én is sajnálom.
Én is veled leszek kedden gondolatban (meg addig is). Zsizsa
2005.01.10 09:02
...annyira drukkolok nekik, remélem minden a lehetöségekhez mérten rendben lesz. Rögtön Rád gondoltam, Cory, meg Zsomira, hogy végülis a nagy ijedtség után nem lett semmi gond. Remélem ök is igy lesznek ezzel. 

2005.01.10 12:22
2005.01.10 19:44
Szerintem tök normális, hogy már ilyen korban előjönnek bennük az anyai ösztönök, bár lehet Haminál kicsit előbb jött ő korán érő típus
.Ja és azt a pár kiló felesleget nyugodt szívvel átveszem tőled
Nem izgulsz már egy picit?A fiúkkal mi lesz addig még kórházban lesztek?
. Vigyázzatok magatokra!Tényleg hó van nagy felétek, vagy csak vicc volt?
.Hogy vagytok pocibabával?Mennyi időnél is jártok?
. 2005.01.10 21:42

Szóval voltunk dokinéninél, és amit eddig én bizony nem láttam, az a bal fölső rágófog, szépen kibújt már jó része. De jön a többi is, mondta a doktornő, szóval várhatók még rosszabb napok. És végre valahára elhagytuk a 10 kilót, jelenleg már 10,16-ot nyomott Zsoltika a mérlegen
És sajnos nehéz kiírtani
Hála Istennek az utolsó ellenőrzésen semmi gond nem volt
Ma pl. az ötórás ébredés után 10-kor aludt 1 órát, utána semmit. Pár perce aludt el éjszakára... De lesz ez még jobb, legalábbis remélem
2005.01.11 09:35
Mondjuk eddig csak 3-mal beszéltem.
Ma éjjel Lacát sikerült 23.30-körül elkábítani és az apjával aludt a nappaliban, 5 ÓRÁT!!! Ébredés nélkül
Lehet, hogy utál a kiságyában aludni? Ma is kipróbáljuk a két fiú együtt alvását
Hát két gyerekkel elég érdekes lesz...2005.01.11 10:20
2005.01.11 13:34
.Örülök , hogy láthattal pocival. Puszi és jelentkezz mindenképpen .
.
.
Drukk a vizsgádhoz és továbbra is kérdezem, hogy pocibébi megmozdult már és hanyadik hétben vagytok?
. 2005.01.11 13:41
.Találóak az aláírt szövegek is
.Roppant segítőkész Ákos
2005.01.11 14:48
mennek a drukkok!
Szorítok a jövöre nézve! Kérlek jelentkezz, hogy mit mondott a doki!
Lehet, hoyg ez a 7vége is kimarad még, mert nem vagyunk 100%-osak...
2005.01.11 14:54
El sem tudom képzelni, hogy hogyan "kezeled" Bömbit, én még állandóan emelgetem Lacát.
Még csak nem is látszik a pocim. (De gondolom az előző szülés miatt
) 2005.01.11 15:44
disznó rendszer. Mégegyszer.
Segíti a méhlepény egészséges kialakulását stb. 2005.01.11 17:17
2005.01.11 17:25
. 2005.01.11 17:33
Máig balkezes, csak csendben teszem hozzá és persze már tud írni és olvasni is
2005.01.11 18:48
Nagyon örülhet Ákos és a következő babóca is majd, hogy ilyen aranyos anyukája van!
.Lehet én sem aggódnék itt, hogy melyik dokihoz kerülök
.
. Pedig ma már jó párszor láttam ma. Hihetetlen mennyi erő lakozik benned!mennek a drukkok folyamatosan.
. A kabátot is behozta meg a sapit is...
. pl: apa elmegy, esik eső. Ja és még mindig nem mondja, hogy anya
. 2005.01.11 19:18
A hinta-palinát olyan szöveggel énekli (dallama hibátlan
): hin-ta, hin-ta, tatata-tataa, tatata-tatata.
Imádnivaló.
Persze néha azért kihoz a sodromból, de ez azért van, mert nem vagyok elég türelmes.
Ja, meg újabban megmutatja, hogy mit eszik, rágja, aztán kitátja a száját, hogy lássam, mi van benne.
Beszéd terén semmi fejlődés az égvilágon, még mindig a "ta" a nyerő, ahogy a dalból is látszik. A hinta az egyetlen normális szava, hintázik is sokat, hogy gyakran használhassa.
Na, ennyit házunk tájáról.
Nagyon ügyi!
Baglyok érdekesek lehetnek, szívesen megnézném.
Nem csoda, hogy annyira várod már a szülést!
Tyű, szép méretei vannak Zsoltinak!
De majd a negyedik gyerek után felvarratom.
A Levedi létező név??? Életemben nem hallottam róla.
Benének jobbulást! Sajnálom, hogy apa ilyen keveset van otthon, mikor lesz vége a hajtós időszaknak?
2005.01.11 19:23
Annak ellenére, hogy nagyon sajnálom, tudom, hogy így jobb lesz Nektek és igazi karácsoni baba lesz 2005ben
Jó?
Drukkok mennek továbbra is.
Mi is eléggé be vagyunk szorulva, ez engem cseppet megvisel, kezdek bepenészedni
HAminak még minidg AA az anya, bár néha sikerül neki. Ma reggel pl úgy ébredt, hogy ANYA, de utána már csak azt modnta, h AA - de az is jóóóó
Kilók mennek fény post!!!!!
De azért is lesz!!!
Szal ez nem azt jelenti, h jobb kezes lesz, hanem kipróbál ezt is azt is éés lesz valami - azért valószínűségek már most is vannak.
Dugd ki a pocidat, hátha könnyebb lez - főleg, h szóbeli 

Tetszik!!!Etetés nálunk is menő. Képzeld, egyszer Hami ült a kádban és a cápát etette: a saját lábát adta neki, hogy mamm - nem morbid???? 
Amúgy ez a cápa olyan cuki, ha egyik oldalról nézem cápa, ha megfordítom, csibe.
Ezt már párszor eljátszotta, pedig meg is vígasztaltuk a babát.
Ilyen kis érzékeny lányom van... 2005.01.11 19:50
2005.01.11 20:07
Vannak nem ölelkezős gyerekek is, ezt sajnos el kell fogadni, még ha nehéz is. Azért gondolom, te megölelgeted néha.
Én is szoktam úgy is Gabit, hogy nem akarja, de akkor csak egy rövidet, hogy ne érezze rosszul magát.
Csirkecápa.
Szerintem csak jó az együttérző képessége Haminak, azért sír, ha látja a síró babát.
(Imádja, bármennyit megenne belőle, de sajnos kicsit fosik tőle, és kicsípi a fenekét is.)

2005.01.11 20:46
Ezért reménykedtem...
2005.01.11 22:18
3 hónap és jöhet a következő próba!
).
Sőt, ha nem lesz a légzésével gond, akkor lehet, hogy 1-2 hét és hazamehet
Milyen mosolygós! Nálunk narancs helyett mandarin játszik ugyanilyen intenzitással
2005.01.11 22:36
2005.01.11 22:53
2005.01.11 23:30
),szinte pontosan úgy szopizta az újját, mint Ádám.
Nekem is volt egy vetélésem, és utána lett egy remek kis krapekom,Ádám

)

2005.01.12 07:26

2005.01.12 09:26

2005.01.12 10:14
Nem semmi, hogy mennyi mindent értenek.
Ti is kezdhetitek a névvélasztást
Nálunk apának most a Máté van slágeren
Azt mondta majd amikor kell eldönti mi lessz a neve
Csak már ott tartanánk. Rosszidő
.
2005.01.12 12:04
mostmár egyre kivibb vagyok, h mi lesz
Egyszerűen okos és kész
Amúgy remélem, h empatikus vagyok, csúnya lenne, ha nem lennék az 
Szóval még változhat.
Annyira édi!
2005.01.12 12:46
), mégsem érzem magam selejtesnek.
Lehet, hogy Hami már most kiéli majd magát
Boti egyébként rengeteget nézegeti magát a tükörben. Más fiuk is? Felvesz különbözö sapkákat (vagy rá kell adni, ez változó) odamegy a tükörhöz, megnézi magát, nagyot vigyorog, aztán vissza....állitolag én is ezt csinltam kicsinek, de hát én mégiscsak lány lennék vagy mi.
nem állitanám határozottan, hogy tul jó a kettö aránya

2005.01.12 12:59

Persze van olyan is...
Miért baj az, ha egy fiú öltözködik? Neki is ki kell ezeket próbálnia, meg kell ismernie magát, nem?
2005.01.12 13:40
Igy pl. ki lehet zárni a fürdöszobából, amikor mondjuk megy a mosógép. Nálunk csak elhuzható ajtók vannak, az már most nem akadály és kellemetlenül érint, amikor menet közben átállitja 40 fokról 90 re a mosógépet

2005.01.12 19:51
2005.01.13 11:47
2005.01.13 15:40
Nálunk szerencsére szintén magasak a kilincsek, így Gabi nem tud bejutni sehova, csak a két szoba és a folyosó a felségterülete, a többi csak akkor, ha én is ott vagyok (meg ha apa nyitva felejti az ajtót
). Szerintem nem baj, ha Boti nézegeti magát, most ismerkedik azzal, hogy hogy néz ki. Nálunk sajnos csak magasan vannak tükrök, ezért Gabi nem tudja magát nézegeni. Lehet, hogy ezért is nem öltözködős? Bár néha, amikor teregetünk, mindent a fejére húz, érdekesen szokott kinézni az apja alsógatyájával a fején.
Boti elképesztő, hogy így tudja, melyik nap van, és az időérzéke is milyen jó! Most már vigyáznotok kell, hogy ne késsetek el, amikor mentek érte.
És nagyon okos, hogy ennyi mindent ért!
Ő azóta eszik rengeteget, mióta nem szopik nappal. Nálunk is van fellépő, de ez valójában az enyém, hogy elérjem, ami magasan van a konyhában.
Ezt szokta Gabi néha használni, felmászik a dohányzóasztalra, ahonnan nem tud lejönni (tudja, hogy ha lecsúszik háttal, akkor fáj a bordáinak), szóval ha felmászik, akkor nyüszög, hogy szedjem le.
De hát úgyis apa dönt.
Nem csak két napot leszel a kórházban? Vagy nem sikerült elintézni, hogy hamarabb hazamehess?
Gratula a kisfiúhoz!
Biztosan nagyon jól ellesznek majd Ádámmal! Egyébként szerintem általában így van, hogy az ember mindig annak örül, ami jön, ha fiú, fiúnak, ha lány, lánynak, nem igaz?
További jobbulást, remélem, hamarosan teljesen rendben leszel! Érdekes, hogy Niki magát nézve a videón, sírva fakad, kár, hogy nem tudja még elmondani, mire gondol ilyenkor.
Remélem, tényleg szeretni fogja majd Marcus a bölcsit! Úgy látszik, ő érzékeny fiú lesz, ez jó hír a jövendőbeli feleségének.
Amikor mondok neki valamit, hogy porszívózunk, vagy felmosunk, rohan a gardróbhoz, ahol a cuccok vannak. Ha mondom, hogy mosunk, fut a szennyeskosárhoz, veszi le a tetőt, és elkezdi kirámolni. Kiválogatás után (ezt azért én csinálom
) felnyalábol egy adag ruhát (olyan cukin csinálja, egy ideje már nem csak egy darabot fog meg, hanem ahogy tőlem látta, egy csomót a melléhez szorít, és ha leesik vagy ott marad egy-két darab, akkor lehajol, az egyik kezével szorítja a kupacot, a másikkal meg felszedi a lent lévőt
), aztán kiviszi a fürdőbe. Miután bepakoltunk, előhúzza a mosószeres flakont, aztán meg mutogat, hogy vegyem fel, és együtt kell beletenni a többi dolgot. Mostanában többször vágtam a haját (egyre rövidebbre
), és mikor mondtam, hogy le kéne vágni a hajad, rögtön simogatni kezdte a fejét, és indult a fürdőszobába. Most már vigyázni kell, hogy mit mondunk ki előtte, mert ő azt gondolja, hogy rögtön azt fogjuk csinálni, és rohan azonnal. Egy a gond vele, ha azt mondom valamire, hogy nem szabad, csakazértis csinálja a kis ördögfióka, közben meg néz engem, hogy mit szólok hozzá. És hiába szidom meg minden alkalommal, továbbra is próbálkozik. Az ember azt hinné, hogy egy idő után megszokja, hogy nem szabad, de nem. A férjem ezért gondolja azt, hogy mégsem ő a legokosabb gyerek a világon, ugyanis a legokosabbnak az ilyen dolgokat is vennie kéne.
Még egy: újabban behúzza az egyik kezét a pizsamaujjába, és mondogatni kell, hogy eltűnt Gabi keze, ekkor mutatja azt, ami kint van, én mondom, hogy igen, a bal keze megvan, de a jobb eltűnt, és ilyenkor nagy vigyorogva előhúzza.
Tudom, hogy minden baba csinál ilyesmit, de én Gabit látom, és olyan jó látni, hogy ilyen sok mindent ért (annak ellenére, hogy nem beszél). 2005.01.13 16:02
Mármint hogy elmondjuk ,hogy mi zajlik a szinfalak mögött. Egyébként még ha idegesitö szokás is, az, hogy folyton vissza vissza tér a "nem szabad"okhoz, szerintem az is az okosság jele, mert meg kell tapasztalni a határokat
ez akár férfiui jellemzö is lehet, nem?

2005.01.13 17:51
2005.01.13 17:55
2005.01.13 18:32
olyan jó olvasni, hogy már milyen sok mindent megértenek. (Én inkább nem dicsekednék, bár nálunk is megy a szülői utánzás, de inkább a huncutság és a csintalanság a menő. Finoman szólva nem egy szófogadó gyerek Laca
)
Hajrá!! (Bár megggyőződésem, hogy minden simán fog menni
)
(Lehet, hogy az én Hannámnak is kukija van?
) Postázhatnál egy kis havat, olyan randa szürke itt minden...a minusz 20-30 fokot nem kérjük...
Engem is jól meglepett. 2005.01.13 19:54
Lehet tényleg, hogy férfiszokás a leesett cuccok otthagyása, viszont akkor Botin már elég korán kiütközik a férfijellem.
Nekünk szerencsénk van hajvágásügyileg, ugyanis apa szakállas, és vennünk kellett neki szakáll/hajvágót, amivel könnyű ilyesmi hajat nyírni.
Remélem, elég lesz két nap a kórházban. Úgy tudom, a gyerekdokival kell megbeszélni, ha hamarabb hozzátok haza (persze valami saját felelősségre papírt alá kell írni, ha jól emlékszem), nálatok nem rugalmas a gyerekdoki ilyen tekintetben? Úgy emlékszem, mintha azt mondtad volna, hogy megpróbálod így elintézni. Asszem az én számomat tudod, várom az sms-t!!!

Gabiról sem lehetne megmintázni a szófogadó gyerek szobrát.
Vicces lenne, ha kukis Hannátok születne.
Azt hiszem, ma kitettem magamért írásügyileg.
2005.01.13 21:08
Pl. becsapja az ajtót, utána már nem tudja kinyitni és nem tudja megtanulni se a módját, mert fizikai akadálya van. Mosógépátállítás finom kis csel
Amúgy nálunk is elhúzható ajtaja van a fürdőszobának, amit régebben mindig elhúztunk, h ne menjen be mosóporozni. Aztán erre jól rászoktunk, de ma már fölösleges, mert azt ki tudja nyitni

Amúgy nálunk már megvan a potenciális lánynév - a fiú ugye maradt korábbról - lehet, h kissé korai?
Á, Hamit is már tudtuk jóval mielőtt megfogant. 
ne másszon fel az asztalomra és ne nyomogassa szét az összes mindenséget 
Mintha a falnak beszélnék. Bár a gép kikapcsolásáról már leszokott, valszleg máshogy szóltam rá + nem olyan izgi, mint amikor itt szét lehet berhelni az egész asztalt + gépet 
Szóval sztem Gabi is legokosabb gyerek, mint ahogy Hami is az, mivel érdeklik az ilyen izgi dolgok!!!
2005.01.14 08:08
Ügyesek legyetek!
Én is vizsgázni fogok nemsokára de még semmit nem tettem az ügy érdekében
Sztem Ilang már bele sem fér a hintába
Vhogy akkorát nött mostanában, hogy csak na. Hétfön megyünk méreckedni, meg megkapja az agyhártya elleni szurit, akkor majd tudok számokat is. Amúgy ez itt a dicsekedés helye és ideje, ne érezzd frusztrálva magad emiatt
Idövel úgyis feléri majd és akkor nem lesz menekvés
2005.01.14 08:25
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint