Akkor jobbulást a gyerkőcöknek, Dalmának, Emmának, Rugónak!
Vindo, ügyes voltál.
Az ovis kirándulás vmi budai hegyre lesz, nem tudom a nevét pontosan. Gondolom, ha szakad az eső, elmarad. Meg remélem is, hogy akkor igen.
Kaqk, nagyon belevalók vagytok
A nyuszi tuti beválik.
Itt nyugi van, a baba jelenleg alszik és pont vízszintesre tudtam tenni (ez különböző helyeket jelöl a lakás pontján általában), úgyhogy gyorsan vasaltam-pakoltam. Sose tudni, mikor ébred, ez lehet azonnal, 5-10 perc múlva, max. 1 óra múlva, de az kb. heti 1-2-szer fordul elő. Bírálnom kéne egy szakdolgozóm munkáját, nem tudom, mikor készül el, este elvileg lenne több idő rá, gyakorlatilag akkor sem biztos, mert vagy álmos vagyok nagyon már, vagy a baba mellen akar lenni, akkor ugye nem tudok gépelni vagy nem úgy, ahogy kéne, ha az ölemben van.
Jövő héten évzáró az oviban, utána héten furulyabemutató, ezekre már jó lenne eljutnom, a gondom az, hogy továbbra sem tudom, mi hogy sül el. A baba vagy aludni fog, vagy ordítani, utóbbinál csak a szoptatás segít, amit meg tudok ejteni az oviközeli parkban, esetleg a kocsiban, de akkor megint lemaradok a dolgokról (végül is Ádi miatt megyek el, nekem a kisebb baj, ha elmulasztom a produkcióját). Ezek a mi hatalmas problémáink.