Lányok!!!! Muszáj elújságolnom. Krizsó megtáltosodott.:-)))))))
9 napja: elkezdett folyamatosan gügyögni, 8 napja: hátról hasra fordult, 7 napja: megtanult magától tapsolni, 4 napja: kibújt az első foga: tegnap hasonfekvésből felült és felülésből megtanult lehasalni, ma: elkezdett mászni és próbálkozik a felállással.:-)))) Úgy teker mint a golyó. Micsoda egy lurkó?! Volt vagy 3 hónap lemaradása és hipp-hopp egy hét alatt behozza. Most is itt mászik mögöttem a szőnyegen. Most látom csak hogy kisebb, mint a macsekunk.:-))))) Nekem is vége a jóvilágnak. Pakolhatok el. :-))))))))
Azthiszem sűrgősen lerakjuk mi is legalsó állásba a kiságyat.
Kitty,
Krizsó az "ADA"-t mondogatja mikor próbál becserkészni valami újabb tilott tárgyat. Na vajon miért? Az evésnek nála még nincs külön szava, csak vadszamár kiáltásokat hallatt ha éhes és türelmetlen.
Era, Móki,
Megy mail a talira autózás ügyben.
Erika,
Nem semmi. Zajlik az életetek rendesen nálatok is? Még jó, hogy végül Domi ajtót nyitott. Hasonlóan jártam a Lacussal, szintén 2 éves kora körül. Még az anyukámnál laktunk és én hülye bennehagytam belülről a WC-ajtóban a kulcsot, Ő meg játékból magára zárta. A kb. 1 nm-es ablaktalan helységben üvöltött a gyerek és úgy bepánikolt, hogy kb 3 órahossza alatt nyugodott meg annyira, hogy rá lehessen beszélni, hogy elfordítsa a kulcsot. Benyomni sem mertük az ajtót, mert féltünk, hogy a pici helységben a gyereket üti meg. Szóval a WC és fürdőszoba kulcsokat vegyétek ki a zárból!
Kíváncsi leszek erre a 2 éves kori magasság duplázásra. Krizsó jelenleg kis DugóDani, pedig az apja közel 2 méter. Bár elnézve az elmúlt pár nap teljesítméynét, lehet, hogy növekedésileg is egyszercsak hipp-hopp behozza magát.
Szilvus,
Gratula a barátnődnek a kislányhoz!!!:-)))
Nem te vagy hurráoptimista, hanem egyszerűen néhányan irigyek rád. Szerintem legalábbis ezért vészmadárkodnak ahelyett, hogy veled örülnének. Ez van.
Ne is törödj vele! ***TALI*** JANUÁR 19. ***
Szilvus+Petike - szerintem muffin
Humi+Krizsó - pogi vagy sajtos rúd
Móki+Andris
Pera+Levi
Sly+Bianka
Mariann+Nádja
Pusza,
Humi és a kis sertepertélő Krizsó