A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Neveket én is keverem. Kb. így: Bercó vagy Gergő, vagy hogy hívnak? :lol:
A fiúk csak dőlnek a röhögéstől ilyenkor és olykor megkérdezik, hogy milyen anya vagyok, még a gyerekeim nevét sem tudom. :lol:
dmaggie

Pakolás: igen, igen. Ezért is mondta a Kedves, mégis jó döntés volt. :wink: :lol:
dmaggie

Nálunk csak egy gyerek van, de így is képes vagyok összekeverni Gábort Rugóval :roll: :lol:

Maggie, köszönöm.
Talán a szerda lenne az, amit nem tudunk máshogyan megoldani. Hétfőn viszem magammal, vigyáznak rá más tanszéken, kedden G.nél lesz, s szerda volt eddig olyan csálé.

Szuper képek.
Gergő is nagyon nagy lett...

Tegnap újfent elaludtam... Még a tekilámpa is égve maradt. Szerintem G. fenn volt, és ő kapcsolt le mindent meg zárt is be.

Délelőtt lesz egy kis szabadidőm, akkor majd visszaolvasok :D

Kép
vindolanda

gyereknevek :) :) sokszor Én is Le Mírázom Bálintot és fordítva :) :) ilyenkor kiakadnak,h. nem is így hívják :) Főleg Balu aki reklamál

:arrow:

KépKép
viranka

Maggie, szupi fotók, annyira helyesek a fiaid!!! Jó buli lehetett!! :-)

Nevek..én is keverem sőt mindenki ..Dalma, Emma...:-) mikor melyik jut eszembe! :-)

vacsi..jó is az kettesben lenni kicsit..:-)

Mi ma Dalmával sétáltunk egy kört, gyógyszertár, doki ( beutaló allergia vizsgálatra holnapra ) posta...:-) és már ebéden is túl és durmol..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Csak röviden, mindjárt indulunk Dáviddal fodrászhoz. Csak őt nyírja Andika, de mivel alig tud mozogni, elviszem, utána meg az orvoshoz megyünk, vegye táppénzre. :lol:

A legfontosabbat meg elfelejtettem.

Mónikám, nagyon köszönöm a segítséget! Igazán jól jött minden tanács. Meg is lett az eredménye. Az oviban is lesz majd sütivásár, a lányok már azt kérték, hogy én majd olyan sütit csináljak, mint amilyen a torta volt. :lol:

Na, megyek.
dmaggie

Piroskával beszéltem. Minden ok. Millió dolga van suli, ZH-k ( Mendivel a kezében írja ) házimunka..stb.. :arrow:

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Maggie, hát mi tagadás, csodásak a képek, Bercó valósággal ragyog (és te jó ég, mekkora nagy már a másik két fiad! Gergő rengeteget változott)!

Verus, bocsáss meg, h csak most reagálok: gondoltam Rád, hogy szabin vagy, de nekem a szerdák sajnos nem jók, reggeltől estig óráim vannak a pszichón. Máskor a héten jössz be Bp-re?

Kaqk, örülök, h Dalmácska jobban van!
Köszi az infót Piroskáról, hiányoltam már.

Csajok, holnap reggel 9-től kb. 11-ig nagyon szorítsatok nekünk, megyek genetikai vizsgálatra (vérvétel + alapos uh), izgulok. Abban bízom, hogy szuper arányszámot mondanak, ami alapján nem kell már további hasbaszúrós vizsgálatot végeztetni.
(A vizsgálat után még vár rám három hivatalos elfoglaltság 2-től kb. 6-ig, na ezeket nem várom.)
irina

Ui: Maggie, a torták valami pazarok voltak!!! Gratulálok!:-)
irina

Irina, küldöm az energiát, szorítok, de ne aggódj, minden a legnagyobb rendben lesz. :lol: Jó lesz látni a picurkátokat.

Kaqk, köszi szépen. :lol: a hírt.
dmaggie

Jaj, Irina, köszönöm szépen. Egyébként izgultam, hogy mindent meg tudok-e csinálni a hétvégén, aztán szépen összejött minden. Jó, mondjuk a takarítás elmaradt, de sebaj. :lol:
Bercó fürcsizik, hamarosan kezdhetem a munkát.

Egyébként ma megkérdeztem a gy.orvost, hogy mit tanácsol a térdemmel kapcsolatban, azt mondta, azonnal nézessem meg. :roll: Jó, de mikor?
dmaggie

Maggie-m, köszi szépen!
Mi van a térdeddel??? Bocs, ha már írtad...
irina

Hehe, Irina, én is ilyen vagyok. :wink: :lol: Sok dolgot elfelejtek. :lol: Szóval egy bő hónapja kezdődött, hogy hátul, térdhajlatban fájni kezdett. Azóta a fájdalom szétterjedt, különösen hajlításnál érzem, guggolni meg nem nagyon kellene, meg, ha négykézláb mászok (Az ágyunk olyan, hogy gyakorlatilag be kell másznom rá), akkor a csillagokat látom. Meg olyan érzés, amikor hajlik, mintha a háromszorosára nőne, bedagadna. Szóval nem kellemes. Egy rohangálós, melós nap után meg alig tudok ráállni. Csak ennyi. Már én is sokallom, csak még nem jutottam odáig, hogy időpontot kérjek az orvoshoz. Utána úgyis beutalók, újabb időpontok... KInek van erre ideje. Először azt hittem, hogy a visszerem, de már nem vagyok meggyőződve róla.
dmaggie

Bogyó és Babócára nem is reagált senki :( hát nem ismeritek?

Katicicó nem keverünk neveket, mert Natasa=Cinci, Noel=Nolka, Noé meg még kitudja mi lesz :lol: lehet, hogy Pityu :lol: :lol: :lol:

Maggie Nekem a pöttyös torta tetszik, meg tudnám enni :P
Jók a képek, aranyos a Nagyi a háttérben ahogy fújja Ő is a gyertyát :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Ó, Maggie, nagyon sajnálom! Így már beugrott, hogy emlegetted a térdhajlatfájást... mi lehet ez? az erek? csont? tudom, kettőt és könnyebbet...
irina

Anitja, ó, dehogynem, Ádi is nagyon szereti, van pár könyve belőle meg rajzfilm és társas
:-)))))))))))))))))))))))
irina

Ja és, Maggie, szerintem is mielőbb nézesd meg, drága!
irina

Anitja, köszi. :lol:

Bercó is imádja őket. Sokszor abból kér mesét az elalváshoz. A filmet már régen nem nézte meg.

Irina, én is találgatok. Csak az a baj, hogy egyre rosszabb. :cry: Néha már csak sántikálok. De egyelőre még tudok menni, tehát olyan borzasztóan nagy baj nem lehet. :lol:
Érdekes, ma beszéltem az asztrológus barátnőmmel, azt mondta, a térd a behódolás miatt szokott esetleg fájni. Vagy nagyon nem akarok megcsinálni valamit, vagy túlvállaltam magam. :roll:

Azt tervezem, holnap felhívom az orvosomat. Kérek időpontot, nem szeretnék órákat várni egy beutaló miatt.
dmaggie

Jaj, igen a társas is nagy kedvenc. Bár a szabályokat mindig átalakítja. :lol:
dmaggie

Maggie, ez tényleg bármi lehet (ízület, visszér, csont stb.), szorítok, h semmi bajod ne legyen! :-)

Társas: hogy én ezt a társast hogy unom, pedig aranyos :lol:
irina

Hát, én elvagyok vele. Bár van több, érdekesebb is. Az egyik kedvencem a Figurix. Egy játék nem tart sokáig, mindig változik. (Ráadásul erősen fejlesztő :oops: :lol: ) De ezt még a nagyok is szeretik, meg a kedvencem a Ki nevet a végén? De az meg Bercót nem érdekli. De régebben is sokat játszottunk a fiúkkal. A Labirintus kiváló, az Alhambra nem különben. Jaj, már nagyon várom, hogy megint elővegyük.
Apa meg Rizikózni szeretett mindig, olyanunk is van. Ő még az egyetemen is sokszor ezt nyomta a szobatársakkal.

Na, megint alig bírom nyitva tartani a szemem, megyek aludni. Holnap folytatom. Jó éjt!
dmaggie

A térdem is lüktet rendesen, már sehogyan sem jó. Se kinyújtva, se lógatva. A fene vigye!
dmaggie

Befutottam :D

Irina, gondolunk Rád holnap. Minden rendben lesz.
Szép hosszú nap elé nézel :roll:

Anitja - nekünk nincs B&B könyvünk, néha elkapta R. a tévében, de nincsen rákattanva.
Ami most nagyon megy neki, az a Tesz-vesz városos könyvek (kapott egy nagyot most hétvégén otthon, meg G. gyerekkori könyvtárában is volt két kisebb füzet), ki sem látszunk a cicókból.

Maggie, térd... :(
Valamikor meg kéne nézetni, az biztos.

Rólunk: szokásos rohangálós nap. Reggel keltünk fél hét előtt, nyolckor indulás. Este hat körül meg hazaérünk.
G. meg R. a traktort csinosította utána a garázsban. A szomszéd srác megígérte, hamarosan meghegeszti.
Ilyen hülye napjaink vannak minden héten egészen szerda estig, alig vagyunk itthon. Amikor meg hazaérünk, akkor kaja, fürdés és altatás.

De majd jön a hosszú hétvége, és a lábunkat fogjuk lógatni 8)

Kaqk, köszi a híreket.
Dalma hogy van?

Társasjáték - az én kedvencem valami cowboy-os volt, már nem tudom a címét, talán Az ezüst tó kincse :lol:

Jó éjt.

Kép
vindolanda

Sziasztok :)

Irina drukkok mennek++++
de úgyis minden rendben van :) jó hosszú napod lesz ma.

Maggie nagyon jók a képek :D
Te jó ég, milyen nagyok már a fiúk :shock:
De csak Ők öregszenek, Te nem :lol: :lol:
Ügyi vagy a tortákkal.
Miért hozol zavarba? Szinte semmit sem segítettem neked :oops: , ráadásul Te sokkal tapasztaltabb vagy sütés terén mint én :roll:

Vindo ráadásul a hosszú hétvégén még csodás idő is lesz :)
teszvesz várost tudok kiírni dvd-re ha kell Rugónak :)

Anitja gratulálok a kisfiúhoz :D
Bogyó és Babóca nálunk is nagy sláger, Gergőke imádja, megvan dvd-n is.

Gyerekek neveit én is szoktam keverni, persze nehezményezik is :oops: :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Maggie a térdeddel meg irány a doki!
Saját bőrömön tapasztaltam, hogy nem jó ha halogatod. Csak szenvedsz feleslegesen és lehet már az első alkalommal megmondanák mi a helyes.
Én tavaly ilyenkor hónapokig szenvedtem a makacsságom miatt. Idén az első héten elmentem csontkovácshoz és most minden oké.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Maggie, térdeddel menj orvoshoz!!

Vindo: képe a traktorról???

bogyó.....ismerjük :-)))

Allergia szakrendelést megjártuk, nagy labor, fülorrgége vizsgálat lett elrendelve, aztán majd utána tesztelnek..:-(((

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok, lányok!
Hazaugrottam a délutáni hivatali teendők előtt :lol:

Maggie, szegénykém, a térded! Most hogy vagy?
Ja, társasból én a B&B oviba megy-et unom csak, amúgy nagyon szeretek. Van egy Toy Story-s, az nagyon aranyos, Ádi is bírja.

Ádikámnak megvolt az 1. furulyaórája, nagyon élvezte és állítólag meg is dicsérték. :-)

Drágák vagytok, csajok, köszi a szorítást mindannyiótoknak, működött!!! :-)
Túlestünk a babával a vizsgálatokon, minden eredmény nagyon jó, nagy kő esett le a szívemről. Jól megmoziztuk, mert először csak üldögélni volt hajlandó, akkor teleittam magam, utána már a tarkóredőt is rendesen meg lehetett mérni (2 mm-es, orrcsont látszik). A Down-ra életkorom alapján 1:268-hoz lenne a kockázat, de a vérlelettel együtt ez 1: 1929-re csökkent :-)))
Még DVD-t is kaptam róla és szerintem a későbbi fontosabb uh-kat is itt végeztetem el, ennyire alaposan még soha sehol nem néztek meg Ádival sem, mint most itt.
A hasbaszúrást ezekután nem javasolták és nem is akarjuk. Amúgy új hír, ma mondta nekem az doktornő, aki vizsgált (bárkit érdekel, nagyon ajánlom), hogy 37 éves korra emelték a korábban 35 éves korhatárt, ami után ajánlják az anyukáknak alaposabb genetikai vizsgálatokat. Hirtelen milyen fiatal lettem! :-)
Fú, mindjárt csinálok egy vonalzót is nagy örömömben :-)

Panndi?????
irina

Hát sajnos sehogy sem enged stickert feltenni, pedig úgy csináltam, mint régen (BBcode-ként írtam be, ahogy a picibaba.hu-n megadták a kódot).
Passz.

Kép
Kép
irina

Ó, mégiscsak sikerült :-)))))

Kép
Kép
irina

Szünetem van két óra között.

Móni, köszi, drága vagy :D
De mostanában aktív-torrent felhasználó lettem, így szoktunk letölteni :wink:

Tényleg szép idő lesz, 23 fokot is mondanak :shock:

Irina, éljen :)
Hú, akkor tényleg fiatalok vagyunk.

Kaqk, akkor ezt a kört meg is spórolhattátok volna, ha eleve máshol kezdetek, nem? brrr

Kép
vindolanda

Irina: hurááááááá tudtuk hyg minden ok lesz!!!! :-) :-) :-)

37 év...na akkor még lehet gy 3. al is bele férek..:-)

De jó hogy nem kell hasbaszuri :-)))

Olyan szépen süt a nap!!!!!

Ma megyünk a paphoz lefixálni a jöv. hete. Ja és végre találtam fotóst aki ráér...hát legalább 7-et megkérdeztem...de találtam!!!

Vindo: ez ismerős allergológus, sajna a megfázás miatt nem lehetett tesztelni, de örülök hogy mindent kizár..és az eredmények tudatában akar kezelni, nem csak hű bele és mindent..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Végre itthon. Bár délben egy rövid ideig voltam itthon, de egy kicsit hamarabb elindultam és Bercó előtt befutottam az orvosomhoz. Szerencsére nem kellett nagyon sokat várni. Megmutattam a térdem. Igazából eléggé tanácstalan volt, de úgy döntöttünk, nem küld egyelőre tovább, felírt egy fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő gyógyszert, azt szedem, meg ismét tornáznom kellene. Majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle.

Bercót hazahoztam, utána meg Dávidot vittem öltönyt próbálni. Ittam egy kávét, várom, hogy lejárjon a mosógép, aztán összeütök valami lájtos vacsit. Majd éjszaka ismét munka, de lehet, hogy még beiktatok egy kis vasalást is.

Irina, én tudtam, tudtam. :lol: :lol: Olyan vidám, boldog minden egyes szavad, nagyon örülök. Tényleg, én ezt hallottam. Az oviban az egyik anyuka is babát vár, ő is mondta. Egyébként a hasbaszúrástól nem kell tartani, félni, semmi különös, egy picit szúr és kész az egész. Nekem legalábbis nincsenek rossz emlékeim, de még igazán kellemetlennek sem mondanám. Igaz, én úgy mentem neki, hogy biztosan nem először csinálnak ilyet és nem akarnak rosszat sem nekem, sem a babának. Érdeklődve néztem a magzatvíz szinét, olyan érdekes tojáshéj-szerű színe volt. De azt mondták, teljesen rendben van.

Tuti a vonalzó. :lol:

Kaqk, éljen a fotós. Hol lesz a keresztelő? Most én is elgondolkodtam azon, hogy rendszeresen járni kellene istentiszteletre. Egyrészt nem rossz, másrészt meg ahova iskolába szeretném vinni Bercót, oda lelkészi ajánlás is kell. De egyre szimpatikusabb nekem az, az iskola. :lol:

Vindokám, akkor hozod Rugót, amikor gondolod és kész. Várjuk szeretettel. Na, ti sem unatkoztok.

Mennem kell, lejárt a mosógép.
dmaggie

Kaqk, jó készülődést a keresztelőre!

Vindo, mondjuk tényleg nem érzem lelkileg 36-nak magam, csak remélni merem, h nem is látszom annyinak. Amúgy meg tökmindegy :-)

Maggie, örülök, h nem talált a dokid semmi komolyat a térdednél!!! Lehet, h túlerőltetted a lábaidat (mindig rohansz)?
Aranyos vagy, de engem a hasbaszúrásnál a legkevésbé a magammal kapcsolatos félelmeim izgatnak, hanem a vetélési ráta, utóbbi miatt nem vállalom. Most azt látom, h csaknem 1:2000-hez, h downos lesz a baba, viszont 1:100-hoz, hogy elvetélek (sőt chorionnál igazából 3:100-hoz is lehet). Ez nekem túl nagy szám. Ugyan a nőgyógyim és a védőnő is mondta, h ők nem láttak (vagy csak 1 nőt) elvetélni ilyen vizsgálat után, de ez engem ugye nem nyugtat meg. (Ja, anyukám is azt mondta, hogy minek ezek a vizsgálatok, hiszen mindenki egészséges gyereket szült a családban. Nohiszen, csak mondjuk huszonévesen. Plusz a downosok esetében legnagyobb százalékban semmilyen családi genetikai ok nincs, az osztódás lefutása lesz spontán hibás).

Hosszú nap, és még este munka, de megnézzük a babát DVD-n. :-)

Kép
Kép
irina

Irina, én alapvetően nem foglalkoztam ezzel a statisztikával, egyszerűen eldöntöttem, hogy nem vetélek. :lol:

Képet nem mentettek a dvd-re :wink: :wink: ?

térd: a dokim szerint a vázrendszerrel lehet valamilyen baj, az hathat ki a térdemre. Lehet, hogy a lumbagom? Na, azt meg elfelejtettem megkérdezni. Most már bevettem a gyógyszert, de az előbb alig bírtam felvinni a ruhákat a szárítóba. Remélem, hatni fog!

Sikerült vasalnom is egy kicsit, most nekilátok a munkámnak.
dmaggie

Irina!
Jaj, nagyon örülök, hogy minden rendben veletek, és örömmel látom a vonalzódat is! :) Kellemes dvd-zést! :)
Adósod vagyok egy válasszal. Zsuzsu és Gergő nem furulyázik, az náluk nincs. De biztos jó lehet!

Maggie!
Hát, nem irigyellek a térdfájásért, de legalább megnézte a doki. Remélem hamar elmúlik.

Vindo!
Jó volt otthon? Van traktorotok is? És hol traktoroztok?

Kaqk!
Akkor hamarosan keresztelő?

Viranka!
Már megint szépségest alkottál! :)

Móni!
Már sokat akartam kérdezni, Grétike már önállóan minden nélkül tud úszni?

Anitja!
Gratulálok a fiúcskához! :)
Nálunk is sláger volt a Bogyó és Babóca, mostanában Mosó masa van...
Érdekes dolgokat írsz a suliról. Kiváncsi vagyok végül hogyan alakul majd.

Csajok! Zsuzsunak mozogni kezdett az egyik első alsó foga (bal egyes) létezik, hogy már a fogváltás lenne?

Kép
gica1

Sziasztok!

Irina!
Örülök, hogy minden okés volt a genetikai vizsgálaton, és nem kell a hasbaszuri sem. (Én is pont így gondolkodtam Dominál.) Jó a vonalzód!

Anitja!
Ügyesen megoldottátok, hogy ne legyen névkeverés. :)

Maggie!
Ez a térdfájás nagyon rosszul hangzik. Jobbulást! Remélem, gyorsan hatnak a gyógyszerek.

Nálunk semmi különös. Barniék szerdán mentek az ovival úszni. Nagyon tetszett neki. :) Egész este erről mesélt. :) Holnap pedig az állatkertbe mennek. De jó nekik!

Kép
Kép
Kép
katicico

csak gyorsan :)

Gica,igen lehet h. már elkezdődött Zsuzsunál a fogváltás :) :) B. csoportjában is vannak már gyerekek akiknek mozog/kiesett foguk :)
Irina :)

KépKép
viranka

Sziasztok :)

Irina olyan jó látni a vonalzódat :D

Fogváltás csininek is mozog az egyik alsó foga :roll: jaj de furcsa lesz fogatlan boszinak :D

Csiniék kedden voltak színházba, nagyon tetszett nekik. Múlthéten meg piacoztak, vásároltak is. Naná, hogy a lány volt az első aki beállt vásárolni :D

Gica igen, önállóan, minden nélkül tud úszni. Na ne maratoni távra gondolj, de átússza a medencét középen, ha elfárad akkor felfekszik a vízre pihenni és folytatja.

Katicicó állatkert :) szuper jó idő van rájuk. Tuti nagyon el fog fáradni.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jelentem, az idő itt is gyönyörű :D

Szerintem a hétvégén a füvet is le kell vágni (még utoljára).

Délelőtt logopédián voltunk, aztán beadtam Rugót az óvodába, most meg túl vagyok az ebéden. Dolgozok valamennyit, aztán megyek Rugóért majd Db-be Gáborért.

Gica, csak egy pedálos traktor :wink:
2000 ft volt a vaterán, de helyre kell hozni.
Tegnap a szomszéd srác hegesztette, G. már kipótolta az anyagot, ahol törött volt, meg festette is.

Éljen az úszó Gréta :D

De fura ez a fogváltás... Belegondolni, hogy nemsokára már kezdődik.

Irina, milyen volt a DVD?

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vagyok én is, csak picit fáradt vagyok, meg Gábor is egyre jobban igényel. Tündéri kis pasi amőgy, nagyon jó vele lenni, nagyon szeretem, ahpgy egyre jobban megismeri a világot, meg hogy lehet vele kommunikálni, jó, na :) Lányok napközben oviznak, de délután/este teljes a létszám :)

Baba jól van, két hét múlva megyek utoljára dokihoz, aztán kezdődnek a CTG-k lassan. Hihetetlen...

KépKép

KépKép

Kép
panndi

:wink: na akkor Bogyóék letudva :lol:

Irina szuper, hogy minden rendben, örülök :)

Gica fogváltás :shock: húha már itt tartunk???

Panndi Aztaaaa akkor nemsokára kisebb ovi-bölcsi lesztek :lol: ismered ezt a blogot? : http://egymast-tanitjuk.hu/ szintén négy gyerekes Anyuka, és otthon bevállalta a gyerekek tanítását, jelenleg példaképem 8)

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

nagyon jó ez Anitja, már néztem én is! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Nem ismerem ezt a blogot, bár én nem is vagyok az otthon tanítás-tanulás híve :) Velem iskola mellett sem tanultak soha, és ez így volt jó, lehetőleg én sem szeretnék majd. Na de ez még odébb van :) Egyelőre szülessen meg Peti ;)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Halihó!

Maggie, hát én nem vagyok ilyen bátor :-)

Gica, szerintem lehet már fogváltás :-)
Bocs a furulyás dologért még 1x!

Móni, Grétus a kis ebihal :-)

Vindo, milyen volt a logopedia?

Panndi, 32 hetes vagy már, ez nagyon izgalmas!!! :-)

Fáradt vagyok, de ma este pihi. Mindenki mindent akar egyszerre, kb. 20 elintézetlen ügy fut egyszerre... na mindegy.
Csajok, aranyosak vagytok, köszi! Hoztam egy képet, integet nektek a baba :-)

Hát sajnos bárhogy csinálom, egyelőre nem tud képet menteni, sosem látszik a baba. De próbálkozom.

Kép
Kép
irina

Na, képzeljétek, aludtam vagy 9-10 órát egyhuzamban, nagyon felemelő volt. Fél kettőkor oltottam le az akváriumos- és a tekilámpát, úgy maradtunk mindannyian 8)

Most fél napig van csak óvoda, délre megyek is Rugóért (báli előkészületek vannak benn).

Irina, nem igazán tudom, én nem vagyok benn velük... De legalább van időm heti egyszer nyugodtan ülve olvasni kötetlen témában. Ilyenkor viszem magammal az új szerzeményeimet.

Panndi - 32. hét :shock: :shock: :shock: :shock:

Porszívózni kellene meg dolgozgatni. Nem is tudom, mit csináljak.

Anya mindig emlegeti, hogy nekem két neuralgikus pontom volt, amikor is le kellett ülni velem tanulni. Az egyik az "s" betű volt elsős koromban, amit nem tudtam rendesen kanyarítani. (De pl. a hatos számot a mai napig fordítva írom, mivel belülről kezdem.) A másik meg a törtek voltak matekból, azt állítólag minden évben át kellett venni velem :lol:

Kép
vindolanda

Na nem akarnám én sem itthon tanítani Őket, csak esetleg az idegen nyelveb besegíteni..illetve ha tényleg kiköltözünk, akkor muszáj leszek én tanítani írni olvasni magyarul Emmát. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Hahó!

Vindo, én is kevertem betűket, többet is (p, b, d). Aztán Apu megtanította, mi a különbség köztük.
Jut eszembe, Ádi balkezes és fordítva írja le a nevét. De Vekerdy nemrég azt írta vhol, hogy ez ennyi idősen tök normális, a gyerekek még minden irányba írkálnak. :-)

Kaqk, úgy tudom, Ausztriában, a határ közelében van néhány iskola, ahol magyar nyelvű oktatás is van.

Gyerekek, szorulásom van szinte állandóan, úgy is, hogy semmit nem szedek már jó ideje (amúgy is bevettem vagy pár darab folsavtablettát, meg az 1-2. hónapban időnként vasat). Elég kellemetlen, plusz így még sokkal előrehaladottabb terhesnek tűnök.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 17:49-kor.

Kép
Kép
irina

Vindo, milyen bál lesz az oviban? :-)

Kép
Kép
irina

Halihó!

Irina, az én problémámat a darált lenmag oldotta meg. Minden reggel egy evőkanályni darált lenmag + sok folyadék. (ez a sok igazából egy pohárnyi) :lol: Ha utána megiszom a kávémat is, szinte azonnal eredménye van a dolognak. De talán lehet kapni lenmag lisztet is, vagy mit. A lényeg, hogy a lenmag kemény héja ne egészben legyen.
Szerintem, egy próbát megér. Tényleg, most én is elhanyagoltam, vissza is fogok térni.
dmaggie

dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: