2005.01.14 10:29
És persze egész éjjel szültem, vagyis én nem, soha, viszont mindenki más. És olyan volt, hogy mindig frissítettem, (mint itt a fórumon, hogy van-e új hozzászólás) és akkor előről kezdődött, hogy nem szülök még mindig
Ja, és amit nem szültem, azt nem a dokibácsi vezette, hanem a Savitri. És nekem sose sikerül folytatni az álmaimat, ha felébredek közben, de a 6 megszakítás ellenére mindig ugyanezt álmodtam tovább. Pedig nem akartam. Szóval elég rossz volt. Lehet, hogy jobb lett volna felkelni... Na, most már mindegy. Olyan vagyok mint a mosott kaka, de muszáj varrnom, mert holnaptól nem lesz varróhelyem, mert elkezdik összerakni a konyhabútort, persze csak ha el sikerül hozni a bútorlapokat. Olyan elkeserítű, mert még jó, hogy ma reggel nem indult el az autójuk a sógornőméknek
Pedig már ma este elkezdték volna a fiúk, és legalább az egyik oldal meglett volna a hétvégén, jövő héten a másik, és majd egyszer csak meg majd a fölsőszekrények is. Dehát ebből nemtom, így mi lesz. Na, mindegy. Nem tudtok valami olcsóbb fuvarost? Szerntem 2 km-nél nem több a táv egyébként, csak elég sok a bútorlap
Mondjuk nem lepődtem meg nagyon, mert ha azt vesszük várható volt. A mi lakásfelújításunkat üldözi a balszerencse, de nem adjuk fel,előbb utóbb meglesz... Mondjuk jobb lenne, ha nem lenne itt kopácsolás, mikor hazajövünk a kórházból... Na, majdcsak megoldjuk valahogy... 2005.01.14 10:34
2005.01.14 11:13

2005.01.14 12:10
,viszont ma vicces volt a doktorbácsi, és azt mondta, hogy már megszülethetett volna ez a baba karácsonykor, akár odatehettük volna a fa alá, de a végén jó, ha a húsvéti nyúl mellé oda lehet rakni.
Naon bírom, hogy ilyen jó fej az ember!
És remélem, hogy Hanna nem akarja lekésni a húsvéti nyuszit... 2005.01.14 12:14
ez van, tudom hogy butaság, de nem megy másképp!! 2005.01.14 12:14
Rendes baba ez a Levi!!
Még a ctg-n is mindig meglepődnek, hogy milyen aktív. Tegnap 12 perc alatt 10 mozgást produkált!!
No de sebaj... 2005.01.14 12:43
Ugye az egyik alszik, a másik meg itthon maradt addig, míg én itt vásárolgattam
Persze ez neki nem volt olyan nagyon megterhelő...
Órát lehetne hozzá igazítani
Eszembe jutsz mindig, mert még régen írtad, hogy te megmondod előre, mi hogy lesz, de ugye Gergő megnyugtat, hogy á dehogy. És aztán persze úgy lesz, ahogy te mondtad
No nálunk ugyanez a helyzet, és nagy erőfeszítésembe kerül, hogy ne dörgöljem kedves uram orra alá, hogy ugye megmondtam. Irtó kiszámíthatóak a dolgok nagyrészt
Legalábbis vannak, amik azok
És vannak, amik nem
Meg jön Lili majd. Kíváncsi vagyok, mi van a kis Hanaval.
Mert ugye most sokat volt itthon, és ma meg tegnap dolgozott. Érdekes, pedig ő nem az az ömlengős típus ilyen helyzetben. Olyan jól esett!
2005.01.14 13:00
De most még nem, és ez nagyonjó!!! És már a párnákat is majdnem megvarrtam. Viszont ki kell pakolnom a konyhát, úgyhogy zsebes tartó egyenlőre nem lesz, viszont lesz konyhabúúúútor!!!!!!! Jajdejó vagyok! 2005.01.14 13:13
Ami azt jelenti, hogy egy 120cm-es vízmértékkel megyek majd veletek találkozni
Mert ugye én ráérek menni
Remélem azért 3körül odaérek...
2005.01.14 13:18
Na, tényleg húzok mosogatni
Mert Gergő csak a tányérokat mosta el tegnapelőtt, és a többi még mindig ott van, meg a tegnapi edény is...
De már nincs sok... Csak nekem túl sok...2005.01.14 21:42
Ez garantált! 
2005.01.14 22:24
Bagzerék cicája szuper és hatalmas, és nekem nagyon tetszik a lakás. Fel is merítette valaki, hogy esetleg meg kellene venni, és kinevezni főhadiszállásnak
És tök jó terápiás tali volt, mert nem is akartam menni, de gondoltam, hogy lassan becsavarodok itthon, szóval muszáj mennem, és igazam lett.
Aztán mire hazaértem, itt termettek a konyhabútor részei, és holnap el is kezdik összerakni.
Dejó lesz. 2005.01.14 23:02
na jó, egy stoppost vittünk haza.
ezt Eszterrel állapítottuk meg, mert hatttalmas
! Ésmég jókat beszélgettünk, ami rettentően hiányzott már. Azt hiszem nem is a babát lesz nehéz kivárnom, hanem a következő talit
Hiányoztál nekünk nagyon, Savitrivel együtt!!!

2005.01.14 23:22
2005.01.14 23:48

2005.01.15 08:46

2005.01.15 12:12

Puszi Rozi!2005.01.15 13:03

2005.01.15 13:12
2005.01.15 13:44
2005.01.15 14:35
). Én mindig a háromórás periódusra tervezek, aztán nagyot koppanok.
(nem vagy fiatal? hány éves vagy?)

2005.01.15 14:54
-ez nem fog javulni)!
De lehet,hogy az OPera nem támogatja,mint böngésző? 
2005.01.15 15:35
Pedig pl nekem semmi okom rá, merthogy kszül a konyhabútorom, már majdnem megvan egy szekrény, amit aztán széjjelszerelnek, és leélfóliáznak, és újra összeraknak. Szóval lehet, hogy ma már a mosogató kész lesz
Persze nem tuti, de hátha. MOndjuk így hiába is lesz kész, hogy munkalap nem lesz, mert nem rendelte meg az én drága férjuram teganap.
Mert nem volt rá idő, mert könyörögtek, hogy vágják le azokat a lapokat, amik azért hiányoztak, mert a rendelésnél nem hallgatott rám, és elmentünk anélkül, hogy a kérésünket összeegyeztettük volna azzal, amit a srác a számítógépbe bevitt.. Na, nem részletezem, a talin már úgyis elpanaszoltam, csak akkor még nem láttam, ennek milyen következményei lettek, de most már tudom.
De azt hiszem, ez lehet, hogy már csak abszolút hormonhiszti, meg attól is van, hogy sose akar készlenni nálunk semmi. De tényleg, ez az utolsó dolog, a konyha, és készen vagyunk. Vagyis nem, de legalább a felszín meglesz
Szóval majd cserélgetni kell ezeket is asszem
Megpróbálok utána nézni, hogy van-e valami lehetőség nagyobb területre, mert én már nagyon beleéltem magam, hogy mindenkinek legyen majd egy mappája, és abba tegye majd az új csemete-fotókat... De valszeg ez kivitelezhetetlen, ha összesen vagy 70 képet tudunk feltenni
2005.01.15 15:41
Nálatok nincs valami ilyesmi hülyeség? És a tálca az nekem eszembe jutott ott, de nem akartam szóvátenni, nehogy szabadkozz
Majd ha jön vissza a könyv, jönnek a tálcák is. Jó terv, nem? 
2005.01.15 15:45
A szülés nem volt túl kellemes, sőőőőt, de megérte. Leírom majd mi volt, de egyenlőre annyira nincs semmire időm.... Bálint szinte egész nap cicin lógna,másfél óránként hamizik,a kórházban csak haminak hívták a csecsemősök

2005.01.15 16:04
Na, most már egyre kíváncsibb vagyok Erikára is hogy hogy illenek majd össze
Pont ez a lényege az egésznek, hogy segítünk egymásnak, ha mással nem is tudunk, azzal, hogy meghallgatjuk egymást, meg osztjuk az észt
egyébként ha visszanézel, asszem a tegnapi vagy tegnapelőtti archívban van táblázat, és ott meg tudod nézni, hogy kinek hányadik csemetéjét várja, hány éves, meg mikor szül, meg szült-e már, és ki lett ő, meg ilyenek. És ha leírod az adatokat, amik ott vannak, akkor Katy, aki a táblázatfelelős, téged is felvesz. 
2005.01.15 16:08
2005.01.15 16:12
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint