A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2013 novemberi babák

Hát igen azt meg kell hagyni, hogy nem vagyok egy hatalmas ember!A párom is hasonló testalkat mint én, csak ő kb. 15kg-val több!Remélem, hogy ezekből kiindulva nem lesz nagy majd a babánk sem!Már mondogatom a Picurkának, hogy olyan 3 kg és 50 cm körül már tökéletes lesz! :)

Kriszta

Védőnő: 12.05.; 4D: 12.09., Nőgyógyász: 12.10.; 32. heti UH: 01.29.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisszta25

Mi nagy darabok vagyunk párommal! Ő 160 cm és 90 kg, én 155 cm és 88 kg most és a lányunk 52 cm volt és 2950g! Ő picike volt! Sajna nem ezen múlik!

Dia

Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest

Kép

Sikerült!! 12+2 múlt heti kép!!

Kép
grácus

Kép

12+2 pocak!!! Jó nagy van már mekkora lesz a végére!!!

Kép
grácus

Grácus szép baba és szép pocak! :wink:

Kriszta

krisszta25

Szépek vagytok lányok! :)
Nekem hol van pocakom, hol nincs... :D Tegnap pl olyan igazán várandósnak néztem ki, ma meg inkább csak kicsit kövérnek... :D

Humanka, jó hallani felőled is! :)

Képzeljétek, ma megszületett egy barátnőm kislánya, holnap megyünk be hozzá a kórházba. Kíváncsi vagyok Hanna mit fog szólni a picihez... :)

Ti szeretitek(szeretnétek majd) a nyüzsgést szülés után? Mármint látogatók a kórházban, meg otthon az első hetekben... Mert van aki teljesen elzárkózik mindentől, de én pl kifejezetten szerettem a látogatókat még a kórházban is :)

Zsú :)

Lilypie Second Birthday tickers

blancone
Budapest X. kerület

Én úgy vagyok vele, hogy a kórházba jöhetnek, de itthon az első 1-2 hét az csak apáé-babáé-mamáé!És ehhez tartom magam!

Kriszta

krisszta25

Én is úgy vagyok vele, mint Kriszta, nemcsak a betegségek miatt, hanem főleg, hogy első baba lesz nálunk, szokjunk először hozzá mi, aztán jöhetnek látogatni. Persze a nagyszülők lehetnek kivételek :)
timeya
Hatvan

grácus: szépek vagytok.

Képzeljétek! Végre rászántam magam, hogy kivegyem a köldökpiercingemet, és csak most vettem észre, hogy mintha már kisebb lenne a köldöklyukam vagy hogy is mondjam :), nagyon fura.... :)
Már mindenki tudja a környékemen a nagy hírt, főnökség és kolléganők szerencsére jól fogadták a hétvégi bejelentést :)

Én dolgozom,és szeretnék is, amíg tudok.
Nekem is 29 az integrált.

Ti használtok vmilyen speckós krémet a pocira?
Esetleg próbálta vki az intim tornát?
timeya
Hatvan

Sziasztok!

Tegnap sikerült eljutni az uh-ra, végre férjem is találkozhatott a picivel. :)

Részletesen megnéztük minden kicsi testrészét. Úgy feküdt, hogy a lábait keresztbe tette. Hát csak lazán :lol:

És azt mondta a dokim, hogy lát egy kis árnyékot a lába között, ami túl nagy lenne klitorisznak, szóval valószínűleg kisfiú :) Nahát nahát :D Csak nehogy az legyen, mint barátnőmnél, hogy 16 hetesen azt állapították meg a kislányáról, hogy fiú :D
Nagy a boldogság!! :)

Ezeket a képeket kaptam:

Kép

Kép

Grácus: Nagyon szépek vagytok!!! Cuki a pocid!!

Blancone: jó babázást mára!! Biztosan nagyon édes lesz!! :) Majd írd meg, mit szólt hozzá Hanna! :)

Szülés utáni látogató fogadás kérdés. Nem is tudom. Amint hazajövünk szerintem kell egy-két hét, hogy mi is megszokjuk egymást, hisz első baba, de utána jöhet szerintem majd bárki.

Legyen szép napotok!! :)

Még egy kérdés ( Mint a Colombo :lol: ) Ti a kismama rucikat, hogy szereztétek be? Tegnap voltam az Esserébe, 15 500 ft egy lenvászon gatya. :shock:
A felsőket megveszem majd turiból, vagy vatiról, de a nadrággal bajban leszek, mert nem vagyok egy konfekció méret. :?

Na puszi Csajok!! :)

Kép
eruska82
Szolnok

Én a lányomnál is megmondtam mindenkinek, hogy ne jöjjön! Max a közvetlen család jöhet. De ismerősök és egyéb rokonokat, megkértem, hogy inkább majd ha letelik itthon 1-2 hét akkor jöjjenek!

Ügye én a császár miatt nem is tudtam az első pár napban csak úgy ugrani és állni se volt jó! Ahol én szültem a lányomat, ott pl, max egy üveg ajtó mögött lehetett megmutatni a babát, így igazából látni se lehetett őt rendesen! Még párom se jöhetett be a kórterembe megnézni őt!

Bajcsy-ba ugyan be lehet jönni, de inkább most is azt kérem, hogy pihenhessek és majd ha összeszoktunk utána jöjjön mindenki hozzánk haza!

Pocakkal én is így vagyok. Tegnap olyan voltam, mint egy kismama, ma még nem vizslattam magam! :D

Dia

valaki1985
Budapest

sziasztok! :)

Hű, mekkora pocakok, az enyém nem is nagy még :lol: Szépek vagytok, nagyon!

Engem nagyon zavart a kórházban a jövés-menés, nem a rokonoké, hanem az, hogy nálunk bárki bejöhetett a szobákba és általában kopogás nélkül meg is tette. Ez szoptatáskor először nagyon zavaró volt, aztán a 3 napra már megszoktam, bármikor képes voltam előkapni a ciciket :? Most talán már nem fog annyira érdekelni. De sajnos a János kórház ilyen szempontból nagyon lazán kezeli a látogatókat, ami elég gáz, de hát kórháza válogatja.
Barátnőm meg úgy járt a tatabányai kórházban, hogy amíg szült, addig egy másik szobából jött át valaki és meglopta :( Pedig hozzájuk nem is jöhettek be a látogatók.
Szóval még szülés elött-közben-után is nagyon kell vigyázni a dolgainkra.

Eruska, én is amit tudok a netről vásárolok, a kismama nacit is onnan rendeltem. Legfeljebb még a varrónővel utólag alakíttatok rajta, még akkor is sokkal jobban járok. Így 2-3000 Ft-ért sikerült nacikat találnom.
Dórával még a C&A-ban vettem meg 10000 Ft-ért, abból tudtam venni 2-3-at, most meg már vettem egy jó párat, azért nem mindegy.
Meg volt olyan halásznacim, amibe rakattam a varrónővel pocakbetétet.

Most itthon vagyok Dórával, mert nagyon csúnyán köhög szegénykém. Voltunk vele doktornéninél, de köptetőn kívül nem kapott semmit. Viszont egész éjjel alig aludtunk, mert majd meg fullad, szegénykém. Napközben meg alig köhög, csak ha lefekszik akkor.
Nektek választott orvosotok lesz?

Én azt hittem másodjára leszek olyan bátor, hogy merjek az ügyeletesnél szülni, de aztán mostanra már inamba szállt a bátorságom, amikor az egyik dokinő a sima rendelésen megkérdezte, hogy akkor meg is akarom-e szülni?? Ez a mondat elég volt ahhoz, hogy ne bízzam magam idegenre.
Így hamarosan felkeressük a dokit, akit kigondoltunk, meglátjuk az első benyomás milyen lesz.

szép napot mindenkinek :)
Era

:shock: :shock:

Era
era1002

ÉN is neten veszek kismama nacit, de most pl 1000 ft-ért a kínaiba tudtam venni olyan halásznacit, ami ránézésre tök olyan mintha kismama naci lenne! :D Gumis felül, és kötős has alatt! :D

Én a lányommal is neten vettem kismama nacit! Egy szoknyát vettem a C&A-ban, de azt még nem terhesen is hordtam! :D

Dia

valaki1985
Budapest

kismamanaci: Én örököltem egy-kettőt, illetve turizok. most van 2 hosszú farmer, egy halász és két rövid, illetve egy szoknya. ennyi nekem bőven elég, szóval én már nem nézegetek. ja, meg van egy világos bézs vakondnacim :) az jó játszóterezésre ;)

orvos: nekünk van orvosunk és most szülésznőt is fogadunk.

látogatók: én azt istvánban szültem ahol aztán szabad a gazda! :D ott asszem talán 2-4 óra csendes pihi van amikor senki nem jöhet be, de amúgy bárki. mondjuk szerencsém volt, mert jó fej szobatársaim voltak, szóval nem volt ilyen gond. akinek nagyon sok volt a látogatója, az inkább kiment a folyosóra velük, de amúgy nem zavart. szerintem szoptatásnál se az én cicim érdekelte őket :D
otthonra mi úgy csináltuk, hogy aznap amikor hazamentünk odacsődítettük a rokonokat és akkor mindenki megnézhette, megfogdoshatta a picit (mi úgy vagyunk vele, h erődödik az immunrendszere és hát eddig nem is volt beteg ;) lekopogom!) aztán utána az elején főként a két nagymama jött, ők sokat segítettek, de 1-2 hét után már azért jött a többi rokon is. Barátokra már nem is emlékszem mikor kezdtek el szivárogni... :O :D

haskrém: én kentem anno serényen. reggel sima testápoló estére meg direkt vmi kismamáknak való olajjal. már azt hittem nyeregben vagyok, amikor két héttel a szülés előtt megjelent az első apró csík. mondom, ááá ennyi belefér... aztán pár nappal szülés előtt feladta és jó sok apró lett :S mondjuk még így sem olyan vészes, tehát nem olyan egész hasat keresztül szelő hatalmas árkok, csak alul, picikék de abból sok... szóval én úgy vagyok vele ezek után h ez valszeg inkább alkati kérdés...

blancone
Budapest X. kerület

Jó, a nagy szülők nagy nénik hozzánk is jöhettek babát nézni, bár ez kimerült abba, hogy jött anyukám, mert anyósom annyira nem érdeklődő a lányom iránt!

Én nem kentem a hasam, csíkos is rendesen, de hiába kentem volna, mert maga a hasfalam nagyon megnyúlt! Az ellen meg nincs semmi krém!

Dia

valaki1985
Budapest

Én a kismama ruhákat vateráról, apródról és jófogásról rendeltem.. 2 van amit barátnőm alakított át, 2 nacit rendeltem,egyet kínaiban vettem meg egészruhákat rendeltem 4et.. Kb. annyi a vége mintha megvettem volna H&Mben egy nadrágot..

Kriszta

krisszta25

Nem is éri meg üzletben venni! :S

Nagyon sokat kérnek érte! Én 5000ért vettem kéz alatt 2 h&m-es kismama nacit! A csaj szabadulni akart tőle! De még maradta lányomról is, de az egyik már elégé elhasznált, a másik meg melegebb, az majd a végén lesz jó! :D

Dia

valaki1985
Budapest

Végre ma meghírdették a helyem.

Adri

Kép

Kép
irdab

Hát mi is voltunk benn megnézni és 13 000 ft volt.. Megnéztem az árát és mondtam, hogy akkor mehetünk.. Én vaterán vettem most kettőt, az egyik 3500 volt, a másik 4500, vettem 2 egész ruhát ugyanitt 1500ért, meg apródról vettem 2 egész ruhát kb. 3500ért.. Szóval röhej amit elkérnek egy ilyen ruháért boltban..

Kriszta

krisszta25

Lányok, nincs vkinek ötlete h mit vehetek be pollenallergiára terhesen? Tavaly kezdődött, de idén sokkal rosszabb, ma meg egyenesen meghalok annyit tüsszögök :S Nem vagyok vmi tapasztalt allergiaszezonos... Javaslatok?

blancone
Budapest X. kerület

Hello lanyok,

megjottem en is fulig ero szajjal :) A bebi termeszetesen gyonyoru, tokeletes, es mindene rendben van, ott van, ahol kell. Nagyon aktiv volt, integetett, boxolt, rugkapalt, tancolt es folyamatosan hatat forditott nekunk, szoval eleg nehez volt a mereseket megcsinalni. De vegul minden sikerult :) Van orrcsont, a tarkoredo is tokeletes, nagyon alaposan megnezte a szonografus a szivet, fejet-agyat, pocakjat, a ver-aramlast a koldokzsinorban, lattuk az ujjacskait kezen-laban, szoval tuti volt.

Itt nem nagyon szoktak megkerdezni a nemet, mindenki szereti a meglepetest, igy azonnal mondtam a csajnak, hogy mi mindenkeppen szeretnenk tudni, szoval ha van barmi jel, akkor ne titkolja :lol: De persze ez a budos kolok veletlenul sem mutatott semmit :roll: :mrgreen: Varhatunk ujabb 8 hetet, de ettol fuggetlenul nagy megkonnyebbules, hogy minden rendben.

Egy pocakfotot en is feldobok, hat bizony nekilendultem en is a lako novesztesenek ...

Kép

KépKép
Kép
humanka

krisszta, valaki, gracus: szep pocik :)

netty: koszi a drukkot ;)

Nmarya: nagyon szep rajz, Reka ugyesen rajzol!

valaki: hat mi is nagy darabok vagyunk, de en 180 cm vagyok, a parom meg 2 meter. Nem volt veletlen a 4,410 es 3,670 gr-os gyerek :) Most sem varok nagyon kicsit ...

blancone: hozzal pici baba kepet, hadd pityeregjunk ;) Engem nem erdeklnek a latogatok kulonosebben, a korhazba johetnek, oda minden tovabbi nelkul, otthon talan az elso 1-2 hetben preferalnam, ha beken hagynanak, de valoszinuleg senkit sem fogok kirugni. Nalunk ugye csalad nincs itt, ilyenkor a baratok, kapcsolatok kicsit atertekelodnek.

Nem emlekszem mar, ki kerdezte, de en is dolgozni akarok vegig, szoval okt. vegeig. Akkor fejezem be az egyetemet is, szoval akkor nagy unneples lesz ... alkoholmentes pezsgovel.

timeya: en hasznaltam kremet, aztan Bendonel a 42. heten kezdett kirepedezni a hasam, addig semmi gond nem volt, aztan 2 nap alatt irto ronda lett. Sajnos azt hiszem, ez tenyleg genetika inkabb :( Persze erdemes kenni, de azert ne csalodj, ha esetleg megsem lesz nagyon szep a pocid. Intim tornaval kapcsolatban en nem nyilatkozom, mindkettot csaszarral szultem, ezt is azzal fogom :(

eruska: grat a valoszinuleg kukacoshoz.

Mar nem emlekszem erre sem ki kerdezte, de en tutira csaszaros leszek :(
humanka

Sziasztok!!

Köszi Lányok!! Megvolt az uh bébivel minden rendben!! Most lennék 13+2 erre a gép 14+2 DOBTA KI A MÉRETEI ALAPJÁN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jó nagyot nőt egy hét alatt CRL: 84mm Jövő héten megint mennem kell a ciszta még mindig megvan és megakarják mutatni a főorvosnak is!!! Képet kaptam majd feltöltőm!!

Kép
grácus

Humanka nagyon belehúzott a pocaklakód!Szép nagy pocakod van már.. :)

Grácus örülök, hogy minden rendben van a picurkával és kíváncsian várom már az újabb képet!Irigyellek, hogy ilyen sűrűn láthatod!Nekem még várnom kell 1,5 hetet.. :(

Kriszta

krisszta25

Hááá, végre sikerült lekicsinyíteni a képeket! :) Köszi a programot!
Íme a kistesó:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára blancone 2013.05.21 12:13-kor.

blancone
Budapest X. kerület

Hát és akkor ezek lennénk mi ;) Mostani pocakos képem még nem igazán van, úgyh egy régit tettem fel ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára blancone 2013.05.21 12:14-kor.

blancone
Budapest X. kerület

Elolvadtam a képektől!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon aranyos a kislányod!!! Csodaszép!!!!! A pocakod is szép volt!

Grácus: gratulálok!! szuper hírek. Nő mint a bolondgomba! :P

Alig várom, hogy menjünk 4D-re. Megijesztett ez a mellső fali méhlepény. Azt mondják kifogja takarni majd a picit, szóval ne húzzuk sokáig az időt a 4D-vel.

Van erről tapasztalatotok?

Kép
eruska82
Szolnok

Eruska nekem is mellső falon tapad a méhlepény és én is ettől tartok, de én elsőnek a 20. héten megyek el, aztán megpróbáljuk majd 30-32. héten is aztán meglátjuk!

Kriszta

krisszta25

Most írtam annak a helynek ezzel kapcsolatosan, ahova majd szeretnénk menni, hogy mit javasolnak. Elvégre ők tapasztaltabbak ezen a téren :)

Majd megírom mit válaszoltak! :wink:

Kép
eruska82
Szolnok

Most írtam annak a helynek ezzel kapcsolatosan, ahova majd szeretnénk menni, hogy mit javasolnak. Elvégre ők tapasztaltabbak ezen a téren :)

Majd megírom mit válaszoltak! :wink:

Az jó!Akkor tudunk mi is tervezgetni utána! :)

Kriszta

krisszta25

Jah azt elfelejtettem írni már nem tudom, hogy ki vetette fel a témát!Haskenés!Én a Dm-ben vettem babylove mama pflegeöl nevű terhességi csíkok elleni olajat!Azzal kenegetem meg sima Nivea testápolóval felváltva!Az ismerősök ajánlották ezt az olajat és egyikőjüknek sem lett csíkja!Úgyhogy majd meglátjuk..

Kriszta

krisszta25

. :o
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irdab 2013.05.31 08:10-kor.

Adri

Kép

Kép
irdab

Eruska: köszi! :)
ja, én még most szerdán az uh előtt, miközben előkészültünk, megkérdeztem a dokinőt h meddig érdemes uh-t csináltatni mellső fali méhlepénnyel és ő azt mondta h bármeddig, meg lehet azért azt oldani h látszódjon (gondolom azért ehhez megfelelő szakértelem is kell... :) ) aztán persze kiderült h nem is mellső fali nekem, szóval nem kérdezősködtem tovább.

Adri: te jó ég, mekkora pocak! :) Nem semmi! Hogy bírtad? Én mindig is nagy hasra vágytam, ehhez képest végig tök pici volt... Tudom, praktikusabb, de akkor is :D
A kislányod nagyon édes! :)

Dia: neked hol intézték a vérvételt? a 17 kerben vagy a kőbányai egészségházban?

(Ma voltunk bent barátnőmnél megnézni a picit, hát csodaszép kislány, rögtön babázhatnékom támadt :D Hanna meg nagyon édes volt, folyton meg akarta volna simogatni, de nem hagytuk neki, mi disznók :P )

blancone
Budapest X. kerület

blancone nekem itt a 17. kerben csinálják azt Sztk-ba? te is erre laksz?

Dia

valaki1985
Budapest

Nem, én kőbányán (bár a fél család 17 keres :) )és ma voltam vérvételen az egészségházban. Csak azt akartam volna kérdezni, h neked hol kell(ett) majd átvenni a vércsoport eredményedet, mert anno nekem ugyanúgy az sztkban, de most azt mondták h a bajcsyban a nőgyógyászaton... de így akkor végülis tárgytalan ;)

blancone
Budapest X. kerület

Én kórházban...elöntött a vér. Babus él, mozog, egy hét szigorú fekvés bent. Előzmény nem volt, nem tudni mi okozhatta. Majd jelentkezem ...

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Netty nagyon vigyázz magadra!És jobbulást!

Kriszta

krisszta25

Sajnálom :S Jobbulást! Pihenj sokat!!!

blancone
Budapest X. kerület

Netty: huh, de megijedtem, nem is gondolok bele a helyzetetekbe. Nagyon egyutt erzek veletek, es pihenj sokat, sokat, sokat!!! Tudom, hogy ez 2 gyerek mellett nem nagyon lehetseges, de most a parodnak kell sokmindent csinalni! Van segitseged ???

Blancone: kifejezetten nem volt nagy pocakod ;) Mennyivel szuletett Hanna? Gyonyoru kislany <3 Kisteso meg cuki nagyon!

irdab: szep pocak. Nekem is hasonlo volt (majd hozok en is regi kepeket, egy kulso meghajton van, a parom tudja hol van, most meg meg alszik ... ) En Bendot 41+2-nel szultem 24 oras vajudas utan csaszarral)

Szep hetveget mindenkinek !!!

KépKép
Kép
humanka

Netty Jujj, Te szegény! Nagyon szorítok, és pihenj. Nem emeltél valamit? A bnűm járt így, és megemelt kb 2 kg szatyrot, és a méhlepány nagyon lent tapadt. 1 hónapot kellett feküdnie, mire akkora lett a méhe, hogy feljebb húzodott az egész.
Mit mondanak a dokik, adj életjelet magadról mert nagyon izgulunk értetek!

És pihenj, pihenj, pihenj!!!!

(Én Zorussal a 13. héten véreztem keksz után)

Humanka őszintén szólva az utolsó hónapot élveztem a legjobban, mert végig paráztattak, hogy nehogy kora baba legyen, akkor meg már bármikor megszülhettem :)

Adri

Kép

Kép
irdab

blancone ne akarj ekkora pocakot! Nekem szétszakadt a hasfalam, a haránt izom, műteni kell, pelsze a tb nem támogatja, csak ikreknél és kb fél misi. Szóval mondtam apának, hogy már most elkezdhetünk gyűjteni rá :lol:

Csíkok, sztem alkati kérdés, én olivaolajjal (az volt a legjobb), meg azzal a dm-es krémmel kentem amit írt is valaki. Utolsó 2 hétben csikosodtam be, igaz nem mély pirosra, de akkor is van.

Ja és írtam is, hogy én a kik-ben vettem gatyákat 2-3000.-Ftért.

Itt szakad az eső.

Adri

Kép

Kép
irdab

Netty! Remélem minden rendben! Nagyon drukkol itt mindenki, hogy hamar meggyógyulj és minden rendben legyen! Épülj fel hamar. És pihenj!!!! Írj majd, hogy mi újság!!!!

Én tegnap előtt voltam kik-ben. Semmi sem volt, csak az óriás méretű ruhák. Semmi kismama jellegű nadrágot nem láttam. Max maci nadrágot, hát az nem kell.

irdab: Mekkora pocak :roll: :shock: Barátnőm szült ikreket az év elején és neki is szétszakadt mindene, műteni kellett. Nem tudtam, hogy nem támogatja a tb, csak ikreseknél :roll: Fél milla???? :shock:

Szép hétvégét mindenkinek! :)

Kép
eruska82
Szolnok

Netty! Kitartás! :S

blancone: nekem sztk-ba a doki kapta meg!

Ne akarjatok nagy hasat! Nekem is nagy volt és megszenvedtem vele! Nehéz volt és a derekam azóta se az igazi! :S

Dia

valaki1985
Budapest

Sziasztok!!

Netty! Pihenjél sokat és azért ha tudsz jelentkezzél!!

Szép pocakok!! Nekem akkorát nőtt egy hét alatt pedig nem is híztam semmit az elmúlt 1 hónapban sőt kevesebb vagyok egy kicsivel.
Én vettem a Rossmanban olajat a csíkokra meg testápolót is azzal kenegetem felváltva.

Kép
grácus

Netty: mielőbbi jobbulást kívánok Neked!!!!! Remélem hamar otthon lehetsz! Hála az égnek, hogy a pici jól van!!!!!

Nagyon szépek a kicsik az UH-fotókon és a pocakjaitok is nagyon szépek!

Jó hétvégét mindenkinek!

Era

Era
era1002

Netty!
Vigyázz nagyon magadra!!!!! Én is arra gondoltam, hogy valamit megemeltél, esetleg valamelyik gyereket, vagy véletlenül megrúgott... :roll: :roll: pihenj nagyon sokat!!!!

Adri!
Ez aztán a pocak!!! :shock: :shock: :lol: :lol: kb. akkora, mint aki 6-os ikrekkel terhes. :lol: :lol: Zora is nagyon aranyos.

Blancone!
Nagyon ari a szilveszteri kisegered!! :D

Grácus!
szuper!!! örülök, hogy minden rendben volt!!!!!

Ja, múltkor elfelejtettem írni, de a kínaiba is lehet venni szoptatós melltartót, 800-1000 ft körül volt 3 éve... huh, nadrágot én már nem is emlékszem, hogy hol vettem...

Nálunk a kombinált teszt 25 ezer ft, én csak a down-szűrést kértem, az AFP-t nem, ez volt 15 ezer.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Netty: Jobbulást, vigyázz magadra!

Gratula mindenkinek az uh eredményekhez és a pocakokhoz :)

Köszi szépen a krém javaslatokat! Megnézem azt a dm-es olajat :)
timeya
Hatvan

Köszi csajok! Már csak pisiléskor van egy kis vér. Továbbra sem görcsölök nem fáj semmi.Baba mocorog . Ha teljesen megszünne a vérzés akkor rà négy öt napra mehetnék haza. Majd hétfőn lesz egy alapos uh, remélem akkor màr minden rendben lesz. Az ablakbòl làttam a gyerekeket...hát mit ne mondják , a szìvem majd meg szakadt. De tudom , h hamarosan megölelhetem őket és addig sokat kell pihennem.

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Netty, de jó, hogy jelentkeztél, és ilyen jó hírekkel!
Sokat gondoltam ma rád!
Kitartást, most a pici az első! És jelentkezz!!!!

Adri

Kép

Kép
irdab

Dia: Sztk mint háziorvos vagy mint a nődokid? Vagy azért a bajcsyban van fogadott orvosod?

Netty: Jó hírek! :) Csak így tovább! Én belegondolni se merek, mi lenne ha ágyhoz lennék kötve :S Olyan lehetetlen helyzetnek tűnik az egész :(

blancone
Budapest X. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: