A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

szia

akkor ismerem mert én is dolgoztam ott régen
gabi32

Gabi!
Szinte furcsa lett volna, ha nem akadok össze véletlenül valakivel, aki nem dolgozott ott. Én is dolgoztam ott. Az egy igazi átjáróház.
Stella

Kép
stella9

Na, megvan a véreredmény.

A hcg nőtt a múlt szerdaihoz képest (most 167 lett), de nem annyira, hogy ez babát jelentsen.

Abbahagyhatom az utro-t, és jövő szerdán újra vérvétel és újra uh, hogy kizárjuk a méhenkívülit.
Ennek sose lesz vége!!

Én mára befejezem, úgyhogy boldog új évet kívánok mindenkinek!!!
Stella

Kép
stella9

stella vagy?
gabi32

stella!
a véleményem nekem is hasonló bár én 2 évet voltam ottKép
én lent dolgoztam a Rozsával a könyvelésen biztos emlékszik rám az urad csak akkor még 3 gyerekem volt most meg már 4 .
hát azon csodálkozom hogy ő még ott dolgozik igen csak birja a gyürödéstKép
olvaslak benneteket hétről -hétre és szoritok nektek én is biztos miden rendben lesz elöbb utobb
szia gabi32
gabi32

Gabi, nem. Eszter, de szerintem nem találkoztunk, mert én csak 4 hónapot voltam ott és ennek már 3 éve!
Emlékszem az akkori dolgozókra, Gabi csak egy volt és ő már messze van a 32-től és a gyes-től!
Pusza

Kép
stella9

stella mi biztos nem találkoztunk de a másik Gabit azt sjana én is ismeremKép
bár ne ismerném nem szerettük egymástKép
én 4 éve dolgoztam ott de a Rozsát ismered?
gabi32

Stella Kép,
akkor a szerdai talit megbeszélhetjük? Negyed 1, fél 1 körül ott leszek.

Belyus Kép,
Te mikor jösz legközelebb?

Ildi
iii_

Ildi Kép

2 hét múlva ismét megyek UH-ra. És te?

Belyus
belyus

Belyus Kép,
én 5-én megyek UH-ra.

Mindenkinek vidám szilvesztert és boldog, babás új évet kívánok!

Ildi
iii_

Sziasztok!

Minden topik tagnak és olvasónakKép BÚÉK!!!

Dandy és családja
dandy

Sziasztok!

Mindenkinek BUÉK!!!!

Eszti és Ákos
beszti71

Szia mindenkinekKép

Mindenkinek B.U.É.K.

gabi és a családja
gabi32

IldiKép
a szerdai uh nálam is befigyel, ugyhogy tutira találkozunk.

Nagyon ramélem, hogy ezúttal mindketten jó híreket kapunk, mert nekem már nagyon tele van a hócipőm!

Stella

Kép
stella9

Sziasztok Kép

Én is pécsi vagyok, most láttam, hogy van ilyen topic is, gondoltam, bejelentkezek közétek. Régebben már babaneteztem, de aztán csak nem sikerült és kicsit lazítani akartam. Most megint felpörög a baba-projekt, legalábbis remélem, lombikra fogunk menni. Csak röviden a történet: majdnem 6 év házasság védekezés nélkül, majd jön a baba, ha akar-hozzáállással, aztán teljesen rákattanatam, hogy már pedig nekünk baba kell, akkoriban jártam ide is a megint megjött-be, kiderült, hogy endometriózisom van, a férjemnek meg kevés a spermiuma, végigcsináltuk a hat inszeminációt (Megyei Kórház, dr. Varga Tamás a dokim, jó, fej, nagyon szeretem, de nem sikerült sajnos), most pedig a pesti Kaáliba megyünk majd lombikra, mert itt nagyon sokára kaptam csak időpontot és közben közölték velem a munkahelyemen, hogy kitesznek, úgyhogy szeretnék egy esélyt adni, hogy még idén szülhessek, akkor egyszerúbb lenne a történet a gyed körül, meg amúgy is, már irtóra türelmetlen és nyűgös vagyok a sok várakozástól.
Örülök, hogy ilyen jó kis csapat verődött itt össze, nagyon szorítok mindenkinek, aki még nem babás, remélem, ez az idei év meghozza mindenkinek a sikert.

Eni
miracle

Szia Eni Kép,
üdv a topicon! Sajnálom, hogy ilyen sokáig várat magára a babó, de szorítok Nektek, hogy sikeres legyen az idei év. Török dokinál nem jártál még a Megyeiben? Stellának is tök gyorsan megcsinálta a lombikot. Nagyon rendes és sokak szerint jó szakember. Az endonak nálad volt valamilyen tünete, hogy vettétek észre? Pécsen mikorra tudtak volna adni időpontot, itt hogy működik a dolog? Varga doki beutal, a Klinika pedig megad egy időpontot?

Üdv.:

Ildi
iii_

Eni!

Üdv köztünk!
Szorítunk neked is,ahogy a többieknek is,hogy minél elöbb pocaklako legyen a hasadban!Kép
Folyamatos beszámolot kérünk mindenröl,mert most sajnos elég sokan vannak,akiknek MÉG nem jött össze a baba ,de még ebben az évben BIZTOSAN babázni fognak ök is már!

Megy a drukk mindenkinek ezerrel!Kép

Bea

Kép
beatrix2

EniKép
Üdv itt. Sajnálom, hogy ilyen sokan vagyunk, akiknek ennyit kell várnunk a babókra,d e remélem megéri a sok-sok várakozás és hamarosan mindannyian pocakosodhatunk!

BeaKép
remélem igazad lesz!
Stella

Kép
stella9

Köszi a kedves fogadtatást mindenkinek, nagyon jól esett. Kép

Török dokihoz nem mentem, úgy voltam vele, hogy végül is elégedett vagyok a Varga Tamással, nem akartam kavarni, hallottam pedig én is Törökről, hogy eléggé otthon van benne, most már amúgy is mindegy, és a Kaáli intézet egész szimpatikus hely, bízom benne, hogy sikerülni fog.
Nem tudom, hogy kellene működnie a dolognak, én egyszerűen felhívtam a klinikát, elmondták, mi kell, meg a legközelebbi időpontot, ami több, mint két hónap múlva lett volna, ezért mentem inkább Pestre.
Az endo a laparos műtétnél derült ki, nekem mindig is nagyon görcsölt a hasam, és néhány éve (azóta, hogy gyereket akarok), pár napos barna trutyis folyással indul a mensim, ahogy olvastam, ez is uatlhat az endóra.
Ja, és holnap megyek ultrahangra a Kaáliba, ha minden ok, elkezdhetem a hormonokat, és hónap végén beültetés Kép
Eni
miracle

Sziasztok!

Eni
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön, nekem is anno ez volt a bajom és most van egy 16 hónapos kisfiam. Én is végigcsináltam mindent. Nem találkoztunk már a megint megjöttben? Azt hiszem már leveleztünk is régebben (ha te laborban dolgozol - ugyanis csak ennyire emlékszem).
Na megyek mert a fiam letarolja a lakást.
Eszti
beszti71

Sziasztok!!

Rég nem jártam itt, BUÉK mindenkinek!!! Kép

Stella!
Most olvastam, mi történt veletek, nagyon sajnálom! Drukkolok a következőhöz!! Kép))

Belyus!
Gratulaaaaaaaaaaa Kép Kép

Túlvagyok a laparon, nálam is ott derült ki, hogy endometriozis is van, nemcsak PCO Kép(( Most várakozok az eredményre, állítólag 3 hónap gyógyszerkúra, addig bizti semmi próbálkozás Kép((
Ez van! Azért jobb túllenni rajta.

Szilvus
szilvus5

SzilvusKép
Köszi a drukkolokat, én is szorítk neked.
Te is a Török dokihoz jársz,vagy a klinikára?

Írt egy lány a Kaálisokhoz, neki is endo-ja volt. Ő is három hónapig kapott szurit, aztán az első inszemmel babás lett. PCO-s ismerősöm is van, akinek spontán lett babája.
Úgyhogy fel a fejjel! Tudom, hogy nehéz kibírni ezt a három hónapot, de biztos vagyok benne, hogy megéri a várakozást!!!
Pusza

Kép
stella9

Stella Kép

Igen a Török dokihoz járok, legközelebb jövő héten megyek, akkor tudom meg az eredményeket.
Remélem igazad lesz!!!! Kép Ahogy számolom, mire lejár majd a 3 hónap, megint vizsgaidőszakom lesz, az idegesség meg nem tesz túl jót Kép

Ti most hogy álltok? Mikor lesz a következő?

Kitartás mindenkinek!! Kép
Puszka
Szilvus
szilvus5

Sziasztok

Ha esetleg érdekel valakit ,küldjön egy mail-t.
Új , Hobby Line / német/ 80 ml-es , jó minőségű , lehúzható window color festékek , üvegre, tükörre, fóliára. stb. -sötét piros -arany -fehér színben mindegyikből 10 db van.
650,-Ft /db

Szilvi
Kép
Kuschel

SzilvusKép
Az hizsem a para tényleg nem tesz jót a babprojectnek. Mit tanulsz??

Sajna még mindig nem tudom mikor mehetünk a következőre. Eléggé kivagyok már ettől a tehetetlen várokozástól!

IldiKép
Történt valami meglepi nálatok? Végig drukkoltam!

Stella

Kép
stella9

Stella Kép,
köszi a drukkot! Egyelőre csak annyit, hogy jövő héten is megyek UH-ra.

Szilvus Kép,
akkor lehet, hogy találkozunk?

Belyus Kép,
akkor lehet, hogy Veled is?

Mindenkinek szorítok a babóhoz!

Ildi
iii_

IldiKép
ez nagyon izgi!!!!
Majd írj! Otthon nem csinálsz tesztet pár nap múlva?
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
A tehetetlen várakozást nagyon átérzem, de kitartás, neked bizti nem kell annyit várnod, mint nekem!

Ildi Kép
Ha te is ott leszel jövő hét szerdán, akkor tuti! Tényleg ha tesztelsz, írd meg az eredményt Kép Szorítok a két csíkhoz !!

Szilvus
szilvus5

Sziasztok lányok! Kép

Végre tudtam egy kis időt szakítani, a rengeteg tanulás közben.

Ildi, Szilvus!
Akkor szerdán találkozunk.
Ja és Ildi megy a drukk nagyon! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Képzeljétek tökre rám tört a félsz, hogy mi van ha nincs meg már a baba. Ugyebár én tünetmentes vagyok, úgyhogy sokszor már ezért izgulok. De mivel 2 napja este és reggel rámtört a kis hányinger, megnyugodtam Kép

Még jelentkezek.

Pusz:
Belyus 7+0
belyus

IldiKép
mi a helyzet? Annyit gondoltam rád hétvégén!!!

BelyusKép
nyugi! NE izgulj, mert azzal biztosan nem használsz se magadnak, se a babának!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Lányok!
Nem tüntem ám el. Ígérem szerdán részletes beszámolót írok, de addig nem szeretnék semmit "elkiabálni". Köszönöm a drukkot, a következő pár napban is rám fér.
PCO miatt ne aggódjatok! Nekem is van. Bár nem az a klasszikus. A hormon eredményeim jók, csak UH-n látszott a sok kis tüsző. Az esetek nagy részében Clostival kezelhető. Ha nem használ, akkor következik a lapar, itt kiégetnek néhány tüszőt. Ezt Török doki mondta.
Én is küldöm Nektek a pozitív energiát: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Stella Kép,
remélem olyan lett a laboreredményed, amilyet szerettél volna.

Üdv.:

Ildi
iii_

IldiKép
Úgy szurkolok érted!
Jelentkezz, amint tudsz!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Lányok! Kép
Bejelentkezem, mert megígértem, de biztosat még most sem tudok mondani. Elmondom, hogy mi történt szerda óta:
Szóval szerdán UH-n még semmi sem látszott (28. ciklusnap), a vizelet tesztemen pedig volt egy második halvány csík is, mondta a doki, hogy jó hírt tud mondani. Nagyon örültem persze, de mivel aznap egyszerre hárman csináltunk tesztet, voltak olyan félelmeim, hátha elcserélték a mintát vagy a tesztet, bár ezt a dokiról sosem feltételezném. Mikor megtudtam a jó hírt, mintha kicsit begörcsölt volna a hasam és két napig olyan furcsa kis fájást éreztem. A mellbimbóm is érzékeny volt. Pénteken reggel otthon is teszteltem, és képzeld Stella Kép, én is láttam végre egy kétcsíkos Gábrielt. Aztán tegnap óta valahogy hasgörcs sincs, nem is érzem olyan érzékenynek a mellbimbókat. Szerdától 2-szer 1 Utrot kell használnom. Ma UH-n annyit mondott a doki, hogy 2 mm-es petezsák "sejthető". Jövő héten vissza kell mennem UH-ra. Addig is nyomatom az Utrot. Mindenesetre vettem megint egy tesztet.
Kérem, hogy drukkoljatok nekem továbbra is! Én is sokat gondolok Rátok!

Ildi
iii_

IldiKép
kicsit összeszorult a gyomrom, mert néztem az időt és látom, hogy már tudsz írni.
Mondom magamban, biztos rossz hír, ha ilyen hamar végeztél!
Erre mit látok!!!
Hiperjó hír!!!! Gratulálok!!!
Akkor most kérek valamit, jó? Képzeletben elkapnád a kezemet és húznál picit magad után a babásodás útján? Tök jó lenne...
Húúúúúúú, annyira örülök nektek!!!
Vigyázz nagyon magadra és pihenj annyit, amennyit tudsz!!!
De jó lenne minden napra egy ilyen jó kis hangulatjavító hír!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Stella

Kép
stella9

Szia Stella Kép,
persze, hogy húzlak felfelé, a babóca felé! Én tudom, hogy mindkettőnknek lesz babája, csak még az időpont kérdéses. Egyébként elkezdtem naplót írni, nagyon jó dolog. Ajánlom Neked is és a többieknek is. Sokkal jobb, ha az ember leírja az érzéseit, gondolatait, így könnyebb feldolgozni a történteket, vissza tudod nézni az eseményeket, ha esetleg a doki kérdez vmit. Én pl. arra jöttem rá, hogy amikor már lenyugodtam, tudtam, hogy ott vagyok az úton, megtaláltam a megfelelő orvost, elfogadtam a rám mért sorsot, kicsit foglalkoztam magammal is, nem csak a baba-témával, akkor lett pozitív a tesztem. A türelem nagyon fontos.
Olvastam az egyik topicon, hogy a párod milyen kis butaságot mondott. Jól tetted, hogy leteremtetted miatta. Ne adjátok fel a spontán baba lehetőségét sem! Éreztesd vele, hogy ő is nagyon fontos neked, nemcsak a babó.
Majd írok a fejleményekről!

Ildi
iii_

Bocsi Lányok, hogy ismeretlenül beszemtelenkedek közétek, de IldiKép!!! Annyira örülök neked, megkaptam a mélt is, meg minden nap kuksiztam a topicot, hogy mi a helyzet veled és végre végre egy szuper hír!!! Igyekszem nemsokára követni a példádat!!! Nagyon szorítok, hogy minden szépen, rendben menjen!!! Képzeld én is elkezdtem naplót írni és tényleg nagyon jó dolog!Kép
puszi
Hajni
hajnesz

Sziasztok lányok! Kép

Ildi! Ez nagyon jó hír! Drukkolok hogy minden rendben menjen!

Stella köszi a nyugtatást, sikeres volt:
"...ülőmagasság 16,8 mm, és dobog a kicsi szive!..." Kép
És nagyon drukkolok nektek, hogy minél hamarabb összejöjjön az oly nagyon várt babótok! Kép

Egyébként bocsi lányok hogy ilyen ritkán tudok jelentkezni, de a vizsgaidőszak az vizsgaidőszak, de majd februárban mindent bepótolok! Kép

Ildi, melyik lány voltál te? Néztem-néztem körbe és memorizáltam az arcokat! Kép

Puszi:

Belya
belyus

Szia Belya Kép,
örülök, hogy ilyen szép az eredményed. Én viszonylag az elején mentem be, vörös rövid haj, szemüveg, zöld kabát. Te nem az UH ajtóval szemben álltál összefogott hajjal? Próbáltalak beazonosítani a Stellának küldött képről.

Szilvus Kép,
Veled mi újság? Mi volt tegnap? Kaptál gyógyszert?

Ildi
iii_

Ildi!

Akkor jól sejtettem, hogy te voltál. Kép Ja... és igen én voltam az az összefogott hajú. Kép

Na mindegy, most már legalább megismerlek. Egyébként tökre hasonlítasz egy ismerősömre, úgyhogy nem foglak összetéveszteni senkivel! Kép

Most rohanok, a szombati vizsgámat át tudtam tenni, úgyhogy szerencsére csak holnap lesz vizsgám. Rettentően megkönnyebbültem! Kép

Belya
belyus

Szia Belya Kép,
akkor holnapra egy kalappal!
Mikor jösz legközelebb a dokihoz?

Stella Kép,
milyen lett a hétfői vérvételed eredménye? Remélem jól vagy!

Üdv.:

Ildi
iii_

Ildi Kép
Gratulaaaaaaaaa Kép Jó érzés, hogy valakinek sikerül közöttünk Kép Vigyázz magatokra!

Voltam én is tegnap, jól fel is idegesítettem magam! Még csak a 13.napon voltam, és már megrepedt a tüsző ( műtét után 2 héttel nem is gondoltam, hogy lesz)és attól tartok, hogy lemaradtam róla! Márpedig akkor, 2 hét múlva elkezdik az injekciós kúrát, és nyár közepéig nem is kell remélnem Kép Ez van, reménykedek azért egy kicsit, hogy nem volt rossz az időzítésünk.
Szerintetek mikor lehet legkorábban tesztet csinálni?

Üdv Szilvus
szilvus5

Sziasztok!
Nagyon régen nem írtam, mert novemberben megszületett a kisfiam: Márk és azóta nincs időm gép elé ülni.
Remélem mindenki jól van és a csemeték is szépen növögetnek.
Ha tudtok valakiről, akinek pici babája van, vagy hamarosan lesz, akkor szóljatok, mert a 3-6 kg-os nadrágpelusokból egy csomó megmaradt. Kb. napi 15 pelusba került, mire rájöttünk miért pisil ki belőle :-) Azóta nagyobbat veszünk.
Szóval 5 csomagot (28 db) odaadnék 500 Ft/ csomi áron (azt hiszem ez igazán olcsó) + egy csomag ajándék, amiből 3 db hiányzik (ekkor váltottunk nagyobra)
Mindenkinek puszi!
Talán most már gyakrabban jöhetek!
Veverica
veverica

IldiKép
köszi a kérdést!Tök jól vagyok!
A hétfői eredményem 7-es hcg lett, vagyis végleg kizárhatjuk a méhenkívülitKép
Megkérdeztem a dokit, hogy mikor mehetünk tovább. Azt mondta, hogy ha van fagyibabánk, akkor keressem meg a következő menzinél!
Erre nem számítottam és azóta tart nálam a jókedvkúra Kép. Vagyis jó kedvem van, ha kell, ha nem! Nem hagyom magam kizökkenteni ebből. Lelkileg így készülök a következőre.
Ehhez a happy hangulathoz nagyon nagy mértékben hozzájárult az is, hogy nektek sikerült. Ha tudnád hányszor eszembe jutottál!!!
Tényleg nagyon jó, hogy utat törtetek Belyussal a babók felé! Majd igyekszünk követni Szilvussal!
Egyenlőre fogalmam sincs, hogy mikor akar megjönni, de nem is izgulok ezen. A természet jobban tudja, mint én, hogy mikor vagyok készen!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Szia StellaKép
Olyan rég "beszéltünk" egymással! Örülök, hogy visszatért a jókedved, meglátod, hamarosan követheted Ildit!
Ti beszéltetek a dokival arról, hogy hány fagyibabát kapsz vissza? Képzeld, én mind a hatot visszakapom egyszerre! Jó lenne, ha ketten meg is maradnának közülük! Sóhaj...Kép
Puszi
Hajni
hajnesz

HajneszKép
tényleg rég beszéltünk. Szerintem azért, mert mostnában te is "leszoktál" a ma megint megjött-ről.
Én is keveset írogatok oda.
Mi számokról még nem beszéltünk. Annyira nincs képben, mert a fagyasztást az embriológusok csinálják és azt sem tudta, hogy egyáltalán van-e nekünk eszkimónk.
Szerintem minden attól függ, hogy hogy sikerül felolvadniuk.
4-esével vannak hibernálva. Lehet, hogy mind a három szalmát olvasztani kell. De ez még odébb van. Valahogy úgy érzem, hogy megint kb. egyszerre jutunk majd el a transzferig.
Drukkolok nagyon!
Eddig nem sok fagyibabás sikerről hallottam, de mi majd megtörtjük a jeget Kép
Stella

Kép
stella9

StellaKép
Hát igen, én is gondolkodtam azon, hogy minek is vagyok a táblázatban, aztán vettem észre, hogy Te már nem is vagy...Mindegy, nem oszt, nem szoroz. Hátha valaki nézi és picit szurkol nekem. Kép
Nekem is vegyes érzéseim vannak a fagyibabákkal kapcs.-ban, igazából inkább már a márciusra koncentrálok, az újabb stimura. Persze valahol reménykedek, hátha tényleg mi törjük meg a jeget (tetszik a hasonlatod!), mert ugye nem fagyasztanának, ha nem lenne értelme.
Az én legközelebbi transzferem úgy feb. 10. körül lesz, mert most kihagytam a januári sanszot, megyek 22-én koncertre és jól ki akarom tombolni magam! KépSzerintem Neked hamarabb meglesz! Nem kell megvárnod!Kép
Sokat gondolok Rád és nagyon szorítok!!!
Hajni
hajnesz

Sziasztok!

Veverica! Engem érdekelnének az eladó pelusok. Milyen fajta?

Köszi előre is.

Betta
betta
Nagykozár

Sziasztok!
Ezer éve nem jártam erre.Mindenki jól van?
Mi nagyon jól vagyunk,most vagyok 18 hetes,és már mocorog a babám.Mindenkinek puszi,ha tudok akkor még jövök!
Sziasztok!
Gabi hívj!
Móni

cerka

Sziasztok! Kép

Nem tudjátok véletlenül hogy lehet Török dokit elérni? Fontos lenne nagyon.

Előre is köszi:

Belya
belyus

BelyaKép
A tapolcai száma: 87/ 510-365
Mi a baj?
Stella

Kép
stella9

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: