A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt!

Életbe lépnek a tankötelezettség kezdetére vonatkozó szabályok is, amelyek szerint év vesztesek - a korábbi rendszerekhez hasonlóan, ismét - a szeptember 1-je után született gyermekek lesznek.

Ennek ellenére van olyan szülő , aki tervezi, hogy esteleg jövő évben már kezdi a sulit a gyereke?

Heni
KépKép
heni81

Maggie, Remélem, Dávid mielőbb felépül, jobbulást neki!!! Teljesen megértelek, elképesztő, hogy meccseken nincs orvos vagy legalább vmilyen fokon egészségügyi képesítéssel bíró ember (és hogy eü. doboz sem, az már egészen képtelenség), én is emelt hangon kértem volna ezt számon. Jó tudni, h ez van, ha netán Ádi majd sportolni járna, mire számíthatunk...
Bercó és a mesélés: :-DDD
Szakdoga: nyugi!!! Az elméleti részt megcsinálni max. pár nap, nem vagy lemaradva!
Köszi a kedves szavakat, ez a szabadságkivétel jó ötlet, majd rákérdezek anyunál, ő ért ezekhez a munkaügyi dolgokhoz.

Vindo, és milyen volt a szakdoli? :-)
irina

Heni, mi nem. Ti?
irina

Hahó.
Mi sem tervezzük.

Egészségügyi doboz, orvos - de gáz :shock: :shock:
Jó, hogy nem lett komolyabb baj.

Irina, hát, akadtak vele komolyabb problémák (hivatkozási rendszer, helyesírás...). Így aztán le is szívta az agyamat.

Éljen a mesehallgató Bercó :D

Velünk semmi komoly nincsen.
3-4 napja fűtünk, mert fázunk anélkül.
R. felkelt hét után.
Most ennyi :arrow:

Kép
vindolanda

Szia, Vindo! :-)
Itt is kezd hűvös lenni, nem igazán értem, h miért kell mindig a házban közösen dönteni (ami hetekig tart olykor), h mikor indítsák be a fűtést (miért nem indítják el akkor, amikor más házakban is központilag), aztán aki nem igényli, letekeri a radiátorokat. Így mindig van pár hét, amikor didergünk meg olajradiátorozunk. Miközben bármikor lehetne meleg...

Ádi a kedvenc Da Vinci Learning DVD-jét nézi (vmi ajánlóanyag volt anno vmihez mellékletként). Imádja. :shock:
irina

Halihó!

Mi Bercóval gyakorlatilag 6 körül ébredtünk. :twisted: Apa visszaaludt, azóta is durmol, én meg már egy csomó mindent megcsináltam. Már az ebéd is készül.

Heni, szerencsére B. szept. elseje után született, de semmiképpen nem vinném iskolába. Én még mindig nem jutottam odáig, hogy áttanulmányozzam a köznev. tv-t, de hamarosan meg kell tennem egy kurzus miatt. Eddig annyit tudok, hogy az óvodavezető adhat felmentést az isk.kezdés alól. De én egyébként annak vagyok a híve, hogy minél később kerüljenek a gyerekek az iskolába. Ja, meg azt tudom, hogy hároméves kortól kötelező lesz az óvoda, nyilván azért, hogy a szükséges fejlesztés meglegyen, ugyanakkor a gyermek fejlesztése, az alapkészségek, képességek kialakítása továbbra is a szülő felelőssége. Így meg nem értem. :roll:

Irina, de drága vagy. Kicsit nyugodtabb lettem. Bár én nem vagyok ennyire optimista.

Vindo, szakdoli :twisted: Egyébként másoktól is azt hallottam, hogy a szakdolgozóknál stilisztikai, helyesírási hibák vannak bőven. Csak annak a kijavítása elveszi az idő nagy részét.
MI még nem fűtünk, szimplán becsuktam az ablakokat éjszakára. :wink: :lol:
dmaggie

Maggie, több mhelyemen is volt olyan tanár, aki nem javította az ilyen jellegű szakdogahibákat, azonnal visszadobta. Én sokáig nem mertem megcsinálni, de már én sem javítom ilyen szempontból végig, csak szakmailag. Könyörgök, aki még a helyesírás-ellenőrzőt sem engedi rá meg nem olvassa át, mielőtt kiadja a kezéből, ahelyett én nem leszek korrektor. ;-)
Itt is csukva vannak az ablakok, de hiába :-)

S. még alszik, későn feküdt.
Pakolászás.
irina

Sziasztok!

Én is egyet értek, nem szeretném jövőre még én sem indítani iskolába Pétert, csak az óvónő említette, hogy majd a felmérés alapján döntik el ki alkalmas és ki nem..... nekem annó volt pár szeptemberi osztálytársam...hát jót tett szerintem nekik az a + egy év:-)

Péter egyébként nagyon érdeklődik az iskola után, jövőre biztosan unalmas lesz neki már az óvoda, pláne igy vegyescsoportban... főleg, hogy ő a vele egykorúakat kicsiknek tekinti....

Heni
KépKép
heni81

Hahó

Maggie, oh ezt még olvasni is rossz!!! Örülök hogy rendben van viszonylag Dávid.
lábad :-(

Heni, mi is szept-i vagyunk..de én sem engedném semmi képpen..kell még neki az az egy év....aztán meg ki tudja emma hol fog iskolát kezdeni :shock: :shock:

Mesi ez nektek aktuális, Zsófi fog menni???

Mi itthon, I tegnap képzésen volt csupa beteg + hátfájás, én taknyos, tegnap lázas..áááááááááá

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni, Vekerdy pszichológus mindig azt írja-mondja, hogy a legfejlesztőbb tevékenység egy gyereknek jó sokáig a szabad játék, és épp az a baj, hogy ált. iskolában nagy váltás történik a sok tanóra + kevés játékra, nincs fokozatosság. Amúgy tényleg érdekes, mert nagycsoportosokat figyeltem az előző félévben (egy házi doga miatt), és 20 percig bírtak nyugodtan lenni az ovis foglalkozáson (amin épp a háziállatokról kaptak feladatokat). 20 perc után dőltek a székek, zsibongtak a gyerekek, addig bírták, max. 5 percig még. És ezek szinte mind most iskolába került gyerekek voltak. Képzelem, a 45 perces tanórák folyamatos végigülése mennyire passzol egy 6-7 éves gyerek biológiájához, pszichéjéhez.

Kaqk, hú, hát gyógyuljatok meg mielőbb!!!
irina

Vekerdyt én is imádom. :lol: Csak az a baj, hogy a tanítónénik ezeket elfelejtik, tisztelt a kivételnek.

Kaqk, gyors gyógyulást nektek!

Irina, értem. Mondjuk a mi oktatóink is panaszkodtak a silány szakdolgozatokra. Itt meg pláne ciki.

Nagy hússütésben vagyok éppen, igaz, csak olykor rá kell pillantanom. :lol: Ittam még egy kávét, fájdogál a fejem.
dmaggie

Hahó.

Maggie, írtam :wink:

Hát, Rugó is elég izgága lélek.
De szerintem ebben a korban még ez általános. Tényleg nem nagyon ülnek meg a fenekükön sokáig.

Kaqk, Maggie, jobbulást!

Du.-este el kéne menni valahová enni egyet. De lusták vagyunk. Nagy dilemma.

Szakdoga - hát, az a probléma, hogy ha nem javítom ki, akkor a hallgató sem fogja, mert sokszor nem is látja, hogy hibás, s minden harmadik sorban vesszőhiba marad. Böszörményben nagyon más a hallgatói összetétel... Ha meg kimegy másnak a szakdolgozat, hogy nézze meg, aztán védeni fog, akkor meg csak az én nevem lesz rajta. Így aztán egyszer kijavítom nekik. Csak akkor sok, ha tizenikszen egyszerre küldik :roll: Mondjuk levelezősöknél kapunk pénzt, szóval legalább dolgozok érte.

Főzök egy kávét.

Kép
vindolanda

Vindo, megértem. Nálunk mondjuk magyar szakon azért alapvető elvárás a stabil helyesírás. És ahogy látom, a hallgatók nagy része azt is hiszi magáról, hogy jó a helyesírása, pedig még a legjobban teljesítőknél is oldalanként több vessző- és egybe-különírási hiba van (természetesen van helyesírás szemináriumuk elsőben). Én néha 1 oldalt végigjavítok a súlyosabb eseteknél (de ez azért ritka), hogy lássa, mennyire rosszul ír, és megkérem, hogy mindenhol javítsa, mert nem tudunk tovább haladni.

Maggie, husi, :-)
irina

Maggie, fejfájásodra jobbulást! remélem, nem migrén!
irina

Ádi biciklissisakban áll egy széken az ablakánál és figyeli, hol üt ki tűz, aztán fénykarddal eloltja. 8)
irina

Bercónak utólag boldog szülinapot :)

Heni,én anno ezért is voltam ellene a vegyes csoportnak és vagyok most is. Persze míg kicsik jónak hangzik-nagyoktól tanulnak tök jó dolgokat-,aztán meg "fejlődnek" vissza. Remélem érted mire gondolok :) (több óvónénivel beszéltem,nem szeretik Ők sem a vegyes csoportokat...)

Nálunk csak pár gyerek megy majd suliba,de ők januáriak-márciusiak.

Bálinték is rajzolgatnak és meséli azt rajzolta,h. sógoréknál voltunk :) :) Anya,Míra,Bálint,Apa ebben a sorrendben :) :) igaz levegőben vagyunk mind,kezek,lábak vonalak,de testünk van :) :)

:arrow:

KépKép
viranka

Irina, magyar szakon tényleg más lehet.
De itt sokan egyáltalán nem olvasnak, szakirodalmat sem - így a hivatkozási rendszerről sincsenek ismereteik. Nagyon sokszor az alapoktól kell kezdeni - még harmadévesen is. Viszont a hallgatók éppen ezért, mivel általában elsőgenerációs értelmiségiek, nagyon tisztelettudóak és mindig csendben vannak. Szóval kedvelem őket.

Szia Viranka :D

Csak el kellene menni egy benzinkúthoz, meg nincsen joghurtom sem :roll:

Kép
vindolanda

Mármint nem úgy vannak mindig csendben, hogy meg sem szólalhatnak. És nem azért kedvelem őket, mert csendben vannak. Hanem tanítani nagyon szépen lehet, és olyan kis kedvesek.
Voltam korábban más intézményben, ahol a hangomat is alig hallottam.

Kép
vindolanda

Verus, Báló-rajzok :-)

Vindo, én is szeretem az elsőgenerációsokat :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 17:36-kor.
irina

Vindo, értelek :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 17:35-kor.
irina

Hát, elvileg nálunk is külön vannak erre tárgyak, de valahogy mégsem megy.
Szerintem a netes letöltött anyagok-tételek is hibásak, mármint ezek használata. A normál szakirodalom helyett - ahol rendes hivatkozásokkal is lehet találkozni.

Kép
vindolanda

Jelentem, a fejem egyre jobban fáj, már vettem be gyógyszert, de lehet, hogy kidőlés lesz belőle. :twisted:

Miket nem írtok. A hivatkozásokat nálunk nagyon-nagyon szigorúan veszik (Szegeden), fejvesztés jár érte, plágium-szűrés is van. Ezzel riogattak már a kezdéskor, ezért komolyan is vesszük.

Vindo, köszi, mindjárt megnézem.
dmaggie

No, meg én is rendes hallgatónak tartom magam, igaz én is elsőgenerációs vagyok. :lol: Az biztos, hogy igyekszem rendesen megcsinálni a dolgokat. :lol:
dmaggie

Vindo, hát sajnos a szakirodalom-olvasás tényleg ritka ennek összes következményével :-(
irina

Maggie, sajnálom:-((
Szegeden nem cicóznak :-)

Kész, beebédeltünk...
irina

Sziasztok Lányok!

Sok boldogságot Bercónak, Szelinek és a többi időközben 5 évessé vált lurkónak!

Maggie!
Döbbenten olvastam az ifimeccsen szokásos dolgokat. Örülök, hogy Dávidnak nem lett komolyabb baja!

Irina!
Hű, hát nem egyszerű dolgokon járaton most az agyadat, de igaza van Maggienek, majd, ha odaérsz, akkorra úgyis kialakulnak a dolgok!
Elképzeltem Ádit fénykarddal, bicajossisakban. :)

Vindo!
Mátrafüreden is befűtöttek. Nálunk is ugyanaz a helyzet, mint Irináéknál. Hazajöttünk a jégverembe. Már megy az olajradiátor...

Heni!
A mi gyerekeink sem mennek suliba. Örülök neki. Én is évvesztes voltam, nem bántam...

Kaqk!
Én lehet, hogy a héten járok majd az Ikeában az Örsön. Majd megnézem, jó? Jól értettem, 3 db van egy csomagban? Kettőt, vagy hármat vegyek?

Szegény Ti! Gyógyuljatok gyorsan! Remélem a lányok nem kapják el!

Most érkeztünk meg Mátrafüredről. Szeptemberben mindig eltöltünk ott egy hetet, már évek óta. Egész jól sikerült, bár lehetett volna melegebb. Mondjuk vittünk jó meleg ruhákat, úgyhogy nem volt gond. Voltunk a Kékesen, pár kisebb túrán - megfelelő játékidőt biztosítva a gyerekeknek - és a Mátra Múzeumban Gyöngyösön, ja meg egy óriási kisvasutazáson.

Kép
gica1

Gica, de jo lehetett! Igen 3 db van egy csomagban es 2 csomag jo lenne. :-) de kedves vagy elore is koszi. Priviben kuldj szla szamot es utalom a postakoltseggel egyutt.

Sajnos emma is taknyos, pedig cvitaminon el :-) szereti :-)

Most epp haznalt gyerekulest vadaszok Dalmanak a masik kocsiba. 9-18 kg-t. Remelem talalok jót jó arban :-)

Nekem eg a gyomromra ment vmi, barmit eszek faj :-((

Ja holnap szemeszetre megyunk emmaval es nem talalom a papirt, pedig mindent megtartok, mindent meg a legaprobb jatekokat is tudom mi hol van.....most eleg merges vagyok, remelem fogadnak igy is :-((mar voltunk csak pupilla tagitot kapott ma este emma es meg holnap kell egy vizsgalat.
Xxxx remelem osszejon.

KépKép
kaqk
Debrecen

Gica, a mátrafüredi hét miatt irigy vagyok :wink:
A Mátra Múzeum jó volt??

Kaqk, Emmának gond van a szemével?
Jobbulást.

Emberfeletti erővel kimásztam az ágyból, és elkezdek óravázlatot írni :? :? :?

Kép
vindolanda

Vindo, nincs , :-) csak kotelezo ovis szures 2. Resz. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Akkor jó :D

Kép
vindolanda

Halihó!

Nekem a mostani felkeléshez kellett igen nagy erő. Alig aludtam, egyszerűen nem tudtam volna elaludni. Korán befejeztem a munkámat, mert vasalnom is kellett.

Gica, micsoda jó kis programjaitok vannak!

Ezek szerint Bercót is vinni kell majd. Nekem meg még azt is ki kellene derítenem, hogy ki a védőnője most. :roll:

Szép napot mindenkinek. Megyek szendvicseket gyártani.
dmaggie

Nem tudom, de sok ovis volt..??? :shock: :shock:

kész túl vagyunk rajta és nagyonki sem kaptunk hogy elhagytam a papírt, kaptunk másikat :-) Emma oviba, Dalma alszik, I dolgozik..nekem is kellene, de gyanítom lassan ébred a picurka. :-)

hasam gáz továbbra is fáj, de nem hasmenős hasfájás, csak fáj és kész, ha eszek...így nem eszek..de így edzeni sme tudok menni..:-((

szombaton lagziba megyünk Romániába..vagy nem..meglátjuk ki hogy lesz...Igaz Dalma cipője még nem jött meg Kínából....de várjuk. :-)
Nekem is kellene cipőt venni..de majd látjuk lesz e rá idő. :-)

I a héten Szlovákiában lesz...már kicsit unom és Ő is hogy sokat utazik..gondolom ezért is merült ki most....remélem október kicsit nyugisabb lesz...csak keresztelő, szülinap....lesz.

aztán várom novembert akkor megyünk Londonba..és.....tavasszal meg Portugáliába..:-)))) juj olyan jó! van mit várni, persze közben egy kis síelést is be kellene majd iktatni...ha belefér..:-)

Sajna a háztulajok ne hívtak, gyanítom nem fogadták el az ajánlatot, hát egyik szemem sír a másik meg nem......pedig jó helyne jó kis ház, csak drága..:-((( sebaj majd lesz jobb...remélem

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Kaqk, jobbulást Nektek! Probiotikum? Csodákat tud tenni (kisebb fertőzések esetén is)!
Drukk ma a szemészetre!
Szemvizsgálat: nálunk státuszon most annyi volt, h Ádinak le kellett olvasni a szokásos tábláról a számokat jó messziről. Ennyi. :shock:

Gica, de jó lehetett Mátrafüred! :-)

Hát nálunk gyorsan eltelt az este, 1 órát raktam össze egy konferencia-ppt-t, aztán fél 12-kor beestem az ágyba, kész csoda, h addig sem aludtam el. Az álomkor mit sem tágít tőlem.
Ma van az első jelenésem a védőnőnél. Eddig úgy tűnik, nem kerít nagy feneket a dolgoknak, csak így is maradjon. :-)
irina

álomkÓr

mindjárt kezdődik a pszichós órám, fejlődéslélektan 2. iskoláskor 8)

Szép napot Nektek!
irina

Na, a mai napunk újfent a káosz felé mozdult.
G. felkelt hajnalban, kerítésoszlopokat akart szerezni - ingyen elvihetők voltak. Mire odaért fél nyolcra, elvitte más :x
Addig én keltem, rendbe szedtem magamat, nyolc után váltottuk egymást. Elindultam Böszörménybe, G. majd viszi Rugót a státuszvizsgálatra. Úgy volt, hogy az előadás után hazamegyek, mert G.nek programjai vannak délután. Erre kiderült, hogy átalakult az órarendem pár napja, és déltől van órám. Így most a státusz után bemennek busszal Db-be. Kettőkor találkozunk a buszmegállóban (én odamegyek kocsival), és váltunk. Mi Rugóval utazunk vissza haza, G.nél meg ottmarad a kocsi.
KOmolyan, ez agyrém.

Kíváncsi vagyok, kell-e nekünk a szemészetre menni.

Kaqk, micsoda helyekre mentek 8)

Szerzek egy kávét a büféből meg valami harapnivalót :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!
Nem voltunk itthon a hétvégén, így lemaradtam Bercó szülinapjáról.

Isten éltesse Bercót sokáig, utólag is sok boldogságot neki!

Maggie!
Felháborító, hogy nem volt a meccsen orvos, az ifiknek miért nem jár?

Heni!
Te gondolkodsz rajta, hogy Péter jövőre suliba menjen?

Kaqk!
Ha Gicának mégse sikerülne Ikeába menni, egy pár héten belül szerintem megyünk mi is.

Gyönyörű helyeken jártunk a hétvégén, Verőce és környéke. Ha kicsit több időm lesz, teszek fel képeket.

Kép
Kép
Kép
katicico

Huh várjuk a szép képeket! Köszi Katicicó az ajánlatot, ha Ági nem tud akkor megkérlek! :-)

Vindo...káosz :-( oszlop..:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina, nem csuklasz? 1 oraja emlegetlek.
Elkisertuk a ferjemet targyalni, es a szt istvan parkban rakott le minket. Hat ez nagyon szuper egy hely! Bar kemenyen alvasido van, a csajszim nem tud betelni a vizesesekkel es novenyekkel.
Milyen jo lesz nektek jovore!
Tervezes ismeros: meg alig teszteltem, de mar azt szamolgattam meddig leszek es mikor kellene visszaterni.
silka

Homokszem csúszott a gépezetbe.
Db-ben találkoztunk. Kocsicsere, gyerekcsere, hazajöttünk busszal. Csak lakáskulcsunk nincsen.

Szerencsére notebookom van, meg net is a vezetéknélküli hálózat miatt.
Hintaágyban üldögélünk.

Telefonom lemerült :roll: :roll: :lol:

Kép
vindolanda

Silka, épp a védőnőnél voltam, ott nem lehetett csuklani :-)
Amúgy jó fej volt, nem paráztatott agyon.
Örülök, h bejött nektek a park, mi is nagyon szeretjük, tényleg pazar tud lenni. A játszótere elég zsufi, de sétálni-kergetőzni-focizni-dumálni ideális. :-)

Katicicó, várjuk a képeket!

Vindo, akkor nem volt semmi napotok... még szerencse, h net volt, riaszthattuk volna pl. Maggie-t. :wink: Mi lett a sztoritok vége? Sokáig ültetek a teraszon?
Ez a kocsis logisztika tényleg nem lehet egyszerű (emlékeztet arra, ahogy mi machináltunk, kocsi letéve a lágymányosi budai részén, S. onnan vette fel, Ádiért anno azzal ment a csanába, én meg 1,5 órát tömegközlekedtem haza, ha máshonnan jöttem, órák mentek el a város keresztülszelésével, utazgatással -- ennek vége szerencsére).

Fú, 7 felé azt hittem, elájulok az álmosságtól. Kicsit fekszem ilyenkor vagy félórát, utána jobb. Még dolgoznom kell, holnap konfi.
irina

Hát, végül egy nyilvános fülkéből hívtuk Gábort, így csak egy bő órácskát üldögéltünk a teraszon. Milyen előrelátó volt G., még konnektor is volt kinn :lol:

Védőnős nap volt nálunk is. Rugó mindent szépen abszolvált, amit kellett.
Itt csak sima táblával nézték a látását, viszont fülhallgatós hallásvizsgálat volt.
Ment neki az egy lábon ugrálás is.
Számolni meg csak ötig kellett.

Vettem este egy táblacsokit magamnak. Szerintem le van merülve az elemem, be is vágtam szinte az egészet (lime-os bocicsoki).

Jó konfizást holnapra!
Nekem szerdán lesz, de csak poszterezek. Viszont a nyomtatás még nincsen kész.

Álmosság :x

Kata, majd pakold azokat a képeket :wink:

Kép
vindolanda

Halihó!

Mik nem történnek itt! :roll: :lol: Most nézem Vindo, hogy mire hazaértünk, akkor már meg is oldódott a prolblémád. Egyébként ültem a net előtt, csak éppen az oktatóimnak gyártottam levelet a kreditátvitel miatt. Mire leírtam, hogy mire és mit szeretnék elfogadtatni, este is lett. KÖzben persze mostam, Bercó igényeit elégítettem ki, stb.

Kata, milyen jó lehetett Nektek is!

Silka, szia. Gyere, mesélj egy kicsit!

Irina, akkor már van kiskönyved?
Konfira minden jót!

Vindo, ügyi volt akkor Rugó. :lol:

Na, kezdem a munkát. A tízedik órából van még vagy tizenpár perc. Ma mindenképpen szeretném megcsinálni, hogy utána haladjak.
dmaggie

Jaj, még valami. Kérdeztem ma, hogy az oviban szóba állt-e Bercó a logopédussal. Azt mondták igen. :lol: Pedig nem barátkozik könnyen. Ráadásul a szakvizsgás képzésen együtt vagyok a körzetes logopédussal. Majd megkérdezem őt is. :lol:
dmaggie

Ezt meg csak azért, hogy kerek legyen. :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Halihó!
Akkor most teszek fel pár képet.

Kép
Kép
Kép
Kép
Szülinapoztunk is...
Kép
Joe Compostor 2.0
Kép
Kalandpark

Kép

Kép
Kép
Kép
katicico

Sziasztok!
Jó reggelt, Maggie! :)

Lányok,
csak átfutottam a végét, az első három oldalt átolvastam, de aztán feladtam... :)

Katicico
nagyon jóóó képek! :) Hol voltatok, melyik Kalandparkban?

Maggie
akkor most mindkét sulit megcsinálod? Sikerült?

Vindo
tegnap én is benyeltem egy kis csokit, de én csak egy kicsit :). Mendi elpakolta a diákomat, egy mp-ig nem figyeltem rá, egyetlenegy másodpercig!!! És hová? Hát persze, hogy bedugta a számítógépbe! És ki találta meg? Hát persze, hogy apa! :) Kikészültem, ennem kellett egy csokit. :) A lányok is kaptak (a kislányom barátnője is itt volt) két-két kocka milkát, mert segítettek keresni. Van itt kaland... :)

Gica
de jó, Mátrafüreden voltatok? Nagyon szuper! Akkor jól kifáradtatok, nem? :) Csináltatok képeket? Olyan szép ott minden...

Heni
hát ha nem megy suliba 6 évesen, nem veszít semmit, járhat még eleget. :) A vegyes csoporttal én sem vagyok teljesen kibékülve.

Viranka
egyrészt emiatt nem vagyok híve a vegyes csoportnak. Bár egy jó óvodapedagógus megoldja a problémát, azért ez nekik hatalmas munka lehet és nagyon megerőltető, hogy ennyi felé figyeljenek.

Kaqk
hát nálatok aztán van program... Nem tudom, hogy bírod követni...

Irina
te szegénykém, nem lehet egyszerű, folyton álmosan, meg a suli, munkahely... Meddig fogsz dolgozni?

Képzeljétek el, a férjem ma megy állásinterjúra, szurkoljatok nekünk! :) Nagyon jó lenne, ha ez összejönne, majd mesélek, ha sikerül. Egyébként szóba jött Debrecen is. Mondtam apának, nem baj, a babanetes lányokkal leszek, mehetünk. :)

Nekem itt van a suli, a weboldal meg a csoport. Kész káosz. :) Élvezem, csak kicsit sok...

Ja, és mert annyira unatkozom, belefogtam egy TDK-ba. :) Megkésett mozgásfejlődés okai címmel. Most keresek neurológiai szakirodalmat ehhez, de valami gyógypedes kellene. Nincs valami ötletetek?

Megyek, mert úszik a lakás...
Gondoljatok ránk nagyon! :) :) :)

Szép napot mindenkinek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Köszi!!!!! :lol: :lol: :lol:

Jó volt olvsni rólatok. Gyertek, gyertek!!!!

Szerintem én ma elugrok a szomatós barátnőmhöz, megkérdezem tőle.

Kata, gyönörű, tényleg. Domi meg a lovon. :lol: Mintha mindig ezt csinálta volna. Meg micsoda torta!

Na, megyek, mert a fiúknak így nem lesz szendvics. :lol:
dmaggie

Piroska, gondolok nagyon!

Igen, most két képzést csinálok egyszerre, ráadásul a szakvizsgából egyszerre két félévet. Csak tudnám, hova akasszam a lámpást. :roll: :lol: :lol:
dmaggie

Hahó, lányok :D

Kata, szuper képek.
Mi még sosem voltunk kalandparkban, lehet, lassan ideje lesz kipróbálni.
Micsoda zöld torta:)

Piroska, egy kalappal a TDK-hoz.
Igazolvány a gépben - hát, ha odapasszolt pont, most mit lehet csinálni? :roll: :lol:
Gyertek Debrecenbe, várunk.

Én már Böszörményben vagyok, Db-ig kocsival jöttünk, ott meg buszra szálltam. Nem aludtam sokat éjjel, olyan 4-5 órát, kicsit ki vagyok nyúlva.

Maggie, elkészültek szendvicsek?

Büfézek egyet :arrow:

Kép
vindolanda

Kata szuperek a képek!

Piroska igazolvány :-))) Gyertek debecenbe!!

Maggie, én csak ámulok..hogy bírod.

huh nemet a billenytűzet...-( apa elvitte ma a gépét prezentálni kell. :-)

Piroska hát nem nagyon tudom követni a programokat..áááá

már a határidőnaplo is kevés..

gyomrom ma már jól, de ma még kihagytam az edzést..

emma jöv héten kezdi az úszást..kiváncsi vagyok. hol lehet jó úszósapit venni??h ne legyen vizes a haja nagyon!??

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: