A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2013 Júliusi babavárók

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni a csapathoz, ha befogadtok!
3. gyerkőcömet várom július 25-re. István kórházban fogok szülni.
Szívesen beszélgetnék veletek!

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo

Szia Indigo

Hát majdnem egy napra vagyunk kiírva:)
Mesélj egy kicsit magatokról.
Fiú vagy lány?

Lilypie Pregnancy tickers
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Szia Cicamica, a 18. heti UH alapján kislány lesz! Remélem nem nézték el, mert az összes kinőtt fiú cuccot már ki is pateroltam, hogy a picur ruhái beférjenek a szekrénybe.
Nem lenne jó, ha most mégis kiderülne, hogy kisfiú. Na de pénteken megyek dokihoz, akkor ismét rákérdezek, hogy mi a helyzet.

Egyébként Nekem is mind a 2 várandósságom során magas volt a cukrom és diétánom kellett.
El is mondtam a dokimnak,de azt mondta, hogy csak a 24. héten lesz terhelés, de nem a 75 g-os cukros lötyi, hanem a zsemlés módszer. Erről hallottál már? Azt olvastam az interneten, hogy 15 %-ban ad álnegatív eredményt.
Nem tudom nem-e érdemes a 75 g-os cukros terhelést megcsinálni egyből, ha a másik ekttőnél gond volt.
Na mindegy pénteken megbeszélem vele.

Azért magamnak méregetem a cukromat és próbálok diétázni is. De kipróbáltam a zsemlés módszert itthon és az 1 órás értékem 7,3 lett.
Bár nem tudom, jól mér-e cukormérőm, mert 7 éve nem használtam. Szerinted el szokott állítódni?
Illetve csak régi lejárt tesztcsíkom volt itthon, így emiatt sem tudom, hogy jól mér-e.
Na de jövőhéten már veszek tesztcsíkot és szerintem ilyen ellenőrző oldatot is, vagy mit, és megtudom, hogy jól mér-e a készülék.
Neked van ezzel tapasztalatod?

Na túl sokat beszélek, :)

Te hol fosgz szülni?

Üdv, Indigo

indigo

Szia Indigó!
gratula a picihez :)

Indigó én is a zsömle+tej verziót kapom majd ismét..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nitácska, én is gratulálok Neked!
És Neked volt gond a vércukroddal az előző kettőnél?
Diétáztál? Vagy most diétázol?

Indigo

indigo

szia Indigó!
üdv a csapatban:) gratula a 3. hoz is:)

én is 23-25 re vagyok kiírva:)
csilli83
Dunaharaszti

Szia!

Én nekem a második cukorterhelés tökéletes lett azóta nem tartom a diétát :oops:

Nekem szerintem csak 26 héten lesz cukorterhelésem,és dokihoz is csak jövő hét szerdán megyek majd:)

Szülni vagy a Jánosban vagy a régi Kútvölgyibe fogok ,attól függ mit mond a dokim,mert hozzá ragaszkodok.

Véleményem szerint nem jó a zsemlés módszer,én ragaszkodnék a cukros lötyihez.Nekem nincs vércukor mérőm itthon.
Most mennem kell :lol:

cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Szia,Csilli, köszönöm a fogadtatást! Én is hagy gratuláljak az új jövevényhez!

Cicamica, köszi a választ!

Indigo

indigo

Udv Indigo! Van mar lista a lehetseges baba-nevekrol? ;)

Aprilis 8: Dokibacsi
Majus 9 8.30 Vedono

julius 8ra vagyok kiirva, elvileg kislany

Peterfyben fogok szulni ujra
sargahibiszkusz
Budapest

Sziasztok!

Hát megint hatalmas hó van,ilyenkor nem szívesen mozdulok ki,de mennem kell a védőnőhöz.

Indigo!A zsemlére egy óra múlva 7,3 szerintem jó,mert 2 óra múlva kell vissza állnia az eredeti cukor értékre(1 óra múlva a legmagasabb mindig).

Szerintem ragaszkodj a cukros lötyihez,éhgyomrit úgy is nézik,és az egyetlen biztos eredményt adó vizsgálat.

Te hol fogsz szülni? Név? Merre laktok?

Mindenkinek szép napot,remélem Nitácska Vatael jobban vagytok:) 8)

cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Szia, Sargahibiszkusz, köszi az üdvözlést! Igen a lista egy névre szűkűlt, úgy néz ki Anna lesz az új jövevény. :)

Cicamica, én sajna úgy tudom, hogy a zsemlés módszernél 1 óra múlva 7 alatt kell lenni a vércukornak. Úgyhogy nem vagyok benne :(, de az is igaz, hogy vénából vett mintát kell nézni, mert az ad pontos eredményt.
Az István kórházban fogok szülni, és budaörsön lakom.

indigo

Szia Indigo, szép nevet választottatok :)

Én pénteken voltam a cukros terheléses vérvételen. Kellőképpen meglepődtek, hogy nincs éhgyomris cukros eredményem. Csupán azt nem értettem, hogy meddig tartana ott a laborban levenni egyet? Na mindegy a lényeg, hogy lecsapoltak 5 kémcsővel, majd megittam a cukros lötyit és 2 óra múlva levettek még egy kémcsőnyi vért. Tegnap már el is hozhattam az eredményt. 6,3 lett a cukrom, egyébként elég magas a PLT-THR számom és a koleszterinem is magas lett 8,3. A többi vagy jó vagy kicsit alacsonyabb a kelleténél.
Csütörtökön megyek a dokimhoz, majd meglátom, hogy mit mond. Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy ki lakik a pocakomban :) Egyébként kisbéka jól érzi magát, mert sokat rugdos és mozgolódik. Jaaa és jövő héten megyek 4D-re. Elvileg 1/2 rás vizsgálat és megkapom DVD-n a filmet.

KépKép
Kép
homano
Budapest XV. kerület

Anna szep nev, a lanyom is Anna Sara ;)
sargahibiszkusz
Budapest

Szia, Homano, köszi! A cukorterhelésed tök jó lett! Ilyen eredménynek én is örülnék! :)
Drukkolok, hogy minél előbb megtudd, kisfiú, vagy kislány lakik a pocidban.

Sargahibiszkusz, köszi! Nekem is tetszik! A Sára is szép név!

Lányok, Ti hol fogtok szülni?

indigo

Sziasztok!!!!!

Indigó köszönöm én is :)
hála égnek egyiknél se volt semmi gond a cukrommal remélem most se lesz..

Cicamica köszönöm én már teljesen jól vagyok :)

Homano reméljük kiderül ki lakik a pocakodba :) még 1x én is szeretnék menni 4d-re de majd csak a 27-28.hét környékén.mr 2x voltam eddig :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Indigo: nálunk ha lány lett volna Panni lett volna:)

Homano: reméljük hamarosan kiderül , hogy ki lakik a pocakban:)

Táblázat? alakul?
csilli83
Dunaharaszti

sziasztok! újra itt... már külföldről egy darabig! :)

Indigo, üdv itt, szerintem, bocsi, hogy belepofázom, de, ha volt gond a cukroddal mind a két terhesség alatt, akkor nem biztos, hogy elegendő a zsömlés teszt! :( sajnos nem sok nőgyógyász ért ezekhez, amúgy meg full profik a szakmájukban, de ez másik szakma!

nekem a cukros lötyinél rossz lett az 1 órásom és azt kérte az endokrinológus, aki ugye mindenféle hormonproblémákkal foglalkozik, pl. a cukorral is többek között, hogy reggeli után 1,5 órával nem lehet 7 fölött, így egy hétig minden nap méregettem!!! szerintem a lejárt tesztcsík sem szerencsés! de hajrá! (nekem amúgy terhesség cuk. betegségem nem volt még, de az IR-em miatt kb. úgy kellene diétáznom, mint a cukorbetegeknek :S)

nitácska, jajj, majd küldd a képeket! nagyon izgi! légyszi mond el, hogy mi is a neve kocsinak?

mi ápr. 30-án megyünk a 4D-re, a G1 intézetbe! az uh-s néni szülésznő volt, majd szonográfus lett és nagyon profi, kedves, türelmes! szóval tényleg profi!!! :) már alig várom! :)

mindenkinek jobbulást, ha esetleg még beteg valaki! mi jól vagyunk, megúsztuk a bárányhimlőt is! ;)

itt kint nem járnak a gyerekek oviba-bölcsibe, szóval most szabin vannak ők is! kicsit nehéz velük, mert szerintem unatkoznak, de apa hiány szempontjából elég lesz az elkövetkezendő 1,5 hónap is, ami még vár ránk egyedül! :/

mi Benizzük Benedekünket! :) imádom a nevét. az új babának még nincs meg a neve... :S sajnos elég nehezen jutunk dűlőre, az eddigi favoritok ugye kilőve, és nálunk is van olyan "szabály", hogy ha van már a családban, akkor olyan nevet nem adunk, illetve nem is szeretnénk pl. fiú esetén apa, lány esetén anya nevét adni. én semmiképpen! :P

bocsánat, hogy másra nem reagálok most, de igyekeztem odafigyelve átolvasni a lemaradásom, ami nem volt kevés :( most már jövök gyakrabban, ahogy időm engedi :)

sophie27

Sophie: jujj Benedek:) annyira szép név, annyira szerettem volna...de sajna nem lehet

milye alternatívák vannak? a nevekre???

Indio: én a szt. Imrében szülök:) ismét:)
csilli83
Dunaharaszti

Zsófi itt a link..a csajt meg kel kérdezni lesz e még vagy ha van hol lehet még kapni..

http://baba-mama.vatera.hu/babakocsi_babahordozo/babakocsi/4_funkcios/wonderwalk_drapp_rozsaszin_babakocsi_mozessel_1730633123.html

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Indigo, en a Peterfyben. Mar ketszer bejott, ket tok mas helyzetben. Eloszor ott volt a fogadott orvosom, problemamentes szules volt. Masodjara epp csak beestunk, felvetel ideje a zaron 19.49, szules 20.20. Hat nem ert be, de az ugyeletes profi volt, a szuleszno egy gyors tunder. Es volt dolga, mert tenyleg kapkodni kellett. Ebben a fel oraban benne volt a betegfelvetel onnan kezdve, hogy neve, anyja neve.... Es mekoniumos volt a magzatviz stb stb. Szoval kierdemeltek a bizalmam ;)

Majus 9 8.30 Vedono

sargahibiszkusz
Budapest

Nitacska, köszi a linket, írtam neki, kíváncsi vagyok, meg ugye nekem kellene a hordozó is... :S szóval majd meglátjuk. van talonban 2 babakocsi ismerősökön keresztül, de azért meglátjuk, hogy melyik, milyen! :)

Sargahibiszkusz, akárcsak az én második szülésem :) bár ott nem volt betegfelvétel, meg semmi egyéb, csak elkérték a papírokat, megnézték, hogy minden okés-e, aztán már mentünk is szülni! 5 óra után 5-10 perccel még a vizsgálóban vártam, utcai ruhában, hogy jöjjön már valaki megnézni, itt már 2 perces fájásaim voltak jó ideje... 5:37-kor pedig Eszti már kint! :)

Csilli, köszi! mi is imádjuk! :) és olyan édes, jó, ő már nagyfiú, augusztusban lesz 5 éves, és az oviban is kikéri, ha le Bencusozza a dadus néni, hogy ő nem Bencus, hanem Benedek :D

Indigo, ja, és én pont július 25-re vagyok kiírva :P szintén Szt. Imre, ahogyan eddig már 2x :)

sophie27

Sophie: akkor együtt szülünk???? :) Szent imre mi is és július 23-25 között:)
csilli83
Dunaharaszti

Sophie, akkor hasonlo ;) Az volt a durva, hogy meg volt 8 napom, szilveszter volt. Delutan. Gondoltam, akkor jojjenek at az uram baratai. Csinaltam 50 szendvicset kb, kiporszivoztam, majd 6 korul beultem egy kad vizbe. Zart mehszajjal meg lehetett. Na mire kiszalltam 5 percesek voltak. 7kor indultunk a korhazba, korbetelefonaltunk, hogy varjanak fel orat, megneznek, es ha hazajohetek, johetnek hozzank bulizni. En naiv..... De vegul lett helye a szendvicseknek, tejfakaszto party lett a bulibol

Majus 9 8.30 Vedono

sargahibiszkusz
Budapest

Sziasztok! Szia Indigo!

Meg lett az amnio eredménye: negatív. Kislány lesz. Eddig a Panni név az, ami mindkettőnknek tetszik. Apácska kicsit finnyás....
Lányok! Bevallom őszintén én nagyon félek a szüléstől. Csak irigykedni tudok, akinek már pozitív tapasztalata van....Ápr. 22-én megyek szemészhez, mert nagyon gyenge a szemem és lehet hogy természetesen nem is szülhetek....nem is tudom mi lenne a jó. 40 éves elmúltam....Ti mit gondoltok?

Mindenkinek tavaszváró szebb időket kívánok!
ungeszbungesz
Budapest

Szemhez nem ertek ;( De a termeszetes szules vagy csaszar nem feltetlen korfuggo. De ahogy jobban biztonsagban erzed magad. Gondolom, utanaolvastal, es tudod, hogy mindkettonek megvannak a kockazatai. Meg az elonyei. Ha az orvosod felajanlja, szerintem azokon ragd at magad.

Majus 9 8.30 Vedono

sargahibiszkusz
Budapest

Ungeszbungesz: nyugi, ha a szemész valamit talál azonnal szól és akkor max császár lesz.
a szülés miatt pedig ne izgulj nem lesz semmi baj. próbáltál már homeos bogyókat? nekem agyon bevált szülés előtt és alatt is. gátmasszás is nagyon sokat segít és egy jó szülésznő.:) nálunk ez volt a recept és nagyon bejött:) barátnőm is 40 évesen szült nyugi nem volt semmi.
csilli83
Dunaharaszti

jah és Panni lett volna nálunk is ha lány:) de majd a 3.:)
csilli83
Dunaharaszti

Csilli, hát, akkor így fest, bár nálunk Eszti 1 hetet késett, Beni 1 héttel jött előbb, így ki tudja ezt kiszámítani :) mindenesetre jóóó lenne! :)

az előbb nem válaszoltam a névre, eddig a Nóri volt mindkettőnknél a befutó, de én még nem tudom pontosan, hogy mit is szeretnék, vagyis, nagyon tetszik, de azért még keresgélek, hátha lesz jobb is, de persze apával mindenképp egyeztetünk!

Ungeszbungesz, de jó, édes a Panni név, és szuper, hogy minden oké vele!!! :) szülés kontra császár... én azt hittem, hogy mekkora mázli, aki császárral szül! és megmondom a frankót, hogy most 3.-ra el is képzeltem magamban, hogy jól beszerzek egy olyan szemészeti igazolást (5-ös feletti mindkét szemem negatívba), hogy csak császárral szülhetek, de tegnap láttam a FBon egy videót egy császárról, nem volt semm különös, szóval egy sima császár volt, háááát, inkább meggondoltam magam, és legyen, ahogy lennie kell! 2x szültem, nagy babákat, Beni 4120g, Eszti 4450g volt 60 illetve 58 cm-rel, nem volt egy leányálom, de talán még mindig inkább ezt, mint egy császárt, ami azért egy komoly hasi műtét! :( szóval én inkább term. párti vagyok, még, ha a császárról azt is gondoltam kis naívan, hogy a könnyebbik út, mert persze fogalmam sincs, sosem szültem úgy, csak gondolom, hogy no fájdalom... szóval tény, hogy úgy kell döntened, ahogy a szíved diktálja és ahogy a legbiztonságosabb!!!

sárgahibiszkusz, jó kis tejfakasztó! :) megérte annyit fáradnod! :))

sophie27

ja, és a táblázathoz még csak ők küldték az adatokat: homano, csilli, nitacska, vatael... más nem akar szerepelni benne? :(

sophie27

császár:ott is van fájdalom csak utána.van pár barátnőm aki így szűlt és hát nem egy leányálom :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hát én is a természetes szülés mellett teszem le a voksomat. nekem hál istennek nagyon pozitív volt, mindenki ki volt akadva, mert úgy rohangáltam utána mintha mi sem történt volna ( hála a szülésznő gátvédésének)

Sophie: majd cseréljük számot és akkor tudunk alkotni, ha véleltlenül összefutunk :)
a Nóri nekem is tetszik, de a szívem csücske a Panni:D
csilli83
Dunaharaszti

Sziasztok

Nekem anno a nagy baba miatt 1ésfél óráig tartott míg a szülőágyon összevartak,és kb. 4 hónapig nem tudtam normális életet élni a fájdalmak miatt.Majdnem kómába estem stb.... De muzsáj volt a kisfiam majdnem korán jött megállították,és leszállt a feje,plusz kész volt a koponyája,gyakrolatilag nem volt kutacsa.
Nagyon szerencsésnek tartom azokat akik természetes úton gyorsan szülnek.

A császárosoknak általában 1-2 nap és a nagyán túl vannak.Minden barátnőm gyorsan felépült,nekem is azt javasolta a dokim,mert mégegyszer nehezebb lesz összevarrni annyi helyen :oops:már a meglévő hegek miatt is.

De én szerintem is ezt az orvossal közösen kell eldöntse a kismama,ki tudja mi lesz még nálunk is,egy a fő egészséges legyen.

Mindenkinek szép melegedő napokat kívánok 8)

cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Én is erősen elgondolkoztam az elsőnél, hogy nem vállalom a természetes szülést a szemem miatt. Majd utána érdeklődve optikusoknál, kiderült, hogy a dioptria miatt nem adnak ki császáros javaslatot, csak ha komolyabb baja is van a szememnek. Ez 5 évvel ezelőtt volt. Mire elérkezett a szülés ideje tökéletesen megbarátkoztam a gondolattal, hogy természetes úton fogok szülni, és a kezdeti félsz is elmúlt a szüléstől.
Nem mondom, hogy gyorsan és egyszerűen szültem, mert több órásra sikeredett a kitolási szakasz, de örülök neki, hogy természetesen szülhettem, amihez végül a szülésznő ragaszkodott. Azt mondta, hogy igazán megérdemlem :) Ez is sok erőt adott.

Ma megyek dokihoz, drukkoljatok, hogy megmutassa magát. Már nagyon kíváncsi vagyok ;)

KépKép
Kép
homano
Budapest XV. kerület

Homano: nagyon várjuk a fejleményeket! :)
csilli83
Dunaharaszti

homano, nekem van ismerősöm, akinek 9-es a szeme, vagy annyi volt, de talán megműttette, de neki kiadták a császárra az engedélyt. nekem mind a két szülés előtt annyit írt csak a szemorvos, hogy hosszú, elhúzódó szülés nem javallt, de ennyi! :) az meg megint csak egy olyan érdekesség, hogy kinél mi a hosszú és elhúzódó szülés! nemde!? :)

mennek a drukkok!!! remélem, hogy megmutatja magát neked a pici! :)

cicamica, végül akkor neked sima szülés volt!? a varrás nekem is a legrosszabb része a szülésnek!!! :( nálam is bő 1 óra volt először, és hiába volt 2x-ra gátvédelem, akkor is adódtak sérülések, sajnos nagyon ramaty a kötőszöveteim állapota, szóval varrás akkor is volt! és ugye a szülési fájdalmak addigra már rég a múlt emlékei, ahogy megfogod a pici babád a karodba, már nem is tudod felidézni, hogy mit is éreztél, de a varrás, az mááás :S

Csilli, okésss! :)

sophie27

Sziasztok!!
nekem is kell mennem szemészetre papírt kérni a szemeim állapotáról mivel már lassan 4 de lehet 5 éve szemüveges vagyok..remélem ezért nem kell császár. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nekem is mondta a doki a szemészetet már Barnusnál is , de akkor nem jutott időm elmenni, szerintem most is kihagyom:)

mostani babó nagyon elemében van:) ezerrel rúgja ki a ház falát:)
csilli83
Dunaharaszti

Csillus akkor nem olyan nagy baj ha kihagyja a ember?
:roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Szerintem vanank újak üdv nekik:)

ma megkaptam az sms-t a genetikáról: hívjon fel jó hírrel szolgálok, genetikus...
ilyen hülye sms-t
eleve nem akartam megcsinálni, csak már nem hagytak békén, jóra készültem, de legalább 100% a fiú, a név egyáltalán nem az

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

kemse

Nitácska: nálam nem volt gáz. nekem 2 éves műtötték a szemem, azóta szemüveg, vagyis csak melóhoz hordtam. már 2 éve nem volt rajtam.... hát nem tudom, neked miért kellene. mondjuk nem veszítesz ha megnézeted. én most lehet h megnézetem amikor Barnusra is ránézetek ( nővérem a szemészeten dolgozik oda akarom elvinni, akkor nem kell sorba ülni)

Kemse: milyen nevek vannak:????
csilli83
Dunaharaszti

Csillus én se értem minek kell mikor már Barnikánál is szemüveges voltam és akkor nem mondta a doki.de most valahogy rákattant a szemüveges témára.de ha ettől boldog hát elmegyek.veszíteni nem vesztek :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska, Csillus, nem akarok okoskodni, de ez azért fontos, és igazából nem az orvos érdeke, hanem a tiéd, hiszen, ha a szemfenéken van esetleg valami apró sérülés, és a szülés, erőlködés miatt esetleg leválik a retinád, vagy bármi más baj lesz, ő nem fog felelősséget vállalni, így ezt mindenkinek a maga lelkiismeretével kell lerendeznie! bizonyára nagyon ritkák az ilyen esetek, de az ördög nem alszik alapon, én eddig mind a kétszer elmentem! ha igazán alapos a szemorvos, akkor a pupillatágításos vizsgálatot végzi, ami után vezetni nem igen tudsz! :S szóval mindenki döntse el, hogy fontos-e ez a vizsgálat, de szerintem semmi különös nincs benne, és tényleg a mi érdekünk, nem másé :)

Kemse, azért én örülök, hogy minden okés, ezek szerint a fiúnak nem örültök annyira? vagy nagyon lányban gondolkoztatok?

még azért van annyi idő, hogy dúlőre jussatok :) van, aki csak az első találkozás alkalmával szűkíti a 3-4 lehetséges variáció közül a végsőt, ez mondjuk nekem nem menne, de van, aki erre esküszik, hogy meglátja és amelyik név legjobban illik a babára, azt adja :)

sophie27

Sziasztok!

Megjöttem az orvostól.
Továbbra is kislány! :)
Úgyhogy ez már a 3. megerősítés!

A cukorvizsgálatot is megkaptam. Nem volt kérdés, hogy a zsemlés, vagy a cukros lötyi verzió lesz. Mivel gond volt a régebbi terhességemnél, ezért csakis cukros lötyi lesz. :(
No nem baj legalább kiderül, hogy baj van-e ismét.
Viszont most újdonság, más kórház, más orvos, hogy nekem kell megvenni a 75 g glukózt és itthon kell meginnom, majd beutazni a kórházba és beérni a 120. percre. :)
Fura, mert az előző kettőnél fontos volt, hogy ne nagyon mozogjon az ember, mert akkor a cukorszint megy lefelé. No de mindegy ennél a kórháznál úgy látszik, csak így lehet megoldani.
Lányok, glukózt recept nélküllehet kapni? Mert ezt nem tudták megmondani.
Ja és mivel volt éhgyomri vércukor értékem februári, ezért nem kell most éhgyomri.
Volt valaki akinek ugyanilyen módon történt a terhelés, hogy ottho n itta meg a cukros lötyit? Mennyi vízbe kell beletenni?
Előre is köszi!
A lányka szépen fejlődik, továbbra is 1 héttel nagyobb. :)

Sophie, köszi az üdvözlést! Kedden már megjön a fizum és tudok venni teszcsíkot! Én is úgy gondoltam, hogy nem biztos, hogy jót mutat a lejárt, de nem volt rá keret, hogy megvegyem, mert kontroll oldatot is kell hozzá vennem, így 5000 Ft lesz. :( Sajnálom, az IR-t.
A táblázathoz milyen adatokat kell küldeni?

Sargahibiszkusz, hát nem semmi szülésed lehetett. De legalább hamar túlvoltál rajta! Akkor most is szupergyorsra készüljetek! :)

Ungeszbungesz, köszi a fogadtatást! És gratulálok, a jó eredményhez! Illetve a kislányhoz! SZép neve lesz!
És természetes, hogy most félsz a szüléstől! Várj pár hetet, aztán ez az érzés aátcsap abba, hogy bárcsak már túl lennék rajta! :) Az már egy fokkal jobb! Én is félek tőle, pedig már Ő a 3. Dehát akár fél az ember, akárnem akkor is meg kell csinálni! :)
Nekem volt császárom is és természetes szülésem is! Úgyhogy van viszonyítási alapom. A császár sem jobb, az is fáj, csak az utána. A természetes szülésre szavazok!

Cicamica, hú sajnálom a sok varrást! Hátha ebből a szempontból nézem, tényleg jobb a császár. Nekem is 13 öltésem volt, de utána hamar tudtam ülni, így ezért részesítem a természetes szülést előnyben,de ha 4 hónapig nem tudtam volna normális életet élni, akkor meggondolnám. Bár ha már egyszer megszültél egy erős babát, utána már könnyebb és nagyobb a hely is!

Homano, mi újság? Ki lakik a pocakban?

Kemse, gratulálok jó eredményhez! Ja és a kisfiúhoz! Miért kellett genetika?

További szép napot!

Indigo

indigo

Végre van internetem :)
Tegnap ügyesen fordult a baba és a dokibácsi alá tudott nézni, úgy hogy örömmel jelenthetem, hogy újabb kislánnyal gyarapítjuk a csapatot. Most már gondolkozhatunk a néven is :P
Kicsi fiam tegnap erős nemtetszését fejezte ki, mert ő fiút szeretett volna és közölte, hogy ez csak egy bábú lesz. Ma meg már, nagy boldogan mesélte a mamának és a dédinek is. Olyan boldog voltam, hogy sikerült feldolgoznia egy éjszaka alatt.
Indigo a glukózt recept nélkül is adják a gyógyszertárban előre csomagolva, kb 150 Ft. Nekem a dokim azt mondta, hogy 3 dl vízben oldjam fel és facsarjak hozzá egy citrom levét, hogy ne legyen annyira gejl. A vérvételen, meg azt mondta a csaj aki lecsapolta a vérem, hogy úr isten mennyit csináltam, hogy fogom meginni. Mondjuk én simán ledöntöttem, mert már piszok szomjas voltam és citrommal tényleg jó volt.
Szemészet: na én pont a retina leválás miatt paráztam, mert anyuék szomszédja a szülés után emiatt fokozatosan megvakult. Mire a gyerek írni olvasni tanult, már nem tudott neki segíteni, mert nem látta a betűket. Egyébként nekem az első terhesség alatt is romlott a szemem. Azóta kell cilinderes kontaktlencsét használnom.

KépKép
Kép
homano
Budapest XV. kerület

Indigó, kb. 2 dl vízbe kell beletenni és max. igazi citromot facsarj bele, hogy elviselhetőbb legyen az íze (nekem még így sem az :S)! és igen, bemész a patikába és megmondod, hogy 75g cukrot kérsz cukorterheléshez ;) nekem nem volt ilyen, mert a friss éhgyomri mellett a terhelésesnél is ugyanúgy vettek éhgyomrit, majd 1, illetve 2 órásat, de a nőgyógyász csak a 2 órásat szokta kérni! ;) most nem lesz gond! próbáld meg beleszugerálni ezt!!! :)

homano, gratulálok a kiscsajszihoz! és nagyon édes a fiad is, hogy így megbékélt :))

sophie27

Zsófi persze igazad van.én el is megyek mindenképpen nem akarok a sorssal játszani nem ér annyit!!!!!

Indigó gratula a kislányhoz!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
cukros lötyihez kitartás:)

Homano neked is gratula a kislányhoz:))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Homano: gratula a kislányhoz:) várjuk a neveket!

Sophie: teljese igazad van , én csak annyit írtam, hogy én nem voltam, de most megyek.

jujj nekem nagyon jól esett anno a cukros lötyi:) ssok citrommal:)

nevekről annyit, h unokahugom mikor született végi az volt, hogy Lili lesz:) anyukája meglátta és mondta, hogy Dorina legyen , mert a Lili nem illik hozzá. igaza is lett, egy nagy hangú nagyszájú akaratos csaj lett:)
másik unokatesómnál Máté lett volna , meglátta anyukája és Vendel lett szegény... nem tudom mi jutott eszébe...

nálunk két név lesz megint, majd eldöntjük melyik illik:) bár Barnusnál már a pocakba tudtam, h Barnus lesz és nem is illik rá a Tamás. :)
csilli83
Dunaharaszti

jajj Nitácska: Remélem követni foglak majd a nemek arányában és a 3. nekünk is kislány lesz:)
csilli83
Dunaharaszti

Csillus én drukkolok hogy 3-ra kislányotok legyen :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kellemes ünnepet mindenkinek:) 8)

cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: