Halihó!
Túl egy igen mozgalmas napon. Kicsit aggódtam, hogy összejön-e minden. De igen. Szerencsére időben elkészültem mindennel, Bercó már tűkön ült, állt. A játszóházban egy kicsit egyedül játszhatott, annak is nagyon örült, aztán szépen, sorban jöttek a vendégei. Majdnem mindenki eljött. Egyébként is egy összetartó kis csapat alakult ki, de ez most is érezhető volt. Szerencsére sikere volt a sütiknek is. A torta hagyott némi kívánnivalót, de Bercó azt mondta, hogy pont ilyenre gondolt.

Remélem holnap lesz annyi erőm, hogy átüljek az apa gépéhez és akkor letudom a tartozásaimat. Teszek fel képet mindenről. A nagyerdei főzésről, szülinapról, buliról is.
Már azt is elterveztük, hogy december elején mikulás bulit csinálunk a gyerekeknek, annyira szeretik egymást, meg mi szülők is remekül érezzük mindig magunkat.
Játszóházi buli, én egyre inkább hajlottam rá, bár nem volt igazán olcsó, de legalább a gyerekek örömmel játszottak, mi szülők beszélgettünk, gyakorlatilag mindent megcsinált a személyzet. Adtak tányért, poharakat, evőeszközöket, szalvétát, megterítettek, adott volt a díszítés. Vicuska is először, amikor meghallotta, hogy játszóházban tartjuk, azt mondta, hogy hülyeség, aztán most rájött, hogy nem az. Belegondoltam, hogy itthon kis lakásban közel 25 ember? Szóval, így volt jó. Ráadásul a nagyok is jöttek, egy idő után a kicsikkel együtt őrjöngtek. Bercó kapott ajándékba 100 percet a játszóháztól, már alkudoznak, hogy majd ők letöltik.
Dávid például kifejezetten élvezte a gyerekek társaságát, megjegyezte ő is, hogy nagyon szupi kis csapat. Hihi, az anyukák meg azon lepődtek meg, hogy mekkora gyerekeink vannak.
Szóval jó volt.
Utána elmentünk a Dávid meccsére. Nagyon nyertek, viszont most is megsérült Dávid, megint ráesett a gerincére. Természetesen megint veszekednem kellett.
Utána még elugrottunk apával a tecsóba, mert holnap valamit csomagolnom kellene. Miskolcra megyek, tapasztalatcserére, meg a többieknek is kell tízórai. 7 körül már haza is értünk, azóta még mosok, pakolok, felmosok, vasalok. Most hagytam abba, eléggé hulla lettem. Most szerintem kilengek, nem dolgozok éjszaka, inkább lefekszem. Tegnap is éjfélig nyomtam, de egészen jól haladtam. Most viszont már muszáj leszek átírni a hiányzó két órát. Ez lesz a következő feladatom.
Terv betartása: szóval közben lesz két vizsgám, egy beadandó határideje is ekkorra esik, meg közben még három napra le kell utaznom Szegedre, hogy befejezzem a tanítási gyakorlatomat, amire még az óraterveket is meg kell majd írnom. Bár még egyelőre nem tudom, hogy mi lesz a tananyag. Szóval ennyi.