Szeretnék csatlakozni ehhez a pozitív és jókedvű dream-teamhez, ha lehet
Én laboros vagyok egy közeli kórházban,így az eredményeim alapján (emelkedő FSH 13 , tavaly 11 előtte 8..)tudtam,hogy a petefészkem elindult a lejtőn, így minden leletet előre összeszedve ( nagyon szerencsés vagyok,hogy bennfentesként el tudtam intézni ) mentünk el a Dévai Intézetbe október elején. Mivel közben az is kiderült,hogy Emberem spermaszáma alig 3 millió ( én örültem ennek,mert így kimarad az inszem, ő meg annak örült,hogy én örülök:))) ) így nagyjából képben voltam a várható dolgokkal.
Dévai dokit meglátva egy dolog jutott egyből eszembe: " Na, Ő csinál nekünk gyereket!"
Így tulajdonképpen nem vagyok ideges, hanem várom már,hogy kezdjünk neki:)
Pár vizsgálat még kellet, pl 4D UH a méhüregemről, de szerencsére azt mondta a doktornő,aki csinálta,hogy szép a méhem, nagyon jó állapotban van, stb...mondjuk a belsőmnek még sosem udvaroltak, bár D.Doki azt mondta a Páromnak,hogy belül is olyan gyönyörű vagyok,mint kívül
Nekem nagyon jó,hogy olvaslak Titeket,mert rengeteg tapasztalatot írtok le, és úgy érzem, hogy ez sokat segít nekem
Sajnos azt is mondták az UH-on,hogy a jobb petefészkemben már nem látszanak őstüszők, csak a balban...hát nem tudom, november 5.-én megyünk vissza ,ezt elmondom DD-nek mert a leletre nem írták rá, és remélem minél hamarabb indulhatunk.
Nem így terveztem a családalapítást, az Élet hozta így,de úgy érzem, nem kevesebb vagyok/leszek ettől, hanem több