A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Ildi,
ha akarsz adni rizspépet Noéminek, írasd fel a dokival, mert 1 éves korig 50% támogatás van a HAMilupa rizspépen pl. De a többin is.
Vendég

Dancsi! Igen, sajnos Szakbarbár most valóban nem segit, én is öt akartam keresni. Viszont most sürgös lett a dolog, remélem Nórinak van igaza.
Nagyon szemét volt ez a bank, priviben megirod kik ilyen humánusak?
Nekem is megkérdezte a fönök meddig számithat rám, mondtam sokáig, egy hónap mulva terhes lettem, majd hetekig korház, mégis többször felhivott (pasi) hogy vagyunk. Joggal haragudhatott volna, de szerintem tudta hogy nem hazudtam, dolgozni akartam. Ilyen is van szerencsére. Remélem megnyeritek a pert!!

Jó hogy irtad a rizspépet tesom veszi a Milupát teje meg nincs. BIztos járna neki is.

Nóri! Ez nem sokkal kevesebb mint amit most kapok, igy tudnánk késöbb is vállalni babát.
Mégsem annyi mint a GYES. Ha nem szopizna még Orsi akkor nem bánnám de nem akarom még elválasztani amikor még mindig a tejcsi a fö kaja. Napi 8x szopizik.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Dancsi!

Szemét,állat ez a főnök.Elvetetni?!Normális az ilyen???
Köszi.Ma jön a doki néni,és felíratom vele.Mi még ilyet nem ettünk.A Jozsó szereti?

Ildi
tfildiko

Dancsi!

Szemét,állat ez a főnök.Elvetetni?!Normális az ilyen???
Köszi.Ma jön a doki néni,és felíratom vele.Mi még ilyet nem ettünk.A Jozsó szereti?

Ildi
tfildiko

Bocs,2-szer ment el.Hülye ez a gép.Mindig kiírja,hogy a lap nem jeleníthető meg.

Ildi
tfildiko

Dancsi! Igen, sajnos Szakbarbár most valóban nem segit, én is öt akartam keresni. Viszont most sürgös lett a dolog, remélem Nórinak van igaza.
Nagyon szemét volt ez a bank, priviben megirod kik ilyen humánusak?
Nekem is megkérdezte a fönök meddig számithat rám, mondtam sokáig, egy hónap mulva terhes lettem, majd hetekig korház, mégis többször felhivott (pasi) hogy vagyunk. Joggal haragudhatott volna, de szerintem tudta hogy nem hazudtam, dolgozni akartam. Ilyen is van szerencsére. Remélem megnyeritek a pert!!

Jó hogy irtad a rizspépet tesom veszi a Milupát teje meg nincs. BIztos járna neki is.

Nóri! Ez nem sokkal kevesebb mint amit most kapok, igy tudnánk késöbb is vállalni babát.
Mégsem annyi mint a GYES. Ha nem szopizna még Orsi akkor nem bánnám de nem akarom még elválasztani amikor még mindig a tejcsi a fö kaja. Napi 8x szopizik.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Dancsi, hat nekem is terhesseg/tappenz alatt jart le a szerzodesem, igaz nalam szo sem volt hosszabbitasrol. Remelem megnyered a pert! Majd szamolj be rola. Azert nem mindegy, hogy 50 ezerrel tobbet vagy kevesebbet kapsz.

Gabi, irtad, hogy lego duplot vesztek, es nem emlekeztem ra, hogy esetleg kerdeztem korabban, vagy csak ugy eszedbe jutott.Kép Remelem holnap szep ido lesz.

Gigi, nagyon edes lehet Virag, meg jok a karacsonyi kepek is. Irtam melt.

Agi
agi77

Karmen?
Milyen táblázatot kért Ildi
Bea
20180827120929

Nekem is szórakozik a babanet, csak nekem elszállt ismét.

Dancsi,
munkaügyi pert kis hazánkban nem nagyon nyernek cégek! A mi cégünk is veszített már.

Nálunk az én helyemre vettek fel egy csajt határozott időre. Csak nem tudom, meddig van neki a határozott idő.
Meg fognak keresni a engem, hogy mikortól megyek vissza? Szerintetek?

Karmen,
kísérteties a hasonlóság!!! Nálunk is ez volt. Csak a főnökasszonyom egy vadállat volt, aki csak azért örült a várandósságomnak, mert 1 hónap múlva lepattant, ugyanis cégen belül egy magasabb pozícióba menyert egy pályázatot.
Úgyhogy mi egyszerre jöttünk el: 2003.június 1-én.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Bea, én örülnék, ha esetleg el tudnál vinni kocsival, csak nekem vinni kéne a babakocsit a hazajövetel miatt. Összecsukva befér könnyen a csomagtartóba. Dél előtt már vissza kellene indulnom, ezért időben szeretnék indulni. De ha így nem megoldható, akkor buszozok. Kép

Dancsi, ronda dolog ez az állandó 3 havonkénti hosszabbítgatás. Mostanában nagy divatKép Annó nekem is így csinálták, másfél évig.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Erika!
Írtam mailt kérlek válaszolj!
20180827120929

Lányok!
Dolgozott valaki a vízműnél esetleg?
Bea
20180827120929

Gabi3: Foggalmam sincs miért épp szentesen akar szülni. Voltak a férjével szülöszobalátogatáson és lenyügözte a személyzet kedvessége meg a szülöszoba felszereltsége. Nem beszélve arról, hogy tuti nem lesz teltház, mert kevesen születnek a szentesi kórházban, biztosan lesz szabad papás-szülöszoba. Meg a föorvosnál fog szülni akihez évek óta jár, már amikor itthon vannak Mo-on!
A kislányával kapcsolatban, pedig ö mondta, hogy tuti ettöl nem tud rendesen enni. Nagyon sokáig csak szopott és nagyon sokáig pépesített neki! Azt mondta kistesónál tuti, hogy nem így fogja csinálni! Most nagyon szenvednek az evéssel és már elege van belöle...Kép

Dancsi: Nagyon sajnálom, hogy így jártál. Én is így jártam, csak lehetöségem sem volt perelni, mert amikor táppénzre küldött a dokim, akkor derült ki, hogy be sem voltam jelentve. Pedig minden hónapban irogattam alá a papirokat, azt hittem hivatalos.....tévedtem!Kép És kiderült, hogy az étteremben összesen 4 ember van bejelentve, a kb 15-böl. Nem tudom, hogy a munkaügyiseknek hogy nem tünik fel, hogy van olyan étterem, ahol 2 szakács és 2 pincér dolgozik mindössze azok is csak napi 4 órát, és a nyitvatartás mégis 10-24-ig Kép Akkor az hogy is lehet???? Na mindegy! Ezen már nem eszem magam! Nagyon drukkolok, hogy megnyerjétek a pert!Kép

Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Dancsi, a pert vedd úgy, hogy megnyerted. Már az is törvénybe ütközik, hogy megkérdezzék mikor szeretnél babát. Sőt, ha alá akarnak íratni veled egy papírt, hogy x időn belül nem szülsz, akkor nyugodtan írjátok alá lányok, mert törvényellenes, ezáltal egyszerűen semmisnek minősíthető. Max. a céget büntetik még meg.

Karmen, Nóri jól írta le a dolgokat, én is így tudom. Táppénz alatt szünetel a biztosítottság, így emiatt nem lenne meg az a 180 szükséges biztosított nap ha a 2. gyereket gyes alatt szülöd. A barátnődnek igaza van.

Az én főnököm akkor angyal az ördögök között. Még a próbaidőmet töltöttem (feketén), mikor mondtam neki, hogy terhes vagyok. Akkor azonnal bejelentett rendes fizuval, és nagyon gratulált a babóhoz. Azóta is érdeklődik felőlünk.

Gabici
gabici

Ja, és amikor kiírt a doki szigorú fekvésre a 7. hónaptól, azt mondta ne aggüdjak a munka miatt, pihenjek otthon. A munka le van tojva, csak mi legyünk rendben a babóval.

Gabici
gabici

Gabici: tényleg állati rendes a fönököd!

Lányok mi van Serivel? Tud valaki valamit Róla?

E

ceniko
Szeged

Eniko,
én nem tudod bizonyítani, hogy ott dolgoztál? MErt akkor lehetne tenni valamit, nem?
Vendég

Gabici! Barátnöm azt irta ha nincs meg a biztositott 180 nap a 2. babával nem kaphatok majd GYED-et csak GYES-t. Ez volt a kérdés. Nóri megirta hogy akkor is jár GYED csak kevesebb mint most de az nem sokkal. A lényeg hogy ne GYES-t kapjak. A barátnöm ebben tévedett. Még nyomozok hogy tuti igy legyen, csak reméltem van itt valaki aki tudja biztosra, mert mindenki mást most.

Táblázat este lesz, most nem tudok vele foglalkozni, bocs.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

üdítot ne hozzon senki, azt én intézem. Sütni nem lesz idom, (nem is nagyon tudok) de úgyis sokan ígértek finomságokat.
Vendég

Karmen,közben rátaláltam a táblázatra
Ha már úgy is csinálod estére bevennél engem is?
Kata baba
Bea anya
szül.: 2004. 10.16. II kórház
2770g és 51cm hazaadási súly 2660g.
Nőgyogyi Dr. Kajtár István
szülész Dr. sári Tamás
köszi
Bea
gyerekorvos Dr. Rosa Ágnes
20180827120929

tök répával? tuti befutó!!!! ugyanúgy tátotta a száját, mint a rizses cuccnál. 200 ml-t benyomott, és még evett volna, de ennyi volt.

lehet, hogy mostanra érett meg Jozsó a kanalas kajákra?
Vendég

te is Sári?Kép Nem tudtam. Majd este javitom, benne leszel. Köszi.

Dancsi! Én nem érek rá sütni azért kérdeztem az üditöt. Most fogalmam sincs mit vigyek. Tipp?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Dancsi!

Én nem sütöttem,hanem vettem linzert és islert.Az előbb voltunk vásárolni.Most akartam kérdezni,hogy inni mit vigyünk.De megelőztél.
Vettem banánt,ki fogom próbálni a banánturmixot.
Jó étvágya van a Jozsónak.Noémi mostanában nagyon lassan eszik,állandóan gondolkozik közben.Csak tudnám,hogy min jár az agya...

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Dancsi, akkor lehet, hogy el sem indulunk hozzád! Üres kézzel nem vagyok hajlandó elmenni:-))) De te sem vagy olyan, hogy egy kialakulóban lévő kedves barátságot megakadályozz, igaz??:-))))
Egyébként szemétség, amit veled csináltak, de ez a mai világ, bele kell törődni. Meg alegjobbat kihozni a helyzetből. Pereld el a gatyájukat is!!!

Kriszti, kezdek kiakadni:-))) 62 kg lettem és már szűk a gatya!!!!!!!!

Ildi, én a helyedben nem izgulnék. És rádfér egy kis kikapcsolódás, mert néha úgy érzem, kissé depis vagy. Én is az voltam, felismerem a jeleket. Ne aggódj, hamarosan javul a helyzet.
H
babamama

Gigi!
Akkor az 1 éves Rékával melyik nap kéne menni, és hány órára? melyik nap lesz az allergológus?
előre is kösz az infot.

Magdi
magdi7

Karmen,
esetleg rágcsálnivaló. Bár a gyerekeket lehet nem kellene chips-el, meg hasonlókkal ingerelni.

szerintem ne a kajálásról szóljon. nem kell túlzásba vinni a sütit, meg a többit sem.
Vendég

Hajni!

Ma 4 h-kor megyek itthonról,és a kozmetikusnál kikapcsolódom.Én ilyen izgulós vagyok,mindig is ilyen voltam.

Ildi
tfildiko

Pontosan nemtom mi volt a kerdes Karmen, de Jazmin 15 honapos volt amikor szultem es elorol kezdodott tgyas es a gyed. Arrol nem is beszelve, hogy en nagyon jo, jartam, mert mig gyeden voltam, joval felemeltek a fizumat, igy Simonal a gyed mar egeszen turheto. Persze ehhez hozzajon, hogy emelt csp-t kapunk.

A cumisuveg temarol annyit: Jazmin meg most is cumisbol issza a tapot, kb. 1 hete ertuk el azt, hogy egyedul megigya. (Reggel nagy rohanas van Jazmin oviba, Simon bolcsibe, mire feloltoztetem oket en tiszta viz vagyok....)Kulonben a vizet poharbol issza, elotte vatazsitatobol.
Persze Simonnal mar nem kovettem el ezt a hibat, 6 honapos koratol pohar volt, igaz eleinte keveset ivott, de 1 evesen mar onalloan ivott a poharbol. Kicsit egyszerubb. De sztem a 2. gyerkoccel mar mindenki rutinosabb. Kép

g.
gabomamo

Ildi,
hogy csúszott a banánturmix?
Vendég

Nóri! Már csak szerettem volna. El is kezdtem most a Juhász Gulán az egészségtan szakot, még szülés előtt elmentem az első előadásokra, és szembesültem a ténnyel, h 11vizsga van az 1.félévben, ebből össz 6tárgyból tartanak előadást (amikre nem tudtam volna szülés után elmenni), és mindenből egyénileg felkészülni. NEhéz, száraz tárgyak, és sokrétőűek. FeladtamKép. De most úgy döntöttem, h maradak a szakmámban, úgy néz ki, lesz munkahelyem gyed után. Meg Anyunál mindig van meló, ha más nincsKép. Mert az előző mhemre semmikép nem megyek vissza GRRRKép

Bea! Ez nayon kedves Tőled, lehet, h jó lenne, ha Ágiékat el tudnád vinni. MErt megnéztem a kocsi kézikönyvében, és nem találom, hol lehet kikapcsolni elöl a légzsákot. Gabi3 Ti találtatok ilyet? Előlre meg csak ne üljön senki ölbe vett gyerekkel...

Karmen! Jó szívvel ajánlom Neked Szakbarbárt az indexen, mindenképp keresd meg, ebben az országban Nála jobban nem ismeri senki a GYed, gyes-sel kapcsolatos kiskapukat, és jogszabályokatKép. Itt a link: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9036766&la=41195542
De most olvasom mit írt Dancsi Szakbarbárról. Akkor írj Neki mélt, és hivatkozz Rám. szak.barbar@freemail.hu Biztos fog segíteniKép

Gigi! Jó olvasni a csajrólKép. Olyan ritkán írsz a kis druszánkról.

Gabi3! Most olvasom, amit írtál az első ülésre kötésről. Nem lehet kikapcsolni??? Nem találom a kocsi leírásábanKép

Dancsi! EZ nagyon durvaKép. Remélem megnyeritek a pert...

Enikő! Ez nagyon durva, be sem voltál jelentve??????? MElyik étterem ez? Jöhet priviben is.

Gabici! TÉnyleg fehér holló a főnököd sajna. Én vállalkozóként számláztam be a mhembre, ez is nagy divat sajnosKép. Ahová teljes állásba szerettem volna menni, mikor megtudtá,k, h férjnél vagyok, utolsó körben nem kerültem be. Pedig jó hely lett volna nagyonKép. Mondjuk az utsó mhemet otthagytam, mikor terhes lettem azonnal, és felajánlottak egy 4órás iroadai munkát Aktákat tologattamKép. Remek volt.

Én akkor viszek muffint csajszik. Azt csípik a gyerkőcök is (nagyobbak).

.:Angi:.
angiszeged

Sziasztok!

Az előbb már megint elszállt,amit írtam.

Dancsi!

Ma fog kapni turmixot,mert tegnap uzsinál nem voltam itthon.Végre eljutottam a kozmetikába.Az apja pedig tejpépet adott neki,és banánt.

Nóri!

Tudod a címemet?Cserzy M. u.31/b.Mikor indulunk?Megírod a telefonszámod?

Ildi
tfildiko

Dancsi! Fornettit fogok vinni ha lesz friss meleg a boltban. Ha odaérünk mert férjem szol a fönökének menjen be dolgozni hogy el tudjon vinni. De nem biztos hajnali Sing buli után beérKép

Erika! Ha megyünk akkor el tudunk vinni. Amikor Orsi ébren van akkor tudunk menni. Ez attol függ reggel hánykor ébred, szerintem 10-12 most összejön. Ha nem akkor du.

Angi! nekiálltam visszaolvasni szakbarbár irásait, találtam egy olyat ami pont rám illik. Majdnem egyszerre szültünk a csajjal aki ugyanezt kérdezte. Szoval jár GYED akkor is ha a köv. baba születésekor Orsi már betöltötte a 2. évet. Csak nem a bérem lesz az alapja, hanem ahogy Nóri irta max. a min.bér 2x-nek a 70%-a az alap meg nekem nem volt érthetö de gondolom magasabb összegre jönne ki mint a GYES. Megnyugodtam.

Gabomamo! A kérdés az volt ha Orsi betölti a 2 évet utána mi van. Köszi neked is.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép
Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép
Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Köszi a táblázatot.

Ildi
tfildiko

hahó,
Jozsó egész nap nagymamánál (anyósom el tudta vállalni), szabad a napom, megyek dobozokat kipakolni, majd a városba!!!!!!! Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!
Dancsi!
Megírnád nekem a címeteket, és hogy hogy lehet eljutni Hozzátok? Nincs időm visszaolvasni.
Mi 10-11 között érünk oda.

címem: szalontaigabor@tvnetwork.hu

Köszi szépen!

Remélem, sokan ott leszünk!

Szép napot!
Tünde+Tomika
ptünde

bekopizom ide is, amit Tündének írtam. Most lelépek itthonról, csak este felé jövök haza.

akkor holnap mindenkit várok szeretettel. Üditot nem kell hozni, sósakat vettem (ropi, keksz).

így juttok még egyszer akkor ide:

cím:
Vánky József u. 40.
tel: 30/26-99-564, ha eltévednél

ha busszal jössz, akkor 2es vagy 71-es a jó. A Hargita ABC nél kell leszállni és elindulni visszafelé az új osztású rész felé, ahol sok építkezést látsz. A 3. utca lesz jobbbra, abban az uccsó ház, egy ikerház fele, ami nincs beszínezve, kerítés félig van kész, kertben káosz.

Ha autóval: Jössz a Fo fasoron kifelé, és amikor elhagyod a panel sorházakat, akkor meg fogod látni az új részt. A Fo fasorról jobbra kell lefordulni, ki van írva az utca neve. Ez egy jó hosszú utca, egészen a végéig el kell menni, egészen a Katalin utcáig. AMúgy a ház az utcában bal oldalt van. (KAtalin és Vánky J. u. sarka)

Házszám, csengo nincs, ne keresd! De ki lehet következtetni, mert elotte pár házzal van házszám. Kép Kép

Parkolni lehet a garázs elott, vagy a szembe ház elott is, mert nincsenek itthon. Ill. a szomszéd telek üres, az elott is meg lehet állni.

Pusz: Dani
Vendég

Dancsi!

Nem ette meg a turmixot.Utána nem volt hajlandó gyümit sem enni.Azért még majd valamikor megpróbálom.

Ildi
tfildiko

Hú Dancsi, megnéztem a térképen, az Isten háta mögött laktok KépKép Nem mintha el tudnánk menni holnap a talira, csak megnéztem kiváncsiságból, hogy hol van az az utca!

Angi: A Csepp a tengerben nevü étterem a Szamos utcában.... Hova fogsz tudni elhelyezkedni 2 pici gyerekkel a gyes után? Egyáltalán ki az a munkáltató, aki szóbaáll fiatal anyukával? Én sem tudom mit fogok csinálni ha letelik a 3 évem! Addig kéne valamit tanulni, vagy átképezni magam, de minden olyan hosszú ideig tart....Kép És vendéglátóipart annyira szeretem (szeretném), hogy máshoz nem nagyon lenne kedvem! KépAmióta az eszem tudom vendéglátóiparban akartam elhelyezkedni, ezért is tanultam ezt. Csak sajna nem valami családközpontú foglalkozás....Kép
Na majd meglátjuk, hátha addigra jobb lesz a helyzet, és felvesznek valahova!

Enikö

ceniko
Szeged

Lányok tud valaki valamit SEriröl????????

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Edi sajna lebetegedett, köhögy, tüsszög, folyik az orra. Úgyhogy nem megyünk a talira. Igazán nagyob sajnálom, remélem lesz még következő, ahova eljutunk.

Gabici
gabici

Sziasztok!
Ildi, gondolom, nagyon jó volt a kozmetikusnál:-))) Irigyellek. Rámférne már egy kis arcmasszírozás.

Gabomamó, hogy emelték fel a fizudat otthonlét alatt? Közalkalmazott vagy?
Mázlista!

Edinek jobbulást, megfázott?

Luci ráizgult a levesre. Tegnap este kapott is bablevest bab nélkül, ma borsólevest csináltam. Végig ott szaladgált a lábam alatt és kiabálta, hogy lebes, lebes:-))) Ha segítek neki, a sűrűjét is megeszi. De legújabban mondja, hogy ciki, meg hogy gáz. Ezt a tesótól tanulta, egyetemi szleng, ha jól tudom.

Dancsi, ezek szerint édeset vigyünk. Én nem vagyok vaalami ügyes a sütésben, úgyhogy majd inkább nézünk valamit. Érdekes lenne, ha hasmenést kapnátok a süteményemtől:-)))
H
babamama

Gabici!

Edinek jobbulást kívánok.

Hajni!

Tényleg jó volt a kozmetikusnál,bár megkínzott egy kicsit.De már ideje volt elmennem hozzá.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Nekünk is necces a holnapi taliKép
Virág délelőtt köhögött a bölcsiben, és azóta is néhányszor. +látjuk, változik e a holnapra a helyzet, de nem tartom valószínűnek, h tudunk menniKép
Kriszti! Majd beszélünk még délelőtt a fuvarról. BocsiKép

Hajni! Édes a csaj nagyonKép)

.:Angi:.
angiszeged

Sziasztok!
Bea, nekunk megoldodott a Dacsiekhoz valo kijutas, koszi azert a felajanlast.

Babamama, nagyon ugyes Luci, a legfontosabb szavakat mar megtanulta. Kép)) Az allamvizsgad mikor lesz?

Kristof legujabb szavai a szinek, igaz csak a lilat mondja ki szep tisztan.

Agi
agi77

Angi, de kar. Kép

Agi
agi77

Hajni! mindenkit megillet a bérfejlesztés ami azalatt volt amig otthon van. Néhány cég akkor adja meg az anyukának amikor a többi munkavállalónak is, a legtöbb meg amikor visszamegy dolgozni. Törvény irja elö hogy meg kell kapni az elmaradt bérfejlesztést nekünk is!

Gabici! de kár hogy nem tudtok jönni! Jobbulást!!

Engem meg nemigen tud biztatni a férjem hogy el tud vinni. Bocs, de busszal nem vágunk neki.

Bea! ti mentek holnap? mivel?

Erika! Ha megyünk kocsival akkor el tudunk vinni még mindig él az ajánlat.

Kriszta! Jövö héten egyik du. elmehetünk? csüt.?

Ági! milyen ügyes Kristóf hogy már a szineket is felismeri.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Az én főnököm a ritka fehér holló fajtához tartozik:-)Sokszor húztam ki én is a sz..ból, valamelyik nap rákérdezett, h hány hónapos is Pipi? Mondtam 21. lesz 21-én. Erre ő akkor nemsoká 2 éves, nem jösz vissza dolgozni? Mondtam szeretnénk mégegy babát és szerintem az még nagyobb kitolás volna vele, ha visszamennék pár hóra és bejelenteném, h megint terhes vagyok, bocs keress valakit a helyemre. Értékelte. Mondjuk szerencsére én a főnökömmel mondhatni baráti viszonyba vagyok és a párom is ott dolgozik:-)))

Hajni, Pipi is imádja a levest, ma is bevágott 2 tányérral, utánna meg egy hatalmas adag túrós tésztát:-)

Jó bulizást mindenkinek holnap!:-)

Nóri, elváltam:-)

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Angi, Viragocskanak jobbulast! Azert semmi komoly ugye?

Karmen, irtam melt! Nem mindig ismeri fel a szineket, sot egyaltan nem vagyok benne biztos, hogy tudja, hogy ezek melleknevek es nem fonevek. Csinaltam egy lila golyot, es mondtam, hogy ez lila. Ezt tudta is utana. De amikor mutattam egy lila traktort, es megkerdeztem milyen szinu, akkor meg azt mondta, hogy traktor. Aztan mondtam, hogy igen traktor, egy lila traktor. De csak nezett furcsan....Kép) Annyira jo gyereket nevelni, egyre tobbet tudunk egyutt jatszani. Kép
A kedvencem meg a MÁS szo, (Anginak mar meseltem). A vonaton rajtzoltunk, mondtam Kristofnak, hogy rajzolok valami mast. Rajzoltam egy egeret, kerdeztem mi ez? Valasz: má (más) Es a mai napig ha kerdezem hogy pl enni ker-e valami mast, boldog arccal mondja, hogy: má!, de kozben goze sincs, hogy mi az.
Bocs a hosszert!

Agi
agi77

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: