Eveka sajna zuglói gyerekorvos ügyben nem tudok segíteni mert nekünk a dokinénink kispestről jön.Ő volt a férjem gyerekorvosa és így vállalt minket is.Körzetileg mi a csertő parkhoz tartozunk,ott tudok vkit de nem biztos,hogy ő mindig ki tud menni.Szerintem az nagyon fontos,hogy olyat találj aki házhoz megy mert az első időkben(meg egyébként is)kényelmesebb ha a picit nem kell öltöztetni,vetkőztetni,várni stb.
Ez az én véleményem,sajnálom,hogy komkrétan nem tudtam segíteni.
Az anyasági támogatáshoz 4 pecsét kell,nem feltétlenül csak a védőnőtől,hanem összesen a dokiddal együtt.
Ma lemostuk a babakocsit,tök szép lett!Ja és egy csomó gyerekruhát összepakoltam amit holnap elviszek anyuékhoz.Jól kiürítettem a szekrényeket,ez is vmi.
Tombol a fészekrakó ösztönöm
! Hétfőn jövök,addig is jó hétvégét mindenkinek!
Ja,köszönöm a homeós listát!!!!!!!!!

Remélem itt nálunk is lesz ez a leárazás. 

Én karácsonyra kértem vérnyomásmérőt,és méregetem,de nem bízom benne teljesen,mert néha pár perc elteltével,olyan kirívó változásokat produkál(ok).
), nagyon sok body van,kis ing,rugi,nadrág,kabát,overáll,de olyan 1 éves korig,mindenféle méret,és ki vannak szedve a címkék,jó látom melyik a pindúr,de úgyis veszek majd pár szebb darabot.Mondjuk ezek között is van ami még nem is volt babán,szóval pindúrruha azért nincs olyan sok.Ja és olyan csajszisak a holmik,remélem nunis,ahogy mondták.