Halihó!
Már megint csak most tudok "jelenteni"

Bár este nem kellett sütnöm, de mosnom igen, meg egy halom hívást is el kellett intézni. Ja, meg anyukámtól is hoztunk egy piklinyi meggyet, azt magoztam ki végre és eltettem a fagyóba.
Vindo, képzeld a barátnőm ma felvételezik a doktori iskolátokba. Nagyon szurkolok neki.
G:

Jót röhögtem, bár gondolom, neked nem volt annyira vicces.
Irinám, valahol én láttam kis napozókat, de, hogy hol?????

Majd gondolkodom rajta. Mostanában alig jutnak eszembe a dolgok.
Mónikám, gyönyörűek a csemeték. Grétike igazi kis hölgy, a minipasidnak meg olyan huncut a tekintete, hogy na. Jó pasi lesz belőle.
Viranka, azta! Csend:
Egy kicsit én is élvezem, hogy csak egy gyerekünk van.

Bercóék tegnapelőtt strandoltak, anyukám azt mesélte, hogy a víz alatt volt állandóan a gyerek. Megmutatta, hogy mit tanult az úszáson.

Ma csatlakozik hozzájuk Wagdika is. Az öcsém és Gergő pedig készülnek a Balaton átúszásra, tegnapelőtt 38 hosszal melegítettek, kezdték a felkészülést.
Érettségi: Dávidot leginkább gépészetből féltettük, de jól sikerült neki. Ott egy kérdésnél bepróbálkozott valamivel, de nem jött be neki, azzal vesztett néhány pontot.
Tegnap iszonyatosan izgultak a fiúk, de folyamatosan itattuk, etettük őket. Mondtam, hogy legalább sütit egyenek, turbózzák az agyukat. Az egyik fiú különösen cuki volt. Testépítő a drága, cirka 110 kilo izom, de olyan ideges volt, hogy csak járkált le és fel. Állítása szerint három napja ezt csinálta. Mondtam neki, hogy el ne ájuljon, mert nem bírom felemelni.

Ráadásul a nagy teste ugye sok energiát igényel, de a vizsga előtt nem tudott enni. Vizsga közben megnyugodott, az egyik tanár úgy vitt be neki kaját, mert látszott rajta, hogy kopog a szeme.
Szóval aranyosak nagyon. Tegnap meg az ofő és az szm-anyuka rábeszéltek, hogy ma menjek el a bankettre, végül igen mondtam, de már bánom egy kicsit. Dávid viszont annak örül, hogy legalább lesz, aki hazahozza.
Viszont holnap a sulimban névnapozás lesz, amire még sütnöm kellene valamit. Így lehet, hogy nem várom meg ma az eredményhirdetést, hanem korábban eljövök és nekiállok sütni. De mindenképpen beindítom a klímát. Nálunk már majdnem 29 fok van a lakásban.