A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok leányzók,

már december eleje óta olvasgatlak benneteket és sok mindent tanultam az itt elhangzottakból (egy kis behízelgés az elején talán nem árt)! :-)

De most jött el az ideje, hogy kilépjek a fényre, mert felmerült egy kérdés bennem, ami egy kissé össze is zavart. Ma reggel vettem én is egy PG/53-at, hogy ezentúl éke legyen mindennapjaimnak. Ma van a menzim első napja és itthon megnyalva a lencsét tele volt páfránnyal. Én ezt nem értem. Tudnátok valamilyen (akár természetfeletti) magyarázatot adni? Sokat segítenétek...előre is köszi és addig is 9 hónapos következményekkel járó lepedőgyűrögetést kívánok mindenkinek: lolita
lolita

Jázmin!
Az én ciklusaim általában 30.31 naposak szoktak lenni, az elmúlt 2 hónap viszont 28 és 29 naposra sikerült!
30 napon amikor megmértem a hőmet, még mindíg fent volt, tehát aznapra már nem várhattam a mensit ezért teszteltem!
Én pregimax-al teszteltem és egyből kijött a 2. csík kb 1 perc után!

Lolita!
Szerintem kellene némi saját tapasztalatot gyűjtened a PG 53-mal kapcsolatban, ugyanis a vélemények elég megosztottak!Figyelgesd minden nap egy két hónapon keresztül(remélem nem lesz rá szükséged)
Mindenesetre ha ma páfrányos, mensi ide vagy oda, tessék ágyba bújniKép(Úgy tudom az első mensis nap nem szokott erőss lenni, legalábbis nekem)

Valaki írta itt a fórumon hogy egyik ismerősének uh-val pont azt állapították meg, hogy mensi első napján volt peteérése!
Ez biológiailag megmagyarázhatatlan, de van rá precedens!
Ja és tessék hőt mértniKép
Sok embernek nagyon (pl nekem)bejött!De legalább ad támpontot ha nem is nagykönyv szerinti!

Ja és ne maradj itt sokáigKép

Kép

Kép
megann

Lolita Kép a PG/53 mindig páfrányosat mutat, a tapasztalt topkilalók szerint fölösleges ilyet venni, mert nem használható.
Na, jól összezavartunk téged Megann-nal.
Ha mégis akarsz hasonlót, érdemes a drágábbat venni, mert az használható is. Pl Baby-mark stb. ezek akár 10 e forint körül is lehetnek.

Megkeresem Cat írását ezzel kapcsolatban.

Kellemes babavárást neked is. Kép

Bogi Kép benne vagyok KépKépKépKép
Vendég

Megann,

köszi a bíztatást. A tapasztalatról annyit, hogy már elég sokat olvastam erről és pontosan tudom, mennyire megoszlik a véleményetek és persze másoké is a dolog használhatóságáról. Azért vettem ezt, mert képtelen vagyok felébredni, hőt mérni és mint utóbb kiderült a hőmérőm is képtelen. Elemeset vettem, mert az 1 perc alatt kész, de valami hihetetlen eredmények jöttek ki - túl alacsonyak (36,1 meg ilyenek alapban) Aztán olvastam, hogy várni kell vele még 3 percet, mert az elemes hőmérők sz*rok. De még úgy sem jött ki vele annyi eredmény, mint a 10 perces higanyossal, amely max. 0,1 tizedet tévedhet.

Bíztatásod ellenére meg a teherbeesés sajnos nem fenyeget, mert több, mint 3 éve beteg vagyok és addig nem merem reszkírozni a dolgot, míg egy reménysugár meg nem jelenik fekete égboltomon. (milyen lírai)

Legyetek jók és vigyázzatok magatokra! lolita
lolita

Lányok!

Segítsetek nekem légyszi!

Mi a helyzet a nyershússal?
Tudom hogy nem lehet taperolni de miért nem??
Ugye ez nem terjeszti a toxoakármit(cicabaj

Lolita!
Sajnálom a betegségedet, bár nem tudom mi az, biztos komoly lehet ha három éve tart, nem akarok kutakodni a magánéletedbenKép

A hőmérőzésről még annyit, hogy mi itt mindig igyekszünk ugyanabban az időben kelni és mindíg 5 percig mérni!
Legjobb lenne hüvelyben, popsiban, az a tuti, de erre én sem tudtam rávenni magad!
Ha alacsonyak a hőid(ismétem 5 perc után) az sem baj, nem vagyunk egyformák, láttam olyan görbét, ahol a pé- napján 35,5 körül volt valaki!

Mindenesetre azt mondhatom, akármilyen betegséged is van, egy-két kivizsgálás sosem árt!
Pl párod kiskatonái, neked egy hormontükör!
Sajnos ezek többnyire költséges bulik, és az orvosok is elég fafejűek az extrakívánságokkal kapcsolatban, de sok csalódástól megóvhat, ha ezeket már jó előre megcsináljátokKép

Mielőbbi gyógyulást!

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat! Tárt karokkal fogadnám a honap reggeli teszteléshez!
Beszéltem a dokimmal, azt mondta, ha negatív a teszt, akkor lehet hormonbibi is, de azt majd átjárhatósági után. Azon gondolkodom, ha szinte percre pontos, csak mennyiségi gubi van... Nem is tudom.
Most gyűrközöm a hányingerrel, meg pocifeszüléssel (na megint tünetek...KépKépKép). Nem baj, ez jó alkalom egy kis jégkrémevésre KépKépKép.
Vajon lesz ekkora mákom, hogy megússzam a szerdai vizsgálatot? Nem merek benne hinni. Annyiszor becsapott a természet 1 év alatt.
Na jó, én itt kesergek, amikor mások sokkal régebb óta próbálkoznak, mint én, sokkal reménytelenebb helyzetbe vannak!!! Bocsánat, nem reménytelen, hanem csak nehezebb, rögösebb úton haladnak!!!!!!!
Lolita!
Én is próbálgattam ama ketyerét. Kaptam. De nem volt eredményes. Persze én sem voltam hozzá túl lelkes. Sajnálom, hogy beteg vagy, kívánom, hogy mielőbb gyógyulj meg!!!!!

Noémi, Bogi!
Mennek a drukkok, de csak holnaptól. Önző dög vagyok, most kell a drukk magamnak holnapra. De ígérem, aztán extra mennyiség megy holnaptól.

mohácska

Mohácska
Nagyon drukkolok neked, holnap reggelre.Kép A pozitív tesztek szelleme legyen veled.Kép
minimi

MMMMMMMMMMMMMMMMMohácska!
Szerintem meg tudunk egyezni. Én az összes drukkomat küldöm Neked holnapra, ami nagyon-nagyon sok. Végülis holnapra nekem még nincs rá szükségem. Holnap kapom meg az újabb két szurit, aztán annyi.
Aztán hétfőig gyűjtögesd Te is, nekem akkortól lesz rá nagy szükségem.

Nina!
Merre vagy?

megann!
Nem tudok Neked segíteni a nyershússal kapcsolatban, de én óvakodnék tőle.

Bogi
bogi1975

Lolita! Kép

Csak hogy egy kis pozitívat is halljál a PG/53-ról.
kb. 9 hónapig próbálkoztunk a baba összehozásával, mire sikerült. Kép
az első 8 hónapban, számolgattam, méregettem a hómet, próbáltam belőni, hogy mikor is a legjobb az időpont az akcióhoz. És "semmi" eredmény. (pé: 16-17nap)
Majd vettem egy PG/53-at. elkeztem, használni. És a ciklus elejétól folyamatosan néztem, és nem volt páfrány, már kezdem kétségbe esni, mire a 19-nap enyhén olyanná (indult is az akció ezerrelKép) vált a 20-on meg teljesen. Igaz utána a ciklus végéig páfrányos is volt. Na gondoltam ez se jó semmire. De 2 hét mulva két csikos tesztet csináltam. Kép Kép Azt hiszem, nekem ez bevált, bár lehet véletlen szerencse is, de a lényeg, hogy itt a babó a pocimban. Kép

Pusz,
Drika
drika

Mohácska,
mikor mész az átjárhatóságira? Miután voltál, kérlek oszd meg velünk a történteket (élménynek nem merném nevezni)! Addig is egyél jégkrémet és fagyaszd le vele a negatív gondolataidat. (micsoda hülye szlogenszöveg lenne...) és holnap koncentrálj a két csíkra. Az erő veled van. Mi pedig drukkolunk.

Drika,
szinte irigy vagyok, ahogy leírtad a babátok menetét. Ajánlottak nekem Maybe Baby-t is egy másik topikban, de azt horribile áron vesztegetik - 12.000 Ft. Állítólag az még jobb, mert világít, meg minden, de sajna a lényegen nem változtat, úgyis rajtad múlik, mit kensz rá, nem igaz? (Hacsak nincs alapban belegravírozva néhány páfrány a depis napokra...ami ugye elég valószínűtlen)
Őszintén gratulálok a gyerkőchöz!
lolita

Sziasztok!

Tündi!
Úgy vettem ki az írásaidból, hogy jobban vagy. Remélem a dokid kitalál valami okosat.

Mohácska!
Szurkolok a teszthez.
Jázmin!
Drukkolok, hogy ne jöjjön meg, és egy pozitívat tudj tesztelni. Mikor is?

Lolita!
Üdv nálunk, ne maradj soká! Én nem tudok semmit a pg53-ról, de ha lenne tapasztalatom szerintem, az se segítene, annyira megoszlanak a vélemények.

Megann!
A nyers husihoz kapcs. Szerintem a nyers húsban van egy csomó baci, vagy valami hasonló, és ha fogdosod, utána nem mosod meg a kezed átviheted más kajcsira is. Szerintem. Ha jól meg sütöd, akkor nem lesz vele baj.

Bogi!
Szurkolok az uh-hoz. Az az igazság, hogy most egy kicsit szomorú vagyok, úgy érzem ez a hónap sem a miénk volt, bár még csak a 26. napon vagyok, a hőm fenn van, de két napja így érzek.

Jók legyetek
Nina
nina79

Mohácska!

Én továbbra is csak azt tudom mondani, amit eddig:
GYERE NAGYON VÁRUNK AZ MMMMMM BETŰSÖK TÁBORÁBANKépKépKépKépKépKép
Reggel az lesz az első, hogy megnézzelek, mit hozol nekünk!Én 2 csíkosat rendelek Tőled!

MMMMMMMMMMMM-Megann!

Lányok!
Köszi, óvatosan fogok bánni a nyershusokkal, most készítettem elő a holnapi húslevest!GumikesztyűbenKép
Remélem nem lesz gumiíze a levesemnek, mert az megint csak lebukásveszélyes lenne!Kép
Egy negyed óráig görcsölgetett a pocimKép
De már elműltKépKépKép

Úgy látom jövő hétre is van kiért izgulni!
Andi, Jázmin, Bogi és többiek..Drukkdrukkdrukk!

Wish,Nina, hiányoztok nekem, hol vagytok???
Máris lazítotok?KépKépKépEjnyebejnye!!!!KépKépKép

Kép

Kép
megann

Á Nina! Közben belibbentél, látlak ám!
Ne keseregj....szerintem még nem vagyunk elég vén banyákKép hogy a megérzéseink bejöjjenek!
Szörnyű nőszemély vagy ám, azt tudodKépKépKép
Még semmi mensiközelítő jel és máris rémeket látsz!
Továbbra is ejnyebejnyeKépKép
Várj én most becsukom a szemem , és lemegyek alfába és errősen Rád gondolok................==========~~~~~~~~~~~~~~~ lázom..........=======^^^^^^^^^^^^ már látom.........., EGY ARANYOS LÁNYT LÁTOK ÉDIBÉDI BABÁVAL A KARJÁBAN.....KépKépKépKépKépKép

Ez az én megérzésem!SzerinemKép

És most lassan elhúzok moziba,ha hazaér a párom, hétvégén azért elnézek errefelé
Puszi:Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Itt ülök a gép előtt potyognak a könnyeim, a párom éppen kint csücsül, szerencsére nem látja.
Nem lesz pozitív a tesztem, így mákom sem. KépKépKép. Nagyon le vagyok törve. Hányingerem pedig van.
Azért köszönöm a drukkokat!
Jó éjt!

Puszi - Kriszta

mohácska

Kriszta!
Mi a baj? Megjött? Honnan veszed, hogy nem lesz pozitív a teszted?

Ninácska!
Nálad is mi a baj? Miből érzed, hogy ez nem az a hónap? Mennyi a hőd?
Pedig olyan kis kiegyensúlyozott voltál az utóbbi időben!
Kérlek, kérlek, ne add fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megann!
Szerintem jól látod, hogy mi a helyzet Ninával!
Olyan kis lökött nőszemély vagy!
Még szerencse, hogy nem szándékozol innen elmenni.
Mit néztek a moziban?
Bogi
bogi1975

Bogi!

A moziban a semmit nézzük, ugyanis mégse mentünk mozizniKép
Nem is volt igazán kedvem!Viszont sétálni volt kedvem a Váci u. ban és a Duna parton egyet, de aztán valahogy mégis itthon ragadtunk!Valahogy mostanában sokat ülök itthon, pedig utálom a bezártságotKép(meg a szürkeséget, meg a hó nélküli telet, meg a hideget, és a horrorfilmeket, a kényelmetlen cipőket, a rossz éttermi kiszolgálást ......ja bocs, elszaladt velem a lóKép, tényleg bocsKép)
No nem baj, mert holnap megyünk kirándulni egy pár órára Visegrádra!Vagy a Mátrába!KépKépKép

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMohácska!
Ejnye már no!
Mi van, valami negatív hullám terjeng az éterben???
Neeeeeeeeeeeeeeeeee sííííííííííííííííííííírj!!!!!!
Megjött???
Vagy mi a gond????
Igazán, igazán nyugodj meg, nagyon szorítunk a holnapi tesztelésedért!
És ha nem is ez a te hónapod(de ez azKép, túl fura tüneteid vannak), akkor is csak annyi van, hogy 12-én ismét kizártok egy lehetséges akadályt, ami a babótok utjában állhatott idáig(ha állt)!Ez meg örömre ad okot, nem pityergésreKépKépKépKép
Tessék gyorsan megvígasztalódni, no!!!!!

Kép

Kép
megann

Jó estét!

Megann, Bogi!

Olyan aranyosak vagytok. Megann annyira édes dolgokat írtál, hogy rögtön elsírtam magam. Nem is tudom igazán miért lett rossz kedvem. A hőm 37,1 és 37,0 között ugrál. A mellem néha érzékeny, néha nem. A hasim néha fáj, néha nem. De az is lehet, hogy ezeket a dolgokat csak én idézem elő magamnak. Annyira jó olvasni a sok babásról, meg Bogi nálad is elindultak a dolgok, meg mindenki itt vizsgálódik, én meg itt tötymörgök. Annyira unom már ezt a várakozást, és lehet, hogy a dokim sem akar majd elküldeni a megfelelő vizsgálatokra. Na most jól kipanaszkodtam magam. Bocsi. Jövő hétvégén biztos jobb kedvem lesz.

Pusz
Nina
nina79

Nina!
Na látod, ezt már szeretem!KépKépKép
Nekem egyébként az is intő jel volt, hogy nekem mensi előtt soha sem szokott fájni a hasam(csak a cicim), csak és kizárólag mindig abban az egy órában éreztem csak hasfájást amikor megjött!Tehát a kicsit fáj, kicsit nem, az nekem egyet jelentett PindurralKép)KépKép
Persze nem azt mondom hogy ez nálad is így lesz(DE MONDOMKépKépKép), de miért ne lehetne így!
Mit is mondtál?Hol laksz?
Wish által ajánlott orvossal maximálisan meg vagyok elégedve!
Amikor elmentem hozzá, csinált egy kenetet (december), kikezeltük a bacimat és máris a tettek mezejére lépett volna.Januárban néztük volna a hormont és uh-val a pé alakulását együtt!Lehet hogy megkéri az árát, de legalább tudod, mi a szitu veled!
Ha nem jön be a tiéd, én ajánlanám ezt a dokit(mégha csak a kivizsgálások idejére akkor is).Egyébként múltkor összefutottam egy nőcivel, ő Miskolcról!!!!!jár fel hozzá!
Párodnál kiskatonák rendben??
Bocs ha már írtad, de képtelen a memóriám mostanában!

Kép

Kép
megann

Bogi Kép
A mondatot betanultam, és mostantól így fogom terjeszteni Kép Kép De akkor most rajtatok a sor Kép Kép

Megann Kép
A nyers hús és a zöldség ill. minden ami földdel érintkezik toxoplazmát terjeszthet. De ha pozitív a toxo ellenanyag teszted, akkor nem lehet gond, mert ezt csak egyszer lehet elkapni.
Nekem egyébként negatív, ezért a terhesség alatt jobb volt vigyázni.
Alapos kézmosással mindent meg lehet előzni!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya!

Hát ez a toxoizé nem túl jó hír!
Hol lehet csináltatni ilyen tesztet?
Nőgyógyászat?Háziorvos?

Azért mostantól inkább kétszer mosok kezet mint egyszer sem!

Egyékbént mi a toxoplazma betegség jele??

Kép

Kép
megann

Sziasztok!
Ez a mai is egy munkás nap volt. Délelőtt oktatattam, délután egy munkatársamnak segítettem.
De ami a lényeg! Voltam dokinál. Felírta milyen vizsgálatokat kell megcsinálni lombik előtt.
Van egy csomó szűrővizsgálat vérből (vérkép, vírusok, HIV), EGK, mellkasröntgen, nőgyógyászati rákszűrés (ezt persze megcsinálja ő Kép). A páromnak is vérvizsgálat. Szóval igaziból semmi extra. És ha minden vizsgálati eredmény megvan, akkor mehet a lombik, akár még februárban! Bár ebben az idő szűkössége miatt nem nagyon reménykedem, de azért ki tudja. Azt mondta, hogy ha megvannak a vizsgálatok, akkor megbeszéljük, hogy melyik intézetbe megyek. Kiválasztjuk, hogy nekem melyik a legmegfelelőbb és oda fog küldeni. Mondtam, hogy ahol a leghamarabb sorra kerülök és amelyikben Ő a legjobban megbízik követelménypáros optimumát szeretném. Azt mondta, hogy ez így is lesz Kép Szóval lépegetünk a baba felé Kép Mondtam is ma a páromnak, hogy ha így haladunk most már tényleg nem sokára Apuci lesz Kép
Az egyetlen rossz a mai napban az volt, hogy a doki után átmenetem a körzeti orvosomhoz, hogy adjon beutalót a vizsgálatokra és az asszisztensnője annyira bunkó volt velem, mintha nem is tudom milyen utolsó senkiházi lennék. Mondjuk máskor sem volt túl kedves, de ma majdnem beszóltam neki, annyira szemét volt. A körzeti orvos csillapította le egy fél szóval, de szerencséje, mert ha még egy szót szól nagyon nekiesek (mármint verbálisan Kép). Annyira bántó volt, ahogy beszélt velem. Ha az én asszisztensem beszélne így az ügyfeleinkkel, már rég nem dolgozna nálunk. De a doki nem nagyon mondott neki semmit a bunkó stílusára. Na mindegy, végül is sok közöm nincs hozzájuk szerencsére Kép. Bár ha beteg az ember, akkor jobban esik neki, ha kedvesek vele.

Tündi, nekem is magas volt a proklatin szintem és bromo-t kaptam rá. Én nem érzem, hogy megterhelné a szervezetemet. Mondjuk nekem is úgy kellet elkezdenem szedni, hogy egy hétig egy negyed tablettát, most meg felet eszem, ahogy Ilcsilya írta. Ha csak ez volt baj, akkor ezen könnyen segítenek.

Andi Kép Jázmin Kép Bogi, Ninácska szorítok, mért ne lehetne ez a ti hónapotok! Kép

Mohácska, neked duplán megy drukk! Mi miatt keseregsz? Jókedvet is küldök duplán.

Szia Lolita! Az lehet a kevésbé rossz oka a páfránynak, ha mondjuk evés után nyaltad meg. Az meg rosszabb, hogy esetleg ténylej azok közé tartozol, akiknek mensikor van peteérésük. Remélem nem az utóbbiról van szó, bár biztos azon is tudnak segíteni az orvosok, ha egyszer végre elhiszik. Sajnos általában ragaszkodnak a könyvekben leírtakhoz. A barátnőmnek bejött a páfrány és neki is amikor sikerült a baba egész hónapban páfrányokat mutatott a tüszőrepi után is, mint Drikának. Nekem meg hol páfrányos-hol nem, de a vizsgálatok szerint peteérésem is hol van, hol meg nincs.

Megann!
Vérből csinálnak toxoplazma szűrést, a háziorvos is be tud rá utalni. De ha volt sokáig a környezetben macska vagy más állat, akkor szinte 100%, hogy átestél rajta. Különösebb tünetei általában nincsenek (enyhe influenza szerűség), de a babára veszélyes.
Közben ezt találtam róla: https://www.babanet.hu/faq/terpat11.php. Ez kicsit okosabb azért, mint és magamtól voltam Kép
Vigyáz magadra, ne görcsölgess mg picit sem!. Ha meg bezártnak érzed magad, kezd el tervezgetni a babaszobát, én is azt szoktam. Meg előveszem majd a kézimunkát, ami a babaszobába kerül majd. Édibédi kismacskák, de nem tudom mikorra lesz kész Ilyen lesz, ha kész lesz: http://www.heritagestitchcraft.com/pages/mscf606.html

Lányok, ha mentek moziba akkor javaslom a Nemzet aranyát megnézésre. Kincskeresős, rejtvényfejtős, kalandos, minden bajt megúszós és a végén meggazdagadós és egymásba szeretős. Nekem tetszett. Szerintem. Kép Ha olvastátok a da Vinci kódot, akkor egy picit olyasmi, csak az USA-ban játszódik.

Hűűűűűűűű kisregényt írtam. Így jár aki egy napig nem jön erre. Szerintem holnap sem nagyon leszek, annyi minden van betervezve hétvégére. Úgyhogy ha nem jönnék kelleme hétvégét mindenkinek.
(A párom most szólt rám, hogy mikor adom ki a regényt amit nektek írok Kép)

wish

Jó reggelt!

Hát ennyi volt lányok, leesett a hőm 36,8-ra.

Megann!
Aranyos vagy de nem hiszem, hogy meg tudnám oldani a Pestre járást, barcikai vagyok és nincs jogsim.

Nina
nina79

Sziasztok!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Köszönöm a drukkokat, inkább továbbküldöm másnak.

Bogi!
Azért kellett tesztelnem, mert megint fél nap alatt lerendeztem a mensit, szinte bevezetés és levezetés nélkül (pici csepp bevezetésként és pici maszat levezetésként.) És ugyanez volt előző hónapban is. Most annyiban volt más, hogy szenvedtem előtte két napig (has- és hátfájás). Pedig csak aznap szoktam. Hónap közben pedig nem jött a napokig tartó hasfájás és a félidőtől tartó cicifájás. Sőt előtte sem kezdett fájni. Csak olyan volt a hasam is cicim is, mint a lufi.
Nagyon ketyeg a biológiai órám Kép.
Na megyek, de már nem tudok sírni, inkább alszom még egyet.

Puszi - Kriszta

mohácska

Mohácska!
Kép
Sajánlom ezek szeirnt negatív lett a teszt....?

Szeritem ez tuti valami hormon dolog, nem???
Dokihoz mentél már? Mit mondott erre?
Remélem nem keseredsz el nagyon!
Nem vagy nagymamakorban!!!Neked is lesz babádKépKépKépKép

Kép

Kép
megann

Nina!
Kép
Jajjjjjjjjjjjjj ne............
Most látom hogy Te is ilyen szomorú hírekkel jössz!
De nagyon sajnálom!KépKépKép
Azért ugye nem keseredsz neki??Kérlek ne tedd.....
Ugye tudod, hogy én nem tévedek a megérzéseimben, tudod, amikor lementem alfába láttam a karodban egy babát!Lelki szemeim előtt mosolyogtál a csöppségedre!KépÚgyhogy a baba csak mosolygós Ninához jár, úgyhogy ne keseregj, tudod, hogy úgyis lesz babád, csak nem ebben a hónapban fogant meg!

Wish!
Úgy látom csak Te szolgáltál jó hírekkel nekem mára!Mivel kis éjjelibagolyKép vagy és éjszaka írkálsz nekünk!!!
HÁT EZ FANTASZTIKUS!FANTSZTIKUS!FANTASZTIKUS!KépKép
Ha komolyan rástartoltok a kivizsgálásokra, akkor ha nem is februárban, de márciusban tuti mehet a lombik. Juj de izgi!
Annyira szorítok hogy minden rendben legyen!!!!!KépKép
Azt meg nem is értem, hogy egy asszisztens hogy lehet ilyen genny(bocs), jól fel kéne rúgni az ilyet...SZÉGYENLEM MAGAM A NŐK NEVÉBEN!!!
Toxoizé:Nekem sajnos soha nem volt háziállatkámKép
úgyhogy valószínűleg még veszélyeztetett vagyok!
Lehet hogy meg kellene látogatnom a háziorvost!

Istenem, de édesek a keresztszemes cicáid!KépKép
Én is...én is....én isKépKépKép(AKAROK ILYET)
Méretéből ítélve jó munkás lesz elkészíteni!
Olyan édiKépKépKépKépKép

Lányok!Ma nagyon fáj a cicim(főleg a bimbóKépKépKép)

Kép

Kép
megann

Megann!
Irigykedek.....
Tudod az a baj, hogy 36 éves leszek idén... És a fiam meg már 11. Túl rég volt a szülés, így úgy tudom, hogy már első gyerekesnek fogok számítani. Na meg egyre nőnek a kockázatok... Egyre inkább verem a fejem a falba, hogy nem vállaltam előbb további babát. Ez meg igazándiból az én hibám volt. Nem önzőség, nem is a karrier, hanem nem is tudom mi... Bonyolult dolog... Mert önző akkor lennék, ha saját magam, az alakom, a jólétem miatt nem vállaltam volna. Na ez rám abszolúte nem igaz. Az alakommal nem foglalkozom, a jólétem pedig... igazából most alakulnak jobban a dolgaink. A karrier: nem igazán futok be nagy karriert közg.érettségivel óvodában dajkaként. És esélyem sincs változtatni, próbáltam nem is egyszer. De mentségemre legyen szólva, imádom a gyerekeket.
Más okok vannak. Egyéb lelkiek....
Na megyek, nem sírok itt.

Most már nagyon várom a szerdát.

Puszi - Kriszta

mohácska

Mohácsk!
Figyu!Nem vagy Te olyan öreg!Anyukám engem majdnem 34 évesen szült!
Jó oké, nem szülhetsz már 5 gyereket de én abban egszen biztos vagyok hogy 1-2 még belefér!KépKép
És ha nem megy magától, akkor megy a dokibácsi segítségévelKép
A lényeg hogy ne add felKépKépKép
Leszel te még kismamaKépKépKép
(Párod rendben van???)

Egyéként gyönyörű szakmád van, bár gondolom nem vagy túlfizetve.

Megann

Kép

Kép
megann

Megann Kép
Az ellenanyagtesztre elvileg adhat papírt a nőgyógyid, de szerintem a házidoki is.
HA elkapja az ember, az lehet tünetmentes, de inluenza szerű tünetei is lehetnek.

Szerintem jobb megcsináltatni a vérvételt, mert akkor legalább biztosan tudja az ember, hogy oda kell-e figyelnie, vagy már védett ellene.

Problémát a terhesség első 12 hetében okoz, legtöbbször vetélést. Ha negatív vagy, akkor a terhesség alatt is ellenőrizni kell, hogy nem fertőződtél-e meg, mert a friss fertőzést a baba születéséig antibiotikummal kell kezelni ill. a baba születése után is még egy ideig.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Megann!
Aranyos vagy!
A párom hallani sem akar semmiféle beavatkozásról, vizsgálatról. Azt mondja, van nekünk már gyerekünk, ha nem jön spontán, akkor nem lesz második... Remélem enyhül kicsit... remélem...

Szeretem is csinálni, így nem ez a gond. A nem túlfizetés.... persze most a párom szajkózza, ha maradtam volna az eredeti szakmámnál... Na de ez is egy másik, bonyolult, hosszú történet...

Megint hányingerem van... MMMMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRRRRRRRRRRRTTTTTTTTTTTTT???????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????

Puszi - Kriszta

mohácska

Sziasztok!

Mohácska KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép. Tudom, hogymost nagyon rossz, nem is mondom, hogy ne legyél szomorú. De biztos sikerülni fog. Ha van egy gyereketek, akkor az tényleg azt mutatja, hogy képesek vagytok rá. Ha meg időközben megváltozott valami a szervezetetedben, arra a doki elöbb utóbb rájön és akkor segítenek rajta. Szomorkodd ki gyorsan magad, aztán állj fel és legyél vidám megint. Tudod, a babák a boldog mamákat szeretik, és persze biztos a férjed és a fiad sem örül, ha szomorúnak lát. És mi sem örülünk neki. Szóval vígasztalodj meg, amilyen hamar csak tudsz. Aki napközben annyi gyerek között van, mint te az oviban, annak biztos az is segít pszihésen. KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Nina! nehogy elkeseredj, jó! Akkor majd februárban! Én bízom Megann megérzésében is Kép

Megann! Milyen lett a húsleves? Nem lett gumiíze? Biztos nem. A keresztszemesre van még kb 9 hónapom, úgyhogy nem kell elkapkodni. Egyébként Westend kézimunkaboltjában vettem, ha szeretnél egyett ott kapsz te is Kép.
A toxoplazma miatt ne aggódj, bár tudom könnyn beszélek. Én mág hol vagyok a terhességtől, de már most képes vagyok aggódni minden hülyeségen. Mi lesz itt még kérem! Kép

Egyébként ma nagyon rosszul vagyok. Fáj a fejem és csak nézni tudok ki a fejemből. Majdnem át is aludtam az egész napot. Ennyit az eltervezett tennivalókról. De nem baj, így legalább jár egy kis lustálkodás nekem is Kép

wish

Wish!
Köszönöm az együttérzést, vigasztalást. Nem a gyerekekkel vagyok bajban, hanem az állapotos anyukákkal. Mindegyiknek akkor jött össze, amikor akarta... Kép. Meg anyósom jut örökké eszembe, amikor az abortuszaival dicsekszik... Meg amikor lekezelően tavaly azt mondta, előbb lesz gyereked, mint cipőd... Na azóta lett 3 pár cipőm... Ja és közölte, nektek nem való gyerek... Ő nem szülne, ha fiatal lenne... Egyáltalán nem szülne, ha újrakezdhetné... Mert a gyerekeiben csak csalódik az ember...
És ilyenkor rosszul vagyok. Valami ilyesmit hallgattam a sógornőmtől is karácsonykor, csak sokkal szolídabban.

Na elég az önsanyargatásból. Kellene vidámabb téma... Megyek összeszámolom a feladnivalókat, csekkeket Kép - sokkal vidámabb, mi?

Puszi - Kriszta

mohácska

Jó estét lányok!

Megann!
Köszi a megérzésedet, azt véletlenül nem láttad, hogy melyik évet, és melyik hónapot írtuk akkorKép
Remélem jól vagy, a toxoval meg vigyázz, semmi állat simi!!!

Wish!
Remélem már jobban vagy. Én fejfájásra mindig hideg vizes borogatást, meg párocska fejmasszírt alkalmazok. Nekem be szokott jönniKép

Mohácska!
Ne búsulj, remélhetőleg a párod kiskatonáival nem történt semmi, és akkor csak téged kell vizsgálgatni, abba meg szerintem igazán belemehetne. Anyósodat, sógornődet nem értem, nekem is van olyan ismerősöm, akinek azt mondja az anyja, hogy azért nem segíti anyagilag, mert nem érdemli meg, nem fogja ő azt visszakapni. Én úgy gondolom mindent, amit tudok, meg fogok adni (értelmes keretek között) a gyerekemnek, és nem azért mert valamit akarok cserébe. A szüleim is azt mondják kik segítsenek, ha nem ők. Nagyon szeretem őket, és szeretnék én úgy felnevelni, és meg megnevelni egy gyereket, ahogy azt ők velem és a bátyámmal tették. Egyébként nekem anyukám a legjobb barátnőm is. Minden nap dumcsizunk, és neki mindent elmondhatok. Bocsi ha uncsi, és hosszú voltam.

Pusz
Nina
nina79

Nina!
Sajnos az évet nem láttam a látomásomban, de nagyon tisztán láttamKép úgyhogy biztos a közel jövőről lehet szó!
Na most ezzel a toxoizével jól beparáztattatok!
Igyekszem én elkerülni, de hogy tudom telejesen kiküszöbölni??
Tényleg el fogok menni a háziorvoshoz!Hátha többet tudunk!

Mohácska!
Nehéz dolog az amit írtál, és bármilyen furcsa azért némiben igazuk van a rokonaidnak(bár nem sokban)!
Sajnos több olyan ismerősöm, sőt családtagom van, ahol a gyerekeket sajnos több negatívummal is lehet illetni!
Sajnos olyat is láttam, ahol a szülő jogosan fordul el a saját gyermekétől!MEG NE LINCSELJETEK, mert sajnos ezek tényleg súlyos és érthető indokok!Ha jól szétnéztek magatok és környezetetek háza táján, szerintem ti is találtok ilyet!SajnosKép
Az hogy egy gyermek miért és hogyan lesz hálátlan, gonosz, szeretet nélküli ember, egész regényt lehetne írni!
Valahol a csonkacsalád tehet róla, valahol a természet génkiosztása folytán válnak önzővé és gonoszá a gyerekek.
Higyjétek el, én ismerek olyat, ahol a két testvért ugyanúgy nevelték a szülők, az egyik mégis egy önző, érzéstelen, hálátlan stb...lett, amíg a másik maximálisan családcentrikus, jólelkű, odaadó!
Én nem tudok szavatolni a jövőre semmit, én igyekszem majd a legjobb tudásom szerint felnevelni a gyermekeimet, szeretettel, de szigorral a jóra tanítani...és közben sűrűn imádkozom majd a Sorshoz, hogy legyen kegyes hozzám, és a tanításom jó táptalajra hulljon!!!
(Az abortusszal, meg nem szültem volna, ha újra kezdhetém című sztorikat és társait viszont elítélem)

Wish!
A husileves nagyon fini lett!SzerintemKép
Nem volt rá panasz!
A keresztszemesről annyit, hogy minden elismerésem azoké, akik ilyen türelemmel vannak megáldva!
SajnosKép én a türelmetlenekKép és az ügyetlenebbKép táborából való vagyok!
Ez nem jó hír, de legalább van önkritikám!!!!

Egyébként mi ma kint voltunk az építkezésen a szép napsütésben, aztán még sétáltunk is egyet!
Holnap is megyünk valahová kirándulni!
Talán János hegyi libegő....SzerintemKép

Puszi lányok!

Kép

Kép
megann

Megann!
Én úgy vagyok vele, hogy bármit tesz az ember fia-lánya, egy anya akkor sem tagadhatja meg gyermekét! Valahol csakis a szülő hibás, ha a gyerek önző lesz és hálátlan... De ez nem ok arra, hogy megtagadja őt a szülő. Biztos vannak kívételes esetek, amikor egy szülőnek ilyet kell(?) tennie, de bizton állíthatom nálunk, mármint anyósom esetében ilyen nem volt. Csak annyi történt, hogy a fiúnak elege lett anyósom viselt dolgaiból... Mert van szép számmal. És én csak 12. éve ismerem... Lassan a páromnak is telik a hócipője...
És Ő ne ítélkezzen az én 11 éves fiam felett, ne jósolgasson, hogy milyen lesz, ja és ne mondja, hogy nem tenné a helyemben tűzbe érte a kezét... Mert ő még CSAK 11 éves lesz. És nincsen vele, hála Istennek semmi gond! Csak ilyen gyereket kívánok mindenkinek!!!

Még mindíg ezeken jár az agyam...

Kellemes kirándulást holnapra! Jó éjt!

mohácska

Sziasztok!

Mohácska, az anyósodd miatt ne bosszantsd magad. Vannak olyan emberek, akiknek semmi sem jó. Én ismerek egy olyan idős hölgyet, aki csak megkeseríteni tudja az emberek életetét, és soha sehogy nem jó neki semmi. Aztán csodálkozik, hogy boldogtalan. talán ha megpróbálna boldogan élni és nem folyton a hibát keresni mindenben könnyebb lenne neki is.
Részben persze Megannal is egyet tudok érteni. Extrém estek sajnos vannak, de reméljük, hogy mi és a gyerekeink nem ebbe a kategóriába fogunk tartozni. Én nagyon jóban vagyok a szüleimmel, tudom, hogy mindenben számíthatok rájuk. Kép

Megann, én sem vagyok egyáltalán türelmes ám! Legalábbis 5-10 évvel ezelőtt még képtelen lettem volna ilyesmivel pepecselni. Anyu és a nagymamáim képtelenek voltak rávenni bármilyen kézimunkára Egész gyerekkoromban a fő műveim 5 centi egy sálból kb 2 hét alatta, mit aztán Anyu fejezett be és egy hímzésben 3 cm virágszár. Azt meg befejezte a nagymamám.
Pár éve egy párszor fűztem gyöngyöt a barátnőmmel. Akkor csodálkoztam el, hogy nahát, ilyenekre is képes vagyok.
Aztán, tavaly amikor lábadoztam a vakbélműtétemből megcsináltam egy kisebb keresztszemes képet, és azóta tudom, hogy ilyet is tudok csinálni. Valahogy biztos megváltoztam az évek során Kép De azért nem ez a fő hobbim, csak akkor kerül rá sor, amikor mást valamiért nem tudok csinálni. De legtöbbször hazajövök a munkából, elolvasom mit írtatok, egy kis tv, aztán alvás. Ha van energiám akkor még olvasok egy pár oldalt. Hétvégén meg sok minden más ia van. Szóval nem sok időt szakítok a kézimunkára.
De ezek a macskák meg annyira édesek voltak, hogy elhatároztam, hogy megcsinálom a gyerekszobába.

Mohácska, menjetek el ti is kirándulni, az jól kikapcsol. Nekünk sajnos a mai lazsálás miatt holnapra marad a takarítás, úgyhogy nem megyünk szerintem sehova. Kellene már keresnem egy megbízható takarítónőt, de már hármat kipróbáltam és egyre csökken a bizalmam irántuk.

Jó éjt. megpróbálok elaludni, bár az egész napos szunyókálás miatt nem vagyok túl álmos.

Puszi mindekinek

wish

Jó reggelt lányok!

Wish!
Ari lehet az a kép, esetleg megmutatod nekem is. Képzeld, én meg gobelinezek. Az is hasonló, de szerintem könnyebb. Mondjuk én a nehezebb tű fajtát szeretem, mert az jobban mutat. Fejecskéd jobb már?

Megann!
Ma reggel 36,9 lett a hőm??? De lehet, hogy csak amiatt, hogy nagyon sz@rul aludtam 11 körül sikerült elaludnom, és 1-től fél 5-ig csak forgolódtam.
Mondani akartam, hogy én jobban szeretem a görög húslevest, anya szokta készíteni. Először nem is akartam belőle enni, mert csupa olyan van benne, amit nem nagyon szeretek. Húsleves, citromlé, rizs. De nagyon fini, főleg nyáron a nagy melegbe.

Bogi!
Régen írtál, meg vagy még?

Úgy látom Zituska is elveszett, már nagyon régen nem írt.

Pusz
Nina
nina79

Szép jó reggelt, Lányok!
Nina!
Itt vagyok ám, csak tegnap olyan sűrű napunk volt, azért nem jelentkeztem. Szinte tavasz van, annyira jó volt egy picit a friss levegőn lenni. Lemosattuk az autót és még azt is élveztem, hogy ott állok közben a benzinkútnál, szól a jó zene és gyönyörűen süt a nap.
Jól veszem le, hogy már picit jobb kedved van? Tudod, nem szabad stresszelni meg türelmetlenkedni (mondom ezt én)!Jól emlékszem, hogy most januárban Ti is megkezditek a kivizsgálásokat?
Szerintem Megann nagyon jól látja a nem is oly távoli jövődet!

Wish!
Szóval február-március? Ez nagyon szuper!Megértelek, hogy fel vagy attól dobva, hogy már láthatjátok a fényt az alagút végén!
Na tegnap én is kiakadtam egy asszisztensőn. Mentem az ügyeletre, hogy beadják nekem a második adag szurimat. Erre megkérdezi: mikor jön legközelebb? Mondom, remélem már nem jövök, ennyit írt fel a doki. Erre ő: "Na, abban biztos lehet, hogy ennyi nem lesz elég! Jön maga még hozzánk!"
Nem hagytam, hogy elrontsa a kedvem. Azért sem.

Kriszta!
Nagyon sajnálom, hogy ebben a hónapban nem sikerült. A rosszindulatú megjegyzésekkel ne törődj! Hidd el, hogy sikerülni fog! Biztos tudod te is, hogy a HSG után megnő a teherbeesés esélye. Lehet, csak erre van szükséged. Hormontükör azonban lehet, tényleg nem ártana, mivel így szórakozik Veled a mensid.

Puszi Nektek.
Bogi
bogi1975

Nina!

Mi a szösz??
36,9??
Na ezt végképp nem értem!Ugye nem jött meg????
Azt ugye tudod, hogy hőesés után 12-24 órán belül elvileg meg kellene jönnie, de ha jól számolom akkor te már túl vagy a 24 órán is!
Nem értem...nem értem...., hacsak.......talán mégis?????KépKépKép
De ha mégse, akkor is nagyon jó lesz már ha hormonügyileg stb kivizsgálnak, mert tényleg eléggé stresszben tart a kis gonosz hőd!
Jó lenne már megreguláznod kicsit komolyabban...Kép

Mohácska!
Tényleg nem akarok vitát csiholni ilyen ideológiai dolgokból, de sajnos ami konkrét esetet leírtam, ott mindenki okolható volt, csak épp a szülő nem...hidd el nagyon közeli hozzátartozóimról van szó, és maximálisan átlátom a helyzetet!
De én is kívánom, hogy soha senki ne tapasztalja meg, ne legyen részese, se közelről, se távolról ilyen szomorú, elkeserítő helyzetnek!

Bogi!
Jól tetted, ez az!KépNe is hagyd elrontani a kedved! Én még vissza is szóltam volna neki, az tuti!Az a baj, hogy ahogy idősödöm, veszítek a toleranciámból az ilyen emberekkel szemben!

Na majd még írok lányok, de nem bírok a fenekemen megmaradni, olyan jó idő van, hogy nemsokára megyünk kirándulni!
Párom ugyan jobban nézne rajzfilmeket, dehát a kismama szava parancsKépKépKép

Kép

Kép
megann

Jó reggelt lányok!

Úgy tűnik vége a kálváriámnak. Ma 36,7 volt és iszonyatosan fáj a hasikóm. Ha ma megjön (szerintem tuti), akkor holnap megpróbálok elmenni a dokihoz.

Bogi!
Ne is törődj a gonosz emberekkel. Az a lényeg, hogy mi itt összetartunk, a párunk szeret minket és kész. Remélem holnap a doki legalább olyan lendületet ad nekem, amilyet neked a tiéd. Nálunk nem volt olyan szép idő, tiszta köd mindenKép

Megann!
Látod, tegnap igazán elbeszélgettem a hőmmel, hogy most már jó lenne valami egyértelműt produkálnia, és szót fogadott. Csinálhatná gyakrabban. Remélem holnap a doki szintén ilyen segítőkész lesz.

Pusz
Nina
nina79

Jó reggelt Lányok!

Bogi, Nina
köszi a drukkot! A helyzet az, hogy ugrál a hőm, péntek 37,15 szombat 36,95 vasárnap 37,1 hétfő 36,95. Remélem ez nem rossz jel!?

Wish
Hát még reménykedek, hogy ez az én hónapom is lesz.

Megann
köszi a választ. Azt hiszem nem veszek még tesztet. Várok, elég szar a hőm.

Jázmin
djázmin

Sziasztok!

Látom nem csak nekem van elegem magamból, vagyis a figyelt jelekből Kép. Nálam a helyzet, hogy a páfránykáim elmúló félben, már csak egy kettő van. Igaz már hatodik napja látom őket. Hiányozni fognak ha elmennek Kép. Viszont most van átlátszós nyúlós. Ha még mérném is a hőmet, az tuti más időpontot munatna Kép. Na most legyek emberke a talpamon mi?

Jázmin, azért én is izgulok érted. Megann-nál ez bejött Kép.

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajni
akkor most kell belehúzni, vagy nem!?
Jó lenne, ha nálam is bejönne!!!!!

Jázmin
djázmin

Jázmin, mi már a 7. naptól kezdve folyamatosan belehúzunk a páfrányok miatt Kép. Most a 12-en vagyok. Igaz ez már az utolsó jel amit figyelek, úgyhogy lassan vége a belehúzásnak és marad simán a próbálkozás, hátha...

Én is remélem, olyan jó volt az előző hónap. Ennek is sikerülnie kell Kép.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajni
Ti aztán nem bízzátok a véletlenre!!! De így is kell! Szurkolok Neked!!!

Köszi, hogy izgulsz értem és tényleg nagyon jó lenne, ha ez a hónap is sikeres lenne itt sokunknak!

Jázmin
djázmin

Nem merek neked semmi biztatót írni, mert én pl útálom, ha mindenki azt mondja nekem, hogy biztos, és én nagyon beleélem magam utánna meg koppanok jó nagyot Kép. De nagyon bízom és nagyon izgulok. Olyan jó volt nemrég olvasni hogy sorba jöttek a zebrás hírek Kép.

Igen, mi ebben a hónapban mindent megteszünk, de most valahogy nem tudok bízni benne. Nem tudom mi van velem. Majd meglátjuk mennyire sikerül nem beleélnem magam 15 nap alatt Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni
a lényeg, hogy szorítunk egymásnak, már ez is olyan jó érzés!

Jázmin
djázmin

Sziasztok Csajok!
SEGÍTSETEK!!!!!!!

Szombaton (25.cn) csináltam egy tesztet. Halvány 2.csík lett az eredménye! Ált. 27-28 naposak a ciklusaim.
Már 5-6 napja fájdogál a pocim, sőt a gyomrom is meg a mellbimbóm is. Gyakrabban vagyok éhes, de akkor csak nagyon keveset bírok enni. És néha iszonyú kemény a hasam+gyomrom is, ilyenkor még a lépcsőzés is nehézkes.
Itt jön az, amit nem értek:
Vasárnap reggel újra mértem hőt, és csak 36,8 lett, egyből nagyon elkeseredtem, hogy akkor mégsincs baba???? Visszaaludtam, tehát fel sem keltem, meg sem mozdultam. 9-kor mikor újra megébredtem gondoltam megmérem még egyszer hátha előbb vmi nem stimmelt. Akkor meg 37,1 volt. Ez most mit jelent????Melyik a jó????
Tegnap estére viszont nagyon megfájdult a fejem. Le is feküdtem hamar.
Ma reggel hőmérés: 37,0.
Ma du veszek tesztet, holnap megcsinálom (ha addig nem jön meg). Holnap lesz 28.cn.
Nagyon aggódom. Több dolog miatt is. Holnapra szeretném ha erősödne a 2.csíkom. De viszont akkor nem lenne túl jó, ha beteg lennék.

Most szerintetek mi a helyzet velem???????
Annyira félek.KépKép
andi81

Andi
inkább örülj, a teszt nem csal, zebrás lettél.
Hurrrrrá!!! Gratulálok!!! Kép
Kérlek fogd a kezem, én is, én is zebrát szeretnék!!!

Puszi
Jázmin
djázmin

Gratulálok én is. Ez nagyon tetszik. Ha írok ide, akkor egy-két nap múlva beugrik egy zebra Kép. Azt hiszem sűrűbben kellene írnom nektek Kép.

Kép

Kép
vkhajni

JázminKép
Ha ez így van szívesen húzlak magammal!!!!
Csakhát az egyéb furcsa jelek, hők...
Elszomorítanak.
Meg egyfolytában az jár a fejemben, hogy mikor kezdhetek örülni neki???????!!!!!
Mindenki azt mondta hogy a görbéim 2.fele mindig rossz volt. Ha teherbe is esek, nem marad meg a baba. ETTŐL FÉLEK!!!!
Ha viszont a holnapi tesztem is pozitív, akkor irány a doki, és csak mond erre vmit.
andi81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: