A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Köszönöm.

Kép
vindolanda

Halihó, lányok,
megtöröm a csendet, ha nem baj.

Nincs is olyan gáz idő errefelé, mint mondták.
A tegnapi esti alvás nehézkesen indult, mert 9-től csaknem éjfélig vártam, hogy Ármin elaludjon, de nagyon fájt a hasa (?). Aztán áthívtam S-t, kicsit megböfögtette (nem mintha én nem böfögtettem volna meg jó párszor ez idő alatt), és mindjárt el tudott aludni. Vagy csak kifáradt. :D
Ma az előbbi alváshiány miatt elég aluszékony (és nyugis is), úgyhogy csodálatos módon le tudtam törölni a port a könyvespolcokról. Nem hittem volna, hogy ennek valamikor örülni is tudok. 8)

Ki hogy van?

Kép
Kép
irina

Nem baj :wink:

Itt esik folyamatosan, naponta többször elered. Épp arra az egy órára pont tiszta volt az ég, amíg hazafelé jöttünk gyalog az óvodából.
A temetés szombaton lesz.
Napközben elég sok dolgom volt, jól is haladtam. Ebédszünetet is tartottam, megnéztem a Nyomorultakat, és jól kiszomorkodtam magamat.
Rugó 3/4 hat óta fenn van. Ő volt reggel az első az óvodában, ennek nagyon örült.
Holnap lesz a Trianon-emléknap az óvodában, ünneplős. Legszívesebben nem vinném, de délután angol bemutatója lesz, amire meg menni kéne.

Portörlés - emlékszem, nálam ott lett vége a portörlésnek, mikor R. leszokott a nappali alvásokról két éves kora előtt kevéssel. Most már lehet tőle, korábban meg beügyeskedtem az alvásidőbe. Majd jobb lesz Árminnal is, ha rendeződik az alvása.

Kép
vindolanda

Szombaton gondolok rád, rátok...
Ez a Nyomorultak, amiben a gladiátorcsákó is énekel? Nekem ez túl musical, kihagyom, asszem.
A híres Trianon-nap, emlékszem, írtál már róla :shock:
Hát ha minden napunk olyan lenne, mint a mai, áldanám az eget.
Még lógok fotóval, nem felejtettem el, csak rém körülményes idáig eljuttatni (f.gép - S. gépe - külső vincsi - én gépem kör).

Kép
Kép
irina

Hát, bevallom, a musical-eket én sem bírom, eddig egyedül a M. Rogue-zsal tettem kivételt. A Chicagóba is beletört a bicskám, a Mamma Miát meg sem próbáltam.
De ennek 7,9 imdb-je, és még nem olvastam róla rossz kritikát.
Így aztán belevágtam.
Szerencsére nem táncolnak benne, és nem váltak el látványosan a dalbetétek sem, mert alapból megállás nélkül énekelnek, de egy idő után hozzászokik az ember, szóval inkább beszéd szinten van a dolog.
Tényleg nem volt rossz, H. J. és A. H. színészi teljesítményével pedig elégedett voltam. Bejött Helena B. C meg Sacha B. C. is.

Megyek fürdeni.

Kép
vindolanda

Jó reggelt 8)

Kép
vindolanda

Halihó!

Vindo,
alapvetően nincs bajom azzal, ha egy filmben énekelnek, Grease és Dörti Dönci mindig is nagy kedvencek voltak, nekem a musicallel mint olyannal van bajom, ami szerintem egy spec. műfaj (bocsánat mindenkitől, aki szereti), a vicc az, hogy a más műfajba (jazz, rock'n roll, pop stb.) oltott verziók viszont mind bejöttek, így a Chicagó, Moulin Rouge is, a Mamma mia meg családi kedvenc, de csak mert az Abbát nagyon szeretjük. Nekem azok nem tetszenek, amik a színházakban mennek, ezért gondoltam, h a Nyomorultak filmen ilyen lehet, mert annak van musicalváltozata, és, gondolom, a film zenei része abból volt. De félig megfőztél, mert Bonham-Carter és Baron Cohen nagy kedvencek. Jut eszembe, a borbélyos J. Depp-film, na az musical volt és amúgy is borzasztóan gusztustalan, hiába kedvelem Burtont, azután S-val mindketten azt mondtuk, hogy ezt kár volt megcsinálni, a remek színészek ellenére is.

Nagyjából jó éjszakánk volt, de Ármin amúgy egy tündérfiú, a mosolyától teljesen kész vagyok. Megmértem, és 400 grammot hízott bő 8 nap alatt...

Kép
Kép
irina

Hát, én nem nagyon kedvelem, ha egy filmben énekelnek vagy táncolnak :wink:
Ma újfent gyalog megyek Rugóért, remélem, nem ázunk sz---rá hazafelé :roll:
Éljen a gyarapodó Ármin.

Készülnöm kell az államvizsgákra, amelyek a héten lesznek :arrow: Némelyik tételnek még a címe is kínai :lol:

Kép
vindolanda

Vindo, jó készülést!

Akkor a dárdás kép:

Kép

Kép
Kép
irina

Jó nagy dárda 8)

Ádi megnőtt, nem? Olyan kis nyúlánknak látom ezen a képen :wink:

Kép
vindolanda

Hát nagyon rég mértük, a szülinapján szoktuk (+ ajtófélfán bejelölés), de 122-eseket adok rá. Amúgy nekem is olyan hosszúnak tűnik, Ármin mellett meg hatalmasnak.

Na, hozok még egy képet, ezen Ádi felhőkarcoló-plázája látható, ahová telefonon kell engedélyt kérni, hogy aztán interneten bejelentkezhess. Mondtam, hogy akkor ez egy erőd, nem pláza. :-D

Kép

Kép
Kép
irina

Vindo,részvétem

KépKép
viranka

Sziasztok,tegnap írtam,de folyamatosan szakadozik a netünk :evil:
Ármin szép :) Ádi magasnak tűnik :)

KépKép
viranka

nem merek sokat írni,mert ha nem másolom eltűnik :(

A jó időt amúgy én is várom már :) főleg 15-e után :) akkor már nem lesz suli/ovi,megkapja Nagyi a gyerekeket. Én másik helyen vagyok május eleje óta(cég uaz,város is csak másik bolt),mindennap bejárok dolgozni(vagyis most szabin vagyok pár napig :) )

Maggie,azt hittem még rövidebb lett a hajad :)

Gica Ti hogy vagytok?

:arrow: elküldöm :)

KépKép
viranka

Halihó!

Gyorsan jelentkezek, mielőtt elmennék Bercóért. :lol:

Irina, köszi a képekért. Ádi tényleg hatalmasnak tűnik, de nekem a mosolya tűnt fel leginkább. Imádom a kis gödröcskéket a pofiján. :lol: Nem is csodálom, hogy megfőzte a húgod apósát is.
Szépen gyarapodott Ármin. :lol:
Jó kis építmény. :lol:

Vindo, jó, hogy írod ezt a filmet, kedvet is kaptam hozzá. :lol: Mindig ez a munka. Bár lassan nekem is kellene mozgolódnom. A vizsgák óta csak tunyulok. Na, jó, nem vagyok egészséges, de akkor is. :oops:

Egyébként továbbra sem javulok. Lámpázom a képes felemet, de nem túl nagy sikerrel.

Viranka, gratulálok az régi/új munkádhoz. Nem, egyelőre még csak ennyire rövid, bár most gondolkodóba estem. :wink: :lol:

Idő: ne is mondjátok. Itthon még csak-csak jó, de a suliban már nem tudom, hogy mit vegyek magamra. Egyfolytában vacogok.

Bercókámnak tetszett az úszás. Azzal fogadott tegnap az oviban, hogy nagyon jó volt, pedig vasárnap este kicsit nyafizott, hogy ő nem akar menni.
dmaggie

Kicsit kiakadtam. Egyszer ugye egy hétig itthon voltam táppénzen Bercóval. Egyszerűen nem tudtam megoldani másként. Ma kaptuk meg a fizut, tizenakármennyi ezerrel kevesebbet kaptam. Gyakorlatilag az egyetemi diplomámért járó emelést el is vitte. :roll: :twisted:
dmaggie

Jó reggelt!

Verus, köszi! Nálunk majd júl. közepétől zár be az ovi csaknem aug. végéig. Izgalmas időszak lesz.
Milyenek a kollégák?

Maggie, táppénz :cry: sajnálom, tudom, mit jelent
(3 hónapig voltam tp-en, és most másfél hónapja nem kaptam semmit, előtte csak félhavit, mondjuk terveztünk ezzel, de akkor is egy röhej).
Örülök, h Bercónak bejön az úszás. Most kezdte?

Idő: voltunk kint tegnap, pont egy kellemes időszakot fogtunk ki.

Kép
Kép
irina

ezt a TP-t nem értem, arra az időre nem kaptok semmit? hm ez fura.:-(

Mi jól, jobban, Dalus kap antibiotikumot..annyira szereti..:-) folyton kérne még :-) még szerencse így könnyebb.
A múltheti lagzi szupi volt, most pénteken megint megyünk. :-) aztán szombaton ovis juniális is lesz...jó lenne eső mentes nap..bár ahogy néztem pont Medárd napja lesz. :-(

Ádi milyen helyes :-)

majd igyekszem hozni képeket ide is. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kép
Kép
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

sikerült ! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, valami gyönyörűségesek a lányok!
Hát a nyuszi meg... ez a szürke a kedvenc színem cicában is :-)

Táppénz: a fizu 60%-a jár. Én félhavit azért kaptam, mert 22-én szültem és mivel általában nem tudható előre, mikor indul meg a szülés, a táppénzes időszakot csak utólag tudta a háziorvos lezárni, ami 22 utánra esett ugye, vagyis az a havi bérszámfejtésbe már nem fértem bele. Csak hát szuper dolog kb. 70 ezer forintból élni lassan másfél hónapja a szokásos bevételem helyett. Nyilván megkapom a másik felét is valamikor, de tgyás is még az ablakban, mire intéződik. Szóval hónapokat kell kibekkelni pár tízezer forintból az én esetemben (és ha nem lenne férjem?).

Voltunk a gy. dokinál, meg van elégedve a baba fejlődésével. Az upc elment (mármint a box nem műxik, ez már cserélt box, és sokszor nincs szolgáltatás -- a netük tök jó, de a tévét még egy húzás, és kiköttetem), egyszer akartam vmit konkrét időben megnézni, akkor ez van.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Mi is végre itthon. Bár délben voltam itthon egy órácskát, de elfoglaltam magam.
táppénz: azon gondolkodtam, ha még néhány hétig táppénzen lennék, akkor én fizetnék az államnak? :wink: :lol:

Irina, ez remek hír. Gratulálok. upc: szerintem megbízhatatlanok. De nálunk is ez van itthon. Azért itt akadnak gondok a nettel is.

Kaq, anyám de szépek a lányok. Ezek a ruhák, még én is felvenném őket. Ezek után kíváncsi vagyok a Te ruhádra is. :lol:

Én ma eléggé nyomott vagyok, de a Kedves is erre panaszkodik. Viszont jól esett, hogy az utóbbi idők "legmelegebb" napja volt.

Irina, igen ovis úszásra jár Bercó, hétfőn kezdték. Ma arra panaszkodott, hogy fáj a combja. Gondolom izomláza van. :lol: Az oviban azt mondják az óvónők, hogy mindenki alszik ebéd után. :lol:
dmaggie

Apropó óvónő! Dettykkel vajon mi lehet?
dmaggie

Hahó, kicsit elsodortak az események.
Most három munkanapom van hajnali keléssekkel és esti hazatéréssel G. nélkül.
Mindenkinek minden jót, jövök majd.

Kép
vindolanda

Halihó!

Maggie-m, nem, majd a nyugdíjadat adod oda állambácsinak 8) tudom, rossz poén...
De jó lehet az úszás Bercónak :-)

Vindo, kitartás, sok energiát, várunk!

Itt minden oké, bár az idő -- az ígéretekkel szemben -- nem lett szebb. Hideg annyira nincs, de hát a többi része... És igen, ezen addig fogok bosszankodni, amíg gyerekkel vagyok itthon, hiszen ez lehetne a nap fénypontja: séta a szép napsütésben. De ez nincs. Júniusban sem. :x
Kellene Ádinak vennem nyári gatyát, mert mindent kinőtt. Hátha eljutunk a babával.

Kép
Kép
irina

Nekem Dettin kívül még MILÉNAMÓNI jutott az eszembe, vajon velük mi lehet Skóciában?

Kép
Kép
irina

Kaqk!
Jaj, de szépek a lányok! :) És a nyuszika is! Elhiszem, hogy örülnek neki!

Irina!
Ettől az időtől teljesen kikészülök én is. De főleg, hogy nem száradnak a ruhák...
Hű, micsoda dárda! Minden kisfiú kapott?
A mi csoportunkban nem nagyon divat a nagy szülinapozás. Eddig nem nagyon tapasztaltam. Persze ez összefügghet a gyermekeim antiszociális volta miatt...

Maggie!
Elhiszem, hogy kiakadtál a táppénztől...
Bercóéknál ez most pár hetes úszótanfolyam, vagy hogy működik? A gyerekek ovijában már most kitették a jövőre választható tanfolyamokat. Ha összejön a létszám nekik is lesz úszás.

Viranka!
Köszi megvagyunk. A gyerekek már nagyon várják a nyári szünetet. Zsuzsu készül a balett fellépésére, Gergő meg én rendületlenül kísérjük az órákra.
Gondoltam rád, mert kellett néhány fellépőruhát alkotnom. Megembereltem magam, és egész elfogadhatóak lettek, persze a varrástechnikámnak van mit javulnia, de a ruha egyben van... :wink:

Kép
gica1

Szia, Gica! :-)
Éljen a balett! Csudajó lehet (egy kép esetleg Zsuzskáról a másik topikba?)! Irigyellek, hogy tudsz varrni :-)
Dárdát minden fiú csinált, azt hiszem, a lányok meg valami fejdíszt (pártát?). A mai jó időről annyit, h kb. futva jöttem haza a babával a vásárló körutamról, mert úgy feltámadt a szél, most meg be is sötétedett és esik. Melegnek mondjuk meleg van. Hogy holnap mi lesz az évzárón, ami kertipartis szokott lenni az oviban, sejtelmem sincs.

Egy fotós képeit mutatom, hogy hol tart az árvíz jelenleg Bp-en:

A BUDAI RAKPARTON:
Kép

AZ MTA-NÁL (MINDJÁRT ELÉRI?)
Kép

AZ ORSZÁGHÁZNÁL:
Kép

A PESTI PARTON:
Kép

Kép
Kép
irina

Mondjuk S. első mondata az lenne a képeket nézve, hogy "az emberek nem tudják, hogy ne menjenek bele se ők, se a kutyák a koszos, fertőzéseket hordozó vízbe?" :roll:

Gica, szerintem nem antiszocialitás kérdése a dolog. Nálunk rengeteg zsúr van a csoportban, de én ezt inkább a szülői összetétellel és társ. helyzettel magyaráznám. A zsúrok felére a szülők minden gyereket (+ tesót, + szülőt) meghívtak, a többire a gyerekek válogatták ki a barátaikat. Plusz a "ki a barátom?" móka havi szintű dinamikát mutat. Ádi egyelőre 3-4 kisfiúban gondolkodik. Bár belegondoltam, hogy illene visszahívni, akik minket meghívtak, de az igazság az, hogy nem emlékszem mindre... minket kétszer nem hívott még meg uaz a gyerek, lehet, nem bírják a fejünket, ill. mert mi eddig nem tartottunk zsúrt. A fene se tudja. Egyszerűbb volt az élet zsúrok nélkül. A magánvéleményem az, hogy a legjobb barátokat persze, hívja meg a gyerek egy bizonyos életkor felett, de pedagógiailag annyira nem tartom jónak, amikor mondjuk ott van 10-15 gyerek, mindnek a szülei hoznak ajándékot, és az ünnepelt azt szokja meg, hogy neki egy halom ajándék jut minden évben. Aztán ha már nem lesz így, hogy viseli? Ha csak a nagyiék meg apáék adnak? De lehet, ez csak az én fejemben probléma.

Kép
Kép
irina

[color=indigo]Sziasztok
Gica :) nem jó a varrógépem :) :) s most amúgy sem vagyunk barátok :) :)

Kaqk,Emma ruháját még Én is hordanám :) nagyon tetszik :) :)

Maggie :( nagyon durva ez a tp :( :( Kíváncsi vagyok Bercónak mennyire fog tetszeni az úszás :) :) ha nincs izomláza :) :)

Irina,minek nyári gatya? olyan szomorú az idő megint :(
meg kell szokni :) lakótelepen van,vannak érdekes emberek.... kollegákat is szokni kell. rossz volt eljönni a másik helyről,de így lett határozatlan idejű a szerződésem. Viszont magasabb óraszámban dolgozok,de (ezért furán néznek rám általában) naponta bejárok .Emiatt úszok mindennel. Bár most ezalatt a pár nap alatt utolértem magamat :) :)
A zsúrokon ottmaradnak a szülők??? én mindig eljövök,minnek zavarjak... felszabadultabba agyerek ha nem vagyok ott :)

tegnap úgy örültem :) végre lefoglaltam a szállást Hegykőn(ahova járni szoktunk) és nem kell foglalót utalnom,mivel visszatérő vendégeik vagyunk :) :) bár Balu kiakadt,h. nem most indulunk az

KépKép
viranka

Verus, muszáj, mert vmiben járnia kell, csaknem mindent (hosszú, rövid szárút stb.) kinőtt Ádi, és már nemcsak hosszában, csodák csodájára széltében is. A cundában most egész jókat lőttem, verdás stb. póló is klassz áron volt. Árminnak meg két hosszú ujjú (mert ki tudja, mit hoz még ez a hülye időjárás) felsőt és nyári sapit a nap ellen.
Miért néznek rád furán, h naponta bejársz?
Zsúrok: itt maradnak, mert mindenki szanaszét lakik Bp-en, és addig hol üssék el az időt? De van egy-két szülőpár, akik el szoktak menni. Én sosem hagynám a gyereket így itt, mert ezek az emberek ha nem is vadidegenek, de nem is a baráti kör tagjai, ezért nem is várhatom el szerintem, h az én szemem fényére nagyon figyeljenek. De tudod, mi paraszülők vagyunk.

Kép
Kép
irina

azért mert eddig nem :) :) és ehhez vissza kell szoknom :)
ja erre nem gondoltam, vidéki vagyok :wink: itt nincsenek olyan nagy távolságok ,mondjuk Én akkor is keresnék vmi helyet a közelben. Nálunk ugye az ételallergia miatt is gáz szokott lenni,de jófej szülők vannak itt és mindig megkérdik B. mit ehet,vagy viszek Én,ezen ne parázzanak(persze mindig az fogy el leghamarabb :) )

KépKép
viranka

Hahó, megint csak benézek.
Ma már nincsenek államvizsgák, de délre mennem kell, mert szakkoli, aztán pednapi vacsora. Holnap hajnalban meg megyek a temetésre, de jövök is vissza aznap. Ráadásul tegnap Gáboréknak pályázati határidő volt, és a db-i posták hétkor bezárnak. A pályázattal meg negyed nyolckor lettek kész. Így éjjel elugrott Bp-re az pillangó utcai éjjel-nappali postára, hogy hatodikai bélyegző legyen a feladott pályázaton. Fél kettőre ért haza. Totál kész vagyunk :roll:

Gica, majd kérünk fotókat a balettruháról :D

Zsúr - nálunk az a ritkább, ha maradnak a szülők. A múltkor a tíz gyerekből kb. háromnak maradtak a szülei.
Eddig ott voltam Rugóval, ha zsúrra ment, de szerintem ezentúl ott fogom hagyni.
De ez egy kis település, és két perc alatt otthon vagyok kocsival a másik végéről is.

Viranka, szegény Te a magas óraszámmal :?

Próbálom rendbe szedni a lakást, aztán készülök, és mennem is kell.

Kép
vindolanda

Látom, nincs senki, de azért beköszönök. Jó reggelt!
Ma egész nap úton vagyok, de holnap jövök :arrow:

Kép
vindolanda

hahó,

Vindo, brutálisan hangzik ez a Pestre kocsizás Db-ből...
Gondolok rád ma...

Ma azt hittük, sétálunk együtt egy nagyot, fagyizunk, ezért megetettem Ármint, pelenkacsere volt stb., ideális helyzet egy kis kintléthez, de aztán az lett a vége, hogy Ármin nem tudta abbahagyni a sírást (ill. újra rákezdett mindig), így hazaloholtam vele 3 utcával odébbról. Közben persze mondta egy néni, hogy "biztos éhes!" 8)
Hát úgy 4-5 napja estefelé fixen jön a nyűglődés, hasfájásnak néz ki a babánál. Eddig nem volt, ill. a hasfájások teljesen random jöttek. Most is jönnek random + még ez az esti dolog, így Ádinak mesélni sem tudok, mert a baba csak rajtam nyugszik meg.
Amúgy elvagyunk, tegnap az oviba azért eljutottunk, de nem sokra emlékszem, csak arra, h nagyon ügyesek voltak a gyerekek, hogy egy ennyire hosszú műsort betanultak ezer dallal.
Volt egy merész tervem is, hogy a könyvhétre kinézünk ma, de lévén nincs hol szoptatni és a belváros tele emberekkel (könyvhét + dunai katasztrófaturizmus), padok alig, azok is tele, így letettem róla, majd megveszem a kiszemelt könyveket egy k. boltban.
Amúgy itt nagyon meleg lett és kendőben azonnali megsülés, úgyhogy valami lájtosabb hordozóra fogok váltani.
A baba egyébként annyira aranyos, hogy megzabálom. Kis hurkák mindenhol, tüneményes mosoly, és vagy nagyon szigorú, vagy nagyon odaadó arccal szopizik. :lol:

Kép
Kép
irina

Halihó!

Mostanában elég sok dolgom volt/van. Nem bírom utolérni magam.
Pénteken én is voltam ped.napi ünnepségen. A gyerekek ügyesek voltak.

Vindokám, én is gondoltam rád tegnap.

Irinám, szerintem remekül kezeled a kisebbik fiatokat. Naná, hogy édes.
dmaggie

Ma megünnepeljük a Kedves szülinapját, éppen tortát sütök. Aztán készítem az ebédet. :lol:
dmaggie

Hahó,
már itthon vagyok,
de annyira le vagyok maradva a házimunkával, hogy most egyelőre nem tudok jönni.
Majd érkezem :arrow:

Kép
vindolanda

Boldog születésnapot Albertnek :D

A mai napon próbáltuk utolérni magunkat, javarészt sikerült is.
Köszönöm a ránk gondolást. Minden rendben lezajlott.
Rugónak elég fárasztó napja volt tegnap, hatkor kelt, este meg tízkor aludt el. Végül a temetésre is elvittük, azt is abszolválta rendesen.
Ma főleg az udvaron volt. G. is, de ő le is égett valamelyest. A hátsó kert végre lezárva lakattal, és a fű is lenyírva elől. Lassan szedhetjük a meggyet is, mert van vagy 5 fa, amin most érik. A többség még később jön.
Holnap munkanapom lesz, de csak egy zh-t íratok, és kész is 8)
Csütörtökön jön egy komolyabb konfi, de oda csak egy ppt-t kell csinálni, az anyag kész. Huszadikán van egy határidős publikációm, de az sem túl szoros. Talán holnap este filmet is nézünk :D
Nyáron kétszer nyaralunk. Úgy döntöttünk, hogy a család mind a két ágával elvállalunk öt napot. Végre anyát is sikerült elrángatnunk, és Rugó egyik unokatesója is jön majd velünk :D Az egyik hely már meg is van, lefoglaltuk.
És egy nagyon fontos hír a végére. Már úgy megnőtt a hajam, hogy be lehet fonni. Igaz, most le kellene vágatni már egy kicsit, hogy egyenesebb legyen.
Jó éjt.

Kép
vindolanda

Boldog névnapot a Grétáknak és a Margitoknak :D

Kép
vindolanda

Halihó!

Maggie, Isten éltesse A-t!
Köszi, aranyos vagy! :D

Vindo, örülök, h összejönnek a családi nyaralások :-)
Szegedre a genderre nem jelentkezem, törtem rajta a fejem, de még korai lenne egy szopimániás babával. Jövőre viszont szívesen.

Mi is tegnap kisakkoztuk, hogy a 6 hetes nyári szünetet hogyan abszolváljuk nagymamázással, szabival. A két gyerekkel a legvégén leszek én egyedül itthon, addigra Ármin is nagyobb lesz. Kettejük igényeit összehangolni elég sziszifuszinak látszik egyelőre.

A héten doktoris házi dogákat kellene bírálnom (még a márciusi tanításhoz kapcsolódó feladat). Gondolom, babával az ölemben fog menni. :D

A kocsiban rossz a klíma és a légcserélés, tiszta élvezet volt így menni a gyerekekkel. Ármin ráadásul nem bírja nagyon a hordozóban való létet.

Kép
Kép
irina

Na, sikerült a másik vonalzót is felraknom. 8)

Kép
Kép
irina

Vindo, JDepp ma 50. Egy nájsz fotó korábbról:
Kép

Kép
Kép
irina

Köszönöm, kedvelem ezt a fotót 8)

Ádámnak ugyanolyan vonalzója lett, mint Rugónak :wink:

Szeged - rendben.

KOnfi - Az első elutazós konfim idején R. nyolc hónapos volt. Budapestre mentünk, és két-három óráig voltam távol tőle. Az utolsó autópálya-pihenőben szoptattam, aztán fél órával utána szekciókezdés. Amíg az tartott, addig G. meglátogatta egy rokonát Rugóval, tisztába is tette. Mikor végeztem, felvettek, az autópálya megállóban újabb szoptatás, aztán irány haza.
Szóval megértem :lol:

Mi lett a baja a klímának?

Ebéden túl, dolgozgatnom kéne.

Kép
vindolanda

Itt nagy fekete felhők jöttek, és folyamatosan dörög.

Kép
vindolanda

Be kellett állni a kocsival, és a villanyt is fel kellett gyújtani. Tök sötét lett :shock:

Kép
vindolanda

Szakad az eső. Momentán már régen esett.

Kép
vindolanda

Borsónyi jég esik, az udvaron hömpölyög a víz.

Kép
vindolanda

Vindo, hm, doszt se tette idézetbe a szövegedet, utólag bekékeztelek.

Ádámnak ugyanolyan vonalzója lett, mint Rugónak :wink:

Hú, tényleg! Nem volt szándékos, a robotmérnökségről ugrott be a rakéta. Ha zavar, szólj, átvariálom. :-)

KOnfi - Az első elutazós konfim idején R. nyolc hónapos volt. Budapestre mentünk, és két-három óráig voltam távol tőle. Az utolsó autópálya-pihenőben szoptattam, aztán fél órával utána szekciókezdés. Amíg az tartott, addig G. meglátogatta egy rokonát Rugóval, tisztába is tette. Mikor végeztem, felvettek, az autópálya megállóban újabb szoptatás, aztán irány haza.
Szóval megértem :lol:

;-) Hát nálunk egy félórás kocsiút is úgy fest mostanában, hogy a baba valszeg sírva fakad, leparkolás, nyugiszopi. Mindenre a szopi a megoldás. Ha lehet a mellemen, amíg előadok, akkor tudnám vállalni az előadást :-D

Mi lett a baja a klímának?

Passz. De csak autóelektronikai műhely javítja, sima szerviz nem vállalta, külön fel kell hajtani egyet a környéken.

Sikerült felmosnom, ami nagy siker! Kéne levegőzni is, bár az ablak egész nap tárva-nyitva.
Itt is hol beborul, hol kisüt a nap, de alapvetően jó az idő. Tegnap mondjuk anyuéknál a hűsben ültem. Kicsit tanácstalan vagyok a baba öltöztetésében, hol 25, hol 30 fokban van (tegnap meg 22 és 30 között kellett ingázni, ja és a kocsiban meg kb. 35 volt induláskor).

Kép
Kép
irina

Ja, a fontos dologhoz: nem növeszted meg a hajadat? Szerintem a fonott verzió is jól állhat neked.
Nekem fogta magát és jól megnőtt a hajam. Itthon és nyáron úgyis össze van fogva, őszre majd meglátom, kezdek-e vele vmit. De terhesen olyan szép volt a fénye, alig zsírosodott és nem is hullott, hogy örömmel hordtam kibontva. Szülés óta már persze visszaállt a régi helyzet...

Napi örömhírem: 1 kg híján a 2. terhesség előtti súlyomnál vagyok. Most a cél az 1. terhesség előtti súly elérése, ami kemény lesz. Nem fogyózom persze, csak sakkozom az édességekkel (hogy mondjuk nem egy tonnát eszem, csak keveset per nap -- borzasztóan kívánom így szoptatósan).

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: