A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

R. ilyen profi felmosásban? :lol:
Árminka végre elaludt egy kicsit. Csodálatos módon épp nincs nagyon mosnivaló. S. szülei jönnek később unokát látni.
Hm, holnap Ármin-nap, de tuti nem ezt fogjuk tartani, hanem a nyárit.

Írtam amoda is (igaz, még tegnap).

Kép
Kép
irina

Hahó, én már Böszörményben.

Mikor lesz a másik névnapja Árminnak?

Ja, az volt az újítás a felmosási technikában, hogy nem csavarta ki a felmosófejet. Nem is bírtam nézni, inkább hagytam, hagy dolgozzon magában :roll:

Napok óta szépen elalszok minden nap az altatásban, és öt körül meg felébredek. Gáz :roll:
Jó lesz már a vizsgaidőszak, visszaáll a normál alvási rendem.

Kép
vindolanda

Hahó!

Hát nem tudom, a júniusi Ármin-napot nem is írja a naptár... lehet, hogy mégis marad a mai, bár nem szerencsés.
Kár, hogy hétvégére romlik el az idő...

Vindo, jó munkát!
Mi is mindig bealszunk, 9-10 között konkrétan mindenki, S. néha felkel vmit még ügyködni, de nem jellemző.
Beszereztünk vmi torokfájással járó nyavalyát mindhárman, remélem, a baba nem tudja/fogja elkapni.

Kép
Kép
irina

Figyu, nekem a névnapom és szülinapom között 11 nap van, és ráadásul mindez egy héttel karácsony után. Meg lehet szokni, folyamatosan engem ünnepelnek :wink:

Nálunk is G. a mozgékonyabb. Általában úgy szokott lenni, hogy kimászok éjjel leoltani a tekik lámpáját, erre G. megriad, erőre kap, és kimászik dolgozni vagy Family G.-t nézni.

Jobbulást!

Kép
vindolanda

Van 5 percem, gyorsan írok.

Vindo, köszi!
Hú, hát nem semmi, felkelni egy kedvenc műsorért 8)
Egyelőre nem látom, mikor térünk vissza S-val a sorozatnézéseinkhez, de hát most nem is ez a kérdés. Csak épp félbehagytuk a Dead like me-t. Jut eszembe, amikor Ádit vártam, végig a 24-et néztük, most meg az előbbit meg a Homelandet, ez eléggé egybevág.
Mértem Ármint, szerintem szépen hízott, bár lassabban, mint Ádi. De amíg hízik, nyugodt vagyok.

És mit nem látok, ma van Míra-nap is, Vera, ha ünneplitek, boldogat a nagylánynak!

Maggie, Móni, hogy vagytok?

Kaqk, miújs a beszoktatással?

Kép
Kép
irina

Sziasztok :)

Irina az jó ha szépen hízik :) sose hasonlítgass szerintem, minden gyerek egyedi :D
Árminnak boldog névnapot :)

Vindo tegnap este nem volt Z, mesét néztünk a gyerekek szobájában este, összebújva. Én bealudtam a mese felébe, csini bezzeg végignézte :roll: . Ő csukta le a laptopot :oops:

Névnap: Gergőét márciusba tatjuk, nem akartuk, hogy a májusit összevonják a szülinapjával (hisz elviekben júniusra voltam kiírva, csak épp Ő júliusban akart születni. De akkor meg már nem változtattunk rajta )

Mi nem túl jól. Mind két csemete vírusos valamit elkapott. Láz és pocakfájás csininél, láz minipasinál. Gyógyszert egyik se kapott, ellenben figyelnem kell mert lehet szövődmény :?
Mióta jó idő van nyűglődünk csak :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

G. nem figyelt, és egy társasházas övezetben rokkantkártyás helyre parkolt. 50 000-re büntették meg :shock: :?

A mai napom K.O. lett. Fél 12kor rájöttem, hogy a fontos mappám otthon maradt. Busszal Db-be rohantam, ott találkoztam Gáborral, aki átadta a kocsit. Hazafelé azon gondolkodtam, van-e lakáskulcsom... Rohantam vissza, kettőre pont beestem, csak enni nem sikerült. Négykor indultam, fél ötkor mentünk a drótos boltba, bepakoltunk két guriga drótot a kocsiba (vagy 50 métert). Öt előtt öt perccel sikerült beérnünk Rugóért (ötkor zár az óvoda). Drót ki, aztán mi vissza kaját szerezni a tescoba. Hatra értünk haza. Kész vagyok.

Móni, jobbulást Nektek!
Gréta nagyon ügyes.

Irina, majd szépen behozzátok a lemaradást a sorozatban.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Móni, sajnálom, hogy betegek a picikék, gyógyuljanak meg mielőbb! Idén másmilyen volt a tavasz (finoman szólva is), lehet, h ez ez oka, hogy még sok vírus rohangál.

Vindo, hú, hát ez a büntetés és a rohanás nagyon kellemetlen, sajnálom!
Mi a kórháznál vacakoltunk (hosszú volt ugye a szülés), aztán S. a nap közepén hazavitte a kocsit és onnantól trolival járt be hozzám. Képtelenség volt fizetősen napi 6-8 órát a kórháznál parkolni.

Nehézkes volt az éjjel egy része, Ármin sírt, azt hittem, a hasa, de amikor a másik mellre rátettem, megnyugodott. Kifogyott volna az első? Ilyen sose volt még nálam. Egész nap gyakorlatilag mellen van, ennél jobban nehéz stimulálni a mellet (fejni is emiatt nemigen tudok: nincs mit és mikor kifejni).

Kép
Kép
irina

Halihó!

Megvagyok ám, csak elhavazódtam.

Mónikám, nagyon sajnálom a betegséget, remélem nem fordul komolyra.

Vindo, jaj. A fene vigye el. Én biztosan nem bírok felkelni, ha egyszer már elaludtam.

Irina, ne aggódj, most nézem a vonalzót, már majdnem háromhetes Ármin, az meg a növekedési ugrás ideje. Most egy kicsit jobban dolgozik majd Ármin, feltúrbózza a tej mennyiségét. :lol: Biztosan nem fogyott ki.
Egyébként Bercó is ilyen volt, nagyon ritkán volt olyan, hogy kőkemények legyenek a melleim, mert egyszerűen nem is volt idejük telítődni.
dmaggie

Maggie, én hősöm!
Igazad van, az ugrás is lehet, meg talán a pocakfájás is. Két napja megy a fokozottabb cicitépés is (húzogatja, nem mindig akar ráharapni, csak sír, de nem szopisztrájkol, remélem, nem is fog).
Tegnap jól voltam, ma megint fáj a torkom, náthás lettem, a fejem is fáj kicsit. Korrelál azzal, mennyit aludtam. :roll:
Sebaj, csak Árminnak ne legyen baja, a hónapok majd úgyis gyorsan repülnek.

Kép
Kép
irina

Irina, sajnálom ezt a nyavalyát. Sajnos, szerintem a c-vitaminon kívül nem nagyon szedhetsz semmit. De az legalább átkerül Árminkába is. :lol:

Egyem meg, ezt a kisbogarat. Igen, a pocakfájás egy ördögi körhöz hasonlít legjobban. Kitartást tudok csak kívánni.

Jaj, ma belegondoltam, még kettő hét és túl is leszek mindenen, ráadásul akkor egy esküvőbe is megyünk, felhőtlenül lehet majd mulatozni. :lol:

Most ennyi, az elmaradt vizsgámhoz meg kell csinálnom a ppt-t. Brrrr.
dmaggie

Mónikám, mi van a gyerekekkel? Hogy vannak?

Egyébként a szomszédunk slambucot főzött lent, én meg előtte ugyan megebédeltettem a társaságot, de azért jót ettem belőle, sőt még pálinkáztam is egy kicsikét. Érdekes lesz így dolgozni. :lol: :oops:
dmaggie

Sziasztok :)

Irina jobbulást neked.
C vitamin és meleg mézes tea, mást nem tehetsz, esetleg homeos bogyót tudsz még, torokra:Homéogéne9, ha pedig orrfolyás és köhögés is van a torokfájás mellé akkor Coryzalia. Torokra még Homeovox is jó és egy-két patikus szokta ajánlani a tantum verdét.
pocakfájást sajnálom :(

Maggie egészségedre :lol:
tarts szabadnapot :wink:

Vindo büntetés :( rohanós nap :(
de legalább a kerítéssel tudtok majd haladni :D

gyerekek jobban, igaz eléggé nyűgösek, nehéz lekötni őket itt bent mikor egész nap kint lennének az udvaron. Gergőmnek van egy kis hasmenése pluszban a hőemelkedés mellé :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mónikám, az nem lehet valami jó. Mármint a hasmenés. Megértem őket, én is nyűgös lennék.

Köszönöm, édes vagy, de sajnos nem lazulhatok. Egyébként lassan összeáll a dolog. Anyagot gyűjtöttem hozzá eddig, ezek után már gyorsan összedobom a ppt-t. :lol:
Holnap meg vár egy tétel, amihez el kellett hoznom az iskola pedagógiai programját. Csak 800 oldal, akár fegyverként is lehetne használni. :lol:

Itt voltak anyukámék, a drága megint vasalt egy adagot, különösen, amikor meghallotta, hogy tegnap éjszaka negyed 12-kor hagytam abba.
dmaggie

Haho

Mi is megvagyunk!

Moni, sajnalom a betegseget, remelem hamar meggyogyulnak!
Irina, sajnalom a torokfajast, amit a csajok irnak, jobb otletem nincs, poci fajas :-(
Vindo,rohanas, buntetes..:-( azta de durva :-(((

Maggie, huh akkor mar a finishben. :-) eskuvo, mimis megyunk kettobe, egymas utan. :-)

Mi jol, bar, emma betaknyosodott es ilynekor csupa nyug, nem kap,levegot es ez meglehetosen zavarja. :-(
Ma nevnapi jatszohazas buliban volt, elso alkalommal :-) o volt az egyetlen kicsi akit meghivtak. :-) mert a kissracc mondhatnimszerelmes bele :-))) mar a kezet is megkerte :-)

Dalus jol, ha kerdezzuk hova jar, akkor mondja hogy bolcsikebe. ;-) szetnott lenni, de mikor a haz ele erunk mar kezdi is a sirast. Addig tart mig ki nem ernek az udvarra, ott azonnal vege es megy a jatek. :-) iro anyas, le sem szakad rolam azota miota bolcsis :-) hatalmas cuppanos puszikat kapok. :-) es nagyon szoritva oleli a nyakam. :-) edike :-) Malna ahogy O hivja magát :-)
A postakert bolcsiben azt mondtak minenkit fel tudnak venni aki eddig jelentkezett :-))
Na most ennyi jutott eszembe
Jo pihenest

KépKép
kaqk
Debrecen

Hahó, előkerültem én is :D

Férfiak még alszanak.

Tegnap olyan délre értem haza, aztán délután igyekeztem a lakást rendbe hozni, mert hat napja mindig mentünk valahová, és jól lelaktuk. Már alakul :roll:
Rugó szerencsére jól, sokáig randalírozik kinn este.
Már vagy három napja le van töltve egy film, de mindig elalszok, így nem sikerül megnézni.
Ma aput várjuk, ha minden igaz.

Maggie, nagyon rendes az anyukád 8)
Slambuc - jó is az.

Betegeknek, hasfájósaknak jobbulást!

Éljen az önálló Dalma.
Egy éves meg hét hónapos - jól megnőtt :shock:

Velem semmi különös. Még a jövő hetem lesz szaladgálós, de utána már lazább lesz az életem. A napokban egy konferenciára kell anyagot össze dobnom - igazából már két napja lejárt a kitűzött határidő, de olyan lusta vagyok. Vizsgáztatok, kiselőadásokat hallgatok, végzősöket pesztráljuk. De ez már nem komoly 8)
Az allergiával küzdök, virágzik ez a hülye akác.

Kép
vindolanda

Hahó!

Jobbulást mindenkinek allergiával, náthával!

Maggie, 800 oldal :shock:
tényleg mindjárt vége, mindjárt vége, szorítok!!!
Anyukád egy tündér!

Kaqk, Dalmamálna :lol: ügyes kislány!

Vindo, laza vagy ;-) Mit néznétek meg?

Szegény S. élete egy rohanás, de lassan elrendezzük a hivatalos dolgokat (csp, anyasági, tgyás stb.). Csak mindig jönnek újabbak. Eddig ugye az ilyen dolgokat én intéztem pár kivétellel, most (ill. a terhesség egy pontjától) S-ra szakadt az egész + munka + nagybevásárlás + Ádi oviba hurcolása (ilyenkor sajnálom azért, hogy nincs közelebb az ovi).
Hát nem tudom, mikor mostam hajat, pár napja lehetett (a körömápolásról nem is szólva). A fürdésig elverekszem magam, mert különben tényleg olyan szagom lenne másnap, mint egy romlott tejtermékeket áruló boltnak.

Kép
Kép
irina

ilyen dolgok = számlák, ügyintézés

Kép
Kép
irina

Á, a Boszorkányvadászt vagy mit néznénk meg (J. Renner).
A végén nyomok egy rendes kávét vagy kólát, hogy ne aludjak be este :lol:

A jó kis tejszag :lol:
Szegény S.

Megint nem hozták a kerítésoszlopokat, most hétfő estére ígérték.

Apu elment.

Kép
vindolanda

Pakolgatok egy kicsit, teregetek, hogy a Forma 1-re minden rendbe legyen.

Kép
vindolanda

Vindo,
Rennert én nagyon bírom

Hát rám a vizes ruhák órákig várnak a mosógépben vagy a lavórban, most is, de szoptatni meg gépírni lehet egyszerre, szoptatni és teregetni nem. Bár még gondolkodom a 2 összehozásán.
:lol: Érdekes, ahogy hirtelen sziszifuszi vállalkozás lett abból, hogy mindenki megfürödjön egy adott nap és mindent megegyen/bevegyen, amit kell.

Kép
Kép
irina

Hahó! :)

Mi jól vagyunk, tegnap rendezték meg nálunk a gyereknapot. Annyira élvezték! :) Gegiék csoportja fellépett egy kis zenés előadással, majd egész nap ment a móka.
Arcfestés, ugrálóvár, kosárhinta, ingyen kaja innivaló a kicsiknek, íjászat, kutyás bemutató, fajátékok, bohócok, lufihajtogatás.... És még sorolhatnám. Sokszor azt sem tudtam, melyik gyerek merre, egy biztos helyen volt (aludt), Barnus a hátamon. :D
Egy erdős területen volt, mellette focipálya, zárt rész, úgyhogy nem veszhettek el.

Apa és Sanyi kivittek pár hüllőt. Hatalmas nagy sikerük volt! :)

Zsozsi most mászott ki egy tüszős mandulagyulladásból, ma már megy oviba ő is.

Irina! Én különböző módokon szoktam a fürdésemet kivitelezni, ha Apa nincs itthon, és nem tud segíteni.
Barnust pihenőszékbe beteszem, és betolom a zuhanyzó mellé. Vagy ha alszik, akkor elsurranok, és nyitva hagyom a fürdőszoba ajtót.
Vagy ha lefekvéshez készülődünk, lefürdettem a három gyereket, akkor rájuk csukom a hálószoba ajtót, hogy ne mászkáljon ki Barnus, és Zsozsiék vigyáznak rá, miközben zuhanyzok egy gyorsat.

Kendőben pedig lehet szoptatni! :)

A fejlődési ugrásoknál nálunk is többet volt cicin, de én már Geginél sem szenvedtem a fejéssel, nem voltam hajlandó erre időt pazarolni, egyszerűen beállították a fiúk a kereslet-kínálatot. :)

Panndi! Nem igazán lehetett ott beszélgetni az előadáson, de örülök, hogy láttalak titeket, és Gábort is. :) Tüneményes kisfiú! Egyébként a neonatológus előadására mentem. Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Hahó!

Mesi, igazán gyönyörűek a gyerekeid, és mekkorák már!!!
Köszi, közben a neten megvilágosodtam, hogy keresztkötésben pl. tudnék szoptatni kendőben. Már csak a megfelelő ruhát/felsőt kell megtalálni hozzá (mondjuk utcára). :-)
A pihiszék jó ötlet későbbre, még nemigen van el benne, egyelőre úgy fürdök, hogy este elalszik, és ha lecsatlakozik vmi csoda folytán a mellemről úgy, hogy én is felébredek rá, akkor elrontok fürödni, S. meg figyel rá. :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 15:38-kor.

Kép
Kép
irina

Mesi, szépek a gyerekek :) Zsozsi nagyon nagy :shock:

Ja, és Gábort nem láttad, csak Petit ;) Mi "hivatalos ügyben " voltunk a kórházban, mindenki ott született, Peti náluk volt intenzíven, azóta is visszajárunk baba-mama klubba, és a délelőtti mozgásfejlesztés előadás bemutatóbabája Peti volt, aztán akkor már maradtunk. :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Mesi, szépek a gyerekek :) Zsozsi nagyon nagy :shock:

Ja, és Gábort nem láttad, csak Petit ;) Mi "hivatalos ügyben " voltunk a kórházban, mindenki ott született, Peti náluk volt intenzíven, azóta is visszajárunk baba-mama klubba, és a délelőtti mozgásfejlesztés előadás bemutatóbabája Peti volt, aztán akkor már maradtunk. :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, tök jó, van kórházi baba-mama klub (nem is tudtam)? :D

Megnéztem a neten, hogy fest az a fajta császárműtét, amit rajtam is végeztek. Izgi volt. 8)

Kép
Kép
irina

irina, ilyeneket nézegetsz? :D

http://honvedanyatejklub.blogspot.hu/

A kezdetek óta járunk, nagyon szeretem, Gábor is :) Olyanok is jöhetnek ám, akik nem itt szültek ;)

Egy gyerekorvos és egy védőnő tartja (a gyerekorvost még babanetről ismerem ;) ), mindketten szoptatási tanácsadónak tanulnak mellette, nagyon aranyosak, iszonyatosan lelkesek, és normális, érthető, használható tanácsokat adnak.
Az elején Petivel nehezebben ment a szoptatás, megéreztük azt a két napot, míg ő a PIC-en volt, engem ők segítettek át ezen :) (Peti azóta is csak anyatejes :) )

Reklám vége :oops: :D

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi! Persze, hogy Petire gondoltam! :D Ráadásul az utolsó előadó, akinek csípőn volt a babája és kendőben aludt, odajött hozzám a végén, először összekevert valakivel, majd simán rákérdezett, hogy "Gremese"? :D Vett tőlünk anno mei tai-t.

Irina! Nyugodtan kérdezz vissza a védőnőnél, hogy ő tud-e 3 vagy 5 óránként enni?... Miért KELL egy babának bármit is csinálnia, ami le van írva? Én már megtanultam, hogy minden baba más, más igényekkel.
Erről a cluster etetésről nem is hallottam, mosat néztem utána mi az. :) Én nem terhelném magam ilyenekkel. :) Végignéztél egy császárt? Fú, én biztos nem bírtam volna, vagy örültem volna, hogy túl vagyok rajta és azért nem nézném meg. :)
Szépen össze fogtok szokni.
Ádi hogy fogadja a tesót?

Kép
Kép
Kép
gremese

Bocs, hogy eltűntem, délelőtt majd jövök, ha már Bösz-ben vagyok.

Kép
vindolanda

Mesi :) kicsi a világ :) Na ő a gyerekorvos, babanetes, Frusis fórumról ismerem :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, köszi a linket! Jó kis klubnak tűnik, egyszer talán eljutunk ilyenbe :-)

Mesi, hát elhiheted, a cluster feedinget nem én választottam, csak alkalmazkodom hozzá 8)
Ádi tüneményes a babával, tényleg, nagyon büszke vagyok rá, pedig nem várjuk el tőle, hogy simogassa vagy szeretgesse.

Vindo, jó munkát!

Kép
Kép
irina

Éljen Peti, a bemutatóbaba 8)

Irina, kösz :wink:

Rövid összefoglaló az elmúlt napokról.
Vasárnap délután elmentünk a kisebbik bátyámékhoz, ott összeeresztettük a gyerekeket. Egy műanyagmotoron ült az egyikük, és egy ugrókötéllel húzták egymást, lovaskocsit játszottak. Vagy három órán keresztül :roll: Aztán mikor jöttünk haza, Rugó mér reklamált, hogy nem akar eljönni.
Este a változatosság kedvéért elaludtam nyolc után.
Így aztán hétfőn direkt ittam egy rendes kávét, de már úgy elszoktam tőle, hogy hajnal egyig fenn voltam. De legalább megnéztük a Boszorkányvadászt végre. Ma eddig jóformán csak emaileztem, ezt csinálom két órája. Lesz valami kiállításmegnyitó fél 12-kor, azon reprezentálok, egytől meg órám van.
Tegnap hozták a kerítésoszlopokat, alig tudtak beállni a nagy kocsival az udvarra.
Rugó jól van, az allergiám egy árnyalatnyival jobb.

Kép
vindolanda

Haho

Mi is megvagyunk.
Emma taknyos, kohog. :-(
Dalus a fogaval kuzd, meg sehol semmi. :-( ( marmint az ucso 4 kozul)
CsaNa ba szokas ok. Mikor megallunk a haz elott mar kezdi: nem nem nem..sir sir, gyorsan atveszik, beviszikmes mar kutya baja. Hatalmasat eszik, jatszik bent. Meg is dicsertek hogy milyen kisokos, meg lehet vele beszelni..stb :oops: boldog kiegyensulyozott, orul nekem mikor megyek erte, bar hetfon nem akart haza jonni a homokozobol :-)!ez jo jel.
Viszon nagyon anyas, le sem szakad rolam, egy lepest sem tehetek nelkule, foleg este, az elalvas is nehezebb, nehezen nyugszik meg, folyton : anya gyere....meg almaban is. :-( lehet meg sem egymas koveto napokon fogom vinni, hanem pl kedd, csut. Had pihenje ki, igy legalabbminden masnap jo, ....a heten meg szerda , csut megy, meglatjuk ha nem jo valtunk, kedd csut re
Irina nem Málna, hanem szigoruan Malna. :-)))))

Ja es uj projekt, bilire szokas. Mint emma , dalus is 90% ban szaraz pelussal ebred delben , este, miota ebredes utan azonnal bilire ul. :-) igy ma mar bugyipelust kapott felorankent ultettem bilire, mikor itthon voltunk es mindig pisilt,pelusais kicsit volt csak neha pisis. :-)) ha vegremegint jo ido lesz akkor majd bugyizunk...:-)

Hat ennyi tortenik. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Jobbulást Dalmának, Emmának!

Itt is beütött a ménkű: Ármin elkapta tőlünk ezt a légúti izét (amivel egy hete szenvedünk), náthás és hőemelkedése van :cry: Pedig napok óta ki sem mentünk, hogy elromlott az idő és erősen fújt a szél. Mára várom a gyerekorvost, remélem, meg tud nyugtatni. Ádi is volt csecsemőként náthás, de nem 3,5 hetesen...
Ármin drágám nagyon jól viseli a dolgot, az éjszaka is elviselhető volt, bár pár órát a hasa fájt és tekergett tőle (ez már állandósult, de remélem, a 3. hónap után elmúlik).
A helyzet viszont az, hogy 5-5 perceket volt el nem kézben, ezért semmit nem tudok csinálni, se mosni, se takarítani, semmit. Ami oké pár napig, de nem hetekig. Kendőben sem volt el, 45 perc ringatási kísérlet után (ahol újra és újrakezdte a sírást) inkább letettem a dologról.

Kép
Kép
irina

Hahó, mindenkinek jobbulást!

Irina, a nátha miatt legyél nyugodt, simán túl lesztek rajta.
Rugó születése után pár nappal fázott meg - éppen akkor volt egy erős lehűlés szeptemberben, és a kórházban nagyon hideg volt. Folyt az orra meg ilyen dolgai voltak, de pár nap alatt vége volt.
Kézben lét - nemsokára tudja majd tartani a fejét, és ennek két lényeges eredménye lesz:
1. fél kézzel mindent profin megcsinálsz (kávéfőzés, szennyes ruhák szétválogatása stb.)
2. szép bicepszed nő

Dalma nagyon kis ügyes 8)
Ja, emlékszem, Emma is nagyon hamar átállt a bilizésre.

Én már a munkahelyemen vagyok, indul napom.
De előtte veszek egy kakaót a büfében.

Kép
vindolanda

Oh Irina sajnálom. Remelem hamar meggyógyul Ármin.

KépKép
kaqk
Debrecen

Boldog névnapot a Zsófiknak!

Ja, nálunk megy a huzavona, hogy utazzunk-e hétvégén. Otthon kijelentették, hogy várnak, mert ünnep van, de nekem nem akarózik, mert egy hónapja volt utoljára olyan hétvégém, hogy ne dolgoztam volna, G.-t nem tudom, lehet, ő meg a kerítést csinálná végre.
Amúgy is csak szombat délutánra érnénk haza, hétfőn meg jönni kellene vissza. Mondtam Gábornak, hogy inkább várjunk, és akkor menjünk, amikor lesz vagy 4 szabad napunk, mert így csak rohanunk, és sehol sem leszünk eleget. Nem tudom, mi lesz ebből végül.

Kép
vindolanda

Köszi s köszöntést :)

Irina, remélem a doki megnyugtat. Peti is ennyi idősen volt beteg először, bár ő sokszor beteg azóta is, de hát három nagy testvére van, plusz itt van ez a légzési dolog, érthető. Nem tudom emlékszel-e. ő tüdőgyulladás gyanúval kórházba is került, de nem lett semmi baj, Nálatok sem lesz! Hajrá orrszívás!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Szívesen :wink:

Épp megírattam egy zh-t.

Rugó ma reggel megkérdezte, hogy álmodnak-e a teknősök? :roll:

Kép
vindolanda

Köszi, lányok, aranyosak vagytok!

Panndi, sokszor eszembe is jutsz Petivel, hogy bírjátok...
Nyilván az Ádival való előzmények miatt, de nekem továbbra is halálfélelmem van, ha beteg vagy ő, vagy most már Ármin. Még ha egy nátha is az.
Ádi náthája 2 hónaposan szörnyű volt, egyáltalán nem kapott levegőt az orrán, fuldoklott szoptatás közben, folyt ki a tej orrán-száján és ordított szegénykém. Ahhoz képest most jó a helyzet.

A Zsófikat Isten éltesse a névnapjukon!

Vindo, teljesen megértelek, ez a rohangálás baromi fárasztó lehet. Én meg most úgy vagyok vele, hogy unom már kicsit magyarázni, hogy nem, nem megyek párhetes babával ide és oda, elhiszem, hogy mások mennek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 15:40-kor.

Kép
Kép
irina

irina, volt már a doki?

Mindenki máshogy kezeli a betegségeket, ez tény. Én eleve lazább vagyok ilyen téren szerintem. Azért a sok kivizsgálást nehezen viseltem én is, főleg azt, hogy minden orvostól úgy jöttünk ki, hogy észlelték a bajt, de nem tudják, mi okozhatja... Meg bennem az intnezíven töltött pár nap is mély nyomott hagyott, láttam, tudom, hogy lehetne sokkal rosszabb...

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, köszi, nemrég volt, szerinte semmi gond nincs :-). Elég nyugodt ember (hozzám képest főleg). Szerinte csecsemőnél lázig ne aggódjak.
Kíváncsi vagyok, ő hogy kezelte volna Ádi nyavalyáit annak idején (csak 3 éves korától ismeri, de mivel főleg szakrendeléseken kötöttünk ki vele, kevéssé rémlünk neki).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 15:40-kor.

Kép
Kép
irina

Panndi, amúgy olyan érdekes, mert mi nemrég voltunk a NIC-en a Péterfy-ben, és beláttam az egyik szobába, ahol egy anyuka ült maszkban egy hatalmas inkubátorféleség mellett, akkor úgy éreztem, hogy nincs okom annyira kiakadni a sárgaság miatt, de valójában nem így működik az ember, mindenkinek a maga gyereke baja a legnagyobb.
Írsz nekünk még Petiről amoda? :D

Kép
Kép
irina

Kép
Kép
irina

És 1 kép:

Kép

Kép
Kép
irina

Csilla,Míra nevében köszönöm :wink: utólag(előleg?) Árminnak is boldogat :) aranyosak a fiúk :)
Zsófiknak boldog névnapot :)
:arrow:

KépKép
viranka

Boldog névnapot a Zsofiknak utólag!
Irina edesek a fiúk!

KépKép
kaqk
Debrecen

Micsoda képek 8)

Épp hazaértem. Logopédián voltunk, Rugó meg tegnap kitalálta, hogy ebédre adjam le az óvodában, és csak későn menjek érte. Nem tiltakoztam :roll:

Kilenc órát aludtam éjszaka, teljesen fitti vagyok :D

Jet Li-t köszönöm 8)

Kép
vindolanda

Hahó,
azt hittem, ma nem jutunk ki, mert a baba 8 és dél között folyamatosan egyik vagy másik mellemen kívánt tartózkodni, ha letettem, sírt, de aztán egy vad fordulattal lezuhanyoztam (addig is sírt, pedig 3 perc volt), viszont utána már el tudtam altatni, kendő, és irány a kajálda meg a rossman.
folytköv, mert most ébred

Kép
Kép
irina

Visszajöttem.

Lehet, h üldözési mániám van, de sokan megnézik a babát a kendőben (vagy csak a babát -- aki alig látszik ki belőle), vagy a kendőt? Pedig errefelé nem kuriózum hordozni...

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: