Andi!
Most már tényleg teljes erőből gratula.
Jázmin!
Ne légy szomorú, nekem sem jött össze, de majd ez a hónap, ez a miénk lesz
Noémi!
Drukkolok, hogy kezdhessétek az inszemet.
Stella!
Én is szeretnék nekem küldeni egy kis pozitív energiát. Meglásd a fagyibabák nagyon ragaszkodóak lesznek.
Madaran!
Szorítok a punkcióhoz.
Hajni!
Köszike a javítást. Páfránykákkal mi van?
Na akkor belekezdek a kiselőadásba, akit érdekel, annak előre szólok hosszú lesz.
Tehát megegyeztünk a párommal, hogy 8-ra megyünk a dokihoz, kicsit késtünk, de nem volt gond. Felmentünk az osztályra, találkoztunk, és mondta, hogy mennyek le a kórház új szárnyába, ott várjam. Egyébként nagyon jól megcsinálták, tényleg szép lett. Kellett rá várni egy csomót, de nem baj. Bementem, és oda adtam neki a kinyomtatott grafikonokat. Erre azt mondta, hogy ezek milyen szépek, és nem érti, akkor miét nem jön össze. (vicces, épp ezt szeretném én is megtudni). Elmondtam mikor hol mértem, meg, hogy a másodikban teáztam, és ezért lett hamarabb a pé valszeg. Nézegette még egy darabig, aztán azt mondta, hogy akkor 21-én csinálunk egy hüvelyi uht (persze először valami flancos latin fogalmat mondott rá), megnézzük, hogy mi van odabenn, aztán hétvége és utána is lesz egy uh. Na gondoltam magamban egy pipa. Aztán megkérdezte páromat vizsgálták-e már. Mondtam, hogy nem, de szeretném. Kiderült nem kell bemenni Miskolcra, megcsinálják helybe. Meg is beszéltem ott a laboros csajszival, hogy hétfőn bevisszük az anyagot. Még egy pipa. Végül kezdtem mondani, hogy a barnázás utalhat hormon problémára, és hogy esetleg nem lehetne egy hormont nézni vérből. Azt mondta, szerinte nem lehet vele gond de, ha akarom csinálhatunk egy vérvételt. Naná, hogy akarom. Azt mondta, uh előtt egy-két nappal mennyek vérvételre, és itt a harmadik pipa. Szóval összességében minden megvan, amit akartam, bár lehetett volna több vérvétel, meg arra számítottam, hogy felír valami gyogyit, de végül is igaza van, míg nem tudjuk mi a baj, addig minek szedjek olyan gyógyszert, ami nem is biztos, hogy kell. Tehát most várok és izgulok, soha nem volt még uhm, hüvelyi meg végképp nem szóval, ha valakinek van kedve leírni, mire számítsak, akkor azt megköszönném.
Pusz
Nina