Halihó!
Hazaértünk. Délben ugyan voltam itthon, de elaludtam megint.

Nem is vettem észre, hogy Dávid elment itthonról.

Ma meccse volt, valami gyalázatosan játszottak.
Hú, majd igyekszek és lefotózom a tortát. Holnap úgyis együtt leszünk itthon, Bercóval fondant csinálunk, meg elmegyünk bevásárolni, veszünk marcipánt is. Nem tudom, hogy mi baja van, cseresznyés ízesítést akar.

Mondtam, hogy ez most nem annyira kivitelezhető, így megegyeztünk egy csokisban. Az simán egy kis mascarpones, csokis egyveleg lesz, a lehető legegyszerűbb.
Meg igazság szerint szeretnék az anyukáknak egy kis pogit sütni, meg talán a gyerekeknek is bejön majd. Még csokis croissanton is gondolkodom, de majd meglátom, hogy hogy lesz időm.
Kaqk, jó kis pizza. Na, az mondjuk nálunk is menő. A múlt héten, mielőtt elutaztam Szegedre 3 tepsinyit sütöttem. Elfogyott.
Emma, cuki.
Kata, igazság szerint Irina linkelte be a képeket. De ezeket találtam én is. Jaj, igen, holnap kinyomtatjuk a denevér formát is.
Katám, aludj is! Jól teszed, én is megtenném szívesen.
Mónikám, köszi, hogy aggódsz, még egy hónap lesz talán nagyon-nagyon húzós, aztán hátha lazul egy kicsit. Úgy gondoltam, hogy jól megnyomom a dolgot és addigra mindenképpen el kell készülnöm a szakdolival. No, meg egyre jobban érdekel a dolog, ezért is alig bírom abbahagyni. Igaz, hogy utána meg rosszul alszok, mert nagyon fáradt vagyok. Januártól meg már igazán sokkal jobb lesz minden.
Kispasid csak jól működik. Nem rontottál el semmit, lehet, hogy most így érzed, de az idő majd igazolni fogja azt, hogy mindent jól csináltál.