A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Húú Lányok, Én is megcsináltam, de Én az egészet nem értem. Fel sem fedezte, hogy hol kell nézni a táblázatba, hogy melyik napon járunk? vagy azt a körbe kell keresni? A fiú lány jelet felismerem, de az összes többit azt nem...

üdv
Évi
evike1975

Noemi Kép

A jonas modszer csak egeszseges paroknal mukodik,de ezt irtam mar korabban. Mindjart en is kiprobalom ,amit irt a Wish

Wish,Kép,koszi,,de kozben en mar bejelentkeztem holnap 4 re egy pasihoz,,aki ezeket dolgozza ki 1 evre elore!
Irtam mar,,hogy van egy konyv (100 Ft), ami ezt a Jonas modszer lenyeget mondja el..4 fajta tablazat van, noknek ,,:
-akik nem akarnak teherbe esni
-gyerek nemet szeretnek tudni
-magunk fajtaknak, termekeny napok
-azoknak,,akik mar beteg, halott gyerek/et szultek...

CSAK EGESZSEGES PAroknal mukodik!!!

Mi is jarunk (bar most szunetel) meddosegi kozpontba, mert orulok, hogy a XXI. szd ban ilyeneket lehet mar tenni, de en a Hold, Termeszet, ..sors..stb... jelentoseget NEM vitatom. sot.
Fentebb irtam mar errol, hogy mi a velemenyem....

Sziasztok,,es jo, hogy kicsit folpezsdult a cset...
Kép
Kép
mindenkinek udv.

Saci
saci

Sziasztok!

Kiváncsiságból én is megcsináltam a táblázatot, visszamenőleg, és tényleg akkorra jelőli amikor szerintem összejött a babó. Kép Ja és azt mondja lány lesz, na erre kiváncsi vagyok! Remélem 1-2hét és kiderül. Kép

Anna
Nagyon nagyon szorítunk nektek Kép Kép Kép

pusz,
drika
drika

Jesszus, én bele sem merülök ebbe a Jónás micsodába Kép Már most se értem, pedig nem is láttam Kép
Na meg hát ki "minősül" egészséges párnak? Akiről még nem bizonyított orvosilag hogy nem az? VAgy bizonyított hogy az? Ha meg má dokihoz járunk, akkor úgyis tudjuk mi a pálya, nem kell ahhoz se Jónás se Hold Kép

Noémi
Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen Kép Ezt a képet épp tegnap cseréltem, előtte kicsit régebben Kép Plusz 1 nap tuti lesz a legboldogoabb napok között Kép Ez nem is kérdés Kép
Jó, hogy mindent látni fogsz majd, pontosan mikor lesz ez?

Nicola
Neked is köszönöm! Kép Július 10-én volt az esküvőnk, és mindketten 30 évesek vagyunk (hátha nem csak a párom kora érdekel Kép)Kép

Lányok
Nem tudjátok véletlenül hogy ebben a bromoban nincs valami kedély-javító? Amióta emeltem az adagot, vigyorgok meg gyagya vagyok Kép

Tündi
Vendég

Kiprobaltam ezt a Lunar...stb oldalt,,de nem ertem!! segitseg!! hulye vagyok???!!!!!
nekem a szuletesi idopontom utan havonta irt vmi a grafika..
mit csinalok rosszul? pedig tudok angolul,,eskuszom!
Kép
A House System nel mit valasztottatok ki?

koszi elore is
saci

Saci, Wish
Én nem is számítok egészségesnek ezzel a nyamvadt bromoval egyébként? KépPersze Jónás ügyileg kérdezem Kép

Drika
Ez érdekes, szeretnéd ha bejönne a kiscsajszi? Kép

Tündi
Vendég

Tundi,,tenyleg nagyon szepek vagytok!! gratulalok!!! Kép
milyen szep gyereketek lesz! Kép
a brom nem tudom, hogy mit tesz...

egeszseges par? hat nem vagyok doki,,de a normal spermaszam tutira kell, meg hogy atjarhato legyel, es legyen peteeresed. Szerintem .
hogy ki miben hisz,,az meg mas dolog.....Kép

Azt hogy lehet megmagyarazni, hogy egy haztartasban elo, akar tok idegen nok is egy ido utan egyszerre menstrualnak...???
Az sem "logikus".

Csakhogy az elet tele van ilyen dolgokkal.

Dokihoz mi meg azert jarunk,,mert turelmetlen vagyok (pasim nem,,o "normalis"...hahhaha, meg hat neki konnyu, o nem 31 eves no), meg ugye szerettem volna latni, hogy van-e pl. szervi bajunk.
A radio cafeban is volt egy meddoseggel kapcsolatos musor,,a Vereczkey Attilat behivtak, (egyik legnagyobbnak tartott magyar szaktekintely a temaban) es o is tok szkeptikus ugye, bar a soma mondta, hogy pl. neki a nem atjarhato petevezeteket KINEZIOLOGUS "oldotta" ki,,es 2 gyereket szult.
Torok Attila is irta, hogy latott mar egy-ket orvosilag megmagyarazhatatlan jelenseget,,pedig az kiderul a valaszaibol, hogy eleg racionalis ember.

bocs, hogy hosszu voltam,,vegul is semmit nem is mondtam a fentiekkel,,csak hangosan gondolkodtam.

Kép

Csutka, Hajni!!! Jol vagytok????
saci

Az egyszerre menstruáló nők a feromonok miatt vannak. A tested feromonokat bocsát ki, amásik receptorai érzékelik ezeket és szépen a a két (több) szervezet összehangolja magát.

A kineziológia nagyon jó és rengeteget tud segíteni, de sajnos nem mindenható. Ezt, mint kinezilógiai tanfolyamokat végzett ember mondom. Ugye ha csak fél lábad van nem nő ki az oldástól a másik. De segít egyensúlyba kerülni a világgal. Ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy sikerül a baba. Az attól is nagyon függ mi a probléma.

Na megyek meetingelni.

wish

Sziasztok!
Én is új vagyok, bár már vagy négy hónapja olvaslak benneteket és mivel van már két gyerekem nem írtam, de ez az asztrológiásdi megfogott.
Wish! Megcsináltam a táblázatom, a fekete rombusz és a sárga kör nekem egyértelmű, hogy a holdfázisokat mutatja, a piros tartomány pedig a lehetséges fogantatás ideje lehet? Ez alapján pedig a nemet jelző vastagabb függőleges a nagy nap? Visszakerestem a régi táblákat is. A fogantatás ideje bejött a gyerekeknél, csak az elsőre is lányt mutatott aki fiú lett, és a másodikra bejött a lány. Viszont a két gyerekem után mutat egy-egy 9 hónapos ciklust, amikor nem jelöl nemet a piros vonalak mellett. Most is épp egy ilyenben vagyok. Ez mi lehet? Májusig "terméketlen" lehetek? Mindenkinek sok szeretettel drukkolok, és szeretném még egyszer én is átélni ezt a csodát! Andi
Szalay73

Szia Andi, Wish Kép Kép

vki volna olyan kedves,,es egy magamfajta benanak elmondana, hogy hogy jott ki nektek a tablazat?
az elejeig,,es a szul.datumig eljutottam...
koszike Kép

Képsac
saci

MEGVAN!!! kosz es bocs,,
erdekes,,nekem februarban 1 napom sincs,,marc. is csak 2 nap,,
holnap megyek a masik Lunas" pasihoz,,es osszevetem a 2-t
majd beszamolok
saci

Tündi!
Négy éve, másfél év házasság után nekem egy 1hónapos gyógyszeres kezelés elég volt a magas prolaktin szint rendezésére. Még abban a ciklusban terhes lettem Márton fiunkkal, majd jött a csoda, gondolom megint magas prolaktinnal ugyan napi 6szoros szoptatás mellett,az első menzi nélkül persze a lehetséges első peteéréskor terhes lettem Janka lányunkkal, aki mint "influenzás" tünet jelentkezett nálam. Szóval ha csak a prolaktinnal van a baj az gyorsan és hatékonyan orvosolható, de kevésbé magas prolaktin mellett is jöhet a baba! Most még mindig szoptatok, harmadik babát is szeretnék, de nem lepett meg még bennünket! Várom!
Sok-sok babát kívánok mindenkinek!
Andi
Szalay73

Saci
Na erre igazán kíváncsi lettem Kép Nagyon várom a holnapi beszámolódat! Kép

Andi
Mekkorák a gyerkőcök? Mióta megy a 3. project?

Tündi
Vendég

Andi Kép
Hogy tudtál úgy válaszolni nekem hogy még el sem küldtem az üzimet? Kép
Köszi a megnyugtató szavaidat, csak egy konkrét kérdés, mennyire volt magas a prolaktinod az első baba előtt?

Tündi
Vendég

Szia Tündi!

A Te korodat a nick névből láttam ezért nem kérdeztem ,meg a profilodon is rajt van.Kép

Én 25 vagyok a férjem 30 és aug.21-én volt az esküvőnk! (bár nem kérdezte senki!)Kép

Mióta probálkoztok??
nicola79

Nicola
Tudom, csak vicc volt Kép Mi esküvő után kezdtünk el próbálkozni a babaprojecttel.
Nem tudsz esküvői képet feltenni a profilodba?

Tündi
Vendég

Egy tuti,,: megneztem es a tavalyi 2 inszemem idopontjat. persze nem azon a bizonyos napokon voltak....

Nicola,,gratula a 2 gyerekhez!! Akkor biztos hamar jon a 3. is..)
saci

Tündi!
Olyasmi érték volt mint a tied, (a felső határérték felett) ennyi idő távlatából már kicsit ködös... Akkor nem is
tudtam mekkora szerencsém van a dokimmal, hogy gyorsan hormont nézett. Mastodynon cseppeket kellet volna szednem a gyógyi után, de azt csak öt napig, mivel pozitív lett a teszt.

Nicola!
A nagy októberben volt három, a kicsi másfél újévkor, 20 hónap van köztük, még mindketten szopnak, bár már az úriembernek csak reggel engedem. Felébredtek...,ja, nekünk meg aug.21-én volt az ötéves házassági évfordulónk!!!!, mennem kell. Sziasztok! Andi
Szalay73

Tündi!
Ha már megszületik a babád jó is lesz ám az a prolaktin!!!!
Nekem még "tejcsorgós" tüneteket (váladékozás a mellbimbóból) és érzékenységet is okozott mielőtt dokihoz mentem, nagyon féltem, hogy nagyobb a baj, de szerencsére nem lett! Üdv: Andi
Szalay73

Szia Andi, Wish

Én annyira béna vagyok, hogy nem tudom értelmezni azt az asztrológiás dolgot, lehet, hogy nem is jó ábra jelenik meg ezért nem látok semmit.
Ha van egy kis időtök, nem néznétek meg az Én adataimmal is??? Szóval: 1975.07.17. 6.30 reggel! És ha még el is tudnátok valamilyen formátumba menteni és el küldeni, azt meg pláne nagyon megköszönném!! cimem: evahenrietta.lukacs@ece.de

Előre is köszi
Évi
evike1975

Andi
A 3 éves gyermeked még szopik? Hát nem semmi, jó erős gyerkőc lesz belőle! Kép
Nekem semmi tünetem nem volt a magas prolaktintól, különben már előbb mentem volna a dokihoz. De most már egyre jobban bizakodok és hiszek ebben a hónapban Kép

Na most már én is megpróbálom megnézni ezt a Jónás oldalt Kép

Tündi
Vendég

Tündi!
Végig szoptattam a terhességet és azóta kettő gyereket... másutt ezért hülyének néznek, de nem volt semmi veszélyeztető tényező nálunk így mertem terhesen is szoptatni. Ezeknek a dolgoknak köszönhetően 3,5 évig nem menstruáltam, és tudom most is ugyanúgy lettem volna terhes a harmadikkal, de a kisebbik első szülinapján nem mertük megkockáztatni. Hát meg is jött. Eleinte rendesen 28naponként, de mostanában 32 lett. A cicim is fáj, el is mentem uh-ra, de szerencse nincs gond, csak megint hormonális eredetű fájdalom. Ezért gondolom, hogy megint az a helyzet ami régen volt, de nem merek dokitól gyógyit kérni, mert azzal elapad gondolom a tejem ennyi várakozás meg még talán belefér, 32 vagyok, ha csak nem szopik ő is három évig... Erősek ám!!! Csak bírjam őket! Andi
Szalay73

Évi, kell a születési helyed is!
Andi
Szalay73

Saci, nagyon kíváncsi vagyok a pasi mit fog kihozni neked.
Este majd megnézem az otthoni programot is, ha időben hazaérek, hogy egyezik-e ezzel a webessel.

Évi, majd este nézem meg neked a webeset. Addig bírd ki, reméljük nem ma van a nagy nap Kép

Andi, Nicola, üdv itt, de jó nektek, hogy már a harmadiknál rájtok. Biztos nem is lesztek itt sokat Kép

wish

Tündi!Szivesen küldök képet Neked csak add meg az e-mail cimed, ide nem akarom feltenni.

Saci!!
Nekem még nincs babám!!!Kép
nicola79

Hello Wish

Köszi szépen, drága lennél ha meg néznéd nekem este Kép
(Amúgy Budapesten születtem...)
Mi az a másik program amit említettél Sacinak a webes mellett?

Köszi
Üdv
Évi
evike1975

Nicola, én Saci után mentem és én is azt hittem, hogy már van babaád Kép Ez jó ómen Kép

Évi: van otthon egy progim amivel szintén lehet számolni fogamzási időt.

wish

Nicola
tundi30@freemail.hu
Köszi Kép

Tündi
Vendég

Lányok, olyan álmos vagyok.
Reggel levettek tőlem 8 kémcső vért, azóta nem térek magamhoz. Fel is hívtam a páromat, hogy jöjjön el értem. Én ma már nem dolgozom tovább.

wish

Wish, Tundi, es Tobbiek
Holnap beszamolok,hogy mit mondott a doki-,latom beindult ez a Jonas dolog..Kép
artani, nem arthat.. ha meg a megadott napon (IS ) rahajtunk. Nemde?

en kozben tesztelem az internetes Jonas-modszert,,mert az egyik baratnom tavaly jan.ban szult,,csak megkerdezni a mamajat, hogy hanykor szuletett o maga,,mert nem tudja. Azt mondja, hogy majdnem napra tudja, hogy mikor esett teherbe,,es akkor kiderul, aminek ki kell...

Nicola,,nem tudom miert hittuk, hogy mar gyereked van,,mondanam, hogy bocs,,de szerintem orulj neki Kép

Szalay Andi-nak irtam akkor, hogy gratula a gyerekekhez, foleg hogy most mar azt is tudjuk, hogy meg szopnak!!! nem semmi, de biztos igazad van ezzel kapcsolatban. MAjd ha mi is ott tartunk,,,

Tundi,,en is kuldjek eskuvos kepet? Kép ide nem szeretnem foltenni, de ha erdekel, akkor a freemailedre..? na?
saci

Wish,,,pihenj, pihenj

es hos vagy!!! en utalom a vervetelt!

ha szereted,,egyel ceklat = verkepzo.

Kép Kép
saci

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni, valami volt a babanettel!
Látom, mindenki nagy lázban ég az asztrologianapár miatt.
Hát én is megnéztem!
Minden adatomat tudom, ugyhogy bizton allithatom, hogy nekem nagy hulyeseget ir, ugyanis nekem azt irja, hogy a ciklus 22 napjan eshettem teherbe, ami ugye a görbém alapján sem lehet, meg egyébként sem!(Szerintem 12-15. nap között)
Elronthattam valamit??Szerintem nem.
Es akkor most ez a jonas modszer vagy nem??
Viszont ha legalabb a honap stimmel akkor kislányom leszKépKépÉn igazábol azt szeretnék, de hát ugye tudjuk, hogy ez kifürkészhetetlen még ilyenkor (6+3).És a kisfiunak is ugyanugy örülnék!

Mandaran!
Továbbra is szoritok értetekKépKépKép

Wish!
Szegénykém!Maradt még egyáltalán vérecskéd!
Előirok neked néhány pohárka finom vörösbort, jó??KépKépKép
Neked van otthoni programod?
Nagyon szemtelen lennék, ha megkérnélek, hogy nézz meg engem visszamenőleg??
Az a baj, hogy irto kiváncsi lennék a nemére...
Meg is rökönyödtem amikor beszélgettünk a férjemmel, szóbajött ez a téma és ő arra célzott, hogy lehet hogy ő a meglepit választaná...
Tisztára megdöbbentem, én meg már alig hiszem hogy lássam, milye van...KépKépKép

Tehát ha lennél kedves, akkor megirom az adataimat...

Helyzetjelentes: poci fáj továbbra is, elmúlt 2 napban kicsit jobban, cici fáj, étvágy közepes, hányinger semmi, rosszkedv sajna van, kis fejfájás sajna van...
És úúúúúútálom ezt a hideget.....Kép

Ninám, merre jársz???

Puszi mindenkinek

Kép

Kép
megann

Anna nagyon szórítok neked!!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

SziasztokKép

Régi motoros vagyok, ezer éve nem írtam ide. Jelenleg lombikprogramban veszünk részt, így más fórumokat olvasok. A hasznos linkek közé betettem egy petíciót, amit virtuálisan alá lehet írni. Köszönöm azt is, ha elolvassátok.

Bízom benne, hogy Nektek nem kell majd ezeken a problémákon rágódni, minden jótKép

Jovi

Ha már más megtalált Benneteket, bocs a belekottyértKép)

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Wish!
Arra tudsz választ, hogy a a vebes tábla hónapokig nem mutat nemet a fontos nap mellett? Most épp ilyenben vagyok...

Megann!
Nemrég még meglehetett nézni egy kínai horoszkópot a babapont.hu-n, nálunk mindkét gyerek neme bejött, sőt a barátnőmé is, de sehol sem találom mostanság. Kínai mószer volt a címe, a fiú lesz vagy lány topikban. Jó kis móka volt, ha nem is vagyunk ugyan császárok, mivel anno nekik készült. A fogantatás ideje kelett hozzá és az anya kora.
Üdv: Andi
Szalay73

Hajni

Légyszi javíts ki a tábliban. 1cn.

Köszi
Szilvi
szilvi26

Szia JoviKép
Drukkolok és én másutt ráakadtam a peticióra ahol alá is irtamKép

Puszi:Doris
doris

Évi!
Elküldtem a táblázatod. Remélem odaért.

Megann!
Ha adsz pontos adatot (szül.hely, idő, óra perc)neked is küldöm.
Andi
(Ha itt nem teszed közzé:szalay73@freemail.hu)
Szalay73

Sziasztok!

Tündi!Küldök képeket csak még válogatnom kell mivel 800 kép készült, és most ezer a munka!

Csajok!

Én dec-ben hagytam abba a fog . tabit, eddig vártam a "tisztulással" és most azon gondolkodtam hogy elmegyek dokihoz hogy mindenféle vizsgálatot csináljon meg ami a babaprojekt előtt szükséges: Melyek ezek a vizsgálatok??És a páromnak érdemes-e elmenni valamilyen vizsgálatra??

Köszi előre is!!

nicola
nicola79

Szia Andi (Szalay73)
Köszi kedves vagy, hogy elküldted a táblázatot, de nem ért ide sajnos! Még egyszer a címem: evahenrietta.lukacs@ece.de vagy a másik lukacse75@freemail.hu.
Ha meg tennéd, hogy még egyszer megpróbálod elküldeni, tényleg nagyon érdekelne a dolog...

Előre is köszi szépen
Üdv
Évi
evike1975

Szia Andi
Nekem 2 hónapos kezelésem volt magas prol.szint miatt,vissza is ment a normál értékre de nincs peteérésem rendesen.Most clostit fogok szedni ha megjön!(remélem nem)!Mi március óta próbálkozunk és semmi!
csanita

Szia Andi
Én 2 hónapos kezelést kaptam magas prol.szint miatt,vissza is ment a nórmál értékre de nincs rendesen peteérés!Most clostit fogok szedni ha megjön(remélem nem)!!Mi március óta próbálkozunk,de semmi!És mindjár eltelík 1 év!
Anita
csanita

kAGYLÓ!!!!!!!!!!!!!!!KépKép Olyan régen voltál itt?? MI van VELED??????? Tessék beszámolni!!!!
Lombikoztok már végre???
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Megann! Ment a tábla, Évihez nem ért oda szólj ide ha nem megy!

Évi, újra próbálom!
Andi
Szalay73

Nicola
Nem sürgős, ahogy időd engedi Kép 800 fotó, az nem kevés Kép Nekünk 300 készült, de abból is irtó nehéz votl válogatni Kép

Saci
Jöhet a kép rólad is, szivesen megnézném Kép
Én szeretem látni azt, akivel társalgok, nem tudom ti hogy vagytok ezzel Kép

Anna
Hogy vagy????? Minden oké odabenn? Kép Szorítok nagyon és mennek a babatapasztók! +++++++++++

Tündi
Vendég

Tundi,Kép
,akkor bescannelek par kepet, ha ki birom szedni az albumbol..Engem nem zavar, hogy nem latjuk egymast,,sot. Ez az arctalansag oszinteve teszi az embert.Kép De ertem, hogy Te mire gondolsz, szoval majd megy a kep...

Nem tudjatok, hogy mi van a Hajnival?
Tablazatok es kordinatak kiralynojevel? Kép
saci

Sziasztok!

Bocsánat, senkinek nem néztem meg semmit sem a neten sem az én programomban, mert este miután hazavitt a párom bedőltem az ágyba és reggelig aludtam. És még tudnám folytatni. Hihetetlen mennyire fárad vagyok Kép
Ma este vacsizni megyek, bár ahhoz sincs kedvem. De utánna ha még életképes leszek megnézem a táblázatomat.

Egyébként azt ha jól tudom a Jónás módszer nem azt mondja, hogy csak az a tuti időpont, hanem ha akkor akciózol és sikerül, akkor olyan nemű lesz a baba amilyet mutat x% valószínűséggel. (gondolom, ha nem mutat jelet az azt jelenti, hogy kb egyforma az esélye fiúnak, lánynak (vagy ikreknek? Kép)) Ez azon alapul, hogy elvileg az asztrológia szerint akkor vagy termékeny, amikor a hold ugyanúgy áll, mint a születésedkor. Persze (ez már az én gondolatom), sok minden befolyásolja a ciklusunkat, ezért a termékeny napok egyrész elmászhatnak a "normál, aszrológiai" ciklushoz képest, másrészt, mint tudjuk, nem szentírás a 14. napon van peteérésem, mert sokaknak máskor van. Sőt akár orgazmustól is lehet soron kívüli peteérés. Szóval szerintem szeressétek egymást a párotokkal az a lényeg és ha nem sikerül kb fél év alatt akkor ki kell vizsgáltatni magatokat. Nomális államban ezt rögtön meg lehetne tenni, amikor igényét érzed, mert babát szeretnél, de a magyar nőgyógásztársadalom ezt valamiért nem így gondolja. Bezzeg a tüdőszűrés, fogászati szűrés kötelező. Bár annak sincs vonzata, ha azokra nem mész el.

Nicola, azt írták itt régebben a lányok, hogy a fogigátló elvileg annyi hónap alatt ürül ki, ahány évig szedted. Ha letelt ez az idő, szerintem csak utánna próbálkozz dokinál. Bár ha jó fej a dokid, akkor elöbb is érdemes lehet Kép

wish

Szia Wish!!

Köszi, de én csak két évig szedtem tehát két hónap!Másik topicban találtam néhény dolgot, igy azokat fogok követni!!

Köszike
nicola79

Madaran, és veled mi van? Pihengetsz rendesen, ugye? Szorítok nektek Kép

Nina, Hajni, Bogi, Jázmin, rég nem jelentkeztetek ti sem. Remélem minden ok. És csak a munka miatt hiányoztok. Az megengedett, bár nem kellemes dolog. Legalábbis én úgy tapasztaltam Kép
Most lazítok is rendesen. Bár nem szabadna Kép. De majd bepótolom amivel lemaradok Kép

wish

Sziasztok Csajszik!

Üdvözlöm az újakat is, mielőbbi babásodást kívánok Nektek, meg ugye a "régieknek"!!!!

Wish
hát itten vagyok, ni! Kép
Annyit .....unk, hogy nincs időm netezni! Kép
Igazad van, hogy lazítasz, Rád fér már, rengeteget dolgozol. Kellemes vacsizást!

Hajni
az excel hálójába ragadtál? Kép

Bogi, Anna
minden rendben Veletek? Kép
Drukkolok ám!!!

Nina
merre jársz? Gyere mesélj!!! Kép

Tündi
Nálatok nem mostanában aktuális a "talajtorna, vagy mi"?! Kép

Jázmin
djázmin

Vissza: Fogamzás