Ann,
nálunk Gabi egyformán tojik rám, akár veszélyes, akár nem, ami miatt szólok. És az apjára sem hallgat, pedig ő aztán tud hangsúlyt adni a "nem"-nek.
Szóval ő egyszerűen ilyen. Éljenek a legokosabb gyerekek!
Tetszik, hogy már megvannak a neveitek.
Tündér,
kíváncsi vagyok, hogy mekkora lehet Ilang, mondjuk ő már eleve nagyobb volt Gabinál.
Mucus,
nem tiltunk mi sok dolgot, a szemetest, a vécébe belenyúlást és az elektromos gépek kapcsolgatását (még a konnektorokat sem, mert nem érdekli
). Amivel következetesen kiakaszt, az a szemetes, pedig hidd el, tényleg keményen szólok miatta, mindig szólok miatta, és borzasztó mérges vagyok, ha beletúr. Ezt érzi is, és mégis... Szóval ő már csak ilyen folyamatosan próbálkozós alkat. (Most jut eszembe, hogy a forró sütőhöz nyúlás miatt is szólunk, hogy ne nyúljon hozzá, forró, forró, mégis nyújtja mindig az ujját szép lassan, hogy azért ő kipróbálná.) Remélem Bebus nem "romlik el", most, hogy leírtad, hogy ő milyen ügyi ilyen téren.
Rendrakás: Gabi eszméletlenül rendmániás, ha valami nincsen a helyén, odaviszi, és addig nyüszög, amíg ki nem nyitom az ajtót, hogy a helyére tehesse. Ez a játékokra persze nem áll, de amikor mondom neki, hogy be kell rakni a dobozba, akkor elrakja, mert ezt is egyfajta játéknak fogja fel.
Irigy vagyok a 10 perc utáni elalvásotokért, nálunk kereken egy óra, amíg elalszik, és közben végig ott vagyok mellette. DBarbi,
mennek a drukkok folyamatosan!
Szép napsütéses napot!
Zsizsa

Nagyon boldog vagyok, de főleg hatalmas nyomástól szabadultam meg! Azaz igazándiból még nem fogtam föl

Mikor ezt megtudtuk, elkezdtük felvenni a kedvenc rajzfilmeket. Így a Kicsi piros traktort szinte mindennap megnézzük