Sziasztok!
Megjöttem az orvostól.
Továbbra is kislány!
Úgyhogy ez már a 3. megerősítés!
A cukorvizsgálatot is megkaptam. Nem volt kérdés, hogy a zsemlés, vagy a cukros lötyi verzió lesz. Mivel gond volt a régebbi terhességemnél, ezért csakis cukros lötyi lesz.
No nem baj legalább kiderül, hogy baj van-e ismét.
Viszont most újdonság, más kórház, más orvos, hogy nekem kell megvenni a 75 g glukózt és itthon kell meginnom, majd beutazni a kórházba és beérni a 120. percre.
Fura, mert az előző kettőnél fontos volt, hogy ne nagyon mozogjon az ember, mert akkor a cukorszint megy lefelé. No de mindegy ennél a kórháznál úgy látszik, csak így lehet megoldani.
Lányok, glukózt recept nélküllehet kapni? Mert ezt nem tudták megmondani.
Ja és mivel volt éhgyomri vércukor értékem februári, ezért nem kell most éhgyomri.
Volt valaki akinek ugyanilyen módon történt a terhelés, hogy ottho n itta meg a cukros lötyit? Mennyi vízbe kell beletenni?
Előre is köszi!
A lányka szépen fejlődik, továbbra is 1 héttel nagyobb.
Sophie, köszi az üdvözlést! Kedden már megjön a fizum és tudok venni teszcsíkot! Én is úgy gondoltam, hogy nem biztos, hogy jót mutat a lejárt, de nem volt rá keret, hogy megvegyem, mert kontroll oldatot is kell hozzá vennem, így 5000 Ft lesz.

Sajnálom, az IR-t.
A táblázathoz milyen adatokat kell küldeni?
Sargahibiszkusz, hát nem semmi szülésed lehetett. De legalább hamar túlvoltál rajta! Akkor most is szupergyorsra készüljetek!
Ungeszbungesz, köszi a fogadtatást! És gratulálok, a jó eredményhez! Illetve a kislányhoz! SZép neve lesz!
És természetes, hogy most félsz a szüléstől! Várj pár hetet, aztán ez az érzés aátcsap abba, hogy bárcsak már túl lennék rajta!

Az már egy fokkal jobb! Én is félek tőle, pedig már Ő a 3. Dehát akár fél az ember, akárnem akkor is meg kell csinálni!
Nekem volt császárom is és természetes szülésem is! Úgyhogy van viszonyítási alapom. A császár sem jobb, az is fáj, csak az utána. A természetes szülésre szavazok!
Cicamica, hú sajnálom a sok varrást! Hátha ebből a szempontból nézem, tényleg jobb a császár. Nekem is 13 öltésem volt, de utána hamar tudtam ülni, így ezért részesítem a természetes szülést előnyben,de ha 4 hónapig nem tudtam volna normális életet élni, akkor meggondolnám. Bár ha már egyszer megszültél egy erős babát, utána már könnyebb és nagyobb a hely is!
Homano, mi újság? Ki lakik a pocakban?
Kemse, gratulálok jó eredményhez! Ja és a kisfiúhoz! Miért kellett genetika?
További szép napot!
Indigo