Magnoli, MMC, Amidaalah, Kat, Csicsi ezer gratula nektek!! Sok boldogságot a babákhoz!!
Úhh, de lemaradtam mindenről!!!!
Magnoli, a seb monnyon le, te pedig gyógyulj meg sebesen! Mindjárt itt a hétfő és jöhettek haza, éljen! Képeket a kismanóról!
MMC, de jó, hogy ti is túl vagytok rajta, neked ez akkor tényleg alkati kérdés lehet, de a lényeg, hogy Botival is minden rendben!! Puszi a kis csöppnek - aki egyáltalán nem is olyan csöpp!
Amidaalah, Marcika de szép sudár termet! Gratulálok szívből, és éljen a tej!! Marci egy igazi mintababa, remélem marad is! Köszönet a történetért, így leírva nem hangzik rosszul, örülök, hogy szép élmény volt neked is!
Kat, 10/10 nem semmi!! És köszi a képet, Balu egy kis tündérmanó!!! Haha, jobban szereted a fagyizást, mint a császárt?

Azért nagy megkönnyebbülés, hogy minden jól ment és főleg, hogy jól érzed magad - maradjon is így!!
Csicsi, Luca baba is szép nagyra sikerült, gratulálok nektek - és köszönjük apának a jelentést!!
Csalexandra, de jó, hogy téged pedig kiengedtek!! Milyen otthon??? Hogy telnek a napok, éjszakák?
Jaj micsoda jó hírek!! Annyira sajnálom, hogy alig jutok géphez - mi most költözünk ezerrel és az "utolsó" simításokon ügyködöm - most meg csak nézek, hogy mi minden csoda történik itten!!
Mmc, én is anno semicillint kaptam, el is múlt tőle a bacim. Majd most szerdán megyek ismét, azt hiszem, lesz egy ellenőrző kenet megint. Én is úgy tudtam, hogy a babának csak akkor kell antibiotikum, ha a szülés alatt nincs idő intravénásan megkapni a szükséges (két?) adagot.
Jaj, most olvasom, hogy ijesztgettek a kórházban...
Ah és most olvasom, hogy aggodalomra semmi ok!
Ildi, sajnálom, hogy visszajött a strepto

Olyan nyomi egy baktérium... A korai nyílásra nekem azt mondták, hogy a baci okozta folyamatos gyulladás miatt alakul ki, illetve a burkot is egyre vékonyítja, ezért okozhat koraszülést. Remélem semmi ilyesmi nem játszik nálad!! Gyógyulj meg!
Savariaa, pedig azt hittem, május 24-gyel én vagyok a nemhivatalos utolsó.

Előtejet akkor sem találsz, ha a meleg zuhany után kicsit "nyomást gyakorolsz"? Én nemrég vettem észre, hogy akkor van valami - mennyiségre még egy csepp sem, de valami.
Veronika, szupercuki ez a kép, Adri nagyon tud pózolni!!

Szuperadri most gyorsan repül, ezért kell mindkét kezét feltartania.

Jaj de megnézném azt a hasrafordulást is, kis sajtkukac! Én még nem értek hozzá, de ez azért elég jó mutatvány egy háromhetestől, nem?
Jobbulást kívánok anyukádnak és a férjednek is, ez nem jött túl jókor...

Tarts ki!!! Küldök egy kis energiát, jó?
Picur, Álmos továbbra is zabálnivaló, jól látom, hogy eléggé anyára hasonlít? 5 kiló? Vow de szépen nő! A szép és a növés egyaránt hangsúlyos!
Amúgy engem kihagytál a sorból, de jogos, mert jól el vagyok tűnve!
Sandie, én is elkezdtem pár napja vizesedni, van rá ötletetek???

A vérnyomásom nem magasabb, de a lábfejem hurka-kolbász, és persze az összes cipőm szűk...
Álmod anyóssal

Remélem nincs cella a kórházban!
Kat, Csicsi - nyákdugó!!! Akkor az tényleg az volt.

Kat, sajnálom ezt az ovsz-es kálváriát, de minden jó, ha vége jó! Meglehet, ez a kis idegeskedés hozta ki Balut??
Én most kicsit elképedtem, hogy tényleg mindenki megszül most, a hónap elején? Én még nem igazán szeretnék, még egy két hétre azért számítanék... Még korai is (37. hetet épp csak betöltöttük, azt sem tudom, mekkora lehet babó, mert nálunk most jön még csak az UH). És persze jó lenne legalább nagyjából elkészülni és főleg felkészülni. Lesz olyan pillanat, amikor azt mondom majd, most már jöhetsz, kicsi kincsem? Bár legalább a kórházi pakkok szorgalmasan gyűlnek és van egy to do listám is - elég hosszú, de legalább megnyugtat, hogy van.
Boldog anyák napját NEKTEK!!!
Puszi, b.