A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!
örömmel olvastam a taliről,Én is szívesen csatlakoznék ha lehet.
nekem mindegy az időpont majd alkalmazkodunk.
Bea
20180827120929

TFIldi: Sztem mindenképpen érdemes kipróbálnod, mert hosszú távon ez így nagyon rossz lesz nektek. Föleg Neked! Kicsit önzönek kell lenned, neked is jár a pihenés! Persze ha baja van, az más, de ha tele a pocak, nem szomjas, akkor úgy is csak azért sír, hogy teszteljen titeket! Én a helyedben mindenképpen így csinálnám. Hagynám sírni. Az elején rettenetesen nehéz, de aztán meghozza a gyümölcsét. A nyugalmat!
De csak éjszaka hagyjad, nappal ne! Különbséget kell tennetek nappal és éjjel között. Vagy ha éjjel felsír, szólj oda neki, hogy most aludni kell kicsim mert éjszaka van. De ne menj oda hozzá és ne vedd fel! Drukk, hogy sikerüljön!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Dancsi! szölölé, körte. Orsi dél, fél1 körül ébred mi kicsi késöbb érünk ki, kb. 1 fele.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea,
persze, hogy lehet. Kép

köszi a lazítós tippeket.
Vendég

akkor eddig jelentkeztek:

Kriszti
Ildi
Angi
Nóri
Karmen
Tünde
Bamamama
Bea
Gabi

Ha kihagytam valakit, szóljon!

Gabi, Bamamama,
Nem tudjátok megoldani a dél körüli talit mégis? Mert ez tunik a többségnek jobb idopontnak.
Vendég

Enikő!

Jó lenne,ha végre már alhatnék.Állandóan kómás vagyok.Odaszólok neki,hogy aludjon,mert éjszaka van.Nem érdekli,hogy mit beszélek.Gondolja,hogy az anya úgy is mindjárt itt terem.

Ildi
tfildiko

Dancsi:Sajna mi nem tudunk menni,akkor megyünk vérvételre Bátorral. De máskor szívesen megyünk, nekünk is hiányzik a tali!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Dancsi! Székrekedésre:
Spenót, sóska, paradicsom, esetleg zöldbab.káposztafélék kis mennyiségben..
Csak a paradicsomból keveset!
Mi nem tudunk menni a talira, Réka ekkor tájt alszik, s csak kiságybna hajlandó aludni.
magdi7

Dancsi, én zöldségből kizárólag a zöldbabot és a répát ajánlom, ezek nem fogják a székletet, plusz jó lenne még a retek meg a spárga, de gondolom ezeket nemigen eszitek még. Meg a sütőtök, amit szintén nem esztek. A káposzta sajna egyáltalán nem jó, de a körte is székletfogó.
Gabonák közül jó a rizs,zab,búza.
A karfiol és az alma miatt lehet székrekedése Jozsónak.
Mi is szívesen mennénk, nem tudom, meddig tervezitek a talit. Délre nem érnénk oda, esetleg fél 1-re. Lehet Benedek elalszik az úton. Jobb lett volna egy délelőtti időpont nekünk is.

Enikő , neked biztos elkel majd a segítség. Megpróbálhatnánk mi is besegíteni neked. A magam részéről vállalnám, hogy heti egyszer arrra megyünk a játszóra, velünk lent lehetne Bogi is, vagy ha jösz a városba, előttünk van egy játszó, ha valami dolgod akad, akkor elhozod ide, itt is tudok vigyázni rá, ha kell, nagyon szívesen.

Gabi, majd megnézem a szülőszoba azon részét, mert már nem emlékszem rá, kár, hogy én nem tudtam előbb róla.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Ja, Kriszti, köszi a múltkori linket, megnéztem, jó, majd még olvasgatom, csak legyen több időm.Kép

Lányok, a mézről én is úgy tudom, nem jó adni 1 éves kor előtt.

Ági, szorítok négykor ! Kép

Hajni, neked meg holnap! Kép

Karmen, nagyon édes volt Orsika hangja. Kép

Tünde, Tomika nagyon jó fejKép

Na megyek is dolgomraKép Pussz.

Erika

gerika

Karmen! Este van időm. Akkor szoktam sütni, és előkészíteni a másnapi ebédet. Ét-trendet visszamondtamKép, Én főzök. Olcsóbb, és jobb minőségű, amit Én készítek, nem utolsó soran finomabb is. Ez van?Kép. A muffin meg annyira gyors, egyszeerű, nem nagy dolog.

Melinda! Lotti édes a képenKép

Nóri! Nem Béla nélkül vágyom el, Vele bárhová szívesen, meg gyerekekkel is, de, pl korizni n em vihetjük Őket, kettőjüket még nem szívesen passzolom le. És társaságra annyira nem vfágyom. Így gondoltamKép.

Dancsi! Csütörtök jó, de dél nagyon nem sajnaKép. Az a baj, beszéltük ma Krisztivel is, hogy a kisebbek dél körül vannak ébren, a nagyobbak (akik 1et alszanak) pont akkor alszanak... Szóval nehéz lesz olyan időpontot találni, ami midnenkinek jó. Ha dél lesz, megértem, semmi bajKép.

Ildii! Én is vezetek 2gyerekkel, mint Gabi, de nem buzdítalak, aki nem érzi magát biztonságban a volánnál, ne gyerekkel kezdje el.

Gabi3! 1et értekKép. Én is időnként kibukom, de mégsem csinálnám vissza semmi pénzért. Virág simogatja, és puszilgatja Bogit. BOgi hatalmasakat kacag Virágra, és fordul utána, h mit csinál. TÜndériekKép.

TÜnde! Irtó jó ez a kép RÓlatokKép. Remélem ma este végre el tudom olvasni ezt a cikketKép.

Enikő! Persze, ha sokat dolgozik a párod, akkor hagyni kell pihenni. De Te miért nem pihensz többet? Megvár mjinden, tudom, h mániákus vagy, de ülve vasalsz legalább?

.:Angi:.
angiszeged

Erika! Én a répáról úgy tudom, hogy fog rendesen, illetve a rizs is. A rizs az tuti, azt tapasztaltam is többször.
Viszont csak a nyers alma fog, a főtt hajt.

Vizsgázóknak hajrá!!! Kép. Ági olyan para, h hajajKép

angiszeged

Kriszti, nekem a mód teljesen mindegy, csak segítsen:-))) A makroökonómia nem a számomra is emészthetők közé tartozik, így lentről nézek fel pl a közgazdászokra. Remélem, azért egy kettest csak kapok.

Egyébként meg nagy gratula a fogacskához, hajrá, csak így tovább. Lucinak az összes kint van szinte valamilyen formában, úgyhogy az emiatti nyűglődésnek hála égnek, vége.

Ildi, nálunk is így kezdődött az együttalvás:-))) Éjszakai 4-5 felkelés, aztán anya már nem bírta:-))) Most persze alhatnék, csak tanulni is kell valamikor. Hát ez az én keresztem:-))))

Dancsi, szerintem azokat lehet felíratni, amik hypoallergének, legalább is az volt a tapasztalatom. De sosem fogom megérteni, hogy ami nem hypoallergén, azt miért ajánlja a gyártó piciknek. Nagyok meg már mást is ehetnek.

Tök: hát ilyen pici korban még imádják, de az én lányom már nem hajlandó megenni, ha házilag sütjük. Csak megkóstolta és kész.

Dancsi, szívem szerint kipróbálnám, de Ő minden esetben ebéd után szépen készül az Ő kis "Kó"-jához (értsd: takaró). Most sem volt cirkusz az alvással, szerintem ez feltételes reflex.
Nem szeretném, ha hisztizne, mert attól a többi gyerek is megbolondulna.

Ma már nem jövök többet, köszi, hogy szorítotok nekem!! Szükség lesz rá!:-)))
H
babamama

Ági!

Drukkolok!!!

Ildi
tfildiko

AngiKép A répa és a rizs helyrerakja az emésztést, önmagában egyik sem székletfogó. Valami más foghatta meg a székletet. Vagy rossz minőségű volt a rizs.Kép Az alma lehet, hogy főve nem fog, igaz. Esetleg egy kis fahéj jól jöhet azért bele.

E.

gerika

Erika! Köszi, nem tudtam! Kép

Na lányok, tali időpontra olyat kellene találnunk, amikor minden lurkó ébren van. ÉJJEL:D:D:D

Dancsi! Ha behatárolunk egy időszakot, h ettől eddig, akkor esetleg vki hamarabb elmenne, vki később. Az úgy jó e?
Mert mi is ki tudjuk tolni az alvást, ha jól érzi magát csirga, de 1nél tovább mondjuk biztos nem.

angiszeged

éjjel? hoihihi, ez mindenkinek jó. Kép Kép

akkor legyen délelott mégis? Kinek nem jó a délelott? Esetleg a teraszon is lehetne altatni a gyerekeket, babakocsiban. Feltáve, hogy nem esik.

almát én mostanság mindig fozve adom. Akkor így hajt? Nem is tudtam. De a banánt most mellozöm pár napig. Ma még nem volt kaka. Szegénykém küzd rendesen. Szerintetek szélcsövezzem meg ha estig sem lesz kaksi?
Vendég

ez ettol eddig idopont is jó nekem. Mindenki írja le, hogy neki mikor lenne jó és majd összesítek, ha lesz idom. Meg ha Jozsó hagyja.
Vendég

Dancsi!
nyilatkozzanak a többiek is, de hátha a kisebbek még tudnak babakocsiban aludni. Nálunk Bogi még tud, és Virág is tudott sokáig, de az ebéd utáni alvása kb 2-3óra hossza, szóval nem megold6ó máshol...

angiszeged

Erika: Nagyon édes vagy, hogy felajánlottad a segítségedet! Sokan ajánlkoztak már innen a szomszédságból. Van jó sok gyerek, Bogi kis barátnöi és már most is szivesen megy át hozzájuk, vagy le velük a játszótérre nélkülem. Szoktatás van Kép És nyugodtan lent merem hagyni vagy leküldeni velük a játszóra a lányomat, mert tudom, hogy kik járnak, sok szülö van lent és sok hasonló korú gyerek. (a kisjátszó itt van tölünk kb 50 méterreKép) Tegnap is amíg befejeztem a fözést, lement a Bogi a barátnömmel aki itt lakik a másik lépcsöházban, és 1 hónappal fiatalabb a kislánya Boginál, és nagy barátnök Kép Szóval nincsen semmi gond vele, ha nélkülem megy el valahova. Persze nem mindenkivel engedném, csak olyanokkal akikben bízomKép és akiket Bogi is ismer. Nikivel pl rég óta barátnök.És mi is az anyukájávalKép Mákom van, hogy itt a szomszédba laknakKép Szóval ö igy is úgy is leviszi a Nikit a játszóra minden nap, ha esik ha fúj, ha szép idö van, mindig, és semeddig sem tart neki felugrani Bogiért, ráadásul Bogi nagyon kezelhetö szófogadó gyerek, nincs vele gond. (egyedül rám nem hallgatKépKép) Anitára és bárki másra igen Kép
Aztán anyuékra is biztosan számíthatok, hosszabb távon, meg Bogiapura is. Épp ma is volt és mondta, hogy bármi van csak egy szavamba kerül..... Szóval vannak jelentkezök Bogicsösznek, egy-egy órára. Remélem nem szívódnak fel addigra amikorra valóban szükségem lesz rájuk Kép

Angi: Ülve nem lehet vasalni. Vagyis én nem tudokKép De le szoktam ülni ha pl krumplit vagy répát tisztítok Kép Az is valami. Ma nem kell föznöm, maradt tegnapról. Tecsóba vettem akciós lekváros gombócot, azt föztem csak gyorsan desszertnek, naggyon fincsi Kép Mást nem csináltam! És, hogy itt volt Bogiapu segített hazacipekedni a Tecsóból, meg Bogival a játszón voltak, én meg neteltem és kicsit kettesben voltunk PicúrralKép

Ja ha valaki megkérdezi, hogy fogják hívni a babát és mondom, hogy Boróka, akkor a Bogi mindig rámkiabál, hogy "aja nem Bojóka hanem Vioja" (Viola)KépKépKép Mindig kijavít, és azt mondja, hogy a Viola szebb név, mint a Boróka Kép Szóval most erösen gondolkozom a Violában Kép Nekem mindkettö teccik, csak hát a Boróka régi szerelem, a Viola meg újabb Kép

Enikö

ceniko
Szeged

Dancsi!

Nekünk már jó 11h-tól,majd előbb eszik tízórait.De én a Nóriékhoz igazodom,ő dönt.Ha hisztis lesz,akkor taxival hazajövünk.Mi fél kettőkor szoktunk ebédelni,de azt el tudom vinni.

Ildi
tfildiko

koripálya nyitvatartás:
H,K,SZ:
7-9 30
10-14

Cs: 17-19
P: 17-19
jégdiszkó: 20-22

SzO,Va: 9-12, 13-16, 17-19 (a vasárnap délutáni most elmarad)

Én valszeg ma este elmegyek a jégdiszkóbaKép. Állítólag csak annyiban különbözik, h fények vannak.

angiszeged

Dancsi! Ildi!
Tulajdonképpen a délelőtt nekünk is jobb, és úgy látom Ildi is azt írta, hogy Noémi akkor ébren van. Szóval ha a "től" az 10 lenne, akkor mi valószínűleg 10-1/2 11 körül már ott is lennénk. Én a házatokra is nagyon kiváncsi vagyok ám! Kép

Nóri
norcee

Enikő! Bogi irtó édes. Viola is szép név! Remek, h van segítséged azért, ennyi már elég. Én azt sem bírnám, ha vki folyton itt lenne Velünk. Alkalmanként 1-1óra sokat jelent.

angiszeged

Dancsi mikor volt kaki utoljára? Sztem ha pl tegnap volt, akkor még ne avatkozz be drasztikusan (szélcsö, lázméröKép) Vagy Jozsó minden nap szokott akár többször is kakilni?
Én a Boginak parafinolajat adtam/adok, ha nem tud kakilni. Az természetes anyag. A kakit nem lazítja (nem lesz töle fosi), csak beolajozza lent a dolgokat és könnyen kicsusszan a kakadú!Kép Én mindig azt használom ha baj van. Magamnál is, a terhesség velejárója a székrekedés, na a parafinolaj rajtam is szokott segíteniKép Mindig van itthon egy kis üveggel. Boginak egy kiskanál magamnak meg egy nagykanál és másnapra megvan sikerélményKép Már bocs, hogy igy kianalizáltam a kakitémátKép

Ja éjjel jó, akkor mi is el tudunk menni KépKép
Enikö

ceniko
Szeged

Nóri!

Nektek meddig jó?Jobb lenne nekünk is már itthon ebédelni,de te döntesz,hogy mikor jövünk vissza.

Dancsi!

Én is kíváncsi vagyok már a házatokra.

Ildi
tfildiko

Akartam már írni, (most együtt alszanak hallelujaKép ), h a Corában van olyan csirkehús, ami garantáltan antibiomentes, és többnyire kukoricán felnőtt álat húsa. csak baromfi van, pulyka, és csirke, de fele annyiba kerül, mint a biohús, és csak egy árnyalattal drágább, mint a csirke, pulyka bárhol máshol.

Anyukám eljön este vigyázni, miott leszünk a jégdiszkóbanKép emberemmelKép

angiszeged

Sziasztok!

Magdi: Neharagudj, de amiket írtál az egy Jozsó korú babának még nem valók, vagy legalábbis én nem adnám még Bátoornak sem. Bocsi!

Dancsi: Nálunk a cékla bejött, az is jó lazító. A körtének egy-egy fajtája is lazít.

Erika: A répa nálunk exrta fogós.
a szülőszék már Flóra idejében is volt, de éppen foglalt volt, én meg nem nagyon kérhettem semmit, hiszen örülhettem, hogy nem csaszi.

Méz: Én sem adnék egy éves kor alatt. Valami baci miatt, vagy vírus?! Ami felőttekre nem veszélyes csak csecsemőkre halálos. De nem mindegyik méz fertőzött, csak nehéz kiszűrni.

Karmen: Én nem tudtam meghallgatni. Lehet, én vagyok a béna?!

Angi: Nem próbálod meg a Horizont-ot? Nekem bevált és nem zsíros elég jól főznek, megbízhatóak. Csak azért ajánlom, mert tudom milyen két gyerek mellett főzni.
Flóra most az irígy korszakában van. Amihez Bátor hozzáér, rögtön elveszi tőle. Pedig nem is akar vele játszani. Kis undi. Kép
Sajna nekünk még az éjszaka sem lenne jó, akkor is alszanak a kölykök. Kép
Jégdizsi! Nem semmi csaj vagy apám! Kép Én is imádok korizni!
A vezetéssel kapcsolatban teljesen igazad van, csak valahol el kell kezdeni. Én is azóta vezetek sűrűbben, mióta kiköltöztünk. Szegeden szinte soha nem vezettem. Utoljára, Flóval pocakomban.

Enikő: Tényleg pihizzél egy kicsit, az a fene takarítás meg házimunka megvár. Én nagy ívben tojok rá. Én annó ülve vasaltam. Remélem a segítőid nem pártolnak el, ha kellenek! Sztem elég talpraesett vagy, hogy meg tudod oldani a két gyereket is.
Mi lenne, ha mindkét nevet kapná. Te Borókának hívnád, Bogi meg Violának?! Kép

A vizságzóknak sok sikert!

Gabi
inecsg

Sziasztok!

Behányt a mosogép. Annyira felhúztam az előbb magamat ezen, hogy légszomjam lett és majdnem elájultam a vérnyomim tuti a plafont súrolta. Enikő, meg tudlak érteni vérnyomi ügyben.

Találkozó: ha lehetséges mi is elmennénk, de nekünk is csak a délelőtt jó, mert Pipi ebéd után alszik. Milyen busz megy arra? Nincs autó, illetve az van csak jogsim nincs:-)

Kajalazító, illetve bocs kakalazító: nekünk a narancslé, a kamillás tea, meg a szilva jött be.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Tali:
nekünk 12 körül lenne jó, de mi Angélához igazodunk. Max Eszter nem alszik délelőtt.
Megoldjuk, ennyi nekem (nekünk) is jár, nem így van, Csajok?

Angéla,
nem semmik vagytok Apával! Majd írdd le, milyen volt.
Eszter jóllakott Nálatok, itthon nem kellett Neki a fini borsóleves sem.
Nem tűnt pedog soknak, amit evett.

Sztem Magdi nem tudja, mennyi idős Jozsó-baba.

Karmen,
meghallgattam! Nagyon édes Orsika!

Kép

Kép
eszteranyu

Gabi3: Akkor egész életemben csuklanék, ha a gyerek majd aláír valahol..... Kettös vezetéknév (jó hosszú) + 2 keresztnév Kép Háááát! At ötlet egyébként nem rossz, csak nem szeretnék kitolni a lányommal Kép

Nyúlanyó: Nekem van jogsim és imádok vezetni (merek is), úgyhogy ha kell szivesen elviszlek benneteket Kép Gyerekülésünk is van, csak autónk nincsKép

Angi: Én is imádok korizni, de most így nem fogokKép Jó szórakozást nektek Kép Jövö ilyenkor találkozzunk a koripályán Kép A kölkökkelKép Én zokszó nélkül vinném öket isKép

Kivasaltam Kép
Enikö

ceniko
Szeged

Dancsi!
Mi jövünk és alkalmazkodunk úgyhogy nem írok időpontot. Ha nem leszünk betegek ott leszünk egy kis ideig. nem hiszem hogy ez a tali olyan hosszúra fog nyúlni vagy?

Angi!
Az Én fiam már 6 éve hokizik úgyhogy mondhatom az elmúlt pár évben mi a jégpályán laktunk. (Most is ott van)
A jégdiszco jó de ne gondold hogy sok felnőtt lesz. A tinik randihelye, jó sokan szoktak lenni és érdekes a jég a fényekkel meg néha füst is van. Minden esetre a korizni vágyók jól érzik magukat....Kép
Én is sokat vasaltam ülve, de annyira utálok vasalni hogy azt el se tudom mondani. Általában meg is várják a ruhák a mamát vagy valakit...
Ma lesz a színházban a Szentiván éjji álom balett látta már valaki? azt mondják szép nagyon...
Ti is hallotátok hogy a Rómeó musical lesz a szabadtérin a nyáron?
Bea
20180827120929

Tudjátok, hogy mindjárt itt a sütőtök-szezon vége?
Most mondta a zöldséges, hogy 1 hét max és nem lesz Kép.

Kép

Kép
eszteranyu

akkor a megoldás: legyen a tali 10-tol. És jön mindenki, amikor tud. Aki de. tud, az akkor jön,aki pedig dél körül az akkor. Így a délelotti, meg a délutáni banda is össze tud futni legalább egy pici idore.

Jó így?
Vendég

Gabi! nem, ugy tünik van akiknek nem nyitja meg a gépe. Majd felteszem mp3-ban azt biztos lejátsza.

nekünk a de. semmiképpen sem jo. Amikor kijön uzsizni már félig elalszik közben mire ehozom nem tudom már felöltöztetni, elindulni vele.
Ez 10 körül van. Amugy babakocsivan én sem megyek, és Orsi is csak a saját ágyában alszik (ugye vettem anyuékhoz járókát, itthon 2 óra az alvás ott 45 perc)

Dancsi! Orsi 2 hete kostolta meg a tejpépet neki is izlett, vettünk mi is. A Stracsatellásat jobbsn szerette ma fogyott el a doboz. Nekünk kb. 20 adag.Kép

Angi! Még sosem csináltam muffint. Nem is ettem, de biztos finom.

Enikö! Szép a Viola is, nekem is jobban tetszik.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Én sem ettem még muffint.

Dancsi!

Szerintem ez így jó lesz.

Ildi
tfildiko

Dancsi! lesz ott még valaki 1kor? hamarabb nem tudunk menni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gabi3! Haladunk a szobatisztaság felé, de még nem az. Itthon már nem adok rá pelust, csak alváskor. Szépen szól ha pisilni-kakilni kell, kitörli magát (némi segítséggel a nagydolognál), beönti a WC-be "nesze klotyómanó" felkiáltással.
Flóci szobatiszta?

Lányok, meggyógyult Lotti, hétfőtől bölcsi, kíváncsi vagyok most meddig.Kép

Nagyon szívesen taliznék veletek, de nem megy (édes munkaKép-ami annyi mint a szemét). Talán majd nyáron, ha bölcsiszünet lesz és szabin leszek. De lélekben veletek leszünk!Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Dancsi, nagyon jó lesz így a tali, kösziKép Tényleg, hányas busszal lehet oda eljutni?

Kriszti, ne bánkódj, majd lesz másik fajta sütőtök, az szokott lenni a piacon még február végén is.

Angi, jó korizást!

Melinda, gratu a szobatisztasághoz! Nagyon szép a kislányodKép

Enikő, jó hogy lesz segítséged. Ha mégis kell, szólj!Kép

Erika

gerika

Karmen,
pont ma hallottam hogy a sztracsisban csoki is van!!!!! vigyázz vele!

Jozsó kapott szilvát (bébikajából), de még nincs hatása. Holnap csak szilvát, sárgabarit, meg oszibarit fog kapni. A kamillatea jó ötlet, ez nekem is eszembe juthatott volna.

Erika,
71-es, ill. 2-es busz jön ide. A Hargita ABC-nél kell leszállni. És onnan visszafelé kell menni, az új osztású telkek felé, amerre sok-sok építkezés is van még. Ha jössz kifelé, akkor a 3. utca jobbra és abban az uccsó ház. De majd írok címet meg telcsiszámot.
Vendég

Eddig jelentkeztek:

Kriszti
Ildi
Angi
Nóri
Karmen
Tünde
Bamamama
Bea
Gabi ???
Erika

Gabi,
akkor így ti is tudok jönni, ugye?

Ki maradt ki? Csak hogy tudjam, kb. hányan leszünk. Kép

Képzeljétek, Apa elvitt vacsizni a Fasorba. Ez a kedvenc helyünk amúgy, régen gyakran jártunk ide. Fogyózom, így csak roston natúr husit ettem zöld körettel. Apa meg a szokásos fasor tekercset. És most forog a gyomrom, nem vagyok egy zöldségzabáló. Én imádom a krumplit, szalonnát, rántott husikat. Hogyan lehet ezt kibírni? Le kell adnom minimum 10, de inkább 15 kg-t, mielott újból terhes leszek. Még hogy a szoptatás alatt lefogyunk. Hahahahahahaha.....
Vendég

hahó, Jozsó hatalmasat kakált az elobb!!!!! Kép Kép

Az élet apró örömei, mi? hatott a szilva!!!!!!
Vendég

Dancsi!

Gratu a kakihoz!
Nagyon rendes a párod.Mikor szeretnéd a következő babát?

Ildi
tfildiko

Dancsi!
Meg kell írjam, Réka kapott tápszert is, de 8,5 hós koráig kapott anyatejcit is.
Amiket írtam Réka már megette annyiidős korában mint Jozsó, persze nem 1 paradicsomot, meg 1 káposztát...rögtön. Káposztaféléket csak kóstolgatta..Bár Rékának sose volt gond a kakival.
Mindenki másképp csinálja............
de az tuti hogy székletlazítók
magdi7

Ildi,
következo baba? akár most is. Na, jó, elobb le kell fogynom. De 1-2 hónapon belül jó volna teherbe esni.

Magdi,
Jozsó 3 alkalommal tutkó szopik még egy nap. Nekünk is csak néha van kaksi gondunk, de hogy mi okozza, a jóég tudja. Talán a banán. De imádja!

Én paradicsomot még nem adtam. A jövo héten akarok venni Kecskeméti pari italt. állítólag imádják a kölykök.
Vendég

Sziasztok!
Tuleltem a vizsgat, holnap lesz eredmeny. Koszi mindenkinek, aki szoritott!

Hajra Hajni, holnap Te is tulleszel rajta!

Dancsi, a talira mi is mennenk, csak mondd meg milyen busz jar arra. (Na meg hova is kell menni pontosan.) agi77@vipmail.hu
A bicajhoz szerintem tul hideg lesz a jovo heten. Na meg el is alszik benne Kristof hazafele.

Most nem tudok tobbet irni, Toni jon dolgozni.

Agi
agi77

Kriszti
Ildi
Angi
Nóri
Karmen
Tünde
Bamamama
Bea
Gabi ???
Erika
Ági

alakul a létszám. Kép

na, leléptem aludni.
Vendég

Sziasztok!
Nem birok aludni, kivetett az agy. Pedig csak fel 1 korul sikerult elaludnom. Na minegy, legalabb irok 1-2 dolgot.

Dancsi, koszi a cimet es a szamot, hat eleg messze laktok tolunk. Ne haragudj, de lehet, hogy megsem megyunk, mert mire odaerunk lassan indulhatnank is haza. Krsitof eleg hamar kiuti magat, tegnap mar del korul sirt a fradtsagtol.

Angi, meg 1x bocsi a firka miatt, remelem sikerult leszedni. A szigort meg tenyleg gyakorolnom kell, de valahogy mindig elrohogom a fenebe. Kép Nagyon tunderiek a lanyaid! Kép Milyen volt a korizas?

Ildi, egy ismerosom kiprobalta a Johnson levendulas furdetojet, es testapolojat, es azota jobban alszik ejjel a babaja. Tenyleg rossz lehet ez a sok keles.

Melinda, nagyon edes Lottika, tenyleg olyan ki bajos. Sokszor eszembe jutottal, mig tanultam, en sem birtam rendesen enni.

Karmen, en is ugy tudom, hogy a sztracsatella csokis, csodalkoztam is, hogy adod Orikanak. Foleg azutan, hogy se cukrosat, se sosat nem adsz neki. Nekunk is Simba szintink van, Anyukamektol kaptuk. 2,5 oktavos, az a kcisi vagy a nagy? A Tieteket lehet halkitani?

Kriszta, sutotokot tudsz fagyasztani, bar tudom Eszter sem szereti a pepeset. En rengeteget csinaltam tavaly, Krsitof minden nap kapott belole. Sarga is volt rendesen.

Na lepek, nem akarok kisregenyt irni. Mindnekinek szep hetveget!
Agi
agi77

Ági!

Gratulálok a Vizsgához!
Köszi az ötletet.A mai éjszakánk jobb volt.9h-tól 4h-ig aludt,és csak 2-szer kellett felkelnem.Aztán kapott egy kis kaját,mert este nem sokat evett,és még aludt negyed 7h-ig.
Biztos,hogy ki fogom próbálni a fürdetőt.

Ildi
tfildiko

Ildi, koszi, de meg nem biztos, hogy sikerult.Kép
Orulok, hogy jol aludt Noemi. Most Krsitof is kihagyott egy kelest, ugyhogy csak 1x kelt 5 elott. Persze azota is huzza a lobort.

Agi
agi77

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: