Tegnap haza értünk! JUHÉJJJJ!!!!
Most nem tudok semmit visszaolvasni, ah történt valami azt írjátok már meg légysz!!
Szuper jól vagyunk! HAnga gyönyörű! És, hogy milyen baba azt inkább nem írom le, nehogy elszóljam magam.
tegnap,azaz az első napunk és esténk jól telt.A kórházban 12.25-kor szopizott. Aztán hazajöttünk. Aztán negykor megpróbálatm felekelteni.Ez hiba vol! Nagyon sírt! És vissza is aludt.Aztán ötkor magától kelt.Este gondoltuk azért 9-kor megpróbáljuk felekteni, hisz fürdi is van,de 3/4 9-kor feleklt szépen magától, aztán emfürdettük. Végig sírt, a vízben kicsit elhallgatott, de nem baj, mert jól elfáradt. Aztán szopizott 60-at(van mérleg, nekem nagyon kell, mert emgnyugszom tőle, és nagyon kellett már a kórházban is a mellszívó, különben szétcsattant volnba a mellem. Most is félüzem van, a balból eszik, a jobbat meg fejem, mert azt szétrágta és várom a ygógyulást), és aztán 2.20-ig aludt. Akkor megint suzopi, de sajna nem tudott visszaaludni így egy 4.20-as szopi is lett belőle, akkor 70-et benyomott!!!.Aztán 8,20-ig aludt. nem felsír,először csak szól és ha szólok hozzá akkor el is hallgat, persze, he nem kap rögtön cicit akkor rázendít!Aztán 8.20-is aludt! meg én is!!!!!
Most a 10.35-ös szopi után alszik, de szerintem hamar kellni fog mer csak 50-et nyomott be.
Kikocs!
szeretnék felrakni képet, de itt fenn nincs photoshop.XP van a gépen, hoyg lehet a képeket lekicsinyítani?????!!Segíts!!!!
Szülés története majd megírom,csak kicsit még lenyugszom. Annyi tuti, hogy a világ legszebb és lekönnyebb szülése volt! Mindenikinek ilyet! 01.00-kor elment a magzatvíz, onnatól fájt és 2.22-re meglett Hanga. És!Láttam ahogy kijött, mert felültettek! Na, de majd leírom rendesen!
Lényeg! Volt már bőgés, de akkor is tudtam, hogy én vagyok a világ elboldogabb embere!
Na, puszák muszák!!
rékacs és hanga(aki épp hajcsikázik
)

Mármint hogy nem akart kijönni, hgy még tudjon aludni 

2 Mariann 4200g/53cm Szeged/ Klinika