Ether
Ügyesen kikúráltad magadat!

Én is így vagyok a vizsgálatokkal, legszívesebben hetente mennék ultrahangra, de persze nem fogok
Ficere
Szép méreteitek vannak, szuper lehetett látni a bébit! A súlyt nem írták rá a papírotokra?
Andi
Örülök, hogy lecsillapodtak a kedélyek! Hiába, mindenkinek szoknia kell az új helyzetet!

Drukkolok a kombinált teszthez, és gyere majd, és mesélj el mindent részletesen (akár priviben is), tudod, hétfőn én is követlek ugyanott, ugyanannál a dokinéninél! Egyedül mész, vagy lesz kísérőd?
Zuzmi
Sajnálom a vérzést, tényleg nem lehet könnyű két gyerkőc mellett. Nem tud valaki elmenni hozzátok egy rövid időre, hogy kicsit tehermentesítsen?
Gtimi
Akkor kitartás, a finisben vagy!

Az én védőnénim eddig nagyon aranyosnak tűnik, szerintem elnéző lenne. De ha megmondod, hogy nem voltál jól, nem szólhat egy rossz szót sem!
Nekem hétfőn volt jelenésem a védőnőnél, igazából csak mérés, vérnyomás, meg megnézte az eddigi papírjaimat. Ja, a körzetihez elküldött, mert alacsony a hemoglobinom, szerintem fog felírni vasat...

Ti szedtetek már? És milyet, mert ahogy olvasom, sok készítmény székrekedést okoz
A rosszulléteim ritkulnak, az émelygés még hullámokban tör rám... Én is várom már, hogy vége legyen. Mindig, amikor van pár jobb nap, elbízom magam, erre jön egy újabb roham...