SZiasztok!
Nagyon szépen köszönöm, hogy szorítottak nekem az eredményemhez! Akkor lássuk:
TSH 2.350 mIU/l (0.270-4.200)
T4 16.670 pmol/l (12.000-22.000)
Tiroxin 142.500 nmol/l (66.000-181.000)
T3 2.390 nmol/l (1.300-3.100)
PROLACTIN 644.4 mU/l (127.0-637.0) FSH 4.080 IU/l
LH 4.090 IU/l
Östradiol 562.200 pmol/l
Progesteron 52.220 nmol/l
Testosteron 1.430 nmol/l (0.220-2.900)
A vérvétel tehát a 20. napon készült. A pajzsmirigy, FSH és LH ehhez mérten úgy tűnik jó (infó az internetről). Meglepő módon nem sok a testosteronom.
Progiról valaki tud valamit mondani? Ez jó érték lehet?
És hát ami egyértelműen látszik, hogy magas a prolaktinom

Csak tudnám, hogy mitől. Állítólag stressztől is nőhet a szintje, és állítólag 500 a felső határ, nem tudom mért 637 van a papíron. Mindenesetre az lett volna a csoda, ha teherbe esek magas prolaktin mellett

Erre nem számítottam. Most legalább tudom, hogy mi az oka a babátlanságnak, és hogy remélhetőleg egy kis bromoval helyrehozható. Bár félek a bromotól, mert a barátnőm első nap elájult tőle, és egyébként sem mindenki bírja.
Mennyi idő múlva hat a gyógyszer? Meddig kell szedni?
Megpróbálok jövő héten elmenni a dokihoz, hogy ha utána megjön (mert tuti meg fog jönni

) akkor mindjárt el tudjam kezdeni szedni.
Azt hittem, megkönnyebülök, ha tudom hogy mi a gond. De most pillanatnyilag nem érzem ezt, sőt verni tudnám a fejemet a falba, hogy mért kellett egy nyamvadt vérvételre várnom 6 hónapot

Ha a dokik hajlandóak lennének a project elején ezt megcsinálni, akkor már legalább 3 hónapos baba lenne a pocimban

Azt a rohadt életbe! Mellesleg rohadt egy érzés, hoyg miattam nem jött össze eddig

Nem kívánom senkinek! Még akkor is ha ez csak egy nyamvadt kis hormon és nem nagyobb a baj (egyenlőre), de ahhoz épp elég hoyg ne legyen babám tőle.
Bogi
Drukkolok, hogy sikerüljön az inszem nektek!!!!!!
Lehet hoyg a görbém hasonlít Megannéra, de neki szerencsére nem volt magas a prolaktinja.
Tündi