz, ő is szenvedni fog szegény. Pedig éjjel volt eső, de nem sokat lazított a levegőn.

Kép
Kép
irina

Hát, mi még nem jutottunk el abba a fázisba, hogy a hiányzásáról beszéljünk... :lol: Lehet azért, mert tényleg ez az első napunk nélküle. Még sose passzoltuk le egy éjszakára vagy estére sem.
Ellenben csináltam egy nagybevásárlást, aztán turiztam, most ebédeltem, de szerintem délután ellövöm az egyik adag könyvutalványomat is a kórház előtt. Aztán este megyünk érte.

G. Star Treket néz :lol:

Itt is nagy a hidegfront, már 31 fok van árnyékban.

Iszok egy koffeinmentes kávét, aztán hajat mosok.

Kép
vindolanda

G. fél tízig aludt reggel 8)

Kép
vindolanda

Ja, tényleg, a legjobb a szülői kimenőben a másnapi sokáig alvás. Azt mi sem hagytuk ki soha. 8)
Jó az új trek?
Én a jack reachert láttam, tetszett, pedig cruise-t nem szeretem. Aztán elkezdtem a jancsi és juliskát, már az első képsorokon kifeküdtem, de szerintem jó lesz ;-)

Hm, babácska csak iszik belőlem, aztán szunyál is. Neki is elege van az időből.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Itt is nyugi van. Bár mi keveset aludtunk és korán keltünk. Sokat dolgoztunk (házimunka), aztán ebéd közben/után megnéztünk egy könnyed filmet. (A séf)
Igen, meleg van, de nem annyira, mint mondjuk tegnap. Ma még nem kapcsoltuk be a klímát.
Hamarosan főzök, sütök. Amíg kel a tészta, addig meg szerintm tatarozom magam. Délelőtt már megvolt a körömreszelés, most majd a lábujjaimat kell rendbe szedni, meg epilálnom is kell.

Már most úgy néz ki, hogy a jövő hét is pörgős lesz. Ha lenne egy kis időm, akkor nagytakarítanom is kellene. :roll:

Sör: nem vagyok egy nagy sörivó, a klasszikusokat nem szeretem, de a búzasör, a gyümölcsös sörök jöhetnek. Tegnap meggysört ittam. 8)
dmaggie

Hát, nem a filmet nézte, csak a sorozatot adták valamelyik csatornán.
A JR-rel én is így jártam. Csak TC ne lett volna olyan önelégült benne, de maga a film cselekménye szerintem sem volt rossz.

Maggie, jó tatarozást :wink:

Rólunk - na, a mai este minden fordítva történt. A három gyerek kitalálta, hogy itt alszanak.
Szerencsére már ágyban vannak, de diafilmen el kellett mondanom a Toldit (két részes és bazi hosszú), plusz a Misi Mókust, és még A sót is.
Most még elintéztem pár emailt, de szerintem utána alszom.
Rugó a kisebbik unokatestvérével alszik, a nagyobb lány a galériában van.
Amúgy áldott jó gyerekek voltak, még csak rájuk sem kellett szólni egész délután/este.
Holnap délelőtt viszik őket el.
A könyvesboltba viszont nem jutottam el.

Kép
vindolanda

Hahó!

Vindo, diafilmezés :-) Jók is az unokatesózások, én is imádtam gyerekként ezt a fajta bandázást. Ádinak ez már talán kevésbé lesz meg, mert nincs még első unokatestvére, és mire lesz, addigra szerintem ő már nagyon nagy fiú lesz.
Rájöttem, hogy rengeteg filmet szeretek (Különvélemény, Világok harca, Mission Impossibe, Interjú a vámpírral, Esőember), amiben TC a főszereplő, főleg a scifiket (Spielberg nekem még mindig etalon, írjanak a filmjeiről bármit), de egyiket sem miatta.

Maggie, ezt a filmet nem ismerem, majd utánanézek.
Hogy én mennyire utálok szőrteleníteni, viszont utána olyan jó érzés rendben lenni... Nekem bármilyen sör jöhet ;-)

Sokat enyhült az idő, most azon ügyködöm, hogy Ármin meg ne fázzon. Amúgy jól elvoltunk tegnap, egy bnőm volt itt, aki az USA-ban él, Ádi remekül elszórakoztatott mindőnket (azon röhögtünk, hogy a gyerek meglát egy ipadet vagy iphone-t és azonnal tudja használni -- Ádi komplett videókat és fotókat csinált mindegyőnkről).
Ármin felavatta a babakocsit, csak lassú sétára használjuk, amúgy kendőzünk.

Kép
Kép
irina

Ja, mi a Feledést várjuk :wink:

Itt az idő katasztrófa. 30 fok felett van, és mivel tegnap volt egy nagy zuhé, olyan, mintha pálmaházban lennénk :shock:

A gyerekek most mind elmentek, de Rugót olyan kettő körül kapom vissza.

Ádi nagyon ügyes 8)

Sör - klasszik sörös vagyok (16-17 éves korom óta, ha iszok, akkor általában sört). De az ízesítetteket nem bírom meginni.

Kép
vindolanda

Vindo, jaja, ez a scifik éve állítólag. Moziba nem mostanában jutok el, úgyhogy alig várom, h lássam itthon az új treket pl.
Sajnálom a vacak időt. Itt sokat enyhült, éjjel már rá kellett dobnom egy takarót az egy szál pelusban feszítő babára.
Ne tudom, min múlik, de ha vendégségbe megyünk v. hozzánk jönnek, a baba szinte mindig tök jól elvan, alszik, le lehet rakni stb. Amint ez megszűnik, jön az ölbebabaság. Most is pl. a feje felett ebédeltem meg, mert nem marad meg, csak az ölemben. Alva. :lol:

Kép
Kép
irina

Hát, biztos jól kifárad az események miatt, és könnyebben kidől :roll:

Rugót sem kell altatni, ha itt vannak. Tegnap csak bementek az ágyba, aztán kész.

Kép
vindolanda

Valószínűleg, a sok inger lehet. Most meg hasfájás és front keverékére tippelek.

Kép
Kép
irina

Halihó

mi is megvagyunk. Pénteken barátaink jöttek át. Grilleztünk. Csajokat leraktuk aludni, mi meg koktéloztunk, majd befeküdtünk mind a 4 -en a trambulinba. néztük a csillagokat és jót dumáltunk. szuper volt.
szombaton este friend' friends partyn voltunk aztán a múzeumok éjszakája során a Modemba is elmentünk....vasárnap itthon voltunk..pihentünk. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

ja és igen Dalus 20 hónapos és szobatiszta!!!
:-) éjjel nappal....:-) hurrráááá

a kakival van egy kis gondja, csak utána szól...:-( nehéz elkapni mielőtt kijön.:-( ha időben el is kapom, akkor meg sirva fakad..
:-( gondolom az hiszi hogy egy testrésze ..és nem akarja elengedni. vagy nem tudom.

:arrow:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Kaqk Nagyon ügyes a kicsi lány :lol:
Ő még csak 20 hónapos, ha a kaki nem sikeredik a bilibe teljesen természetes. Hatalmas önkontroll és fegyelmezettség kell ám hozzá. Vannak olyan gyermekek akik 2,5-3 évesen vagy még később lesznek szobatiszták. Ne erőltesd neki, csak még rosszabb lesz. Ha látod, hogy kakilni készül kérdezd meg, hogy arra a pár perce kéri-e vissza a pelust. A kis lelke is megnyugszik és a megfelelni akarás is kisebb lesz, lehet csak pár nap és magától ül a bilire és kakil bele, nem fogja kérni a pelust hozzá.

Irina tuti a front, tegnap 30 fok ma alig 20
enyémek most kergék.....

Vindo milyen ügyes Rugó a máshol alvással :D
diavetités :lol:

Maggie én bor kedvelő vagyok inkább de a citromos sört szeretem, illetve Prágában vagy egy étterem, Ufleku, ott főzik a világ legjobb házi barna sörét, az kihagyhatatlan 8) :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jelentem, a vihar ide is elért. Jó sok eső esett, így egy hétig tuti nem kell locsolni 8)
Mi még mindig meggyezünk, de már a vége felé járunk, talán 1-2 nap van belőle hátra.

Kaqk, csatlakozom Mónihoz, ne erőltesd. Még nagyon kicsi Dalma. És úgy olvastam, de biztos te is tudod, hogy igen, azt hiszik, hogy egy részük, és tényleg nem akarják elengedni :roll:

Rugó majdnem három éves volt, mikor kb. a totál pelenkás állapotról relatíve gyorsan átállt a szobatisztaságra, de rögtön éjjelre is az lett.

Holnap aput várom. Holnapután egy barátnőmnek lesz a doktori elővitája, lehet el kéne menni rá.
Ma délután annyi szedret és cseresznyét ettem, hogy megfájdult a hasam :shock:
De már elmúlt.

Kép
vindolanda

Jó reggelt 8)

Kép
vindolanda

Hahó!

Itt piszokul lehűlt az idő, bent 27 fok, kint 15. Mondjuk rám a hidegfront teljesen frissítően hatott.
Mi aztán a szobatisztasággal nem haladtunk valami gyorsan, az ovi előtti nyáron próbálkoztunk, a nappali szt. ment is, az éjjeli sokáig nem. De ha pelus volt Ádin, csak abba rakott mindent, az oviban ezzel volt gond sokáig, mert mindig ráadták, de akkor ő meg nyugodt szívvel belepisilt. Volt vagy 4 éves, mire az éjszakai szt. is beállt. De a lányok, kisebb testvérek sokszor sokkal gyorsabbak e téren.

Na, pakolásztam, megnéztünk egy epizódot a Rómából -- pontosabban csak én, Ármin aludt rajtam. Most jönne a philippi csata, de más dolgunk van.

Kép
Kép
irina

Aranyosak vagytok! Semmit nem erőltetek! Nem akar felvenni pelust! Megy neki a kaki csak a bugyiba...Rájöttem mikor mondja hogy kaki akkor pisilni kell, Már nem ültetgetem rá fél-1 óránként, hanem szól! :-) ügyes, a kakinál utána szól....de majd lesz ez is jobb! :-)
Éjjel is bugyiban alszik, nagyon ügyes, semmi baleset! :-)

Itt is hideg lett, mondjuk jól esik..végre ki tudtam vasalni...kb 2-3 órán át tartott..:-(

Móni, megcsináltam a meggyes muffint, csak a süssina nem volt itthon, csak xilit, meg barna cukor.....keveset tettem belőle be, így nem lett édes.:-( lekvárral azért elfogyott. :-) Újra próbálom ha lesz megint megy.

Vindo: vehetek egy kis meggyet????
imádják a csajok!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, nagyon ügyes Dalma, az, h szól, az lényegében a szobatisztaság Vekerdy szerint :-)

Ez sem a mi napunk, a tegnapi sem volt. Nagy sírások (igaz, röviden, mert próbálom megnyugtatni), a pocakfájásokat is így reagálja le, amúgy inkább csak tekereg és nyüszög tőlük. Max. 20 percet aludt egyben, és az a baj, h csak olyan házimunkám lenne, amit kendővel nem tudok csinálni, mert guggolni és hajolgatni kell hozzá. Mindegy, már veszett fejsze nyele. Ha meg nincs baja, egy mosolygós tünemény.

Kép
Kép
irina

Kaqk, mennyit szeretnél?

Most értünk a kórházból haza, Rugót is felvettem útközben.

Most ennyi, de majd jövök.

Irina, hátha este hamar elalszik, és akkor jöhet a philippi csata is.

Dalma ügyes.

Kép
vindolanda

Halihó!

Megérkeztünk az este, de már nem volt erőm bekapcsolni a gépet. Lépni alig bírok, meg nagyon vágytam egy forró fürdőre. Eddigi életem leggyönyörűbb helyeit jártuk be igen kalandos körülmények között. A túrák alatt cirka hatszor áztunk el, de ez nem panasz, hozzá tartozott a fílinghez. Pont így volt jó. :lol:
Így este egy forró fürdő után elrágtam egy ezres c-vitamint, aztán lefeküdtem aludni.
Már a gépemen vannak a képek, kicsinyítek, aztán mutatom is. Olyan fantasztikus volt az egész, hogy le sem tudom írni. Előre is bocsánatot kérek, szerintem sok lesz, nehéz lesz válogatni.
Csak egy történet: éppen lejöttünk a hegyről, megálltunk egy közös fotó erejéig, amikor az egyikünk észrevette, hogy egy felhő kúszik be a tisztásra. Egyszerre volt félelmetes és lenyűgöző. Meg azok a hegyek... a mieink kismiskák hozzá. Na jó, abba is hagyom, majd mesélek képekkel. :lol:

Kaqk, ez igen. Gratulálok a kiscsajnak. :lol:
Vindokám, csak nem jutottam el a meggyért. :lol:
dmaggie

Hahó!

Vindo, mi hír a kórházból?

Megvolt a philippi csata, de még napközben (fura, h Cassius öngyilkosságát elmaszatolták, ill. a csatában halálos sebeket kapottként mutatta a film -- esetleg az előbbi csak egy alternatív elképzelés?)

Maggie, ezt nagyon jó olvasni, örülök, h ilyen szép helyen voltál -- a képeket meg nagyon várjuk!!!

Itt minden a szokásos, barátnőzöm ma egy kicsit, közben Ádinak töröm a fejem zsúron, mert most tartani szeretne. Már kiírtam egy sor lehetőséget, de meg kell találni az igazit.

Kép
Kép
irina

Hahó :D

Maggie, várjuk a képeket.
Mindenkinek kell egy kis kikapcsolódás :wink:

Itt is hideg lett. Reggelenként, mikor Rugó indul az óvodába, 15 fok van. A ház is rohamosan hűl.

Irina, mindjárt leírom oda.

Kép
vindolanda

Még most is 17 fok van, az agyam eldobom :x

Kép
vindolanda

Lekicsinyítettem pár képet, nem is párat, elég sokat, de alig tudtam választani. :oops:

Kép
Kép
Itt egy indián arcát kell keresni:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
dmaggie

Hahó!

Maggie-m, varázslatos helyen jártatok, a képek lenyűgözőek! Megírod majd, pontosan hol voltatok?

Vindo, itt is hideg van, ma is, a szél is fúj... bent nem engedtem lehűlni a lakást a baba miatt, most is 26,5 fok van. A hidegfront továbbra is megkergíti szegénykémet, alig aludt napközben. Úgyhogy kendőben kiviszem sétálni, h legalább meglegyen az egy óra folyamatos alvása, mert ezek a 20 percek nem elegek számára, látom rajta.

Kép
Kép
irina

Maggie, tényleg nagyon szépek a képek.

Hol aludtatok?

Irina, itt a lakás sajna gyorsabban hűl, már csak 22 fok van :?
Van terasza a lakásotoknak?

Kép
vindolanda

Nincs sajna.
Ez volt az egyik kompromisszum lakásvételnél, a másik, h fszt-i is lehet (végül magasfszt lett, nem bántam meg). De ragaszkodtam az utcára néző ablakokhoz, egy bizonyos m2-számhoz, külön nyíló szobákhoz. Jó lett volna még egy szoba (szerencsére a hall itt "életet ment"), de ott már akkora árbeli ugrás volt, hogy nem érte meg. Így is sok hitel kellett.

Elég nyűgösek vagyunk ma is. Ráadásul a K-vitamint is be kellett adnom neki, aminek borzalmas már a szaga is, az ízéről nem is szólva.

Ja, Ádi termós kabátban jár oviba így, június legvégefelé. :roll:

Kép
Kép
irina

Ja, Rugó is kap kabátot reggelente :roll:

Értem.
A db-i lakásunkban nekünk sem volt sajna. De akkor még csak ketten voltunk, nem is dohányoztunk, szóval túléltük. De babával az altatáshoz jó lenne, az biztos.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: