A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

I lazas, remelem ennyi is most mindannyian meggyogyulunk szombatra. :-)

Olyan szepen sut a nap.....:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Sutyiban bejelentkezek.

Irina, sajnos ez nem a szakdolim volt, a szakvizsgás képzés egyik tárgyához kell és még nem vagyok készen vele.
Jaj, szívesen elküldöm, bár aggódok, mert nem tudok eléggé tudományos lenni.

Éljen a csendes könyvtár!

Jelentem, itt minden csuda jó. Rugó tünemény, Bercó haragszik a világra, rendesen képzi Rugót, de a szentem tűri és bírja. EGyébként a probléma az, hogy most megérkezett Ádám, az egyik lakó unokája és hiába kértük, eddig nem jött le. Bercó ezért mindenkit büntet.

Egyébként most éppen Rugó egy daruval, Bercó pedig egy kamionnal a Balatonhoz utaznak, ahol egy főiskolán dolgozatot írnak. :lol: Bercó találta ki ezt a dumát. Rugó viszont nagyon ügyesen elmondta, hogy a daru is nagy kocsi, így járhatnak egy főiskolára. :lol:
Tüneményesek. Hamarosan érkezik JOhanna is. :lol: Lesz itt óvoda mindjárt.

A nagyok eltűntek, saját programjuk van. Az előbb jöttünk haza, elmentünk a kocsimért a szerelőhöz. Vittük a két fiút is. :lol:

Szóval szuper.
dmaggie

Hahó,
pár perccel hamarabb elengedtem a hallgatókat, mert elkezdett elmenni a hangom.

Maggie, köszönöm a tudósítást 8)
Örök hálám az egész napért.

Már indulok is Db-be, összeszedem Gábort.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Maggie :) elképzelem ahogy Bercó büntet :) :) milyen jókat találnak ki :) óvoda :) :) nálunk vasárnap du. volt :) :) volt 9 kicsi(2-11 év közti) 5 fiatal(20-25 éves) meg pár nagyi :) :) mi meg szülők beszélgettünk egy másik helyen :) :)
Irina,könyvtár :) biztos sokat haladtál :) gyerekrajzos dolog tök jó lehet :) ilyenkor elemzed Ádi rajzait is?
Kaqk,jobbulást I-nak :( fú de izgi lesz :) s mennyi időre mentek?

B. nem lett beteg :) :) csak fáradt volt :) :) reggel 7 után kelt frissen kipihenten :)
Aztán de. faleveleket gereblyéztünk,füvet nyírtam :) M. és B. megunták bent veszekedtek egy jót(hagytam őket nem üvöltöttem le a fejüket-pedig már majdnem elszakadta cérna-,pár perc múlva olyan jól játszottak tovább,mint előtte) Ebéd után elmentünk elkölteni a maradék beiskolázási utalványomat,ma jár le :) :) :) Kaptak bakancsot,csizmát :) :) meg én is vettem pár melltartót :) kifogytam azokat is( S a karikagyűrűm több,mint 8 év után rám jön,sőt picit lötyög,mint régen :lol: tegnapi napi örömöm volt )

:arrow:

KépKép
viranka

Kaqk, jobbulást I-nek!

Maggie, ez egy nagyon klassz délutánnak hangzik :-)

Vindo, várunk ide!

Verus, éljenek a kibékülő gyerekek, a melltartók, de főleg a karikagyűrű :-)
Hát fél szemmel meg szoktam nézni Ádi rajzait, egyszer végigcsináltattam vele a rajzok egy részét. Mondjuk mostanában csupa férfiak témát nyomat a rajzain, vikingek, sárkányok, speciális fűrészmalom, szellemek (Halloween-re), ilyenek. :-)

Befejeztem a diszibírálatot, ezt a megkönnyebülést. És két nappal korábban küldöm el. Végre nekiállhatok a pszichós dolgoknak.
Fú, éhes vagyok.

Kép
Kép
irina

férfiak = férfias

Kép
Kép
irina

Jelentem fogyott a létszám. Közben befutott Dávid és Anett, jót társasoztunk is együtt. Aztán már hamarosan jött Vindo és elvitte Rugót :cry: . Olyan édes volt, alkudozott, hogy mennyit maradna még. :lol: Hanna még itt van, éppen mesét néz, meg a fiatalok is. :wink: :lol:

Viranka, Te miből fogytál? :shock: Már így is tök csinin voltál.
De szívből gratulálok.

Irina, ügyi vagy. Én mindjárt dolgozok egy kicsit, aztán elfutok még valahova, mert nem sok kenyér van itthon. Aztán vacsora, fektetés, majd folytatom. Holnap óravázlatot írok, meg a szakdoli. Pénteken szeretném elküldeni a gyak.vezetőmnek a vázlatokat.
Nem nagyon fogok unatkozni továbbra sem.
De a mai nap nagyon jó volt, élveztem, hogy játszhatok a gyerekekkel, mert most ez volt a program. Közben meg a főzést is el tudtam intézni. De. a fiúk lementek focizni a Kedvessel, akkor meg gyorsan kiterítettem a ruhákat.
dmaggie

Ádi miket nem rajzol. :shock: Nagyon ügyes.
dmaggie

Maggie, akkor is nagyon ügyi vagy, nem is tudom, hogy csinálod, komolyan... :-) meg a gyerekovi is :-)
Ádi rajza: hát van, ami 2 vonal csak, és vmi misztikus fegyvert kéne látnom benne... és van, ami csudára kidolgozott. A fő, hogy szeret rajzolni, ez, szeretném, ha mindig megmaradna.

Kép
Kép
irina

Hát be kell osztanom az időmet, az már biztos. Mondjuk tegnap este is f11 körül már lecsukódott a szemem a gép előtt. Fel is adtam.
Jaj, majd lehet, hogy felhívlak, egy számomra még nem egészen világos dologgal kapcsolatban. Van-e otthon vezetékes telefonod? Ha igen, kérlek add meg a számod, este 6 után ingyenesen hívhatok bárkit, akkor talán lesz időm elmondani, megkérdezni azt, ami még egyelőre ködös. Nagyon köszönöm előre is.

Egyébként megkaptam a fiúktól, hogy sokat változtam mióta suliba járok. Csak azt nem értem igazán, hogy miben, mert kényesen figyelek arra, hogy mindenkinek mindene rendben legyen, igyekszem semmit sem elfelejteni, stb. Állítólag sarkosabb, keményebb lettem.

Rajz: én is elájulok a gyönyörűségtől mindig, ha valamibe belekezd B. Arra mindig szakítok időt, sőt arra is, ha éppen nyírbálni szeretne. Annyire nem csinált ilyeneket, hogy minden adandó alkalmat kihasználunk. :lol:
dmaggie

Most meg éppen az egyik csoporttársamnak küldtem anyagot, szerintem nem jól indítja a vizsgálatát. Próbálja megmagyarázni, hogy miért úgy csinálja, de én "erőszakoskodok" vele. Remélem nem veszi majd zokon, hogy őszinte vagyok.
dmaggie

Az ovi meg feltöltött inkább. :lol: Nagyon élveztem, hogy a kicsik és a nagyok együtt társasoztak. Jókat röhögtünk. Rugó nagyon édes volt, a társasjáték kis korongjait szőlőnek hívta. :lol:
dmaggie

Maggie-m, nincs vonalas telónk, nem használtuk senkivel, így nem kértük. De bármiben írj, hívj nyugodtan, ha jobb úgy, visszahívlak.
De jó, hogy Bercó ennyire szereti a rajzolást, molyolást :-)
A férfiak majd megszokják, hogy Anyának van saját világa is és ettől még ugyanúgy szereti őket. :-)

Kép
Kép
irina

Irina, köszi, de pont most változik majd a percdíjam, egy horror lesz, amíg át nem kerülünk egy másik szolgáltatóhoz. Majd megnézem, hogy a vezetékesről mennyiért hívlak. Azért még megkérdezem, skype-on elérhető vagy? :lol:

Remélem igazad lesz és a fiúk másként vélekednek majd. A múlt héten azért igen rosszul esett, hogy ezt hallottam.
dmaggie

Maggie, sajnos nincs kamerám a laptopomon, úgyhogy Skype-on sem vagyok elérhető (tudom, 21. század, csináljak már vmit). De pl. csetelhetünk is :-)
Ne bánkódj, a fiúk is meg fogják érteni, csak a változás ezzel jár. Legkésőbb akkor rájönnek, amikor büszkék lesznek az édesanyjukra, hogy mennyi mindenhez ért. :-)

Kép
Kép
irina

Irina, ok semmi gond, megoldom, valahogyan jelentkezek. :lol:

Azért van abban valami érdekes, hogy mit játszott délután Bercó. :lol:

Hú, már megint alig látok ki a fejemből. Megyek aludni. :lol:
dmaggie

Maggie-m, oké, várni fogom. :-)
Arra gondolsz, hogy Bercó azt játszotta, hogy főiskolára jár? Hát naná! :-)

Dolgozunk ma itthon S-val, gyújtunk is majd gyertyákat a már nem velünk lévő szeretteinkért. Tanulnom is kell, jövő héten 2 zéhát is írok.
Jók legyetek!

Kép
Kép
irina

Halihó!

Kikapcoslódásként írok egy kicsit. Jól elszúrtam az időmet. Egy csomó időbe került, míg megírtam egy óravázlatot. Elküldtem a gyakvezetőmnek véleményezésre. Kíváncsi vagyok, hogy mit mond majd rá.

Kaqk, I. hogy van?

Irina, sikerült haladnod? Akkor ma nem volt veletek Ádi?

Nálunk ugye itt az éhes siserehad. Délelőtt kimentünk a temetőbe, rengetegen voltak, az eső ellenére is. Kicsit megáztunk.
Aztán befejeztem az ebédet, utána meg pihiztem egy kicsit, aztán azóta itt kinlódok. Most megpróbálom a dolozatot befejezni. Még pár oldalt össze kellene hoznom.

Megyek is, bár alig látok. Lehet, hogy fel kellene vennem a szemüveget? :roll:
dmaggie

Jaj, igen. Irina, holnap valahogyan megpróbálom leírni, hogy mihez is kérnék segítséget. Csak egy kis útmutatás kellene. :lol:
dmaggie

Ó, még valami. Apa és Bercó keresztrejtvényt fejtettek. Apa: Bercó, mi lehet az: fekete, folyékony és fűtünk vele? Bercó hallgat, majd kis idő múlva megszólal: fekete és folyékony, az olaj. Csak lestünk. Kérdeztük, hogy honnan tudja. Azt mondta, gondolkodott. :lol:
dmaggie

Szia, Maggie-m!
Hó, hát Bercó nagyon okos, de ez eddig is tudható volt, okos családnak okos gyereke :-)
Ádi délután jön haza a mamáéktól.

Köszönöm, haladgattam, ez most elég szöszölős rész. Össze kell állítanom a műhelymunkámhoz az ingeranyagot, amivel sok a bíbelődnivaló (történetek változatain keresztül fogom megnézni, hogyan hatnak az érzelmek az emlékezésre/felejtésre).
Jut eszembe, lehet, hogy megkérlek Téged és még párótokat, hogy az alapváltozatait a szövegeknek minősítsétek (pozitív hangulatú, negatív stb.). Kb. 5 perces feladat lenne, nekem nagyon sokat segítene. De még sehol sem vagyok a szövegekkel sem, a szakirodalmat passzírozom át magamon.
Hétvégén tanulnom kell, amikor lehet, mert zéhák jönnek.
Várom a leveledet, írj! :-)

Kép
Kép
irina

Irina, küldd nyugodtan. Szívesen segítek. Szerda du el kell utaznom Szegedre, pénteken jövök csak haza, ott a net elérése nem biztos.

Tegnap végül befejeztem a dolgozatot is. Lefekvés előtt éreztem, hogy baj lesz, egyre csak taknyosodtam. Ma már lépni nem tudok zsebkendő nélkül. Most pihentem egy kicsit, amíg B. aludt. Éppen kávét főzök, aztán vár rám 2 óravázlat, meg a többi. Ki akar így is folyni a szemem, kezd fájni a fülem, stb. Jól sikerült. :twisted:

Hát, ez az olajos dolog mindenkit meglepett, még véletlenül sem mondta meg senki sem a megfejtést. Honnan ismeri egyáltalán ezt a szót? Bár szoktak Gergővel is, meg apával is ismeretterjesztő filmeket nézni, azt gyanítom, onnan épült be a szókincsébe.
dmaggie

Maggie, sajnálom, gyógyulj meg mielőbb. Ez a temetőjárás folyománya, nem?
Köszi előre is, még egy kicsit csiszolgatom a szövegeket, aztán küldöm. Ha nem válnak be, úgyis újra kell írnom őket.

Többiek?

Kép
Kép
irina

Irina ha tudok segítek :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, aranyos vagy! köszi előre is! :-)

Bocs, a "többiek?" igazából arra vonatkozott, hogy ki hol és hogy van? :D

Kép
Kép
irina

Irina, nem tudom. Tegnap nem fáztam, igazából hideg sem volt, csak az eső esett. Inkább arra gondolok, hogy valamelyik nap reggel elindultunk valahova, előtte zuhanyoztam és még vizes volt egy kicsit a hajam.

Na, megcsináltam a második óravázlatomat is. Már csak egyet kell. De most lehet, hogy lefekszek, hátha segít a gyógyulásban. Most beszéltem a gyak.vezetőmmel, ő mézet, fokhagymát és citromot ajánlott. Jól hangzik, ki is fogom próbálni, de előbb mézet kell vennem, mert B. benyalta azt, ami itthon volt. Nagyon rákattant mostanság. :lol:
dmaggie

Hahó, hazaértünk délután, majd Rugó partira volt hivatalos, most értünk haza.
Vacsorázni kell. Jövök holnap vagy este :D

Kép
vindolanda

Hahó!

Maggie, jobban vagy? A fokhagymát nekem is mondták már, meg a feketeretket, bár az most nincs szerintem.
Bercó és a mézimádat :-)

Vindo, szia! :-) Majd mesélj (a partiról is)!

LÁNYOK, A MÁSIK TOPIKUNKBA FELTÖLTÖTTEM EGY FÁJLT, AKINEK AZ IDEJE ENGEDI (MAX. 5-8 PERC MEGCSINÁLNI), NÉZZE MEG ÉS TÖLTSE KI. NAGYON KÖSZÖNÖM ELŐRE IS!

Kép
Kép
irina

Halihó!

Irinám, egyelőre nem. Pedig csak úgy nyakaltam a mézes citromot. Most éppen jól el van dugulva az orrom. Eddig dolgoztam, meg beszéltem a gyak.vezetőmmel. Tetszettek a vázlataim. Ez már biztató.

Még holnap elküldök majd neki egyet.

Holnap mindenképpen megnézem. Jó? Most már nem vállalkozok rá. Egyébként eljöttünk otthonról, Dávid kihasználja pár kézis társával valami játékba kezdtek, meg gondolom söröznek. Legalább vigyáznak a házra. :lol:

Vindo, várjuk a beszámolót. :lol:
dmaggie

Jó reggelt!

Rövid beszámoló:
Végül is semmi különös nem történt. R. a nagy rohangálásban totál elfárad a 3-4. napra, alig bír mozogni.
A temetőjárást szépen abszolválta, bár az egyik alatt szakadt az eső, és ott nagyon megáztunk.
A partira meg elrohantunk csak, a bőröndöket már G. pakolta ki itthon. Meg felfűtötte a lakást, mert 15 fok volt, mikor hazaértünk. Kb. 7-8 gyerek volt, és meglepett, hogy Rugót meghívták, mert eddig nem nagyon emlegette a kislányt, akihez mentünk. Vittünk neki egy babát (olyan barbie-szerűt) meg gyerekpezsgőt. Sok játék volt, R. jól érezte magát, haza sem akart menni. Mi voltunk az utolsók, akik eljöttünk, mert Rugót nem lehetett kirobbantani a kislány vasútszettje mellől :oops:
Én meg szendvicseket ettem.

A felfázásom kezd már rendbe jönni, valamennyit javult a helyzet.

Dolgozóknak mindent bele!
Betegeknek jobbulást!

Panndi?????

És a lényeg. G. meglátott egy rövid farkú macskát az egyik ismerősénél (valami rövid farkú macskafajta keveréke). Most elugrik érte. Már nagyobb, remélem, velünk marad azért, nem szökik el :roll: Sajna Enci nem jött vissza.
Állítólag nagyon harcias, alig tudták befogni.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Maggie, akkor további gyors gyógyulást Neked!

Vindo, kislány vasútszettel - ez azért jó kombináció! ;-)
Cicát fogtok akkor szelidíteni?
A csütörtökről jut eszembe, kb. 4-ig tanítok, eszem vmit, utána szerintem át is indulok a műegyetemre. Szívesen meg is hallgatnálak, persze csak ha nem zavar (és addigra - kb. fél 5-re) nem megy le az előadásod. Van vhol program a konfitokról?
Ma takarítanom kell.
:roll:

Kép
Kép
irina

Vindo, Neked is jobbulást!

Itt ma nagyon szép idő ígérkezik. :-)

Kép
Kép
irina

Halihó!

Itt is süt a nap. Én meg továbbra is dögrováson vagyok. Nem aludtam sokat. A náthám miatt alig tudtam elaludni, meg járt az agyam is. Nevessetek ki, de mivel annyi a tennivalóm, sokszor arra riadok, hogy elfelejtettem valamit. Akkor valami kamu feladat úszik be a tudatomba, engem meg kitör a frász. Irina, remélem ez még nem nagyon beteg! :wink: :lol: Így voltam az egyetemi vizsgaidőszakokkal is. :oops:

Vindo, akkor Rugó jól érezte magát. Tüneményes kislegény, imádom.
Cica: 8) Nem adjátok fel.

Jó kiszolgálásom van, most kaptam kávét anyukámtól. :wink:

Na, megyek vissza dolgozni. Még három órát kell átnéznem ehhez a részhez. Csak olyan sok. Minden alkalommal kb 10 ezer mondatot átnézni... Aztán még csak egy szempont lesz. A legutolsót meg kihagyom, majd érintem esetleg, de nem biztos.
A zárótanításomra meg meg kell hívnom a témavezetőmet. Ő a tanszéken ezekért a felelős. Véletlen a dolog. :lol: Az már biztos, hogy a kommunikációs téma szerepel a zárón. Köszönés.
dmaggie

Itt is tiszta kosz minden.
Remélem, Rugóék kinn lesznek majd az udvaron, én meg addig takarítok.
Hát, igyekszem sokat a kályha előtt ülni.
Most meg nézek egy vesemelegítőt a neten, azt hiszem.

A négy orchideámból három elkezdett hajtást hozni. Egy még pihenget.

Mindjárt írok privit.

R. szerint a macskát Gesztenyének fogják hívni. Átnéztük a macskanévnaptárat :roll:

Kép
vindolanda

Ez a macska tényleg egy agresszor :shock:

Ilyen keverék:
https://www.google.hu/search?q=manx+cat&hl=en&client=firefox-a&hs=8Fd&rls=org.mozilla:hu:official&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=BDeWUObCE4vCswaR_oCABQ&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1525&bih=741

Leginkább egy nyúlra hajaz a testalkata.
A tulajt megmarta, amikor megfogta.

Kép
vindolanda

Maggie, jó munkát.

A férfiak az udvaron vannak.
Elkezdek porszívózni, mielőtt beszőnek a pókok minket.

Kép
vindolanda

G. egy órája van bezárkózva a macskával a garázsban. Az előbb berohant, hogy már odajött hozzá. Nagy izgalomban van. R. a homokozó mellett pakolászik.
Felmosok :arrow:

Kép
vindolanda

Maggie, szerintem ez teljesen normális :-)) de Te legalább fejben tartod, nálam mindent postitek és listák borítana, ezeket összesítem, néha elég csak 1-2 nagy papír + a naptár (S. fifikásabb, ő már a gépében vezeti). Neked is ágynyugalom kéne! :-)

Vindo, bevállalósak vagytok ezzel a cicával. Vmi rémlik gyerekkoromból, hogy egyszer cicát akartunk, de 1 nap után nem bírtunk vele, mondjuk alapból kutyás típus voltunk inkább (de akkor nem volt kutya a háznál). Amúgy nagyon szép ez a fajta cica. Egyik unokatesóméknak volt sokáig egy nagy vörös macskájuk, azt lehetett macerálni, mindent hagyott, nagyon bírtam. :-)

Porszívózás, a fiúk kimentek a szép novemberi őszbe.

Kép
Kép
irina

Még vmi, aztán tényleg megyek: találtam szép téli kismamakabátot, mert rájöttem, h már most megfagyok, de a legtöbbe nem fogok 1 hónap múlva beleférni.
Ezt találtam: http://www.bonprix.hu/bh/offer.htm?pr=53790
Szerintem nagyon szép, csak feketében volt, de nem baj. És a legjobb, h később is el tudom hordani.

Kép
Kép
irina

Hajrá cicusozás!

Irina, nem mindent. Segédeszközeim vannak nekem is. :wink: kis naptár, postit nálam is játszik. Így is sikerült elfelejtenem, hogy ovis mikulásos bulit szervezünk dec. elején, pont azon a napon lesz disznótor is. Legfeljebb Bercóval nem jövünk. :lol:

Most végeztem. Lassan ebédelünk. Délután, meg este pedig az óravázlatokat fésülöm át, megcsinálom a feladatokat, mit kell kinyomtatni, másolni, stb. Jó kis meló lesz az is. +még egy óravázlatot is meg kell csinálnom. Pedig kifolyik a szemem. Irina, du nézem majd meg. :lol:
dmaggie

Csini kabát. Én a tecsóban találtam egyet, amit ruhákhoz, szoknyához is fel tudok venni. Olyanom nem volt. Leértékelésen vettem természetesen.
dmaggie

A fekete kabát jó, mert nincs olyan szín, amihez ne menne :idea:

Eszünk, és R. belemélyedt egy APG-be :roll: Mesélek közben.

G. még mindig az udvaron van, szerintem már vérszerződést is kötöttek a macskával.

Kép
vindolanda

Nekem egy jó hosszú pufidzseki kéne, amiben tudok menni Rugóért az óvodába, meg kinn tudok benne lenni az udvaron.
Szerencsére pufidzsekikből mindig van választék. A mostani nem fedi a fenekemet rendesen.

Jó munkát, Maggie.
Hol lesz a MIkulás-buli?

Irina, mi az udvar miatt macskázunk :roll:

Kép
vindolanda

Ádi hozott 2 kiló lehullott levelet a parkból... és egy botot, mert szerinte az nem volt olyan koszos :-D

Maggie, köszi előre is! :-)
Szemcsepp segít? Jó munkát Neked!!!
Kabátfotó?

Vindo, vérszerződés :lol: G. szereti a kihívásokat, az biztos.
Az udvaron rendet tart a kártevők közt a cica, azért?
Ó, a pufidzseki szerintem még sokáig nagy divat lesz.
Nekem 2 kabátom fekete, egy kivételével, most lesz még egy fekete. Na meg amit meg kéne javíttatnom, az viszont sötétbarna. A kedvencem volt, bár már nem nagyon férek bele.

Jó ebédet mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Ja, lányok, kérlek, még páran töltsétek ki a priviben lévő kérdőívet, tényleg nagyon gyorsan megvan (pár perc), csak a FB-ra nem tehetem fel, mert a leendő adatközlőim előtt nem lőhetem le a szövegeket.
KÖSZI ELŐRE IS!

Kép
Kép
irina

A kutya széttúrja az udvart :wink:

MIt csináltok a levéllel?

Kitöltöm majd, de most nemsokára jön a Forma 1.

Kép
vindolanda

Vindo,
az igaz, a kutya koszt csinál az udvarban, még ha jólnevelt is (kivéve, ha már öregebb).
Levelek: nem tudom, ha így préselem le, berohad. Millió dolog vándorol haza egy héten, sajnos általában a kukában végzik.
Köszi, ha kitöltöd majd. :-)

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Csilla,ment egy mél :) nekem tetszik ez a kabát :) bár most Én is pufidzsekire vágyom :)

Vindo,de ronda eza farok nélküli macska :oops: bocsi :oops: Rugó és a buli :) :) tök jó,h. ilyen jól érezte magát :)

Maggie,jobbulást! egyél még mellé egy kis fokhagymát is :) söröznek a fiúk :) :) hogy hova fogyok? passz :) de ez már a lánykori súlyom :) :)(nem szedek semmit, Nagyi mindig ezt kérdezi) Tök,jó h. mindig kifogod akciósan a ruhákat :) :) Nekem most majd a céges karácsonyi bulira kellene vmit beszereznem :) bár jó lesz meló után menni :?

leveleket ne is mondjátok :evil: pénteken gyerekekkel együtt összeszedtük,gereblyéztük.Mintha nem is csináltunk volna semmit,és még van egy csomó levél a fán :evil:

KépKép
viranka

nálunk B. a köveket cipeli állandóan haza :) :) minden zsebéből szedek ki min. 3-at :( gyűjti Nekem :) :)

KépKép
viranka

Verus, megkaptam, nagyon köszi! :-)
A pufikabátot én is nagyon szeretem, csak képzeld a bepufosodást az én súlyomhoz, hasamhoz meg magasságomhoz :lol:
Tökre nem akarok beledumálni, mert szerintem is nagyon csinos vagy, de ha ok nélkül fogsz, nézess a házidokiddal egy pajzsmirigyhormont (TSH, T3, T4). Csak a biztonság kedvéért, egy sima vérvétel az egész.

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: