2005.01.11 14:20
2005.01.11 18:18
2005.01.11 20:53
2005.01.11 21:06
Gabi és Andi is nagyon szép menyasszony volt. Bizisten meghoztátok a kedvemet, de az még odébb van. Most éppen birkózunk a helyszínnel, nagyon kemény menet. Tényleg Dirtha, nektek mennyire jött ki a vacsi fejenként? És kiszámoltad, hogy mennyi pia fogyott? Már bocsi, hogy ezt egy fogyókúrás topikban számolgatjuk, eléggé off
Gratula hozzá! De én most a 42-esnek is örülök, mert már az is emberi méret.
Igazad van.
Sokat nem vesztettetek volna vele, de így mégiscsak tudtam valamit prezentálni
2005.01.11 21:30
) Gyakran mutogat, ha van valami a pelusban, de mindig csak "utána" szól. Épp a győri topicban írtam, hogy lehet, hogy ez nem nagy dolog, de engem nagyon meglepett, hogy ennyi idősen eljutottunk idáig! (bezzeg, hogy mondjon valamit...hát a tetette, dáddádá stb. mellett ez még nem megy. De nem baj, sokan azt mondják, addig örüljek, amíg nem mondja megállás nélkül, főleg a barátnőm, akinek a mostmár hatéves nagyfiának hároméves korában sem fogyott ki az elem sosem...
) Szóval nagyon büszke vagyok Benjaminra. Olyan nagyfiú lett, hogy hihetetlen. Tettem fel új képet a profilba, olyan nagyfiús rajta (legalábbis nekem). Jut eszembe, gyerekek, itt mindenkinek fia van?!?!? Remélem, nem sértek meg senkit, de perpillanat nem ugrik be, hogy valakinek kislánya lenne???? 2005.01.12 09:42
)
Aranyos a kisfiad! 2005.01.12 15:19
2005.01.13 14:18
2005.01.13 22:58
Szóval rám se pozitív irányba hatott ebből a szempontból a szoptatás, de ez akkor nem érdekelt olyan nagyon. Namost 72 vagyok, és nem vagyok büszke erre a 96-ra, de a 24 kiló fogyásra igen
Annyira aranyos
2005.01.14 09:45
2005.01.14 22:58
2005.01.14 23:04
2005.01.14 23:36
.
.
. Az viszont érdekli, ahogy az apja pisil
.
.)
. 
2005.01.15 10:16
Valóban nem írtam a centikről
Szóval 169 centi vagyok, és ahhoz azért baromira sok a 96, még akkor is, ha nekem is nagyon erősek a csontjaim. A kézilabda sem teszi cingárrá az embert, és azért maradt is egy kicsi abból az izomzatból. De tény, hogy senki nem tippelt volna annyit, nem néztem ki 96-nak. Csak jó nagydarabnak
Most ezzel a 70 egynéhány kilóval már egészen jól elvagyok, és ha 65 lennék, akkor kifejezetten vékonynak érezném magam
Talán még egyszer eljön
Mi még nem döntöttünk a következő babáról, de én nagyon szeretném és úgy látnám ideálisnak, ha a júniusi esküvő után bele tudnánk vágni a projektbe. Azt már megfogadtam, hogy még egyszer nem kezdem 84 kilóról a terhességhet, az tuti. Az egyébként annak volt "köszönhető", hogy mielőtt terherbe estem, jó nagyokat zabáltunk az emberrel, versenyeztünk például, hogy ki tud jobb bőrös malacsültet sütni, meg kenyeret. Kint közben térdig érő hó volt, mi meg jó nagyokat kajálva bentről a melegből nézegettük a mókusokat meg a madarakat
. Már amikor itthon voltunk. Ha meg dolgoztunk, akkor mind a ketten össze-vissza ettünk, nálam megesett, hogy az egész napi nulla kaja után este 11-kor csúszott le egy pizza. Most tényleg megnézem ezt a sóder norbit, de erőt kell gyűjtenem, mert zabálós korszakban vagyok
Piát mindent mi viszünk. Így nagyjából annyiba fog kerülni a vacsi és az ital, mint ha megvettük volna az ő menüjüket, csak gazdagabb lesz a vacsi és reményeink szerint jobb minőségű. Apám és a párom nagy ínyenc, mindenképpen így szerették volna. Ruha: Pronovias vagy La Sposa ruhát szeretnék, de isten tudja, hogy fog állni, majd kiderül. lehet, hogy egészen más lesz a nyerő. Hónap végén megyünk keresgélni
Tényleg, menyecskeruhád milyen volt?
. Szóval most újra: Az nem baj, ha vizet iszik csak, éjszaka egy szomjoltásra szerintem jó lehet. Miksa is azt kap, vagy instant teát. És párásíts, hátha a száraz levegő miatt ébred, és így is talán eggyel kevesebbszer kel. Elkünönítés: nem tudsz valami térelválasztót fabrikálni a kiságyhoz? Polcot vagy paravánt. Hátha már az is elég. Miksa is egy légtérben van velünk, (nem röhögni
) a gardróbban. Mondjuk azért méterekre fekszik, és ajtó nélküli kis átjárón lehet őt megközelíteni. Éjszaka nem zavarja a mocorgásunk, de ha nappal lefekszem vele egyidőben aludni, akkor sokkal rövidebbre fogja. Úgyhogy nem is merek, lent a földszinten meg azért nem, mert nem hallom meg, ha felébred. Éjszaka egyébként én is úgy osonok el mellette kétszer is a fürdőbe (nálam valamiért nem igazán szűntek meg a pisitúrák), de nem ébred fel és legalább ellenőrzöm, betakargatom. Bár tény, hogy nekünk van lent is fürdőnk, nem zuhizunk mellette vagy ilyesmi. Amíg picike volt, simán lehetett. Mostanában különben fogat növesztünk, így azért időnként egyszer-kétszer kel. És ő, a jó alvó is szerintem nagyjából akkora korában kezdett ébredni, mint most Zétény. Most olvastam épp a Kismamában, hogy ez életkori sajátosság. Addig átaludta az éjszakát, nyáron viszont általában kétszer-háromszor kelt, volt, hogy többször is. Ez elmúlik szerintem, nálunk legalábbis így volt. Addig is kitartás! 2005.01.15 13:21

2005.01.15 23:20
!
. Mit dolgozol? Lehet, hogy már írtad, de nem emlékszem, bocs. 2005.01.16 12:50
Megpróbálok én is visszakapcsolódni egy kicsit. Sajna betegek voltunk, én és a férjem is, de szerencsére nem volt vészes a dolog. Nekem a fejem fájt rettenetesen, és hányingerem volt meg szédültem, a párom hasmenéssel kűzdött... </font>
Különben én is 30-as farmert hordok most, nemrég vettük
És kezd nagy lenni
Megáll az eszem, amikor vettük, direkt egy picit szűkebbet választottam! De még egy övvel el tudom hordani
Igen, a magasságodhoz képest egy kicsit tényleg csökkenteni kell a súlyod. De szerintem menni fog
Nekem is a pocakommal van ám gond, írtam is korábban, hogy ott bizony van zsír
Nekem jót tett a callanetics torna, abban is van jó sok hasizom gyakorlat, sokat segített! Várjuk a menyasszonyi képedet, kiváncsi vagyok nagyon
Gratula a bilizéshez! Nagyon ügyes a kisfiad!!! Zsoltikánál ennek még semmi jele...
Szóval még kitartunk.
A minap már 56,7-et mértem 

Amire még nagyon büszke vagyok: megmértem a "kerületemet", és képzeljétek, a hasamról 17 cm ment le július óta (akkor kezdtem a callanetics tornát)!!! Derékról 10 cm, csípőről 6, combról pedig 4 cm
De még mindig a hasammal problémázok, ott van zsír, a többi már okés lenne
Ja, és én még mindig szoptatok, van hogy félóránként kéri Zsoltika a cicit - már mondja is, annyira édes!
2005.01.16 21:33
Sziromhoz hasonlóan ehetnékem van! 2005.01.16 22:06
. Meg persze ha magas az ember, jobban eloszlik a felesleg is. Talán ezért nem éreztem sosem annyira kövérnek magam, mint amennyire valóban vagyok. Főleg azok a képek szörnyűek, amik szülés után nem sokkal készültek, akkor még 10 kg volt rajtam. Szerencsére én a szoptatás alatt szépen komótosan visszafogytam a terhesség előtti állapotomra, csak éppen ez is baromi sok(k).
. 2005.01.17 13:27
2005.01.17 15:14
És ha még akcentus nélkül is beszélsz, akkor meg főleg nem csodálkozom. A fogyicsoportban mit csináltok? Beszélgettek csak diétáról, kajákról, életmódról vagy tornáztok is?
Mellesleg azért is kérdeztem, mert arról még elképzelésem sincs. Mondjuk nem félek tőle, hogy nem találok, de azért jó lenne, ha megtetszene valami már előre.
Tutira 3-as, mi?
2005.01.17 17:57
2005.01.17 19:04
2005.01.20 13:24
2005.01.21 14:12
Mostanában sokat ettem, és ez csak 2-vel több, mint a fogyókúrám mélypontja. Viszont 3 napja Gabi táblázata alapján kajálok (újra köszi Gabi
), és nagyon kíváncsi leszek a végeredményre. Ahogy kiveszem belőle, délelőtt elég rendesen lehet tobzódni, 3-ig vegyes, este pedig már inkább Atkins. Jól látom?
És majd jól meggyurmázzák, és pihenhetsz is egy kicsit.
Végülis a net is jó erre
Tényleg, az számít, hogy van-e lakás az ember nevén meg ilyenek? 2005.01.21 17:12
Nagyon élveztem, hogy ilyen "komoly" dolgon vehetek részt
De tényleg szuper volt, és most már a kezemben is van a papír. Úgy terveztük, hogy délután indulunk Szentesre, de csak holnap reggel megyünk, mert Zsoltika még mindig alszik... Borzalmas éjszakánk volt, fél 1-kor aludt el Zsoltika, aztán fél 4-től már fent volt, sírt, látszott hogy fáj valamilye... és 5-kor aludt el újra. Ezért ma nappal pótolja az alvást
Viszont rettenetes idő van kint, jobb is hogy nem most vagyunk úton.</font>
A 2-est mértékkel lehet fogyasztani, 1-esből meg akármennyit ehetsz.
Bár nekünk nem olyan van
És milyen új dologra készülsz?
A 7végén újra vissza kell fognom magamat.
Most 6 percre feküdtem be, már 2 alkalommal, de hetente csak 1x megyek. Így is be kellett kennem naptejjel a hasam-mellem mert az első alkalommal megégtem
Szóval szerintetek milyen gyakran érdemes / szabad menni? Úgy gondoltam, hogy még egy darabig csak 6 percre fekszünk be, mert nagyon hófehérek vagyunk még mindig. Aztán gondolom, ha megvan egy jó kis alapszín, elég lesz heti 1x napozni, de addig hogyan csináljuk?
2005.01.22 11:47
2005.01.24 07:33

Pedig egy héten 3-szor halok meg edzés címén. És betartom a norbit is. Nem értem, mi van, és nagyon el vagyok keseredve.
Van tapasztalatotok? Tarthat ennyi ideig a stagnálás? Nem maradok örökké a 165 centimhez 89 kiló? Vagy velem van valami baj?